Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(charizsma @ 2012 01 12, 22:57)
Oi merginos as jau siku i kelnes..Sausio 28,sestadieni 9:30 laikau praktika.Vamzdec taip sakant..Baigiau mokykla liepos menesi.Vazinejau su M raide.Mieste jauciuosi drasiai,matau visus zenklus,niekur nebijau vaziuot ir pan,manevruoju gerai,keleiviams isikibus i dureles laikytis nereik.Bet va parkavimasis.su opel omega niekur as jos nepristrojinu..I prieki ivaziuoju,o va atbuliniu-lavonas.. 26-27d turiu papildomus vairavimus.Kai vasara vazinejau tai aikstele kaip per sviesta budavo,kiek liepdavo ratu apvaryt parkuotis tiek ir padarydavau be klaidu jau po 7 vairavimo..Pamenu net instruktoriai ateina sako,einu tau teises israsyt lotuliukas.gif bijau,kad nebutu taip jog reikes is naujo viska mokintis..O man teises reik gaut kuo greiciau..Jopsikmat,taip trizniuoju,taip bijau,kad jus zinotumet.. Bijau vilijampoles,bijau ir aiksteles,bijau visko biggrin.gif Atpratau paprasciausiai,pavairuoju i pora savaiciu pora kartu ir viskas..Blyn,blyn..Nu tikiuos islaikyt zinoma,juolab,kad mano drauge issilaike is pirmo karto,o mano placiam kieme su citroen c3 nesugeba apsisukt biggrin.gif per miesta vaziuoja dvi linija apsizergus,ant posukio net nestabdo ,deda and 50km biggrin.gif vamzdec,visa laika i dureles isikibus vaziuoju ir meldziuos dar isgyvent biggrin.gif tai palyginu save,tai galvoju tikrai islaikysiu.Bet,kai pasiskaitau cia gerai vairuojancios neislaiko..Nu nafik,taip ir nusvyra rankos.

tikrai nuosirdziai juokiaus is jusu posto lotuliukas.gif thumbup.gif ko bijot jei esat linksmas zmogus thumbup.gif o beto M raide vezinates thumbup.gif
as dar pati nerizikuoju registruotis jauciu dar reiks imti papildomu pamoku,o ryt mokyklinis teorijos ir praktikos egzai ,bus matyt,sausio 13 ir pilnatis ir dar oras ryt s...pranestas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaruta: 13 sausio 2012 - 00:19
Labas keturių ratų draugės :] Visai neseniai prisijungiau, vis paskaitydavau ką rašote ir pagalvodavau, kad negreitai dar reikės bristi per šitą liūną :/ O štai atėjo diena, 19 d. Einu teorijos laikytis, manau bėdų nebus mokykloje labai gerai sprendžiau ir KETbilietuose jeigu nesiblaškau tai >90 proc. surenku...

Bet ištiesų, kogero ir nebūčiau prisijungusi prie jūsų jeigu ne bėda blush2.gif Per savo žioplumą vis kėliau ir nukėliau teoriją iki Sausio pabaigos, o ir praktiką labai reikia išsilaikyti iki Sausio pabaigos, nes kaip tik bus daug kelionių ir be mašinytės kojas paliksiu visai. Gal netyčia atsirastų jau išlaikiusių teoriją regitroje, bet neužsiregistravusių praktikoje ? Tokiu atvėju būčiau labai dėkinga, kad užimtų eilę kurią aš išlaikiusi teoriją perimčiau... Nes visi ramina, kad suspėsiu rasti išlaikiusiu teoriją vietą, bet pati netikiu, nes jau dabar visos dienos iki 20 d. užimtos :/ Jeigu atsiras tokia geradarė tai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(m2ts @ 2012 01 12, 22:09)

ar tai mano atsakymas į jūsų visiškai nelogiškus ir siaurus pasisakymus, jus sunervino, ne neatsiprašysiu, aplamai su mažaraščiais, kurie net lietuvių kalbos raidžių nemoka, nelinkusi bendrauti.žemas lygis ir nepagarba sau.apie tai kaip žmogus naudojasi savo kalba yra nemažai straispsnių tam pačiam iternete.bet tai ne jums, vėliau suprasite

aš esu pricipingas žmogus ir kyšio neduodu, jūsų žiniai, ne dėl to, kad neturėčiau babkių, kitokios kultūros ir mąstymo, negu jūs, aš esu, nelyst su kyšiais kur tik papuola...
Cia skirta pritraukti tokias kaip jus, kurios teorijos nemoka ir ismoksta vaziuoti tik tais marsrutais, ir dar parkavimusi skundziasi nes ismoko sukti ties treciu kuoliuku, o cia mat gavo nauja uzduoti ir pufff
deja, mielas nary, ši jūsų info klaidinga, teorija išlaikiau iš pirmo karto, per 6 min, surinkus 93proc.ties trečiu kuoliuku neišmokau sukti, nes aplamai ne kuoliukais važinėju, o keliu, kuris būna paženklintas.taip informacija internete yra skirta tokioms kaip aš, t.y. toms, kurią jos supranta, vat jūs nesuprantat ir net nesigilinat.na bent oro prognozes pasižiūrėkit.nieko blogo neatsitiks. biggrin.gif
as teises turiu , kai Jus turesit tikiuosi Vilniuj kur ziede nesusitksim nes kai matau kaip mastot - mes tiesiog susidursim( juk ismokot vaziuot tik Kauno pilies ziedu, o cia jau naujas... o kur dar zenklai...o jeigu ir tie trikampiukai papuls...). skupus moka du kart, kita kart zinosit
matyt buvot neskūpas, nes kitaip turėtumėte mokėti du kartus....
jūs jaučiatės labai šustru, kad galite šaipytis iš žmogaus, kuris per savo nežinojimą neišlaikė egzamino, bet aš to nebijau pripažinti, taip aš nežinojau, nesugaudžiau ženklų, nepastebėjau, aš padariau KK.
bet ir nevaidinu nupešioto erelio sukančio virš Vilniaus žiedo.
parašiau ne viską ką norėjau, bet daugiau į jūsų postus neatsakysiu, nes neverta.
Papildyta:
turbūt turėjot labai svarbių priežąsčių prisijungti prieš 3dienas, ir čia vaidinti protą umn.gif , nes daugiau niekur ir neradote save išreikšti, negi ant kokio žiedo, prie dantukų, o čia šikt galite, niekas nieko nepadarys,
ir patenkinsite savo nepilnavertiškumo kompleksą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 13 sausio 2012 - 08:18
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 12, 16:41)
Nekalbu apie kritines klaidas. jezus ar jūs apsimetat tokiom durnom? biggrin.gif O apie tokius dalykus: per mažai pasukau galvą per pervažą apsižiūrėdama ir pan... beviltiška, tyliu biggrin.gif laikykit ir išlaikykit ir visiems bus gerai biggrin.gif

Merginos, na ko Jus pykstates, nesuprantu?

Del visokiu smulkmenu..

Limitu oficialiu aisku, kad nera... Manau, kad instruktoriai uz kazkoki nepraleista kieki gauna kazkoki pliusa (net neabejoju tuo), bet cia ats atvejis, kai zmogus tikrai silpnai vaziuoja.. Neislaikytas egzas negali buti "per aukstai apkelta galva, ar per didelis apsisukimo galvos kampas ir pan"..
Mastykite realiai...
Kitas dalykas, juk jeigu zmogui pasirasoma, akd jis islaiko, tai reiskia, akd uz savaites jis gales atsisesti ri vaziuoti vienas savarankiskai.. Kiek islaikiusiuju is tikruju galetu vaziuoti? Nemanau, kad daug..

Jeigu gerai vairuosi ir parkuosi tau tikrai pasirashys, jeigu pusetinai (na buna dienu lyg tycia, ar nepriparkuoji,a r ant linijos uzvaziavai), tai neislaikysi...
Mano vyras 10 metu stazhas, ant linijos istisines dazhnai uzvaziuoja posukio metu..

Zodziu, siandien mano diena.. As laikau... Vakar jau buvua supanikavus, nes zinau, akd sian snigs.. Paziuresim kaip bus, ebt a sjauciu, kad galiu islaikyti, o visa ktia priklauso nuo manes- susikaupimas, budrumas, nusititeikimas, kontrole, reakcija ir pan..
Atsakyti
Sapnavau Regitra biggrin.gif Siandien paskutini karta garbes rata apsuksiu aplink Vilniu ir aiskteleje ax.gif
Ryt didzioji diena vacation1.gif
Papildyta:
QUOTE(deepy @ 2012 01 13, 11:11)
Merginos, na ko Jus pykstates, nesuprantu?

Del visokiu smulkmenu..

Limitu oficialiu aisku, kad nera... Manau, kad instruktoriai uz kazkoki nepraleista kieki gauna kazkoki pliusa (net neabejoju tuo), bet cia ats atvejis, kai zmogus tikrai silpnai vaziuoja.. Neislaikytas egzas negali buti "per aukstai apkelta galva, ar per didelis apsisukimo galvos kampas ir pan"..
Mastykite realiai...
Kitas dalykas, juk jeigu zmogui pasirasoma, akd jis islaiko, tai reiskia, akd uz savaites jis gales atsisesti ri vaziuoti vienas savarankiskai.. Kiek islaikiusiuju is tikruju galetu vaziuoti? Nemanau, kad daug..

Jeigu gerai vairuosi ir parkuosi tau tikrai pasirashys, jeigu pusetinai (na buna dienu lyg tycia, ar nepriparkuoji,a r ant linijos uzvaziavai), tai neislaikysi...
Mano vyras 10 metu stazhas, ant linijos istisines dazhnai uzvaziuoja posukio metu..

Zodziu, siandien mano diena.. As laikau... Vakar jau buvua supanikavus, nes zinau, akd sian snigs.. Paziuresim kaip bus, ebt a sjauciu, kad galiu islaikyti, o visa ktia priklauso nuo manes- susikaupimas, budrumas, nusititeikimas, kontrole, reakcija ir pan..

Sekmes!!! 4u.gif
Atsakyti
charisma,

Tikrai iki asaru prisijuokiau is jusu posto:))))))))))) SU tokia nuotiaka Jums verta eiti i regitra! Nuo liepos menesio!! A snuog ruodzio menesio vazineju su M raide...

Del aprkavimo nesiparinkit.. As nakti vaziuoju i Rimi aikstele ir pagal linijas parkuoju.. SIulasu ir Jums, jeigu jau su m raide vazinejate.. Ir ne pagal kazkoki sablona ismokyta statyt, bet bandyti israsti savo emtodika...
nes kai paklausite visu seniai vairuojanciu, pagal kokia emtodika jie parkuojasi, jie atsakys "intuityviai"..smile.gif

Bet is tikruju tai smagus postas!!!!!!!!!!!!!Man tikria gera juoko doze pries siandien dienos kara!:)
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 13, 09:24)

Bet is tikruju tai smagus postas!!!!!!!!!!!!!Man tikria gera juoko doze pries siandien dienos kara!:)

Kelintą val į karą lekiat? rolleyes.gif
Atsakyti
Tokia smagi tema buvo, visada taip fainiai bendravom. O dabar netgi uzeiti cia nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 13, 11:27)
Tokia smagi tema buvo, visada taip fainiai bendravom. O dabar netgi uzeiti cia nesinori  unsure.gif

Taigi pilnatis
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 13, 11:47)
Taigi pilnatis

Tai, kad jau nebe biggrin.gif
http://www.calculato...ccmf_1326445379
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Siandien, po visu nesekmiu vel pabandziau iveikt regitra... blush2.gif Ejau, ir galvojau, ai kaip bus taip bus... blogiau jau nebebus verysad.gif ... Susimoku pinigelius, ir laukiu savo eiles drebanciomis kojomis ax.gif ...

Ir ka negaliu patiket, man pavyko!!!!! Mano laime, netelpa manyje!!!! As beprotiskai laiminga!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Net vyras, ir tas kai paskambinau negalejo patiket blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2012 01 13, 12:40)
sveikos  4u.gif

Siandien, po visu nesekmiu vel pabandziau iveikt regitra...  blush2.gif  Ejau, ir galvojau, ai kaip bus taip bus... blogiau jau nebebus  verysad.gif ... Susimoku pinigelius, ir laukiu savo eiles drebanciomis kojomis  ax.gif ...

Ir ka negaliu patiket, man pavyko!!!!! Mano laime, netelpa manyje!!!! As beprotiskai laiminga!!!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif 
Net vyras, ir tas kai paskambinau negalejo patiket  blush2.gif

Nuosirdziausi sveikinimai!!! bigsmile.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti