Sveikos.
Sakykit, ar yra čia laikiusių važiavimo egzaminą Šiauliuose?
Visi gasdina, kad ten sunku išsilaikyti. Pati esu iš mažo miestelio, važinėti mokiausi Šiauliuose.
O yra tokių, kurie būtų svetimame mieste laikę egzaminą? Ne tame, kuriame važinėjosi? Kažin kaip man pasielgti, neįsivaizduoju.
Atrodo važiuoti sekasi neblogai, bet va jeigu teks kovoti ilgiausiai su Regitra....
QUOTE(liinuxas @ 2012 01 15, 15:31)
Sveikos,
Gal žinote, kaip internetu užsiregistruoti praktikos egzaminui vasario mėnesiui - ten grafikas tik iki sausio pabaigos.
Gal žinote, kaip internetu užsiregistruoti praktikos egzaminui vasario mėnesiui - ten grafikas tik iki sausio pabaigos.
Reikia laukt,kol pasirodys, tvarkarastis Jusu pageidaujamai datai, as irgi laukiau, net buvau paskambinus,tai pasake laukt, kol pasirodys internete.
QUOTE(chuchundra @ 2012 01 15, 21:51)
Reikia laukt,kol pasirodys, tvarkarastis Jusu pageidaujamai datai, as irgi laukiau, net buvau paskambinus,tai pasake laukt, kol pasirodys internete.
Ačiū
QUOTE(rentabili @ 2012 01 15, 16:04)
bet tai kaip mergiotei suprasti, kad vairas išsitiesino...iš kur ji gali žinoti, kaip tie ratai žiūri.
Labai paprasta-pradedi judet ir jauti kaip masina stovi.As jai isvis neleidau i vaira ziuret(bet biski vis tiek ziurejo ),vaziuoji atbula-tai ir reik ziuret kaip masina eina,vairuot gala,o ne vaira sukiot,o ar masina jau stovi tiesiai-ziuri i desini veidrodi i linija,ir statai lygiagreciai jai.Issiaiskinom savokas vaira atgal ir tiesink masina .Tai vat kai vaziuodama atgal pradejo vairuot masina,o ne vaira,tada ir i garazus be problemu,ir fiskiu nebenumusinejo,ir tiesiai pastatyt gavosi
Papildyta:
QUOTE(gedas512 @ 2012 01 15, 17:52)
Siaip, vairui issitiesinus atsiranda pasipriesinimas, kai ratai pradeda suktis i priesinga puse. Tai pagal ta pasipriesinima galima orientuotis, tada nereiks nei i vaira ziuret, nei skaiciuot vairo apsisukimus..
Mano masinoj vairas sunkokas,sunkesnis,negu mokyklinese,tai nei velnio nesijaucia jokio didesnio pasipriesinimo persukus O dar jei ant sniego vaziuoji...
QUOTE(Tecum @ 2012 01 14, 21:46)
Sveikos
Na ką, man beliko tik važiavimas Šiandien iš pirmo karto teoriją įveikiau. Važiavimas dar netaip ir greit - Vasario 4 d.
Na ką, man beliko tik važiavimas Šiandien iš pirmo karto teoriją įveikiau. Važiavimas dar netaip ir greit - Vasario 4 d.
Aš ir ketvirtą dieną laikau. Kuriame tu mieste laikysi?
Papildyta:
QUOTE(charizsma @ 2012 01 13, 18:00)
NU smaguma,kad bent ka prajuokinu Aciu merginos,jus juokiates tai ir man linksma,reiktu tokia palaikymo komanda man pasistatyt prie regitros,su bumbulais,plakatais ne,instruktorius isprotetu,nes as ir taip streso situacijoj zviegiu kaip zirgas is juoko ryt tai viskas sakiau pasikinkau mama ir i vilijampole,reik pradet dirbt.As esu labai specifinis zmogus.Nesvarbu pries koki egzamina as visa laika sakau,neislaikysi beprote,ko ten eini.Bet visa laika nueinu ir islaikau,o pries tai ,siaubas mano galvoj visas dramatizmas vyksta.Oi, ponios, uzfloodinsiu as sita tema iki 28,reik kazkur isliest savo nervu bangas..Negaliu,vis mintyse kuriu vaizda jeigu islaikau,kaip elgiuos: rekiu,verkiu is laimes,egzaminatoriu isbuciuoju ,o jei neislaikau (???) D haha kas baisiausia matau ta vaizda ,kad islaikau,tai reiskia neislaikysiu..Nu vsio nutylu.Ir sveikinu tas kurios islaikes,tikrai baltai pavydziu! Man irgi reikia skubiai zirga po sikna pasikinkyt,o tai smirdantys autobusai nusibodo JUODAI.O jau ir is principo,kad ir as regitra galiu padaryt!Jeigu net mano mergelka padare ja is pirmo karto,o elementariai apsukt masinos nesugeba
Skaitau žinok, kaip apie save
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 15, 20:04)
O tau nekenkia stresas mokantis vairuot? Man kai nieko nesinoredavo galvoti, mokymosi procesai jokie nelabai galedavo vykti. Man destytoja aiskino viena, kad taip ir turi but, gamtos sutvarkyta, kad jokie pasaliniai darbai proto neknistu, jis turetu buti tuo metu toks atsipalaidaves
kad man kenkia tai nesvarbu, tik kad vaikučiui viskas gerai būtų, pagal tyrimus vystosi gerai, reikia tikėti kad viskas bus gerai.
žinoma kad nervinuosi, ne medis esu, bet gyvename miesto gale, iki parduotuvės pėstute 25min kelio, tai nueičiau, bet kaip parsinešti, vien dėl pieno ir batono neisi tokį kelią., o ir žiema ,o kur dar gydytojai, ir visi kiti reikalai.patys jie nepasidaro.turiu tris žmonės, kurių pagalbos prašau, bet jie dirbantys, nevisada gali dalėkti, o man taip sunku prašyti....
taigi sukandu dantukus, arba apsikabinu pagalvę, šiek tiek lengviau pasidaro, žinau, kad tiesiog turiu pati, nes aš dabar viena.ir teisės man yra būtinybė.kol dirbau apie išsilaikymą sunku buvo pagalvoti, nes darbas nesibaigdavo tik darbe.
o aš girdėjau kaip tik, kad kai moteris laukiasi, jai geriau sekasi mokslai.na pagal save taip nepasakyčiau
greitai pavargstu, 5mėn.- svorio vos 2kg surinkau, žiūriu egzas tik artėja ir svoris mažėja.gydytoja tik tiek ramina, kad vaikutis pasiims visko ko jam reikės, bet mano organizmas kentės.
o išsilaikyčiau teises man tiek reikalų palengvėtų, nes dabar stovi tas nebaigtas darbas, kaip kalnas ir dusina jis mane, nepakenčiu nebaigtų darbų, ir visgi atsakomybės jausmas ėda.o ir vyras laukia, kada ateis ta regitrinė šventė.
paskui kitų švenčių lauksim.
laikysiu šią savaitę, jau tikrai noriu išlaikyti, ir kaip paskutinį kartą taip arti buvau...
bet gi gali būti, kad net iš aikštelės neišvažiuosiu...
nu ir prirašiau
Merginos, tos kurios issilaiket, kada palnuoajt savarankiskai isvaziuoti?
mano vyras pasake, kad puse metu ent nesvajociau... mazdayug vasara, kai bus geras oras, tada..
aisku, nei jis man aiskins, nei ka.. mano masina,s esiu ri vaziuosiu.. nors man rodos dabar tokai drasi esu:D
mano vyras pasake, kad puse metu ent nesvajociau... mazdayug vasara, kai bus geras oras, tada..
aisku, nei jis man aiskins, nei ka.. mano masina,s esiu ri vaziuosiu.. nors man rodos dabar tokai drasi esu:D
QUOTE(deepy @ 2012 01 16, 10:10)
Man niekad nieko nesake, MB buvo ik uz kad pati viena vairuociau ir drasino mane, bet as nenorejau ir prasiau jo kartu sedeti, kad drasiau butu.
Man vairavimas nera malonus dalykas, todel matyt ir uztikrinta sededama uz vairo nesu.
QUOTE(deepy @ 2012 01 16, 10:10)
Pertraukos padarymas tikrai nepades geriau vairuot! Pasisodink vyra, tegu pravaziuoja kartu, pamato, kaip gerai vairuoji ir isleis viena
As buciau jau kita diena isvaziavus, bet pora savaiciu uztruko kol masina issirinkau. Dabar pavaziuoju pora kartu i savaite, bet vis kazkoki pakeleivi turiu Reikia visai vienai issiruost.
Siaip cia jau reikia keltis i tema Pradedanciosios vairuotojos
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 01 16, 11:41)
Pertraukos padarymas tikrai nepades geriau vairuot! Pasisodink vyra, tegu pravaziuoja kartu, pamato, kaip gerai vairuoji ir isleis viena
As buciau jau kita diena isvaziavus, bet pora savaiciu uztruko kol masina issirinkau. Dabar pavaziuoju pora kartu i savaite, bet vis kazkoki pakeleivi turiu Reikia visai vienai issiruost.
Reikia, bet ir kitus palaikyti reikia:)
QUOTE(rentabili @ 2012 01 16, 09:30)
kad man kenkia tai nesvarbu, tik kad vaikučiui viskas gerai būtų, pagal tyrimus vystosi gerai, reikia tikėti kad viskas bus gerai.
žinoma kad nervinuosi, ne medis esu, bet gyvename miesto gale, iki parduotuvės pėstute 25min kelio, tai nueičiau, bet kaip parsinešti, vien dėl pieno ir batono neisi tokį kelią., o ir žiema ,o kur dar gydytojai, ir visi kiti reikalai.patys jie nepasidaro.turiu tris žmonės, kurių pagalbos prašau, bet jie dirbantys, nevisada gali dalėkti, o man taip sunku prašyti....
taigi sukandu dantukus, arba apsikabinu pagalvę, šiek tiek lengviau pasidaro, žinau, kad tiesiog turiu pati, nes aš dabar viena.ir teisės man yra būtinybė.kol dirbau apie išsilaikymą sunku buvo pagalvoti, nes darbas nesibaigdavo tik darbe.
o aš girdėjau kaip tik, kad kai moteris laukiasi, jai geriau sekasi mokslai.na pagal save taip nepasakyčiau
greitai pavargstu, 5mėn.- svorio vos 2kg surinkau, žiūriu egzas tik artėja ir svoris mažėja.gydytoja tik tiek ramina, kad vaikutis pasiims visko ko jam reikės, bet mano organizmas kentės.
o išsilaikyčiau teises man tiek reikalų palengvėtų, nes dabar stovi tas nebaigtas darbas, kaip kalnas ir dusina jis mane, nepakenčiu nebaigtų darbų, ir visgi atsakomybės jausmas ėda.o ir vyras laukia, kada ateis ta regitrinė šventė.
laikysiu šią savaitę, jau tikrai noriu išlaikyti, ir kaip paskutinį kartą taip arti buvau...
nu ir prirašiau
nu ir prirašiau
O tu galvok, kad issilaikysi, ir tikrai taip bus, kam save blogam nuteikineti ir stresa dar darytis...Juk dabar laimes periodas, pilnatves. Yra toks dalykas kuriamoji vizualizacija, pasidomek apie tai per google labai geras dalykas.
Sutinku su visom. Pertrauka nesamonė. Nori išmokti važiuoti - važiuok. Kitaip neišmoksi.