QUOTE(Kiesa1228 @ 2011 12 28, 22:11)
Oi nežinau, aš kauną mažai pažįstu, ne mano miestas, tačiau vairuoti puikiai sekasi iš tikro, tiek kaune, tiek kitur, nebereikalo su M raide pravažinėjau daugiau nei 8 mėnesius.. Bandysiu detaliau paaiškinti, važiuoji raudondvario plentu, privažiuoji prieš tiltą šviesaforų sankryžą, sukam į kairę iš antros, ir tada keliukas dar yra į dešinę, tačiau varėm tiesej, tada ten tas platus vienpusis prasideda, dar prie jo perėja būna, taigi, sako varom tiesej, ne į kairę, tačiau teisej, varėm tiesej, tada ten po kaire irgi mašinos ten buvo tokios sustatytos, ir lyg lėtėjimo juosta ten yra, o gal nėra, bet žinau, kad tada reikėjo dar kartą toj gatvelėj sukti į kairę (iš mano važiuojamo vienpusio), pasukau iš kairės į kairę, nelėtindamas greičio keičiant juostas, tik prieš posukį, pasirinkau antrą pavarą ir lyg įsukdamas nemačiau jokio ženklo, kad ten baigiasi vienpusis, nors gal tiesiog buvau neapdairus, pripažįstu ir nepuolu kaltinti kitų ) važiavau įsukęs dešine, su mintim, kad ten vis dar vienpusis ir traukiau sau pirma juosta, nei priekį manęs, nei už manęs nebuvo mašinų, artėju link sankryžos, nes ta gatvelė neilga, o ten laukia manęs ženklas, kad galima sukti tik į kairę, sako suksime į kairę, o aš ir iš kairės juostos ir štai.. tuo ir pasibaigė. Jau geriau galėjau ridentis kaip vėžlys, pirma pavara tom gatvikėm, gal būčiau ženklus sugaudęs ;D
tai kokia klaida taip ir nesupratau? trumpai gal galima? tai tu is pirmos juostos pasukai i kaire?
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2011 12 23, 21:49)
T forma. kaip Jūs vaziuojat, man kiek instruktorius aiskina niekaip as nesuprantu. blogiausia kad cia nelabai gali tureti atskaitos taska nes kiekviena karta gali atvaziuoti kitaip. tai ir per egzamina buvau per daug nutolusi nuo desineje puseje esancios linijos ir uzvaziavau ant kaireje puseje esancios linijos, ko niekada nebuvo su intruktoriumi pavyke padaryti...