Atrodo, kad labai daug reiškia tas skaičiukas... Iš pirmo karto... iš trečio karto... ar iš šešto... Bet iš tiesų nesmerkiu nė vieno žmogaus, kuris iš n-tojo karto išlaikė. Ir tikrai nėra baisiau su tuo žmogumi važiuoti. Realiai, juk net neklausiu to. Jis rūpi tik tiems, kas laiko ar ketina laikyti teises - tiesiog tuo metu tampa įdomu save lyginti su kitais.
Nereikia galvoti kelintas tai kartas. Bus mažesnis spaudimas. Aną kartą beveik visai nesijaudinau, nes laikiau tai ne egzaminu, o tiesiog pamoka, aš tiktai pademonstruoju, kad vairuoti moku. Ir neišlaikiau jau grynai per žioplumą (kas mane jau nuo senų senovės neapleidžia, tai jau net negaila buvo ). Smagiausia, kad egzaminuotojai sako, kad vairuoju gerai, pastarasis prikalbėjo, kad man su maršrutu baisiai nepasisekė, bet kitą kartą tikrai išlaikysiu Na, man tokie dalykai padeda nurimti. Aišku, šiandien pabūgau, nes prisapnavau nesąmonių ir atsikėliau išsigandus...
Stiprybės visoms! Ir nepraraskit pasitikėjimo savimi Jums pavyks parodyti, kad esat puikios vairuotojos
QUOTE(denaxa @ 2012 01 21, 15:28)
Kartais taip buna... Tiesiog mate,kad gerai vaziuoji,ir sutrumpino marsruta...Tiktai ssssssh....cia taip sakant i ausi pasnibzdejau...
Papildyta:
Aisku laikyk,mieste galesi leciau vaziuoti,nes slidu,pasiteisinus,kad pasirenki saugu greiti,o jei linijos bus uzsnigtos nesikabins taip kad ant ju lipi-uzsnigti zenklai negalioja...
Papildyta:
Aisku laikyk,mieste galesi leciau vaziuoti,nes slidu,pasiteisinus,kad pasirenki saugu greiti,o jei linijos bus uzsnigtos nesikabins taip kad ant ju lipi-uzsnigti zenklai negalioja...
tikrai taip ir linijos apsnigtos, ne taip griežtai žiūri, ir ženklo puse užsnigto gali išsisukinėti.
o tai klausykit gal man to spaudimo nenorėjo varyti ir visos tokios gražios pagailėjo, nes visgi jau 23sav.
ai gerai
o aš nemoku įjungti, kad čia tik pasivažinėjimas, čia bandymas ar pamoka, man tai yra egzaminas, ir įsitikinau viena, jokių raminamųjų tą dieną kai laikau,
jeigu sunku užmigti tada taip- kad galvelė pailsėtų, tinka man geriamas neuromedas, valerijonas ar magnis.
o su magniu prieš ketvirtą kartą ir buvau prisižaidus.
o buvo taip
kadangi jo reikia man 8 tab. tai išgėriau palengva 3 tabletukes ir šampaniuko, nu žinokit apramina akys tik miegelio nori ir galvoji kad tik greičiau baigtųsi, bo taip neįdomu, nu apkvaišus jaučiausi, sakė man egzaminatorius,
kad kažko labai atsipalaidavus..
nu kur ten nebūsi, gerai kad durniuot nepradėjau...vyro norėt, kai tas už jūrų marių
taigi laikiau penkis kartus, su vienu egz.vardu Vidas važiavau 3 kartus, su juo ir išlaikiau, o labai patiko Algirdas su juo 2.
nu va su tuo kuris patiko ir netiko.....
visoms stiprybes jokiu budu nemesti as pries kelis metus neislaikiau ir meciau, todel siais metais turejau viska is naujo mokytis.. o pradejau 2010 vasara vazinetis, tada ramiai teorija islaikiau, veliau perejau prie praktikos, su vyru su M raidele, veliau su instruktoriumi, neskubejau, kad nebutu kaip praeita karta, kad uzsistresuosiu ir neislaikiusi mesiu
daug metu kankino geda kad nevairuoju, jauciausi nepilnaverte tarp vairuojanciu kolegu ir draugu, salti troleibusai, bomzai stotelese buvo kasdienybe... aisku daznai veziojo vyras, draugai bet juk atsibosta visiems taksistais buti..
Prisikamavau nerealiai, ir nemiegojau ir verkiau ir raminamus geriau visko buvo daug! praktiskai pykciai jau namie buvo, bet as zinojau privalau jas gauti, privalau!!! planuojame vaikuti, nori jaustis saugiai, siltai poliklinikos, gydytojai ir .t.t
Per sventes vyras nupirko svajoniu masinyte tai buvo dar didesnis stimulas islaikyti! as tiesiog gyvenau deliodamasi galvoje marsrutus.. Na ir islaikiau is pirmo karto, nesididziuoju tuo ipatingai, tiesiog supratau jei jau labai nori stengiesi tikrai imanoma islaikyti, svarbu nemesti ir vis bandyti stengtis is paskutiniu... ranka pries sirdies padejusi sakau nei tetos nei geri dedes man nepadejo, viska padariau savo jegomis didelio uzsispyrimo deka...
siandien vaziavau i miesta pirkti sukneles, kaip gera vairuoti silta, ramu... gal kazkam nuskambes kvailai, bet jauciausi isties labai blogai neturedama VP
Sekmes visoms is visos sirdies tikrai islaikysit tik tikekite tuo!
daug metu kankino geda kad nevairuoju, jauciausi nepilnaverte tarp vairuojanciu kolegu ir draugu, salti troleibusai, bomzai stotelese buvo kasdienybe... aisku daznai veziojo vyras, draugai bet juk atsibosta visiems taksistais buti..
Prisikamavau nerealiai, ir nemiegojau ir verkiau ir raminamus geriau visko buvo daug! praktiskai pykciai jau namie buvo, bet as zinojau privalau jas gauti, privalau!!! planuojame vaikuti, nori jaustis saugiai, siltai poliklinikos, gydytojai ir .t.t
Per sventes vyras nupirko svajoniu masinyte tai buvo dar didesnis stimulas islaikyti! as tiesiog gyvenau deliodamasi galvoje marsrutus.. Na ir islaikiau is pirmo karto, nesididziuoju tuo ipatingai, tiesiog supratau jei jau labai nori stengiesi tikrai imanoma islaikyti, svarbu nemesti ir vis bandyti stengtis is paskutiniu... ranka pries sirdies padejusi sakau nei tetos nei geri dedes man nepadejo, viska padariau savo jegomis didelio uzsispyrimo deka...
siandien vaziavau i miesta pirkti sukneles, kaip gera vairuoti silta, ramu... gal kazkam nuskambes kvailai, bet jauciausi isties labai blogai neturedama VP
Sekmes visoms is visos sirdies tikrai islaikysit tik tikekite tuo!
jovita25
visai ne kvailai, o tai komfortas, ilgai lauktas, o aš irgi delioju maršrutus
ir man sunku buvo, bet susimokėjus neišdrysau mesti, nors oi kaip buvo tokių minčių, ir pats brangiausias toli, o jis mano iš tikrųjų pats brangiausias, ne tik mano vyras, tai yra ir mano draugas ir klausytojas ir guodėjas, telefonu iš Afganistano ne ką gali papasakoti per terminuotų 15min.ir kartais norisi taip prisiglausti, pajusti jo tą vyrišką petį ir stiprybę, kuri mane labai nuramina.bet va kokia aš, pati dabar savim patenkinta, laukiu kol man VP pagamins, o su juo palengvės mano gyvenimėlis: parduotuvės, gydytojai.
dabar ne kvaila gerai jaustis turint VP, dabar kvaila jų neturėti, nes tai didelis patogumas
ir man sunku buvo, bet susimokėjus neišdrysau mesti, nors oi kaip buvo tokių minčių, ir pats brangiausias toli, o jis mano iš tikrųjų pats brangiausias, ne tik mano vyras, tai yra ir mano draugas ir klausytojas ir guodėjas, telefonu iš Afganistano ne ką gali papasakoti per terminuotų 15min.ir kartais norisi taip prisiglausti, pajusti jo tą vyrišką petį ir stiprybę, kuri mane labai nuramina.bet va kokia aš, pati dabar savim patenkinta, laukiu kol man VP pagamins, o su juo palengvės mano gyvenimėlis: parduotuvės, gydytojai.
dabar ne kvaila gerai jaustis turint VP, dabar kvaila jų neturėti, nes tai didelis patogumas
QUOTE(rentabili @ 2012 01 21, 18:11)
jovita25
tai gal ir promiliu butum priputus. jei magnis tikrai gerai atpalaiduoja, gal jis ir man padetu, nes abu instruktoriai sako, kad esu labai isitempus, kartais nezinau ko griebtis, stabdyti ar pan. Problemos su sankaba, ja atleidineju ne tolygiai. Gal tikrai geras daiktas butu magnis su sampaniuku ir pries eiline vairavimo pamoka
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 21, 20:00)
tai gal ir promiliu butum priputus. jei magnis tikrai gerai atpalaiduoja, gal jis ir man padetu, nes abu instruktoriai sako, kad esu labai isitempus, kartais nezinau ko griebtis, stabdyti ar pan. Problemos su sankaba, ja atleidineju ne tolygiai. Gal tikrai geras daiktas butu magnis su sampaniuku ir pries eiline vairavimo pamoka
a tu pabandyk
na kaip žinom alkoholis sustiprina vaistų poveikį...magnis atpalaiduoja, ne be reikalo besilaukiančiom jį lašina kad spazmus nuimtų, gydytoja man buvo sakius kad galima nuo 5 mėn., čiučiut jeigu jau yra reikalas, nu o reikalas buvo regitra, ir sudurniavau.
pabandyk prieš egzą, nes paskui dar ir nesusikalbėsi....
tikrai nesiūlau alkoholio ir jo nevartoju, bet tas nugertas butelis taip ir sakė, -pamatysi bus geriau.nebuvo bet streso-nulis.
nu gražu labai visa tokia ir va taip
nu aš čia išradimus darau...
šiaip esu labai karšto būdo ir didelė triznė, tik nepasirodau, bet kartais taip verda kad save net keikiu...ai galvoju išaugsiu
QUOTE(rentabili @ 2012 01 21, 21:00)
a tu pabandyk
su metine kramtoma guma... chi chi i pragara mane trauki.
O koki geri, gal magnesium diasporal
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 21, 21:05)
su metine kramtoma guma... chi chi i pragara mane trauki.
nereik tos kramtoškės tik įtarimą sukelsi.milteliais geriu-jo magnesium disporal.
ir visai ne į pragarą, į kurortą.
Kadangi per užpraeitą mano pasivažinėjimą su instruktoriumi kitas vairuotojas bakstelėjo į mūsų 6 golfuką, tai šiandien išmėginau 5-ąjį Jau susitarėme dėl mokyklinio egzamino - bus gyvatėlė pirmyn-atgal ir T formos garažas, na ir gatvėm važiuosim, klaidos visos užsiskaito kaip Regitroj. Dar laukia pora pasivažinėjimų neužbaigtų, teorija mokykloj išlaikyta, tikiuos ir su praktika praeisiu, nors dar darau klaidelių...
QUOTE(Digse @ 2012 01 23, 20:16)
Kadangi per užpraeitą mano pasivažinėjimą su instruktoriumi kitas vairuotojas bakstelėjo į mūsų 6 golfuką, tai šiandien išmėginau 5-ąjį Jau susitarėme dėl mokyklinio egzamino - bus gyvatėlė pirmyn-atgal ir T formos garažas, na ir gatvėm važiuosim, klaidos visos užsiskaito kaip Regitroj. Dar laukia pora pasivažinėjimų neužbaigtų, teorija mokykloj išlaikyta, tikiuos ir su praktika praeisiu, nors dar darau klaidelių...
zinok manes jau ketvirtadieni tas laukia irgi gyvatuke,T forma,estakada,apsisukimas ribotam plote ir dar du pratimai,poto i gatve bijau labai,beto sestadieni gryba aikstelej pjoviau,treciadieni papildoma pasiimsiu oj vargelis man
QUOTE(jaruta @ 2012 01 23, 22:09)
zinok manes jau ketvirtadieni tas laukia irgi gyvatuke,T forma,estakada,apsisukimas ribotam plote ir dar du pratimai,poto i gatve bijau labai,beto sestadieni gryba aikstelej pjoviau,treciadieni papildoma pasiimsiu oj vargelis man
O manęs kitą 4dienį Šiaip aikštelėj gerai sekas, tik tą gyvatėlę atgal tik šiandien pirmą kartą pasipraktikavau. Įdomiai, kad tiek daug pratimų reikės pademonstruoti