ar tai mano atsakymas į jūsų visiškai nelogiškus ir siaurus pasisakymus, jus sunervino, ne neatsiprašysiu, aplamai su mažaraščiais, kurie net lietuvių kalbos raidžių nemoka, nelinkusi bendrauti.žemas lygis ir nepagarba sau.apie tai kaip žmogus naudojasi savo kalba yra nemažai straispsnių tam pačiam iternete.bet tai ne jums, vėliau suprasite
aš esu pricipingas žmogus ir kyšio neduodu, jūsų žiniai, ne dėl to, kad neturėčiau babkių, kitokios kultūros ir mąstymo, negu jūs, aš esu, nelyst su kyšiais kur tik papuola...
Cia skirta pritraukti tokias kaip jus, kurios teorijos nemoka ir ismoksta vaziuoti tik tais marsrutais, ir dar parkavimusi skundziasi nes ismoko sukti ties treciu kuoliuku, o cia mat gavo nauja uzduoti ir pufff
deja, mielas nary, ši jūsų info klaidinga, teorija išlaikiau iš pirmo karto, per 6 min, surinkus 93proc.ties trečiu kuoliuku neišmokau sukti, nes aplamai ne kuoliukais važinėju, o keliu, kuris būna paženklintas.taip informacija internete yra skirta tokioms kaip aš, t.y. toms, kurią jos supranta, vat jūs nesuprantat ir net nesigilinat.na bent oro prognozes pasižiūrėkit.nieko blogo neatsitiks.
as teises turiu , kai Jus turesit tikiuosi Vilniuj kur ziede nesusitksim nes kai matau kaip mastot - mes tiesiog susidursim( juk ismokot vaziuot tik Kauno pilies ziedu, o cia jau naujas... o kur dar zenklai...o jeigu ir tie trikampiukai papuls...). skupus moka du kart, kita kart zinosit
matyt buvot neskūpas, nes kitaip turėtumėte mokėti du kartus....
jūs jaučiatės labai šustru, kad galite šaipytis iš žmogaus, kuris per savo nežinojimą neišlaikė egzamino, bet aš to nebijau pripažinti, taip aš nežinojau, nesugaudžiau ženklų, nepastebėjau, aš padariau KK.
bet ir nevaidinu nupešioto erelio sukančio virš Vilniaus žiedo.
parašiau ne viską ką norėjau, bet daugiau į jūsų postus neatsakysiu, nes neverta.
Papildyta:
turbūt turėjot labai svarbių priežąsčių prisijungti prieš 3dienas, ir čia vaidinti protą
, nes daugiau niekur ir neradote save išreikšti, negi ant kokio žiedo, prie dantukų, o čia šikt galite, niekas nieko nepadarys,
ir patenkinsite savo nepilnavertiškumo kompleksą.
jusu pranesime nera jokiu argumentu, tik pyktis ir pagieza. Todel neverta bandyt test pokalbio - cia jau nebe diskusija. Tai taip pat buvo mano paskutinis pranesimas jusu linkme.