QUOTE(charizsma @ 2012 01 12, 22:57)
Oi merginos as jau siku i kelnes..Sausio 28,sestadieni 9:30 laikau praktika.Vamzdec taip sakant..Baigiau mokykla liepos menesi.Vazinejau su M raide.Mieste jauciuosi drasiai,matau visus zenklus,niekur nebijau vaziuot ir pan,manevruoju gerai,keleiviams isikibus i dureles laikytis nereik.Bet va parkavimasis.su opel omega niekur as jos nepristrojinu..I prieki ivaziuoju,o va atbuliniu-lavonas.. 26-27d turiu papildomus vairavimus.Kai vasara vazinejau tai aikstele kaip per sviesta budavo,kiek liepdavo ratu apvaryt parkuotis tiek ir padarydavau be klaidu jau po 7 vairavimo..Pamenu net instruktoriai ateina sako,einu tau teises israsyt bijau,kad nebutu taip jog reikes is naujo viska mokintis..O man teises reik gaut kuo greiciau..Jopsikmat,taip trizniuoju,taip bijau,kad jus zinotumet.. Bijau vilijampoles,bijau ir aiksteles,bijau visko Atpratau paprasciausiai,pavairuoju i pora savaiciu pora kartu ir viskas..Blyn,blyn..Nu tikiuos islaikyt zinoma,juolab,kad mano drauge issilaike is pirmo karto,o mano placiam kieme su citroen c3 nesugeba apsisukt per miesta vaziuoja dvi linija apsizergus,ant posukio net nestabdo ,deda and 50km vamzdec,visa laika i dureles isikibus vaziuoju ir meldziuos dar isgyvent tai palyginu save,tai galvoju tikrai islaikysiu.Bet,kai pasiskaitau cia gerai vairuojancios neislaiko..Nu nafik,taip ir nusvyra rankos.
tikrai nuosirdziai juokiaus is jusu posto ko bijot jei esat linksmas zmogus o beto M raide vezinates
as dar pati nerizikuoju registruotis jauciu dar reiks imti papildomu pamoku,o ryt mokyklinis teorijos ir praktikos egzai ,bus matyt,sausio 13 ir pilnatis ir dar oras ryt s...pranestas