Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(raciren @ 2012 01 13, 13:40)
sveikos  4u.gif

Siandien, po visu nesekmiu vel pabandziau iveikt regitra...  blush2.gif  Ejau, ir galvojau, ai kaip bus taip bus... blogiau jau nebebus  verysad.gif ... Susimoku pinigelius, ir laukiu savo eiles drebanciomis kojomis  ax.gif ...

Ir ka negaliu patiket, man pavyko!!!!! Mano laime, netelpa manyje!!!! As beprotiskai laiminga!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Net vyras, ir tas kai paskambinau negalejo patiket  blush2.gif

Saunuole!!! dideliausi svekinimai!!!
As siandien is eiles 4 kartus visus pratimus padariau teisingai, tikiuosi rytoj bus mano diena ir galesiu pas jus mergaites grizti su geromis naujienomis smile.gif palaikykit kumstelius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2012 01 13, 11:40)
Ir ka negaliu patiket, man pavyko!!!!! Mano laime, netelpa manyje!!!! As beprotiskai laiminga!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Iš pirmo karto gal?
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2012 01 13, 11:40)
sveikos  4u.gif

Siandien, po visu nesekmiu vel pabandziau iveikt regitra...  blush2.gif  Ejau, ir galvojau, ai kaip bus taip bus... blogiau jau nebebus  verysad.gif ... Susimoku pinigelius, ir laukiu savo eiles drebanciomis kojomis  ax.gif ...

sveikinu 4u.gif smulkiau prasom smile.gif
Atsakyti
Ech... kaip nugalėti tą spaudimą ir stresą...? Šiandien laikiau jau antrą kartą... Pinigų gaila labai, bet dar labiau smaugia tai, kad galbūt aš niekada neišlaikysiu to nelemto egzamino, kad visi aplink tik ir giriasi: iš pirmo karto, iš pirmo karto... O aš kaip nevykėlė.... iš dvidešimto....
Vairuoti moku, instruktorius ir sakė, kad egzaminą tikrai išlaikysiu, ir net pats egzaminuotojas pasakė, kad gerai važiuoju.... iki kol iš tos baimės, kad užvažiuosiu ant vienos linijos, užvažiavau ant kitos.

Nu c'mon! Darau klaidas, kurių iki šiol nedariau. O šiandien dar labiau jaudinausi nei per pirmą kartą. Tada mašinytė tarsi per sviestą slydo, o šiandien lygiai tokia pati mašina, bet kojos dreba, rankos dreba, viskas dreba..... Ir blogiausia, kad vos vos pritrūko (parkavimesi tik atgal truputuką pariedėt), kad įveikčiau tą užduotį... O tai kas, jei aš kaskart stresuosiu ir taip iki gyvenimo galo darysiu žiopliausias klaidas???

Tuoj turėsiu darbą susirast, kad tik už tuos egzaminus užsimokėčiau.... :/
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2012 01 13, 12:40)
sveikos  4u.gif

sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukineja @ 2012 01 13, 15:38)
Ech... kaip nugalėti tą spaudimą ir stresą...? Šiandien laikiau jau antrą kartą... Pinigų gaila labai, bet dar labiau smaugia tai, kad galbūt aš niekada neišlaikysiu to nelemto egzamino, kad visi aplink tik ir giriasi: iš pirmo karto, iš pirmo karto... O aš kaip nevykėlė.... iš dvidešimto....
Vairuoti moku, instruktorius ir sakė, kad egzaminą tikrai išlaikysiu, ir net pats egzaminuotojas pasakė, kad gerai važiuoju.... iki kol iš tos baimės, kad užvažiuosiu ant vienos linijos, užvažiavau ant kitos.

Nu c'mon! Darau klaidas, kurių iki šiol nedariau. O šiandien dar labiau jaudinausi nei per pirmą kartą. Tada mašinytė tarsi per sviestą slydo, o šiandien lygiai tokia pati mašina, bet kojos dreba, rankos dreba, viskas dreba..... Ir blogiausia, kad vos vos pritrūko (parkavimesi tik atgal truputuką pariedėt), kad įveikčiau tą užduotį... O tai kas, jei aš kaskart stresuosiu ir taip iki gyvenimo galo darysiu žiopliausias klaidas???

Tuoj turėsiu darbą susirast, kad tik už tuos egzaminus užsimokėčiau.... :/

stiprybes jums... prie teisiu grizau antra karta gyvenime. Pries 5 metus bandziau issilaikyti, meciau, nes kelis kartu nepavyko. Buvau sventai isitikinusi, kad daugiau negrisiu ir nebevairuosiu.
Bet gyvenimas taip jau sudeliojo, kad teko grizti prie sio man asmeniskai sunkaus darbelio, gauti Vairuotjo pazymejima smile.gif Siandien galiu pasakyti, kad nereikejo visko mesti, o tiesiog rasti savyje jegu ir bandyti tol kol pavyks. Esu tokia kaip jus, jautri. Tokioms sunkiau, jaudintis pradedu jau savaite pries egamina, sapnuoju naktimis ir t.t. Neesame beviltikos nei jus, nei as, nei kitos kurioms nepasiseka. Mano gera drauge 5 kartus laikesi, 3 menesiu tarpe ir ka siandien ji puikiai vairuoja thumbup.gif pati sake man, kad buvo akimirku kai norejosi viska mesti, kai buvo apemusi neviltis ir nevykeliskumo jausmas. Visos mes neesame puikios vairuotojos, vienoms pasiseka is pirmo karto, kitoms reikia keliu. Tikiu jumis ir jus savimi patikekite, kitas kartais tikrai bus sekmingas, tik nusiraminkite
console.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 13, 08:23)
ar tai mano atsakymas į jūsų visiškai nelogiškus ir siaurus pasisakymus, jus sunervino, ne neatsiprašysiu, aplamai su mažaraščiais, kurie net lietuvių kalbos raidžių nemoka, nelinkusi bendrauti.žemas lygis ir nepagarba sau.apie tai kaip žmogus naudojasi savo kalba yra nemažai straispsnių tam pačiam iternete.bet tai ne jums, vėliau suprasite

aš esu pricipingas žmogus ir kyšio neduodu, jūsų žiniai, ne dėl to, kad neturėčiau babkių, kitokios kultūros ir mąstymo, negu jūs, aš esu, nelyst su kyšiais kur tik papuola...
Cia skirta pritraukti tokias kaip jus, kurios teorijos nemoka ir ismoksta vaziuoti tik tais marsrutais, ir dar parkavimusi skundziasi nes ismoko sukti ties treciu kuoliuku, o cia mat gavo nauja uzduoti ir pufff
deja, mielas nary, ši jūsų info klaidinga, teorija išlaikiau iš pirmo karto, per 6 min, surinkus 93proc.ties trečiu kuoliuku neišmokau sukti, nes aplamai ne kuoliukais važinėju, o keliu, kuris būna paženklintas.taip informacija internete yra skirta tokioms kaip aš, t.y. toms, kurią jos supranta, vat jūs nesuprantat ir net nesigilinat.na bent oro prognozes pasižiūrėkit.nieko blogo neatsitiks. biggrin.gif
as teises turiu , kai Jus turesit tikiuosi Vilniuj kur ziede nesusitksim nes kai matau kaip mastot - mes tiesiog susidursim( juk ismokot vaziuot tik Kauno pilies ziedu, o cia jau naujas... o kur dar zenklai...o jeigu ir tie trikampiukai papuls...).  skupus moka du kart, kita kart zinosit 
matyt buvot neskūpas, nes kitaip turėtumėte mokėti du kartus....
jūs jaučiatės labai šustru, kad galite šaipytis iš žmogaus, kuris per savo nežinojimą neišlaikė egzamino, bet aš to nebijau pripažinti, taip aš nežinojau, nesugaudžiau ženklų, nepastebėjau, aš padariau KK.
bet ir nevaidinu nupešioto erelio sukančio virš Vilniaus žiedo.
parašiau ne viską ką norėjau, bet daugiau į jūsų postus neatsakysiu, nes neverta.
Papildyta:
turbūt turėjot labai svarbių priežąsčių prisijungti prieš 3dienas, ir čia vaidinti protą umn.gif  , nes daugiau niekur ir neradote save išreikšti, negi ant kokio žiedo, prie dantukų, o čia šikt galite, niekas nieko  nepadarys,
ir patenkinsite savo nepilnavertiškumo kompleksą.

jusu pranesime nera jokiu argumentu, tik pyktis ir pagieza. Todel neverta bandyt test pokalbio - cia jau nebe diskusija. Tai taip pat buvo mano paskutinis pranesimas jusu linkme.
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 13, 14:19)
stiprybes jums...

Žinot, aš irgi labai jaudinausi prieš abu laikymus, labai,labai. Bet tuo metu ir gaučiau laisvus tarpus regitroj, kad netikėtai laikyčiau egzą greičiau, nei pati manau doh.gif kai antrą kattą pasikeičiau, tai net nesakiau niekam, kad nesijaudintų už mane blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 13, 14:19)
stiprybes jums... prie teisiu grizau antra karta gyvenime. Pries 5 metus bandziau issilaikyti, meciau, nes kelis kartu nepavyko. Buvau sventai isitikinusi, kad daugiau negrisiu ir nebevairuosiu.
Bet gyvenimas taip jau sudeliojo, kad teko grizti prie sio man asmeniskai sunkaus darbelio, gauti Vairuotjo pazymejima  smile.gif Siandien galiu pasakyti, kad nereikejo visko mesti, o tiesiog rasti savyje jegu ir bandyti tol kol pavyks. Esu tokia kaip jus, jautri. Tokioms sunkiau, jaudintis pradedu jau savaite pries egamina, sapnuoju naktimis ir t.t. Neesame beviltikos nei jus, nei as, nei kitos kurioms nepasiseka. Mano gera drauge 5 kartus laikesi, 3 menesiu tarpe ir ka siandien ji puikiai vairuoja  thumbup.gif pati sake man, kad buvo akimirku kai norejosi viska mesti, kai buvo apemusi neviltis ir nevykeliskumo jausmas. Visos mes neesame puikios vairuotojos, vienoms pasiseka is pirmo karto, kitoms reikia keliu. Tikiu jumis ir jus savimi patikekite, kitas kartais tikrai bus sekmingas, tik nusiraminkite
console.gif

Ačiū, šiek tiek nuraminote smile.gif Sveikinu išsilaikius! 4u.gif
Ieškau ir gerosios pusės šitame reikale: po tiek streso ir bandymų tikiuosi nebebijoti mažų mažiausiai paprastų dalykų biggrin.gif

Aš irgi niekam nesakiau, kad laikau šiandien smile.gif Tik vaikinas žinojo, kuris mane ten ir palydėjo ir kuris paskolino petį išsiverkti. Kažkaip nesinori, kad iškart po nesėkmingo karto visi pultų skambinti ir klausinėti... Išlaikysiu, tada galėsiu pasigirti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukineja: 13 sausio 2012 - 14:46
Mergins,

Islaikiau!!!!!!!!
smile.gif

Isgeriau raminamuju.. Tas man padejo fiziskai nesinervinti!:)

Zodziu, gavau egzamiantoriu toki suruguzi, bande mane sukirsti savanoriu prospekte, akd apsisukciau per istisine, bet nepavyko:) Kai atvaziavom i regitra, pasake "parkuok masina musu aikstelej, pratinkis".. Ir tada palciai nusisypsojo:) Pasake tik "na, jus tokia greita ir tokia shustra, tai ziemai nuleiskit gaza, nes galit tureti problemu":)
Ir viskas!!:)

Papasakosiu detaliau veliau, einu dabar padirbti, ensitikejau, kad tiek laiko uztruksiu:)))

merginos, tikekite!!!!!!!1 As jums sakau tik viena, tikekite ir viskas bus gerai.. As sian pagalvojau, kad dar nepriparkuosiu, bet tikejau, kad moku ir man pavyko:)

BejE, gavau sena nudrozhta opel astra:)
Atsakyti
O dieve.... biggrin.gif čia tikrai įrodymas, kad vairuotojo teisių nusipelnėte biggrin.gif Sveikinu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 13, 14:56)
Mergins,
Islaikiau!!!!!!!!

Sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti