QUOTE(rentabili @ 2012 01 25, 21:27)
o jums taip sunku su mechanine?
aš kaip persėdau ant automato visi nervai ir vargai mano baigėsi
, kad tuoj užsidegs žalia ir neišvažiuosiu
, kokia čia pavarą įsijungti
, ar tikrai tą įjungiau
, kol pažiūriu pametu jau kelią
, ne ne mechaninė niekada
,nu nesisekė man mechankė ir nemylėjau aš jos
, tikrai tik kokie 40proc.normaliai išvažiuotų šviesoforų buvo, ko su automatu net
galvot nereikia, ten viskas prosto prosto prastovo....
o be to išsilaikiau teises ir galiu vairuoti tik automatą, o jis kieme jau laukė manęs. man su mechanine kankynė.aš už tai kad mašina palengvintų gyvenimą
Va as dvi dukras turiu,tai vyresne net nebaige vairavimo mokyklos (neislaike mokyklinio teorijos ir mete-klupo ant techniniu klausimu),su technika nedraugauja visiskai,ir su mechanine deze-tuo labiau...kol kas vairuot nenori,ir pasake,kad masina jai-tai tik vairas ir magija,ir jei kada nors ka nors ir vairuos-tai tik automata...
O mazike kitos nuomones,ja siek tiek domina sitas reikalas,ir mano,kad ismokus nera skirtumo su kokia vaziuoti (na,mano masina mechanine,tai teks tokia ir vaziuoti
),ir technikoj nesunkiai susigaudo,uztenka viena karta paaiskinti...Taip kad cia nuo zmogaus priklauso,visi mes skirtingi...
kas prie ko labiau linke...
ir jei mechanine labai ne prie dusios-aisku,geriau nesikankinti ir rinktis automata...
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2012 01 25, 22:07)
nors, kaip sako, neprsokes griovio nesakyk op
Kokie teisingi zodziai...
As dar pries 8 berods metus kazkam uzklausus buvau atsizegnojus kad niekada nevairuosiu,ne man cia...siu metu geguze sueis 6m kai turiu teises...ir beveik visas kategorijas...
Papildyta:
QUOTE(Landrita @ 2012 01 25, 19:55)
Kiek iš jūsų čia esančių artimieji drįsdavo mokyti mieste (net be M raidės)?
Per moksleiviu ziemos atostogas vazinejau su dukra,bet naktimis...
keldavomes puse keturiu ir vaziuodavom...su M raide,be jos neisdrisciau...as keleivio vietoje jauciausi kaip spirgas ant keptuves-baisu,pedalu neturiu,kairio veidrodzio nematau,reik atsisukus atgal ziuret...
Is mano puses buvo mazdaug "gazo,gazoooo!!!! pasitrauk nuo desines!!! stabdyyyyk!!!!!!!!!!!!!!!! gazooooo!!!!"
Vnz.,stresas abiem ir veliau siaubingas nuovargis...
.Su pavarom ji susitvarko,tik nelabai girdi varikli,tai reikia ziureti kiek apsuku-pagal jas perjungineja...o as reikalauju kad ji ta darytu greitai...Savaitgaliais vaziuojam i aikstele,ten paleidziu viena,tik jei yra daugiau masinu einu greta del viso ko...Ka galiu pasakyti-nelengva instruktoriu duona vis del to...