Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(lauruciuxs @ 2012 01 24, 15:02)
man klaipedoje nei viena karta nedave, o ejau tris kartus

O visus 3 kartus isvaziavote is aiksteles?
Nes man uzdave klausimus tik pries vaziavima i mieste, t.y. kai atlikau visus pratimus aiksteleje.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 24, 14:58)
ar tikrai, daug kam neuzduoda

Man Vln 2 kart neuzdave. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 24, 17:07)
O visus 3 kartus isvaziavote is aiksteles?
Nes man uzdave klausimus tik pries vaziavima i mieste, t.y. kai atlikau visus pratimus aiksteleje.

2 kartus neisvaziavau is aiksteles
Atsakyti
Sveikos:-)as su tokiu klausimu,gal kuri nors kaip nors,turi kokiu rysiu su regitra?...parasykit man i AZ jei galit.paaiskinciau kas kaip.ko reikia.skolinga nelikciau:-)
Atsakyti
Yay! Šiandien pagaliau išlaikiau tą nelemtą egzaminą biggrin.gif Jau važiavau su mintimi: "viskas, daugiau Regitros matyt nebenoriu... Privalau išlaikyti" biggrin.gif

Ir papuolė ne ta mašina, kurios norėjau, ne toks egzaminuotojas, kokio norėjau (nedraugiškas buvo), ne tas parkavimasis, kurio norėjau biggrin.gif

O šiaip klausimų neuždavė smile.gif nors į miestą 2 kartus važiavau.
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2012 01 24, 20:32)
Yay! Šiandien pagaliau išlaikiau tą nelemtą egzaminą biggrin.gif Jau važiavau su mintimi: "viskas, daugiau Regitros matyt nebenoriu... Privalau išlaikyti" biggrin.gif

Ir papuolė ne ta mašina, kurios norėjau, ne toks egzaminuotojas, kokio norėjau (nedraugiškas buvo), ne tas parkavimasis, kurio norėjau biggrin.gif

Sveikinimai!
O man pirmos keliones tokiu oru, grizineju kaskart slapia nugara blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2012 01 24, 19:32)

sveikinu, saunuole 4u.gif savaitgali biski vaziavau, variau pirma karta po teisiu islaikymo. tai su tokia baime, atrodo kad kazkas ne taip, nu reikia praktikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2012 01 24, 19:32)

Pagarba:D ems issilaikiusios tokiu oru nevaizuojam, o tu egza issilaikei:D
Atsakyti
o as siandien neislaikaiu, nors taip gerai is pradziu sekesi doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2012 01 25, 12:59)
o as siandien neislaikaiu, nors taip gerai is pradziu sekesi doh.gif  verysad.gif

ir nieko tokio, vadinasi, šiandien nebuvo skirta.belieka tikėti kad pasiseks kitą kartą,
padaryti klaidą labai lengva, kuri galbūt nėra didelė, bet lemtinga.sekmės ir ....kantrybės.vistiek kažkada išlaikysi, žinau kad labai norisi , pati turėjau tą laimę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 25, 10:20)
Pagarba:D ems issilaikiusios tokiu oru nevaizuojam, o tu egza issilaikei:D

Seniai galvojau, kad noriu mokytis vairuoti tik žiemą ir tik Vilniuje, kad po to niekur nebūtų baisu važinėt bet kokiu oru. Tik kad žiema šiemet atėjo tik sausio vidury. Gavosi, kad vairuoti išmokau rudenį, o laikiausi žiemą... biggrin.gif Šiaip jei būčiau neišlaikius šį kartą, būčiau laukusi pavasario, nes įtartinai sunkiai važiavau į kalniukus ant to sniego smile.gif

Visgi man asmeniškai skirtumo jokio nepasijuto - tai žiema ar vasara, vakar neužgesau nė karto, staigių posūkių beveik nedariau.... biggrin.gif Jei mašina su žieminėm padangom, paruošta, tai tikrai viskas gerai bus smile.gif

Beje, tikėkit, kad mokate vairuoti ir tikrai išlaikysit. Iki šiol 2 kartus gavau šoninį parkavimą ir mano pirma mintis: velnias, čia ir susikirsiu.... Baigsis mano egzas tuoj... O vakar vėl gavau šoninį ir truputį sunerimau, bet pagalvojau: aš gi moku mašiną pastatyti, ko čia parinuosi, tikrai sugebėsiu. Na ir ką - pastačiau tobulai smile.gif

Vairuojant labai svarbu pasitikėjimas savimi ir savo jėgomis - man ne kartą tai kartojo ir vakar tuo įsitikinau smile.gif Taigi, neleiskit apimti blogoms mintims, nes ką sakai, kuo tiki, tas ir pildosi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukineja: 25 sausio 2012 - 14:09
Na, aukštasis kosmosas man tas vairavimas, kas kart su ašarom važiuoju į pamokas doh.gif
Gal kas žino ką nors smulkiau apie tą įskaitą? Kada praneša, kad išlaikei, kai jau baigei važiuoti, ar kitą dieną? Kas gręsia jei negauni įskaitos?
Įskaitą laikysiu šeštadienį ir baisiai neramina nežinia.
Atsakyti