Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Laukineja @ 2012 01 19, 19:42)
Aptikau superini dalyka - http://www.automokyk...vimo-marsrutai/

Gal ir buvo kur nors jau įdėta, bet manau padės taip nesigąsdint gatvių pažiūrėjus į viską smile.gif

Nes pvz., šiandien važiavau ir vis abejoju, ar tinkamai važiuoju, nes vienur gatvės plačios, kitur siauros... gal ženklo nepamačiau, gal apsnigo juostas.... Na, pasiruošimo per daug nebus biggrin.gif

Tikrai gera nuoroda...Aciu. Dabar kas islaike gali meginti atpazinti savaji bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai dar vakar važinėjau, bet kiek pažiūrėjau - neatpažįstu. Niekaip neprisimenu, kur sukau jau antroje sankryžoje biggrin.gif Pamenu tik kad labai išsigandau, kai išvažiuojant iš Regitros liepė sukti į kairę... bloga nujauta persmelkė... biggrin.gif
Atsakyti
aš šiandien išlaikiau, atėjo ta šventė ir pas mane. biggrin.gif
o viskas tokiom niūriom spalvom iš ryto piešė...netikiu horoskopais ir niekada netikėsiu, nes jis man šiandien žadėjo va ką:
Jautis (04 21–05 21). Nepalanki diena – netikusios naujienos, nelaimingi atsitikimai. Saugokite sveikatą ir pinigus. Galimi nuostoliai, traumos.
tai Palmyra iš vis nusikalbėjo tongue.gif
rankos nekilo ruoštis, bet pasakiau sau, kad tai paskutinis mano egzaminas iki gimdymo ir iš tikrųjų jis ir buvo paskutinis.teisės jau gali būti trečiadienį. smile.gif
Atsakyti
rentabili , sveikinu pagaliau iveikus regitra 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 20, 16:13)
o viskas tokiom niūriom spalvom iš ryto piešė...netikiu horoskopais ir niekada netikėsiu, nes jis man šiandien žadėjo va ką:
Jautis (04 21–05 21). Nepalanki diena – netikusios naujienos, nelaimingi atsitikimai. Saugokite sveikatą ir pinigus. Galimi nuostoliai, traumos.
rankos nekilo ruoštis, bet pasakiau sau, kad tai paskutinis mano egzaminas iki gimdymo ir iš tikrųjų jis ir buvo paskutinis.teisės jau gali būti trečiadienį. smile.gif

sveikinu iveikus regitra ir lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
visoms mergaitėms ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2012 01 20, 17:37)
rentabili , sveikinu pagaliau iveikus regitra  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu ir aš 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papasakok, plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 20 sausio 2012 - 16:12
QUOTE(rentabili @ 2012 01 20, 16:13)

Sveikinu. thumbup.gif Sakiau, kad islaikysi biggrin.gif . As irgi Jautis, keista ir man siandien rami diena, maloni, be parkiu. O kuriuo marsrutu vaziavai, gal pameni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 20 sausio 2012 - 16:16
pamenu rolleyes.gif .manau šitas maršrutas nėra sunkus ax.gif
kaip nekeista kilau į Milikonių kalną, t.y.į kairę išvažiavus iš regitros, nu galvoju vsio kapec, užkilau tada leidausi šalutiniu<...>įvažiavau į šilainius, jėzau negalvojau kad puse jau pamiršus būsiu doh.gif , žinau kad sukau į kairę paskui leidausi nuo kalno g.gif šalutinio ženklas, o kaip aš atsidūriau atsidūriau kėdainių gatvėje prie stop ženklų, nu buvau ir ant vilijampolės žiedo išsukau iš tilžės ir vėl į tilžės grįžau, eikit sau mergos visai blūdinu doh.gif pravažiavau stop ženklą , pagrindiniu ant raudondvario pl.nu ir viskas regitros kiemas.
viskas buvo gerai, išgąsdino pėstysis, nesuprasi eis neis, stovi dairosi, į lėktuvus žiūri, perkūnas laukia kol nutrenks, kiša koja ant perėjos...ot ateis jam laikas su regitra susitikti, kentės.aš važinėdama su instruktoriumi ir pamačius regitros mašinas galvodavau tik nesukliudyti, tik kad žmogui pasisektų, nes pati žinau kokie tie regitros pyragai..
asmeniškai dėkoju mėnulis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 20 sausio 2012 - 18:14
rentabili, sveikinimai mirksiukas.gif Tik, kad aiškiau būtų, ne į Milikonių kalną kilot, o į romainių (Milikonių tai vilijampolėj prie varniu g.). Maršrutas toks ne iš pačių lengviausių. Aš kai mokiausi kartą ėjau per perėją ir žiūriu regitros egzaminas stoja prie manęs, tai tik akis išpūčiau ir šokau kuo greičiau ant šaligatvio, nesvarbu, kad į pusnis, kad tik nepatrukdyčiau. biggrin.gif
Kiek esu mačius Vilniaus maršrutų tai toks vaizdas kad ten greitkeliais tarp miškų egzaminai vyksta. thumbup.gif Nei kalnų, nei siaurų gatvyčių, nei žiedų su šalutniais keliais, nei vienpusių eismų... Aišk sakysit sunkumų užtenka, bet visai nepanašu į važiavimą mieste.
Atsakyti
Rentabili,saunuole,sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 20, 22:17)
Kiek esu mačius Vilniaus maršrutų tai toks vaizdas kad ten greitkeliais tarp miškų egzaminai vyksta.  thumbup.gif  Nei kalnų, nei siaurų gatvyčių, nei žiedų su šalutniais keliais, nei vienpusių eismų... Aišk sakysit sunkumų užtenka, bet visai nepanašu į važiavimą mieste.

Nu kad ne..didelis ir bjaurus ziedas vienas, du maziukai, yra ir vienpusis, n pagreitejimo juostu, posukiu i kaire, apsisukimu skiriamojoj juostoj, kelios vietos, kur nera pagreitejimo juostos ir sustoji ikalneje. Man pasirode pakankamai bjauriu vieteliu. Tik dbr buvo daug marsrutu uzdaryta. smile.gif
Atsakyti