Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2011 12 28, 14:11)
išmoksit  4u.gif

aš per Kalėdas geras 5 min. kankinaus šitaip  doh.gif  Išlipau žių, galiu arčiau borteliu stumtis, ir nesuprantu ko gęstu  doh.gif  Kol susipratau, kad su antru bėgiu murkdausi  doh.gif
gerai, kad nieks nematė  lotuliukas.gif  ir eismo netrugdžiau  blush2.gif
Papildyta:
Nežinau, man vairavimas labai rimtas ir atsakingas darbas  4u.gif

Man irgi, bet jis saiposi, sakosi, judesiai tavo kaip roboto, tai gal isgerus ateiti, tikrai atsipalaiduociau. Beja man toks isitempimas, kad nematau nei kelio zenklinimo nei zenklu, kurie rodo kur man vaziuot. Is to dalyko kiek zinau daug vyru saipos, kaip moteros vairuoja, prisitraukusios, rankas isplete. Na ir as tokia.
Atsakyti
Tik nepulkit manes, bet kai paskaitau, kaip kai kurioms sunkiai sekasi tas mokymasis, man iskyla toks klausimas, kodel neeinat su atomatine pavaru deze mokytis, vistiek kazkiek paprasciau.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 28, 18:07)
Tik nepulkit manes, bet kai paskaitau, kaip kai kurioms sunkiai sekasi tas mokymasis, man iskyla toks klausimas, kodel neeinat su atomatine pavaru deze mokytis, vistiek kazkiek paprasciau.... g.gif

O kodel reikia rinktis lengviausia kelia? Juk viskas ismokstama smile.gif
As eiciau mokytis su automatine pavaru deze tik jei matyciau, kad visiskai beviltiska esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 28, 18:07)

Juk todėl ir mokomės, kad išmoktume blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 28, 14:37)
Man irgi, bet jis saiposi, sakosi, judesiai tavo kaip roboto, tai gal isgerus ateiti, tikrai atsipalaiduociau. Beja man toks isitempimas, kad nematau nei kelio zenklinimo nei zenklu, kurie rodo kur man vaziuot. Is to dalyko kiek zinau daug vyru saipos, kaip moteros vairuoja, prisitraukusios, rankas isplete. Na ir as tokia.

Nesikrimsk smile.gif Su laiku ateis drąsa ir atsipalaiduosi, tik dabar esi gana susikausčiusi, atrodo, kad nieko nespėji. Kai įprasi negalvoti apie pedalų minkymą ir pavarų junginėjimą, suspėsi apsidairyti ir viską pastebėsi. Pletkai lieka pletkais... Ir man taip būna po ilgos pertraukos, man ne tai, kad važiuoti bijau, o tiesiog baimė, kad kažko nespėsiu, kad negražiai pradėsiu važiuoti, kad mašiną užkaukinsiu ir sugadinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 28, 17:11)
O kodel reikia rinktis lengviausia kelia? Juk viskas ismokstama  smile.gif
As eiciau mokytis su automatine pavaru deze tik jei matyciau, kad visiskai beviltiska esu smile.gif

Nerasiau,kad "reikia", siaip pamastymas....bet jeigu ismokt valdyt mechanine-garbes reikalas...
Papildyta:
QUOTE(Digse @ 2011 12 28, 17:21)
Juk todėl ir mokomės, kad išmoktume blink.gif

O as galvojau, kad vairuot mokinates... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 28, 18:51)
Nerasiau,kad "reikia", siaip pamastymas....bet jeigu ismokt valdyt mechanine-garbes reikalas...
Papildyta:

o todel, kad jei ismoksim su mechanine, su automatine bus vienas juokas. Beto kai einu kieme pro masinas, ziuriu i vidu, ir dar ne vienos nemaciau su automatine pavaru deze. Daugiau masinu yra su mechanine, bent jau cia
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2011 12 28, 18:51)
Papildyta:

Tai mokaus, kad išmokčiau vairuoti, bet su mechanine reikia, nes neturiu prabangos rinktis mašiną su automatine pavarų dėže, be to, atsiradus reikalui galėsiu ir svetimą mašiną pavairuoti, o tikrai dauguma jų su mechanine pavarų dėže. Ir ne joks čia garbės reikalas, o kone būtinybė.
Atsakyti
Rasot akivaizdzius dalykus: kas moka su machanine-vaziuos su automatine, neieskom lengvu keliu ir t.t., nieko neagituoju, tiesiog minti parasiau,kad ir maziau sugadinus nervu galima ismokt vairuot,yra alternatyva.
Nezinojau, kad automatas musu laikais prabanga.
Atsakyti
Sveikos,

šiandien pirmą kartą laikiau, laikiau Kaune, teko laikyti su Opel astra, ta senuke, Sedanu.

Kas stebino - jaudulio išvis nebuvo, nes ~ 3 valandos iki egzamino išgėriau šaukštelį valerijonų, turbūt tai padėjo, koja nedrebėjo, pats nejaučiau jokio jaudulio, taigi, maniau susimausiu aikštelėj, bet joje problemų nekilo jokių, išvažiavome į miestą, raudondvario plentu tiesej ir pagrinde ten po vilijampole važinėt reikėjo, sako sukam į kairę prieš tiltą, pasukau, ten vienpusis prasideda, sako varom tiesej, paskui vėl į kairę, iš vienpusio į kairę iš kairės sukau, ir ten įsukęs į tą keliuką, nemačiau, kad būtų koks ženklas, tik pamenu ties sankryža buvo ženklas, kad eismas galima tik į kairę, o tas į kairę tai link vilijampolės to žieduko ;DD taigi, kažkaip užblūdijau, pamaniau, kad vienpusis, kadangi sakė sukam į kairę, tai ir lėkiau į kairę juostą, ir pasibaigė mano kelionė į regitrą ;D Sakė jau keliavom į regitrą, paprašiau, kad parodytų klaidas kokias padariau, ką jūs manot, nebuvo jokių kitų klaidų, štai ta vienintelė, nežinau kaip taip galėjau smile.gif turbūt, kad per daug atsipalaidavau. Tuo pačiu, gavau vietą rytoj laikyt, puse 2.. Tik nežinau ar geras toks laikas ;DD Bet savo važiavimo įgudžiais tikrai pasitikiu :>
Atsakyti
QUOTE(Kiesa1228 @ 2011 12 28, 22:38)

Pagal nupasakojima suprantu kad isukai i paneriu gatve, o ten tikrai vienpusis eismas. Link vilijampoles ziedo tikrai vienpusis, ten mano daug pravaiksciota ir nemazai pravazineta. Nebent link ziedo vaziavai nuo vet. akademijos tada ne vienpusis, bet ten salia nera gatviu, kad i ta tilzes g. isuktum is vienpusio. g.gif Ir jei buvo rodykle vaziuoti tik i kaire tai didele tikimybe kad isuki i vienpusi eisma. negi apgavo? ziurek rytoj buk budresnis ir gudresnis. wink.gif o laikas tai žinoma kad geras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 12 28, 21:49)
Pagal nupasakojima suprantu kad isukai i paneriu gatve, o ten tikrai vienpusis eismas. Link vilijampoles ziedo tikrai vienpusis, ten mano daug pravaiksciota ir nemazai pravazineta. Nebent link ziedo vaziavai nuo vet. akademijos tada ne vienpusis, bet  ten salia nera gatviu, kad i ta tilzes g. isuktum is vienpusio.  g.gif Ir jei buvo rodykle vaziuoti tik i kaire tai didele tikimybe kad isuki i vienpusi eisma. negi apgavo? ziurek rytoj buk budresnis ir gudresnis. wink.gif o laikas tai žinoma kad geras mirksiukas.gif

Oi nežinau, aš kauną mažai pažįstu, ne mano miestas, tačiau vairuoti puikiai sekasi iš tikro, tiek kaune, tiek kitur, nebereikalo su M raide pravažinėjau daugiau nei 8 mėnesius.. Bandysiu detaliau paaiškinti, važiuoji raudondvario plentu, privažiuoji prieš tiltą šviesaforų sankryžą, sukam į kairę iš antros, ir tada keliukas dar yra į dešinę, tačiau varėm tiesej, tada ten tas platus vienpusis prasideda, dar prie jo perėja būna, taigi, sako varom tiesej, ne į kairę, tačiau teisej, varėm tiesej, tada ten po kaire irgi mašinos ten buvo tokios sustatytos, ir lyg lėtėjimo juosta ten yra, o gal nėra, bet žinau, kad tada reikėjo dar kartą toj gatvelėj sukti į kairę (iš mano važiuojamo vienpusio), pasukau iš kairės į kairę, nelėtindamas greičio keičiant juostas, tik prieš posukį, pasirinkau antrą pavarą ir lyg įsukdamas nemačiau jokio ženklo, kad ten baigiasi vienpusis, nors gal tiesiog buvau neapdairus, pripažįstu ir nepuolu kaltinti kitų smile.gif) važiavau įsukęs dešine, su mintim, kad ten vis dar vienpusis ir traukiau sau pirma juosta, nei priekį manęs, nei už manęs nebuvo mašinų, artėju link sankryžos, nes ta gatvelė neilga, o ten laukia manęs ženklas, kad galima sukti tik į kairę, sako suksime į kairę, o aš ir iš kairės juostos ir štai.. tuo ir pasibaigė. Jau geriau galėjau ridentis kaip vėžlys, pirma pavara tom gatvikėm, gal būčiau ženklus sugaudęs ;D
Atsakyti