Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 14, 00:15)
Jei labai uzkeliat apsukas ir duodat gazo daug, tai ratai prasisuka ir pazymes kaip nekritine. Is kitos puses, jei matot, kad gestat ir nesigauna, tai geriau taip smile.gif

deepy, gal as blogai supratau, bet per geltona sviesa nevaziuokit, bus kritine.

Blogai supratai... pries mane buvusi pana junginejo pavaras, metesi kuria jungti ir galiausiai uzgeso ant geltonos ir jai uzskaite kritine:)
Man tai to nebuvo:)

As rasiau savo ispudzius tam, akd vilnietes zinotu, kad tuo keliu gali buti tokie bajeriai:)
Papildyta:
Sveikinu visas islaikusias! Mes jega!!! Linkiu ir visom likusioms islaikyti!\\As dar irgi negaliu patiketi..
Kaip galvojat, akda savarankiskai isvaziuosite? Vienos? Man vyras pasake, kad 3 menesius ensvajociau viena vaziuoti, kas man atrodo absurdiska...
Kas jo klausys, masina mano, teises mano:)
Atsakyti
Sveiki visi!
Jungiuosi prie laikančiųjų. Pati ne per seniausiai išlaikiau teoriją ir su nekantrumu laukiu kada išsilaikysiu pravažiavimą. Nors žinau, kad dar teks nemažai pakovoti kol gausiu teises.
Atsakyti
aciu uz sveikinimus 4u.gif isvyke esame kai grisiu aprasysiu detaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
pavydžiu toms mergaitėms, kurios gali su M raide pasivažinėti, o aš kiek išleidžiu instruktoriui verysad.gif
tėvukas mano jau seniokas, ir gyvena toli, vyras išvykęs už jūrų marių 6 mėn. taip džiaugiausi kad ant gimdymo spės gryžti, o dabar gali būti kad ne.o taip laukiu, jau stogas atrodo kartais nučiuoš umn.gif ir taip tai nestuke.gif būna kad reikia vyriško peties, o čia viskas ant mano galvelės, o kai dar neturi teisių menkas malonumas keliauti tiek į parduotuvę ar gydytoją..
ir kai neišlaikiau vakar per didžiausią žioplumą doh.gif
noriu tikėti kad kitą savaitę pasiseks, nes jau iš vis nusišausiu swoon.gif
iš tikrųjų labai gaila kad negali mokyti vairuoti kad ir koks artimas šeimos draugas, galėtų būti lankstesnis įstatymas.
Atsakyti
vakar su dukra aikstelej buvom smile.gif Aprekiau,kad vairo pasukimus skaiciuoja... ax.gif O paskui viena paleidau vazineti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 15, 14:09)
vakar su dukra aikstelej buvom smile.gif Aprekiau,kad vairo pasukimus skaiciuoja... ax.gif O paskui viena paleidau vazineti... smile.gif

bet tai kaip mergiotei suprasti, kad vairas išsitiesino...iš kur ji gali žinoti, kaip tie ratai žiūri.
Atsakyti
Sveikos,
Gal žinote, kaip internetu užsiregistruoti praktikos egzaminui vasario mėnesiui - ten grafikas tik iki sausio pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 15, 17:04)
bet tai kaip mergiotei suprasti, kad vairas išsitiesino...iš kur ji gali žinoti, kaip tie ratai žiūri.

sveikutes, aciu uz sveikinimus, mano teises jau pagamintos ,tik atsiimt liko thumbup.gif mane kai skaiciavau vairo apsukimas instruktorius mokino taip; NU DALEISKIM KAD SUPRAST kad ratai isitiesino, reikia kad zenkliukas ant vairo butu teisingoi padieti , ,nu kaip matai opel nepersisukes,nu kaip ant masinos smile.gif reiskia ratai isitiesine, man labai padejo, nuo to laiko orientavaus pagal zenkliuka ir visalaik gaunasi ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 01 15, 16:55)
sveikutes, aciu uz sveikinimus, mano teises jau pagamintos ,tik atsiimt liko thumbup.gif  mane kai skaiciavau vairo apsukimas instruktorius mokino taip; NU DALEISKIM KAD SUPRAST kad ratai isitiesino, reikia kad  zenkliukas ant vairo  butu teisingoi padieti , ,nu kaip matai opel nepersisukes,nu kaip ant masinos smile.gif  reiskia ratai isitiesine, man labai padejo, nuo to laiko orientavaus pagal zenkliuka ir visalaik gaunasi ax.gif    smile.gif

mane mokino taip pat žiūrėti ant vairo esantį logotipą.
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 15, 16:00)
mane mokino taip pat žiūrėti ant vairo esantį logotipą.

Siaip, vairui issitiesinus atsiranda pasipriesinimas, kai ratai pradeda suktis i priesinga puse. Tai pagal ta pasipriesinima galima orientuotis, tada nereiks nei i vaira ziuret, nei skaiciuot vairo apsisukimus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 01 15, 18:52)
Siaip, vairui issitiesinus atsiranda pasipriesinimas, kai ratai pradeda suktis i priesinga puse. Tai pagal ta pasipriesinima galima orientuotis, tada nereiks nei i vaira ziuret, nei skaiciuot vairo apsisukimus.. smile.gif

va, va as sita jau spejau suprast, man jau kazkaip savaime gaunasi istiesint vaira, jau jaUCIU KAD RATAI ISITIESINE, gal jau masina pradejau jausti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 15, 12:40)
pavydžiu toms mergaitėms, kurios gali su M raide pasivažinėti, o aš kiek išleidžiu instruktoriui verysad.gif
tėvukas mano jau seniokas, ir gyvena toli, vyras išvykęs už jūrų marių 6 mėn. taip  džiaugiausi kad ant gimdymo spės gryžti, o dabar gali būti kad ne.o taip laukiu, jau stogas atrodo kartais nučiuoš umn.gif ir taip tai nestuke.gif  būna kad reikia vyriško peties, o čia viskas ant mano galvelės, o kai dar neturi teisių menkas malonumas keliauti tiek į parduotuvę ar gydytoją..
ir kai neišlaikiau vakar per didžiausią žioplumą doh.gif
noriu tikėti kad kitą savaitę pasiseks, nes jau iš vis nusišausiu swoon.gif
iš tikrųjų labai gaila kad negali mokyti vairuoti kad ir koks artimas šeimos draugas, galėtų būti lankstesnis įstatymas.

O tau nestuke.gif nekenkia stresas mokantis vairuot? Man kai nestuke.gif nieko nesinoredavo galvoti, mokymosi procesai jokie nelabai galedavo vykti. Man destytoja aiskino viena, kad taip ir turi but, gamtos sutvarkyta, kad jokie pasaliniai darbai proto neknistu, jis turetu buti tuo metu toks atsipalaidaves
Atsakyti