Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kiesa1228 @ 2012 01 02, 10:33)
Išlaikiau Kaune ketvirtadienį ir dar rašo, kad negalima atsiimti teisių.. Kiek jie laiko gali gaminti.

na nenorėkit juk šventės buvo mirksiukas.gif
pabandykit po pietų pasižiūrėti,nes man ryte irgi nebuvo,o po pietų jau rodė atsiėmimą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiesa1228 @ 2012 01 02, 11:33)
Išlaikiau Kaune ketvirtadienį ir dar rašo, kad negalima atsiimti teisių.. Kiek jie laiko gali gaminti.

Taigi tik viena darbo diena tebuvo (sestadieniais man atrodo negaminami jie) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kiesa1228 @ 2012 01 02, 12:33)

As issilaikiau penktadieni, antradieni teises pristate i namus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 02, 11:02)
Taigi tik viena darbo diena tebuvo (sestadieniais man atrodo negaminami jie) biggrin.gif

Kažin, regitroj 6tadienis irgi darbo diena, tai manau gamint turėtų vistiek.
Atsakyti
QUOTE(Kiesa1228 @ 2012 01 02, 12:26)
Kažin, regitroj 6tadienis irgi darbo diena, tai manau gamint turėtų vistiek.

Zinau, kad darbo diena, bet kazkodel man atrodo, kad pazymejimai butent si sestadieni nebuvo gaminami smile.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif

gal žinote Panevėžy mokamą/nemokamą aikštelę pasitreniruoti? mama jau turi n metų teises, bet viską užmiršus kaip su automobiliu elgtis, tai tėtis nori į kokią aikštelę važiuoti ją pamokinti, priminti ax.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit gal kuri zinote ar atsiras nuo nauju metu dar vienas pratimas (gyvatele) aiksteleje ar ne? instruktorius minejeo o tokios info niekur neradau.
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 01 02, 21:06)
Sveikos, sakykit gal kuri zinote ar atsiras nuo nauju metu dar vienas pratimas (gyvatele) aiksteleje ar ne? instruktorius minejeo o tokios info niekur neradau.

gyvatele tik mokykloje kad gautum pazymejima mokyklos baigimo regitroje jos nebus, taip sake mano instruktorius.

MERGINOS GAL ZINOTE KUR BUTU GALIMA UZ PINIGELIUS AIKSTELEJE PASIVAZINETI SU VYRU SAVO 4u.gif VILNIUS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovita25: 02 sausio 2012 - 19:53
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 02, 20:53)
gyvatele tik mokykloje kad gautum pazymejima mokyklos baigimo regitroje jos nebus, taip sake mano instruktorius.

MERGINOS GAL ZINOTE KUR BUTU GALIMA UZ PINIGELIUS AIKSTELEJE PASIVAZINETI SU VYRU SAVO  4u.gif VILNIUS

Vazinejau uz Naujosios Vilnios, ten 10 lt valanda, Autoklases aikstele, jei gerai pamenu. Ir dar netoli Nemencines yra, 20lt neribotas laikas mirksiukas.gif per googla telefonus radus buvau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 01 02, 22:19)
Vazinejau uz Naujosios Vilnios, ten 10 lt valanda, Autoklases aikstele, jei gerai pamenu. Ir dar netoli Nemencines yra, 20lt neribotas laikas mirksiukas.gif per googla telefonus radus buvau.  4u.gif

dekui vaziuosim su vyru, man egzaminas sausio 14d. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 01 02, 20:06)

as regitroj to klausiau tai sake jis nieko nezino, negirdejo. mirksiukas.gif noriu internete paziureti kaip reikalai su teisiu padarymo, bet neina atidaryti to puslapio kai paspaudziu
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2012 01 02, 22:03)
as regitroj to klausiau tai sake jis nieko nezino, negirdejo. mirksiukas.gif  noriu internete paziureti kaip reikalai su teisiu padarymo, bet neina atidaryti to puslapio kai paspaudziu

Kokia narsykle naudojates? Man per Mozilla neleidzia ieiti, o per chrome leidzia.
Atsakyti