QUOTE(mėnulis @ 2012 01 18, 12:26)
Bet ketbilietai mano manymu kardinaliai skiriasi nuo tu alsket. Alsket daug tokiu klausimu ka reiskia viena ar kita uzsidegusi lempute, tokiu nera nei mokykloje(labai mazai) o ketbilietuose isvis nepastebejau. Man alsket sunkiausi, mokykliniai lengvesni man tai tikrai...Noreciau, kad butent tokie Regitroje butu, o ne alsketiniai
Papildyta:
Bet papraktikavai ilgiau ir antra karta padejo, gi nereikejo laikyti 5 kartus
really?
o jeigu nebuciau praktikavus, tai islaikyciau is 5o?
D
Papildyta:
As tai manau reikia nepagaileti ir pamoketi gerom imonem, kad ir 200 LT brangiau, bet poziuris skiriasi..
Tarkim as pries tai mokiaus VRC zukausko-pries n metu.. Teorijos isntruktorius buvo kazkoks nijasnas.. Ziuredavo tik i viena zmogu, prima diena atejus, rpadejo pasakoti apei kliuti is desnes ir akd prisimintume, ens daugiau nekartos...
Zodizu, as tada sumokejau avansa 200LT, nuejau i kokius 4 uzsiemimus ri supratau, kad neverta..
Siemet rinkausi pagal lokacija, pasirinkau DRAIVERIS vairavimo mokykla. Teorijos isntruktorius nors ir chamavotas, ebt tikrai geras, gerai isaiskina, skyre laiko, labai daug ka prisiminiau is jo pasakojimu. PRaktikso isntruktoriu isvis gera gavau! Nerealus zmogus, atidirbdavo su manim visus 200%. Paprasiau per kaledas pavazineti, sutiko..