Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(mėnulis @ 2012 01 16, 19:43)
Bandyk isivaizduoti rezultata - kaip baigi vaziuoti ir egazminuotojas tave pagiria, sako, islaikyta, kur jus buvot anksciau, taip gerai vaziuojate. Poto isivaizduok kaip pildai forma del vairuotojo pazymejimo.  smile.gif

Man pirma akrta nepadejo:))) as net nakti sapnuodavau, akd vaziuoju, koki marsruta gaunu, kaip ten mane giria ir kaip as poto varau svesti naujo ir visi mane sveikina, akd gerai metus uzbaigiau... Nuosirdziai visi giminej ir net isntruktorius tikejo, kad islaikysiu:) O gavosi priesingai ir dar parkinge!
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2012 01 16, 21:23)
Man panašiai sako, teises turiu du mėnesius, per tą laiką turėjau dvi keliones po 150 km. pirmyn ir atgal. Aiškina, kad man pirmiausia reikia priprast prie mašinos, ir tik tada lyst vienai į miestą. Žodžiu trūksta įgūdžių.  doh.gif

nesamone....

as vakar vyrui jau su pykciais pasakiau, kad sesiu ri vaziuosiu..smile.gif Kitaip susipyksim, as ne vaikas, kuri saugot reikia...
Tai po pykciu, nusileido:)
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 17, 21:37)
mėnulis  o man kaip tik alsket gaudavosi  apie 100, o mokykloj-80.labausiai man patiko spręsti bilietus-www.ketbilietai.lt
ai nors čia galiu pasigirti-teorija iš pirmo karto per kokias 6 min-93proc regitroje.

Bet ketbilietai mano manymu kardinaliai skiriasi nuo tu alsket. Alsket daug tokiu klausimu ka reiskia viena ar kita uzsidegusi lempute, tokiu nera nei mokykloje(labai mazai) o ketbilietuose isvis nepastebejau. Man alsket sunkiausi, mokykliniai lengvesni man tai tikrai...Noreciau, kad butent tokie Regitroje butu, o ne alsketiniai g.gif
Papildyta:
QUOTE(deepy @ 2012 01 18, 10:44)
Man pirma akrta nepadejo:))) as net nakti sapnuodavau, akd vaziuoju, koki marsruta gaunu, kaip ten mane giria ir kaip as poto varau svesti naujo ir visi mane sveikina, akd gerai metus uzbaigiau... Nuosirdziai visi giminej ir net isntruktorius tikejo, kad islaikysiu:) O gavosi priesingai ir dar parkinge!

Bet papraktikavai ilgiau ir antra karta padejo, gi nereikejo laikyti 5 kartus
Atsakyti
Siandien pasiskambinsiu uzsirasyti i Jasucio imone mokytis vairavimo, vis tik issirinkau kazkaip biggrin.gif Grupe nuo 23 dienos, laukiu nesulaukiu!
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 18, 12:00)
Siandien pasiskambinsiu uzsirasyti i Jasucio imone mokytis vairavimo, vis tik issirinkau kazkaip biggrin.gif  Grupe nuo 23 dienos, laukiu nesulaukiu!

o kodel jasucio,is kokio miesto esat?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 18, 13:26)
Bet ketbilietai mano manymu kardinaliai skiriasi nuo tu alsket. Alsket daug tokiu klausimu ka reiskia viena ar kita uzsidegusi lempute, tokiu nera nei mokykloje(labai mazai) o ketbilietuose isvis nepastebejau. Man alsket sunkiausi, mokykliniai lengvesni man tai tikrai...Noreciau, kad butent tokie Regitroje butu, o ne alsketiniai  g.gif

na man regitroje buvo praktiskai identiski alsket bilietams rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 01 18, 12:05)
o kodel jasucio,is kokio miesto esat?

Isnarsiau interneta,tai rinkausi pagal komentarus + pas juos masinos kaip Regitroje (ko pvz. nera vienoj imonej cia Vilniuje, justiniskese, prie maximos ziedo (nes pagal teigiamus atsiliepimus pagrinde is ju rinkausi) ), bei man palankus laikas mokytis.
Atsakyti
Sveikos,nesenai išlaikiau egzamina,o šiandien atsiėmiau jau teises 4u.gif džiaugsmas begalinis tik norėčiau paklausti iš kur galima būtų gauti egzamino protokolą būtų idomu pažiūrėti savo klaidas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 18, 22:04)
Sveikos,nesenai išlaikiau egzamina,o šiandien atsiėmiau jau teises  4u.gif  džiaugsmas begalinis tik norėčiau paklausti iš kur galima būtų gauti egzamino protokolą būtų idomu pažiūrėti savo klaidas  smile.gif

Kazkaip Regitros puslapyj, per Valdzios vartus galima prisijungt.
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 18, 22:04)
Sveikos,nesenai išlaikiau egzamina,o šiandien atsiėmiau jau teises  4u.gif  džiaugsmas begalinis tik norėčiau paklausti iš kur galima būtų gauti egzamino protokolą būtų idomu pažiūrėti savo klaidas  smile.gif

man atrodo ar ne iš karto po egzamino reikėjo prašyti?nes manęs paklausė ar reikės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 18, 12:26)
Bet ketbilietai mano manymu kardinaliai skiriasi nuo tu alsket. Alsket daug tokiu klausimu ka reiskia viena ar kita uzsidegusi lempute, tokiu nera nei mokykloje(labai mazai) o ketbilietuose isvis nepastebejau. Man alsket sunkiausi, mokykliniai lengvesni man tai tikrai...Noreciau, kad butent tokie Regitroje butu, o ne alsketiniai  g.gif
Papildyta:

Bet papraktikavai ilgiau ir antra karta padejo, gi nereikejo laikyti 5 kartus

really?biggrin.gif
o jeigu nebuciau praktikavus, tai islaikyciau is 5o?biggrin.gifD
Papildyta:
As tai manau reikia nepagaileti ir pamoketi gerom imonem, kad ir 200 LT brangiau, bet poziuris skiriasi..
Tarkim as pries tai mokiaus VRC zukausko-pries n metu.. Teorijos isntruktorius buvo kazkoks nijasnas.. Ziuredavo tik i viena zmogu, prima diena atejus, rpadejo pasakoti apei kliuti is desnes ir akd prisimintume, ens daugiau nekartos...
Zodizu, as tada sumokejau avansa 200LT, nuejau i kokius 4 uzsiemimus ri supratau, kad neverta..
Siemet rinkausi pagal lokacija, pasirinkau DRAIVERIS vairavimo mokykla. Teorijos isntruktorius nors ir chamavotas, ebt tikrai geras, gerai isaiskina, skyre laiko, labai daug ka prisiminiau is jo pasakojimu. PRaktikso isntruktoriu isvis gera gavau! Nerealus zmogus, atidirbdavo su manim visus 200%. Paprasiau per kaledas pavazineti, sutiko..
Atsakyti
Aptikau superini dalyka - http://www.automokyk...vimo-marsrutai/

Gal ir buvo kur nors jau įdėta, bet manau padės taip nesigąsdint gatvių pažiūrėjus į viską smile.gif

Nes pvz., šiandien važiavau ir vis abejoju, ar tinkamai važiuoju, nes vienur gatvės plačios, kitur siauros... gal ženklo nepamačiau, gal apsnigo juostas.... Na, pasiruošimo per daug nebus biggrin.gif
Atsakyti