Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Landrita @ 2012 01 25, 15:20)
Na, aukštasis kosmosas man tas vairavimas, kas kart su ašarom važiuoju į pamokas  doh.gif
Gal kas žino ką nors smulkiau apie tą įskaitą? Kada praneša, kad išlaikei, kai jau baigei važiuoti, ar kitą dieną? Kas gręsia jei negauni įskaitos?
Įskaitą laikysiu šeštadienį ir baisiai neramina nežinia.

negerai kai tokios nuotaikos schmoll.gif reiskia instruktorius blogas arba apskritai dar ne laikas jums vairuoti g.gif

man irgi nelengva..nes apskritai ismokti gerai vairuoti nera lengva unsure.gif bet kai vaziuoju su savo instruktorium tai bunu rami kaip belgas biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Landrita,2012 01 25, 16:20]
Na, aukštasis kosmosas man tas vairavimas, kas kart su ašarom važiuoju į pamokas doh.gif

ir aš sakyčiau, kad dar ne laikas.

kol nepajusite kad tai malonumas bei patogumas, ir nemylėsit šio darbelio š... tik gausis, turite pajusti kad galite kad norite kad sugebėsite kad nesate kažkokia lūzerė, pasižiūrėkit invalidai vairuoja, kurčnebiliai vairuoja, tai ko pačiai tas ašaras liet.

keiskit instruktorių, reikia žmogaus profo, kuris padrąsintų ir įkvėptų, mano mokyklos nenoriu instruktorias nei prisiminti, nei susitikt, daug suplojau mokydamasi privačiai, bet tam žmogui thumbup.gif paskambinau antrąjam,kai išlaikiau teises, nes pirmasis tai MB. o reklamos kaip ir neturiu dėlko jam daryti, sočiai jis turi mokinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 25 sausio 2012 - 18:35
Tikrai nejaučiu malonumo vairuodama, kaip čia rašot, bet visi iš artimųjų stūmė eiti mokintis. Tai gal 7 metus kentėjau, kol praeitais metais nepradėjau doh.gif Žiauriai savim nepasitikiu, bijau mašinų, bijau net savęs už vairo, kad kur neįvažiuočiau blush2.gif instruktorius sako, kad trūksta patirties, ir jis teisus. Kiek iš jūsų čia esančių artimieji drįsdavo mokyti mieste (net be M raidės)?
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 01 25, 18:55)
Tikrai nejaučiu malonumo vairuodama, kaip čia rašot, bet visi iš artimųjų stūmė eiti mokintis. Tai gal 7 metus kentėjau, kol praeitais metais nepradėjau  doh.gif  Žiauriai savim nepasitikiu, bijau mašinų, bijau net savęs už vairo, kad kur neįvažiuočiau  blush2.gif  instruktorius sako, kad trūksta patirties, ir jis teisus. Kiek iš jūsų čia esančių artimieji drįsdavo mokyti mieste (net be M raidės)?

be M raides niekaid schmoll.gif tik kai baigiau vairavimo kursus ir gavau pazymejima pora kartu su vyru vaziavau mieste su M raide. Pirmas kartas buvo stresas man totalus, paskui aisktelej pasisukinejom ir antra karta buvo drasiau. vyras sake vaziuosim dar smile.gif

o kiek vairavimo pamoku turejai? siaip tai nuo instruktoriaus labai daug priklauso. reikia, kad gerai paaiskintu klaidas ir butu saltu nervu zmogus, neisgazdintu.
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 01 25, 19:55)
Tikrai nejaučiu malonumo vairuodama, kaip čia rašot, bet visi iš artimųjų stūmė eiti mokintis. Tai gal 7 metus kentėjau, kol praeitais metais nepradėjau  doh.gif  Žiauriai savim nepasitikiu, bijau mašinų, bijau net savęs už vairo, kad kur neįvažiuočiau  blush2.gif  instruktorius sako, kad trūksta patirties, ir jis teisus. Kiek iš jūsų čia esančių artimieji drįsdavo mokyti mieste (net be M raidės)?

o jums taip sunku su mechanine?
aš kaip persėdau ant automato visi nervai ir vargai mano baigėsi smile.gif , kad tuoj užsidegs žalia ir neišvažiuosiu doh.gif , kokia čia pavarą įsijungti doh.gif , ar tikrai tą įjungiau doh.gif , kol pažiūriu pametu jau kelią doh.gif , ne ne mechaninė niekada doh.gif ,nu nesisekė man mechankė ir nemylėjau aš jos schmoll.gif , tikrai tik kokie 40proc.normaliai išvažiuotų šviesoforų buvo, ko su automatu net galvot nereikia, ten viskas prosto prosto prastovo.... smile.gif
o be to išsilaikiau teises ir galiu vairuoti tik automatą, o jis kieme jau laukė manęs. man su mechanine kankynė.aš už tai kad mašina palengvintų gyvenimą smile.gif
Atsakyti
Na manęs laukia su mechanine pavara doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 01 25, 21:35)
Na manęs laukia su mechanine pavara  doh.gif

o kam tau mechaninė?jeigu taip sunkiai sekasi?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 25, 22:44)

Todėl, kad visi sako, jei išmoksiu su tokia, tai mokėsiu su bet kokia biggrin.gif O ir kieme stovi 2 tokios, dėl manęs vyras kitos tikrai nepirks schmoll.gif
Na, nieko išmoksiu. Tik neramu, kad nieko nežinau apie mokyklos įskaitą g.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 25, 20:44)

as ir uz tai kad reikai isilaikyti su mechanine, niekad nezinai..gali prireikti ir mechanine pavairuoti...o laukti manes kol kas jokia nelaukia, nors noreciau automatines pavaru dezes biggrin.gif
nors, kaip sako, neprsokes griovio nesakyk op lotuliukas.gif jei jau nesiseks niekaip islaikyti su mechanine, kas zino gal apsispresiu ir kitaip biggrin.gif

o del mokyklinio egzamino tai man nuskilo, baigiau vairavimus pries naujus metus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 25 sausio 2012 - 21:10
sveikos 4u.gif
ar kur nors yra egzaminų maršrutai miestuose? nerandu regitros puslapy blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 25, 21:27)
o jums taip sunku su mechanine?
aš kaip persėdau ant automato visi nervai ir vargai mano baigėsi smile.gif , kad tuoj užsidegs žalia ir neišvažiuosiu doh.gif , kokia čia pavarą įsijungti doh.gif , ar tikrai tą įjungiau doh.gif , kol pažiūriu pametu jau kelią doh.gif , ne ne mechaninė niekada doh.gif ,nu nesisekė man mechankė ir nemylėjau aš jos schmoll.gif , tikrai tik kokie 40proc.normaliai išvažiuotų šviesoforų buvo, ko su automatu net galvot nereikia, ten viskas prosto prosto prastovo.... smile.gif
o be to išsilaikiau teises ir galiu vairuoti tik automatą, o  jis  kieme jau laukė manęs. man su mechanine kankynė.aš už tai kad mašina palengvintų gyvenimą smile.gif

Va as dvi dukras turiu,tai vyresne net nebaige vairavimo mokyklos (neislaike mokyklinio teorijos ir mete-klupo ant techniniu klausimu),su technika nedraugauja visiskai,ir su mechanine deze-tuo labiau...kol kas vairuot nenori,ir pasake,kad masina jai-tai tik vairas ir magija,ir jei kada nors ka nors ir vairuos-tai tik automata... ax.gif O mazike kitos nuomones,ja siek tiek domina sitas reikalas,ir mano,kad ismokus nera skirtumo su kokia vaziuoti (na,mano masina mechanine,tai teks tokia ir vaziuoti smile.gif ),ir technikoj nesunkiai susigaudo,uztenka viena karta paaiskinti...Taip kad cia nuo zmogaus priklauso,visi mes skirtingi... ax.gif kas prie ko labiau linke... ax.gif ir jei mechanine labai ne prie dusios-aisku,geriau nesikankinti ir rinktis automata... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2012 01 25, 22:07)
nors, kaip sako, neprsokes griovio nesakyk op  lotuliukas.gif 

Kokie teisingi zodziai... 4u.gif As dar pries 8 berods metus kazkam uzklausus buvau atsizegnojus kad niekada nevairuosiu,ne man cia...siu metu geguze sueis 6m kai turiu teises...ir beveik visas kategorijas... doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Landrita @ 2012 01 25, 19:55)
Kiek iš jūsų čia esančių artimieji drįsdavo mokyti mieste (net be M raidės)?

Per moksleiviu ziemos atostogas vazinejau su dukra,bet naktimis... doh.gif keldavomes puse keturiu ir vaziuodavom...su M raide,be jos neisdrisciau...as keleivio vietoje jauciausi kaip spirgas ant keptuves-baisu,pedalu neturiu,kairio veidrodzio nematau,reik atsisukus atgal ziuret... doh.gif Is mano puses buvo mazdaug "gazo,gazoooo!!!! pasitrauk nuo desines!!! stabdyyyyk!!!!!!!!!!!!!!!! gazooooo!!!!" blush2.gif Vnz.,stresas abiem ir veliau siaubingas nuovargis... doh.gif .Su pavarom ji susitvarko,tik nelabai girdi varikli,tai reikia ziureti kiek apsuku-pagal jas perjungineja...o as reikalauju kad ji ta darytu greitai...Savaitgaliais vaziuojam i aikstele,ten paleidziu viena,tik jei yra daugiau masinu einu greta del viso ko...Ka galiu pasakyti-nelengva instruktoriu duona vis del to... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 01 25, 20:55)
Todėl, kad visi sako, jei išmoksiu su tokia, tai mokėsiu su bet kokia  biggrin.gif  O ir kieme stovi 2 tokios, dėl manęs vyras kitos tikrai nepirks  schmoll.gif
Na, nieko išmoksiu. Tik neramu, kad nieko nežinau apie mokyklos įskaitą  g.gif

tai mokyklos iskaita,tas pats kas egzaminas Regitroj biggrin.gif siandien pravaziavau marsruta kuriuo teks ryt egzaminuotis doh.gif instruktorius niekuom pagelbet negales,viskas filmuojama doh.gif
Atsakyti