Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kiesa1228 @ 2011 12 28, 22:11)
Oi nežinau, aš kauną mažai pažįstu, ne mano miestas, tačiau vairuoti puikiai sekasi iš tikro, tiek kaune, tiek kitur, nebereikalo su M raide pravažinėjau daugiau nei 8 mėnesius.. Bandysiu detaliau paaiškinti, važiuoji raudondvario plentu, privažiuoji prieš tiltą šviesaforų sankryžą, sukam į kairę iš antros, ir tada keliukas dar yra į dešinę, tačiau varėm tiesej, tada ten tas platus vienpusis prasideda, dar prie jo perėja būna, taigi, sako varom tiesej, ne į kairę, tačiau teisej, varėm tiesej, tada ten po kaire irgi mašinos ten buvo tokios sustatytos, ir lyg lėtėjimo juosta ten yra, o gal nėra, bet žinau, kad tada reikėjo dar kartą toj gatvelėj sukti į kairę (iš mano važiuojamo vienpusio), pasukau iš kairės į kairę, nelėtindamas greičio keičiant juostas, tik prieš posukį, pasirinkau antrą pavarą ir lyg įsukdamas nemačiau jokio ženklo, kad ten baigiasi vienpusis, nors gal tiesiog buvau neapdairus, pripažįstu ir nepuolu kaltinti kitų smile.gif) važiavau įsukęs dešine, su mintim, kad ten vis dar vienpusis ir traukiau sau pirma juosta, nei priekį manęs, nei už manęs nebuvo mašinų, artėju link sankryžos, nes ta gatvelė neilga, o ten laukia manęs ženklas, kad galima sukti tik į kairę, sako suksime į kairę, o aš ir iš kairės juostos ir štai.. tuo ir pasibaigė. Jau geriau galėjau ridentis kaip vėžlys, pirma pavara tom gatvikėm, gal būčiau ženklus sugaudęs ;D

tai kokia klaida taip ir nesupratau? doh.gif trumpai gal galima? tai tu is pirmos juostos pasukai i kaire?
Papildyta:
QUOTE(linarija @ 2011 12 23, 21:49)
Trečias kartas bus garantuotas  4u.gif Nenusimink labai  mirksiukas.gif
O kas neišeina šiame pratime?

T forma. kaip Jūs vaziuojat, man kiek instruktorius aiskina niekaip as nesuprantu. blogiausia kad cia nelabai gali tureti atskaitos taska nes kiekviena karta gali atvaziuoti kitaip. tai ir per egzamina buvau per daug nutolusi nuo desineje puseje esancios linijos ir uzvaziavau ant kaireje puseje esancios linijos, ko niekada nebuvo su intruktoriumi pavyke padaryti...
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 12 28, 22:30)
tai kokia klaida taip ir nesupratau?  doh.gif  trumpai gal galima? tai tu is pirmos juostos pasukai i kaire?
Papildyta:

T forma. kaip Jūs vaziuojat, man kiek instruktorius aiskina niekaip as nesuprantu. blogiausia kad cia nelabai gali tureti atskaitos taska nes kiekviena karta gali atvaziuoti kitaip. tai ir per egzamina buvau per daug nutolusi nuo desineje puseje esancios linijos ir uzvaziavau ant kaireje puseje esancios linijos, ko niekada nebuvo su intruktoriumi pavyke padaryti...

Dvipusį norėjau iš kairės tipo sukt ;DD manydamas, kad vienpusis.
Atsakyti
QUOTE(Kiesa1228 @ 2011 12 28, 22:31)
Dvipusį norėjau iš kairės tipo sukt ;DD manydamas, kad vienpusis.

tai taip gaunasi kad ivaziavai pries eisma? gerai supratau
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 28, 18:51)
Nerasiau,kad "reikia", siaip pamastymas....bet jeigu ismokt valdyt mechanine-garbes reikalas...
Papildyta:

O as galvojau, kad vairuot mokinates... smile.gif

QUOTE(chuchundra @ 2011 12 28, 22:27)
Rasot akivaizdzius dalykus: kas moka su machanine-vaziuos su automatine, neieskom lengvu keliu ir t.t., nieko neagituoju, tiesiog minti parasiau,kad ir maziau sugadinus nervu galima ismokt vairuot,yra alternatyva.
Nezinojau, kad automatas musu laikais prabanga.

O man patinka mokytis, patinka pasiekti kazka ir dziaugtis savo rezultatais. Tai kodel tureciau rinktis lengvesni varianta, jei sugebesiu ismokt ir sunkesni? Vaikysteje irgi ropoti atrode kurkas paprasciau nei vaikscioti, bet kazkodel mokiausi/mokino vaikscioti wink.gif
Ir noriu tureti galimybe vairuoti ne tik savo masina, bet ir vyro/tecio/draugo/brolio itt. automobili, o jie, kaip zinia, ne visada buna su automatine pavaru deze smile.gif
Ir taip, automatas man yra didesne prabanga, nes tokiu masinu kaina kaip taisykle yra didesne ir degalu jos ima daugiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 28, 23:57)
O man patinka mokytis, patinka pasiekti kazka ir dziaugtis savo rezultatais. Tai kodel tureciau rinktis lengvesni varianta, jei sugebesiu ismokt ir sunkesni? Vaikysteje irgi ropoti atrode kurkas paprasciau nei vaikscioti, bet kazkodel mokiausi/mokino vaikscioti wink.gif
Ir noriu tureti galimybe vairuoti ne tik savo masina, bet ir vyro/tecio/draugo/brolio itt. automobili, o jie, kaip zinia, ne visada buna su automatine pavaru deze smile.gif
Ir taip, automatas man yra didesne prabanga, nes tokiu masinu kaina kaip taisykle yra didesne ir degalu jos ima daugiau wink.gif

O as asmeniskai Jums,kaip ir kitiems, nieko ir nesiulau, ko Jus aiskinates man, nereikia man nieko irodinet, vazinekit ir mokinkites su kuo tik norit, neklausiau as kodel su mechanine mokinates, ir kokius kelius gyvenime renkates, ir kas Jums prabanga, kas neprabanga, neidomu man doh.gif
Tiesiog parasiau,kad yra tokia galimybe... ir kurios neturi tikslo pavazinet su visom giminiu, draugu, pazistamu masinom; kurioms ir taip moksluose, darbe, seimoj tenka kazka irodinet ir automatas neprabanga, gal ir nores sutaupyti kazkiek savo nervu ir pasirinkti ta automata.
Atsakyti
blink.gif pasirodo dar ir taip buna
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2011 12 29, 12:13)

Kokia nuostabi mintis
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 29, 11:59)
O as asmeniskai Jums,kaip ir kitiems, nieko ir nesiulau, ko Jus aiskinates man, nereikia man nieko irodinet, vazinekit ir mokinkites su kuo tik norit, neklausiau as kodel su mechanine mokinates, ir kokius kelius gyvenime renkates, ir kas Jums prabanga, kas neprabanga, neidomu man doh.gif
Tiesiog parasiau,kad yra tokia galimybe... ir kurios neturi tikslo pavazinet su visom giminiu, draugu, pazistamu masinom; kurioms ir taip moksluose, darbe, seimoj tenka kazka irodinet ir automatas neprabanga, gal ir nores sutaupyti kazkiek savo nervu ir pasirinkti ta automata.

Jei i jusu pasisakymus negalima atsakineti, tai kam bendrai cia raset? Apsviesti mus kad yra galimybe laikyti su automatu? Aciu, bet galejote nesivarginti, apei tokia galimybe visos cia esancios zino wink.gif
Sekmes jums besimokantis ir graziu svenciu smile.gif
(klausimai buvo retoriski, tad atsakymo nereikia)
Papildyta:
QUOTE(zzitukass @ 2011 12 29, 12:13)

pazistu viena mergina, uz kuria egzamina laike jos sese blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 29, 12:18)
Jei i jusu pasisakymus negalima atsakineti, tai kam bendrai cia raset? Apsviesti mus kad yra galimybe laikyti su automatu? Aciu, bet galejote nesivarginti, apei tokia galimybe visos cia esancios zino wink.gif
Sekmes jums besimokantis ir graziu svenciu  smile.gif
(klausimai buvo retoriski, tad atsakymo nereikia)
Papildyta:

pazistu viena mergina, uz kuria egzamina laike jos sese  blush2.gif

drinks_cheers.gif
belmbacki, mano sesuo jau islaikiusi. tik ji i mane visiskai nepanasi cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 29 gruodžio 2011 - 12:08
na ka ryt i regitra vyksiu, bandysiu savo laime. siandien ir vakar turejau du papildomus pravaziavimus su kitu instruktorium, ir man labai patiko, aiskiau paaiskino, kai ka net kitaip, viska aprode. tai noras didesnis atsirado ir baime sumazejo. sake kad vairuoju gerai, ir jei jis galetu man teises duotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2011 12 29, 16:50)
na ka ryt i regitra vyksiu, bandysiu savo laime. siandien ir vakar turejau du papildomus pravaziavimus su kitu instruktorium, ir man labai patiko, aiskiau paaiskino, kai ka net kitaip, viska aprode. tai noras didesnis atsirado ir baime sumazejo. sake kad vairuoju gerai, ir jei jis galetu man teises duotu smile.gif

SEKMES!! Geras nusiteikimas ir pasitikejimas savo jegom daug duoda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2011 12 29, 16:54)
SEKMES!! Geras nusiteikimas ir pasitikejimas savo jegom daug duoda mirksiukas.gif

dekui, taip norisi kad pagaliau pavyktu, kad sventines nuotaikos nesugadintu.
Atsakyti