Gal kas bandete Regitroje egzaminui registruotis? kazko neduoda meta eorrus
QUOTE(Kiesa1228 @ 2011 12 30, 13:34)
3.5 Euro, iš belgijos parėjas ) Ką jie ims.. 1,9 motoriukas, tai standartiškai ima nuo 4,7 ltr/100 km. tokie yra officialūs jie duomenys. Nepatariu žiūrėti į audi a6 c5 2,5 TDI, jie labai nenusiseke yra, nebent jau senesnę audi a6 c4 imt geriau jei nori 2,5 TDI, aišku kuro sanaudos bus 1-2 litrais didesnės Bet galingumas aišku skirias, bus 103 kw, 6 pavaros.. Nu čia kiekvienam pagal save, aš džiaugiuosi savo pirkiniu Aišku teko dar įdėt išlaidų, susitaisyt mažus defektus, tokius kaip vienos durelės centrinį užraktą ir tt.. bet ten nedaug ir tekainavo, o viso šito reikėjo, kad TA praeičiau.. O šeip nuo važevimo kuro ryjimas priklauso.. tai manau daugiau 6 ltr niekaip nesuryja mano atsimenu kaip parsivariau ją, tai lemputė užsidegė skydelyje, kad reikėtų pilt jau, tai dar virš 100km su ta lempute pravažiavom )
Tik biški keistai, kad ant turbo dyzelių turbinos apsineša, dar apie tai ir su egzaminuotoju diskutavom, sako joo ;D sako ant polo irgi dažnai apsineša, sakau dar ant audi a4 dažnai tas pats būna, nu žodžiu ;DD aš nenorėjau jo užkalbinti taip, norėjau, kad nebūtų taip nuobodu D O šis matė, kad viskas gerai man sekasi tai ir kalbėjo turbūt ;DD
Tik biški keistai, kad ant turbo dyzelių turbinos apsineša, dar apie tai ir su egzaminuotoju diskutavom, sako joo ;D sako ant polo irgi dažnai apsineša, sakau dar ant audi a4 dažnai tas pats būna, nu žodžiu ;DD aš nenorėjau jo užkalbinti taip, norėjau, kad nebūtų taip nuobodu D O šis matė, kad viskas gerai man sekasi tai ir kalbėjo turbūt ;DD
O pirkai Lietuvoje (jei taip, tai speju Kaune arba Klaipedoje) ar pats/pazistami parvare is Belgijos?
Man paciai sis automobilis per didelis, bet MB kuri laika svaigsta del jo. Bet kiek ziurinejam, tai nerandam padoraus varianto uz priimtina kaina. Dauguma eina 2.5TDI, bet toks variklis mums per didelis (dideja draudimo kaina zenkliai, degalu sanaudos, o ir MB megejas palakstyti, tai man ramiau bus, jei automobilio darbinis turis bus mazesnis), arba benzinas (irgi nenorim, nes kiek domejomes kuro sanaudos ispudingos ), tai zodziu kolkas MB svajone tik ir lieka svajone
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 30, 12:59)
O pirkai Lietuvoje (jei taip, tai speju Kaune arba Klaipedoje) ar pats/pazistami parvare is Belgijos?
Man paciai sis automobilis per didelis, bet MB kuri laika svaigsta del jo. Bet kiek ziurinejam, tai nerandam padoraus varianto uz priimtina kaina. Dauguma eina 2.5TDI, bet toks variklis mums per didelis (dideja draudimo kaina zenkliai, degalu sanaudos, o ir MB megejas palakstyti, tai man ramiau bus, jei automobilio darbinis turis bus mazesnis), arba benzinas (irgi nenorim, nes kiek domejomes kuro sanaudos ispudingos ), tai zodziu kolkas MB svajone tik ir lieka svajone
Važiavau virš 200 km iki jo ) pirkau iš Utenos, stebėkit, stebėkit ir rasit. Jie kainas išlaiko geras, nors ir metuose yra.. ) Bet su tokiu smagu važinėt, man tai privalumas asmeniškai, kad didelis, nes prieš tai svaigau puse metų dėl IV GOLF ;DD Bet prieš perkant greit nuomonė pasikeitė ir nusipirkau štai šį variantą ) ir likau patenkintas. Jau geriau imkit 1,9 TDI, o jei galios per mažai bus, tai "pačipuosit" ir bus tas pats vos ne kaip 2,5 TDI o ir kuro sanaudos bus mažesnės Nematysit tokių bėdų kaip mato 2,5 TDI vairuotojai.
sveikos., na ka siandien pavyko regitra iveikti. viskas praejo gana gerai, aikstele atlikau be klaidu, o mieste pora klaideliu bet nerimtu.
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 30, 15:21)
sveikos., na ka siandien pavyko regitra iveikti. viskas praejo gana gerai, aikstele atlikau be klaidu, o mieste pora klaideliu bet nerimtu.
Puiki metu pabaiga!!!
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 30, 16:21)
Sveikinu
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 30, 14:21)
sveikinu
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 29, 22:13)
Meskit akmeni, bet jei as buciau instruktorius tai irgi pasiplanuociau truputi reikalu sutvarkyt su mokiniais. Buna taip, kad butent tuo metu reikia susitikt su kazkuo ar kokia istaiga dirba kur uzlekt kazkur reikia ar kazkam kazka paduot ar pan. kai vazineji su mokiniu. Na ir nieko neatsitiks jei kazkur paleisit ji ant 5 min. Man irgi teko ne viena karta kazkur sustoti nes jam reikejo, bet tai nejauciau jokios tragedijos. Apsiziuri masinoj kaip kas kur, be to pasijunti viena, pasiziuri koks jausmas, lieki atsakinga uz saugu masinos stovejima . O karta man teko ir paciai vienai bunant pavazuot, nes trukdziau kitai pravaziuot, tai tikrai naujas potyris buvo. Jei visa diena vazinetumet ir taip labai uzsimanytumet kavos ar labai miegas imtu, tai ar didelis nusikaltimas nubegti jos nusipirkti. Arba galva skaudetu ir reiketu uzbegti i vaistine tablietka nusipirkt. Gal zmonai dovana reikia kazkur paimt, ar kazkam dokumentus nuvezt. Mokiniui juk nera skirtumo kokiu keliu vaziuot, o kuo daugiau apvaziuoja tuo geriau. Retai kas istaikys jau taip cystai 1,5 val. isvazinet. Zinoma tie isejimai neturi buti nagli, bet jei jis kazkur uzbego max 5 min tai ar verta gadintis nuotaika. As cia pavariau gynybos, nezinau kodel, tiesiog mastau logiskai, nes yra tokiu instruktoriu kurie nuo ryto iki vakaro prasedi (gaila man ju stuburu), o jei susiplanuoja pertrauka ir paskambina kokia panele ir sako labai reikia pamokos prasau, gal galit nes man rytoj egzaminas. Ir ka, pagaili, ideda i tarpa ir sedi be pietu iki vakaro.
O nuo telefono mes niekur nedingstam, be to jiem telefonas pinigus nesa, bet visada galima pertraukti jei nezinote ka daryt, o geriausia tuo metu galvoti savo galva ir elgtis lyg butum viena, lyg nera pas ka paklaust, tada pradedi jausti visiska atsakomybe, o kai teisingai pasielgi tai trigubai didesnis pasitenkinimas apima.
ps. tik neanalizuokit kiekvieno zodzio, manau sis postas su logika neprasilenkia.
O nuo telefono mes niekur nedingstam, be to jiem telefonas pinigus nesa, bet visada galima pertraukti jei nezinote ka daryt, o geriausia tuo metu galvoti savo galva ir elgtis lyg butum viena, lyg nera pas ka paklaust, tada pradedi jausti visiska atsakomybe, o kai teisingai pasielgi tai trigubai didesnis pasitenkinimas apima.
ps. tik neanalizuokit kiekvieno zodzio, manau sis postas su logika neprasilenkia.
Labai tiksliai surašei. AŠ saviškį vežiau ir į garažą ir į mašinų saugijimo aikštelę, į autoservizą, į tech. apžiūros aikštelę... Jokių bėdų nemačiau, visur skirtinga patirtis, vairavimas...
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 12 30, 17:18)
sveikinu
Papildyta:
Labai tiksliai surašei. AŠ saviškį vežiau ir į garažą ir į mašinų saugijimo aikštelę, į autoservizą, į tech. apžiūros aikštelę... Jokių bėdų nemačiau, visur skirtinga patirtis, vairavimas...
Papildyta:
Ir kiek laiko po to budavo tau laukimo patirties stovincioje masinoje, kol instruktorius sutvarkys savo reikalus?
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 30, 16:54)
Ir kiek laiko po to budavo tau laukimo patirties stovincioje masinoje, kol instruktorius sutvarkys savo reikalus?
Taip. Aikštelėj iš mašinos ėmėsi raktus, va čia tai praktika buvo, nes teko laviruoti ir dar parkuotis tap mašinų...
Garaže irgi užtruko kelias minutes, kol kažką pasidėjo, taigi buvo realus apsisukimo ribotoj erdvėj pratimas. Tik vietoj kūgių betoninės sienos...
Pas meistrus važiavimas irgi turėjo savo žavesio, o kelionė į tech. apžiūros aikštelę be abejo naudinga, nes net nežinaojau kur ji yra, o kažkada važiuoti teks.
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 12 30, 17:58)
Taip. Aikštelėj iš mašinos ėmėsi raktus, va čia tai praktika buvo, nes teko laviruoti ir dar parkuotis tap mašinų...
Garaže irgi užtruko kelias minutes, kol kažką pasidėjo, taigi buvo realus apsisukimo ribotoj erdvėj pratimas. Tik vietoj kūgių betoninės sienos...
Pas meistrus važiavimas irgi turėjo savo žavesio, o kelionė į tech. apžiūros aikštelę be abejo naudinga, nes net nežinaojau kur ji yra, o kažkada važiuoti teks.
Sorry, kalbi visai ne apie 15 minuciu laukima, kol tavo instruktorius paplepes su draugu, ir priedo ne apie paleidima anksciau is pamokos, ta pacia diena.
gal kas norit apsikeist vietom laikant praktikos egzaminą? noriu laikyt kažkurią dieną anksčiau, valanda nesvarbi. aš užsiregistravus sausio 12d. 15:30, KAUNAS.