sveikos
dekui uz sveikinimus .
Placiau apie egzamina : laikiau marijampolej, gavau golfiuka (antra karta jau ji, ir jis vienas is megstanciu gesti). Aikstelej pratimus atlikau galima sakyt gerai, nes tik pradedu kuri, egzaminuotojas iskart: gerai, vaziuok toliau , net iki galo nespeju padaryt , ai va ant estakados, ne daug truko kad atgal pavaziuociau, nes is jaudulio koja nuslydo nuo sankabos , bet paspaudziau daugiau gazo ir viskas buvo ok . Mieste, marsruta gavau tikrai nekoki, ir viena is ilgesniu (vazinejau kokia 40 min )... Buvo pora vietu, kai maniau jau jis mane islaipins :
1. Sankryza, reikia sukti i kaire... nu pavaziuoju sustoju kazkur vidury, kad praleisciau visas masinas, kurias reikia (ju buvo tikrai daug). Baigesi sviesaforas, geltona as pradedu vaziuot, ir egzaminuotojas man sako palauk, ir uztraukia rankini. Likau nesupratus, kodel . As jam sakau: kodel, turiu trauktis greiciau, gi kliutis esu, o jis: tai as tau sakiau, ko tu lauki. Tai ir stoviu as toje sankryzoj, su juo ir gincinuosi . Galiausiai jis man sako: ai matau, kad nesusikalbam mudu, vaziuok toliau , ir ka vaziuoju
2. Jau griztan i regitra, prrie pacios regitros krovinine stovi, as persirikiuoju jau planuoju grizt i pirma, ir sukt i kiema, ir uzskisa man mikriukas, as tik visa balta, galvoju viskas sakys, kaip antra kart buvo, avaringa situacija keliu , bet nieko...
jau sustojus regitroj, sako viskas eik moketis ir i rusi , o as: Tai nieko daugiau nesakysit , o jis: O ka tau sakyt, viskas buvo gerai
QUOTE(raciren @ 2012 01 14, 10:31)
1. Sankryza, reikia sukti i kaire... nu pavaziuoju sustoju kazkur vidury, kad praleisciau visas masinas, kurias reikia (ju buvo tikrai daug). Baigesi sviesaforas, geltona as pradedu vaziuot, ir egzaminuotojas man sako palauk, ir uztraukia rankini. Likau nesupratus, kodel . As jam sakau: kodel, turiu trauktis greiciau, gi kliutis esu, o jis: tai as tau sakiau, ko tu lauki. Tai ir stoviu as toje sankryzoj, su juo ir gincinuosi . Galiausiai jis man sako: ai matau, kad nesusikalbam mudu, vaziuok toliau , ir ka vaziuoju
Ei, tai sveikinu! Na, būčiau supratusi dėl to rankinio užkėlimo, kad jis tave tik apmulkinti norėjo, patikrinti tavo žinias ir užtikrintumą
ISLAIKIAU AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
DAR NEGALIU PATIKETI EUFORIJA!!!
VA ka reiskia kruvinas darbas ties baranka diena nakti Egzaminuotojas sake kad jau seniai, tokia stropia mergaite turejo Aiksteleje nepadariau nei vienos klaidos, cia man fantastika..
gavau sonini parkinga
negaliu patiketi kad jau viskas baigta, rankos kojos dreba
VA ka reiskia kruvinas darbas ties baranka diena nakti Egzaminuotojas sake kad jau seniai, tokia stropia mergaite turejo Aiksteleje nepadariau nei vienos klaidos, cia man fantastika..
gavau sonini parkinga
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 14, 15:17)
gavau sonini parkinga
gavau sonini parkinga
na va kaip fainiai, sveikinimai
jovita25, sveikinu
jovita25, sveikinimai.
o man ne...
grįždama į regitrą nepraleidau mašinos, ir namo...bet jau labai arti buvau.tisiog per anksti apsidžiaugiau, bet nenumušė ūpo ir vėl eisiu kitą savaitę.ir egzaminatorius sakė, kad gerai ir tvarkingai vairuoju...jau į pabaigą pavargau, matyt, norėjosi greičiau, nepastebėjau tos mašinos, o visų geriausia-mokyklinė buvo, ir atata, ant regitros įsukimo į kiemą, baigėsi džiaugsmas, nu nors nagus nusigraužk... o buvau padariusi 3 nekritines klaidas, kaip liaudis sako, neperšokęs tiltelio, nesakyk, op.
o man ne...
grįždama į regitrą nepraleidau mašinos, ir namo...bet jau labai arti buvau.tisiog per anksti apsidžiaugiau, bet nenumušė ūpo ir vėl eisiu kitą savaitę.ir egzaminatorius sakė, kad gerai ir tvarkingai vairuoju...jau į pabaigą pavargau, matyt, norėjosi greičiau, nepastebėjau tos mašinos, o visų geriausia-mokyklinė buvo, ir atata, ant regitros įsukimo į kiemą, baigėsi džiaugsmas, nu nors nagus nusigraužk... o buvau padariusi 3 nekritines klaidas, kaip liaudis sako, neperšokęs tiltelio, nesakyk, op.
Sekmes visoms busimoms vairuotojoms paskaitau jusu zinutes ir nuosirdziai suprantu jusu stresa galiu drasiai teigti, kad regitra ir diplomo gynimas yra patys baisiausi siaubai gyvenime..
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 14, 15:17)
gavau sonini parkinga
gavau sonini parkinga
Dziaugiuosi uz jus visas. Nu nebaisu ta Regitra
kaip tai nebaisu...
QUOTE(Laukineja @ 2012 01 14, 21:01)
kaip tai nebaisu...
Zmones tokie pat kaip ir mes