Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Turiu pazistama, ne Vilniaus Regitroje, jokiu limitu ten nera. Aisku jeigu 100% per diena islaikys/neislaikys, tai tikriausiai uzklaus kame reikalas, bet tikrai jokiais limitais netikiu. O ir jei uz kiekviena neislaikiusi moketu 28 lt, tai ujujuj kokie turtingi dedes regitrininkai butu biggrin.gif Tik regitrininkams gal ir gerai butu buve prisidurti prie atlyginimo, bet paciai Regitrai nera prasmes taip daryti.
Beja, kiek esu sioje temoje (apie 9 menesius), tai nei viena mergina nepasisake neislaikiusi del neaisku ko, visos padare tam tikras kritines klaidas (netgi kaikurioms atleido kritines, ir leido testi egzamina) ir sutiko su tuo, kad viskas buvo saziningai. Tai nejaugi visos SM nares stebuklingu budu pateko i "limita" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 12, 20:41)
Ai laikykit kaip jus norit as tikiu kad visi kalti tik ne as!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aplinka kalta... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir neuzmirskit, kad kaip bebutu yra zmogiskas faktorius, gal kazkuris egzaminuotojas serga, skauda danti, issiskyre su zmona, atsitiko nelaime seimoje, o kitam gime sunus, laimejo automobili ar gavo dovanu kelione. Naturalu kad visi sie faktoriai kazkaip paveikia zmogu ir tai gali atsiliepti egzaminui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 12, 20:41)
Ai laikykit kaip jus norit as tikiu kad visi kalti tik ne as!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir aš taip galvoju, kad aš viena protinga ir gera, o visi tai niekšai.ypač regitros egzaminatoriai, lotuliukas.gif lotuliukas.gif visi jie, visus juos box.gif
belieka tik kaip rusai sako "paniat i prastit", neturiu kirilicos, tai va kaip gavos
.šiandien man kotais pergera nuotaika g.gif prisižvengsiu, galėsiu visai giminei girtis, kad vėl prametė, o aš taigi nekalta, o be to tai aš gi dar ir nestuke.gif , vot prisiminiau.ir patapsiu beilaukiančiąja lūzere, nevykele, ir neudala, ai reikia eiti pailsėt jau, nes tikrai įtampa daro savo, ir pradedu nušnekėt.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 12, 20:51)
Turiu pazistama, ne Vilniaus Regitroje, jokiu limitu ten nera. Aisku jeigu 100% per diena islaikys/neislaikys, tai tikriausiai uzklaus kame reikalas, bet tikrai jokiais limitais netikiu. O ir jei uz kiekviena neislaikiusi moketu 28 lt, tai ujujuj kokie turtingi dedes regitrininkai butu  biggrin.gif Tik regitrininkams gal ir gerai butu buve prisidurti prie atlyginimo, bet paciai Regitrai nera prasmes taip daryti.
Beja, kiek esu sioje temoje (apie 9 menesius), tai nei viena mergina nepasisake neislaikiusi del neaisku ko, visos padare tam tikras kritines klaidas (netgi kaikurioms atleido kritines, ir leido testi egzamina) ir sutiko su tuo, kad viskas buvo saziningai. Tai nejaugi visos SM nares stebuklingu budu pateko i "limita"  biggrin.gif

o ką reikia padaryti, kad atleistų kritinę klaidą, aš jau tris kart taip padariau, ir man neatleido....
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 12, 21:02)

o ką reikia padaryti, kad atleistų kritinę klaidą, aš jau tris kart taip padariau, ir man neatleido....

Nezinau, as nedariau, tad neturiu tokios praktikos biggrin.gif
Bet jei klaida padaroma aiksteleje labai maza tikimybe, kad atleis smile.gif
Atsakyti
Mane strsas pribaigs, jau sedziu ant neuro 3 arbacikes... ir zinokit tikrai zinau kad cia ne pasaulio pabaiga, kad nueisiu ir kita karta jei nepasiseks, dar pavazinesiu, kad kaip pamoka bus apsiziuresiu aiksteleje Reigtros ir t.t.
Ale jau taip noriu tu teisiu, o ir masinyte jau stovi ir manes laukia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 12, 21:14)
Mane strsas pribaigs, jau sedziu ant neuro 3 arbacikes... ir zinokit tikrai zinau kad cia ne pasaulio pabaiga, kad nueisiu ir kita karta jei nepasiseks, dar pavazinesiu, kad kaip pamoka bus apsiziuresiu aiksteleje Reigtros ir t.t.
Ale jau taip noriu tu teisiu, o ir masinyte jau stovi ir manes laukia  wub.gif

o aš baigiau stresą sau varyti, nežinau kaip pavyko, gal padėjo , kad yra žmonių ir jie nedurni ar nenormalūs,o laiko ir 15 kartų.
ir niekas manęs nebars kad neišlaikiau, ir tai tik 100lt, o tai prieš visą gyvenimą yra labai labai mažai.
neuro3 labai silpna, ten tik vaistažolės, nors užmigti man padėdavo, sakyčiau koks sedatif, ar ir magnis nuramina,na xanaxo negausite be gydytojo recepto..... bet ar verta kišti į save tą chemiją,
nu ir ką nervuositės, trūkčios gal ir koja, gal ir taip ant visų klyksite, kalti jie ar ne, bet tai praeis, viskas praeina, labai labai baisūs dalykai ir tie praeina, o tai tikrai žinau iš savo patirties, reikia tiesiog laiko ir kantrybės.viskas kažkada susikrato ir išsisprendžia.
stiprybės jums ir tikėjimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 12, 22:27)
o aš baigiau stresą sau varyti, nežinau kaip pavyko, gal padėjo , kad yra žmonių ir jie nedurni ar nenormalūs,o  laiko ir 15 kartų.
ir niekas manęs nebars kad neišlaikiau, ir tai tik 100lt, o tai prieš visą  gyvenimą yra labai labai mažai.
neuro3 labai silpna, ten tik vaistažolės, nors užmigti man padėdavo, sakyčiau koks sedatif, ar ir magnis nuramina,na xanaxo negausite be gydytojo recepto..... bet ar verta kišti į save tą chemiją,
nu ir ką nervuositės, trūkčios gal ir koja, gal ir taip ant visų klyksite, kalti jie ar ne, bet tai praeis, viskas praeina, labai labai baisūs dalykai ir tie praeina, o tai tikrai žinau iš savo patirties, reikia tiesiog laiko ir kantrybės.viskas kažkada susikrato ir išsisprendžia.
stiprybės jums ir tikėjimo 4u.gif

Tikiu kad viskas bus gerai, turi buti gerai 4u.gif
Atsakyti
o kas čia jau per pzdc.
pagal jus tai reikėtų neasfaltuotais kaimo keliukais mokytis važinėti?čia koks nusikaltimas regitros maršrutu pravažiuoti?
geriausiai taip kaip man buvo gavus "ypatingą" vairavimo instruktorių, kuris per turėtas 9 pamokas net Pilies žiedu su manim nepravažiavo nu tai gerai , gal vaziavot kokiu kitu ziedu? zenklu nezinot?, na ir susikirtau aš ant to žiedo, nežinojau nei kuria juosta įvažiuoti o tai ivaziavus pirma persirikiuoti negalima?, nei kad prie dantukų sustoti o tai kaip jus teorija islaiket???, ir kad išvažiavmas tik 2 juosta.ačiū jam labai.ir dar ačiū už tai kad nuvažiavus laikyti antrąjį kartą gavau lygiagretų prie bordiūro, kurį tik regitroje ir pamačiau.spėkit ar įvažiavau.ogi š...nesu aš tokia vairavimo asė, kad pirmą kartą darydama, atlikčiau be klaidų.taip man yra dar likę 6 vairavimo pamokos mokykloje, bet jau nebepriklauso  , nes pasikeitė degalų kaina... kaip aš nekenčiu tos mokyklos už visą neteisybę ir nusukinėjimą.ir maloniai direktorius yra pasiūlęs gauti teises, o tai kainuotų tik 700lt, čia vadinasi per pažįstamus  - skupus moka du kart, kita kart zinosit  drinks_cheers.gif

kam tada tiek filmuotos medžiagos intike apie regitros maršrutus, ir peržiūra jų siekia tūkstančius kartų. - Cia skirta pritraukti tokias kaip jus, kurios teorijos nemoka ir ismoksta vaziuoti tik tais marsrutais, ir dar parkavimusi skundziasi nes ismoko sukti ties treciu kuoliuku, o cia mat gavo nauja uzduoti ir pufff.
pabandykit važinėti visur kur nevyksta tie regitros egzai ir galėsit minti regitros slenkstį kelis kartus.labai save protingu laikote, kad įsėdus bet kur ir bet kada viskas pasiseks 100proc.?abejoju. - as teises turiu , kai Jus turesit tikiuosi Vilniuj kur ziede nesusitksim nes kai matau kaip mastot - mes tiesiog susidursim( juk ismokot vaziuot tik Kauno pilies ziedu, o cia jau naujas... o kur dar zenklai...o jeigu ir tie trikampiukai papuls...).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo m2ts: 12 sausio 2012 - 21:12
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 12, 19:25)
Kokia is to butu Regitrai nauda, parasykite, papunkciui.

pinigai
Atsakyti
Sveikos, dėl tų limitų tai nežinosi kiek čia teisybės g.gif Bet tikrai man pats intruktorius pasakė, kad Regitroje yra paskaičiuota, kad kiekvienas laikantysis turi įnest apie 300 lt. Kas išlaikys iš pirmo, vadinas sekantis laikys antrą kartą tai tikrai ir t.t.
Na, o aš į tuos limitus kažin ar patekau, nes per pirmus du laikymus, pati padariau po kritinę. Taip, kad nėr ko ir kaltint....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 12 sausio 2012 - 22:44
Oi merginos as jau siku i kelnes..Sausio 28,sestadieni 9:30 laikau praktika.Vamzdec taip sakant..Baigiau mokykla liepos menesi.Vazinejau su M raide.Mieste jauciuosi drasiai,matau visus zenklus,niekur nebijau vaziuot ir pan,manevruoju gerai,keleiviams isikibus i dureles laikytis nereik.Bet va parkavimasis.su opel omega niekur as jos nepristrojinu..I prieki ivaziuoju,o va atbuliniu-lavonas.. 26-27d turiu papildomus vairavimus.Kai vasara vazinejau tai aikstele kaip per sviesta budavo,kiek liepdavo ratu apvaryt parkuotis tiek ir padarydavau be klaidu jau po 7 vairavimo..Pamenu net instruktoriai ateina sako,einu tau teises israsyt lotuliukas.gif bijau,kad nebutu taip jog reikes is naujo viska mokintis..O man teises reik gaut kuo greiciau..Jopsikmat,taip trizniuoju,taip bijau,kad jus zinotumet.. Bijau vilijampoles,bijau ir aiksteles,bijau visko biggrin.gif Atpratau paprasciausiai,pavairuoju i pora savaiciu pora kartu ir viskas..Blyn,blyn..Nu tikiuos islaikyt zinoma,juolab,kad mano drauge issilaike is pirmo karto,o mano placiam kieme su citroen c3 nesugeba apsisukt biggrin.gif per miesta vaziuoja dvi linija apsizergus,ant posukio net nestabdo ,deda and 50km biggrin.gif vamzdec,visa laika i dureles isikibus vaziuoju ir meldziuos dar isgyvent biggrin.gif tai palyginu save,tai galvoju tikrai islaikysiu.Bet,kai pasiskaitau cia gerai vairuojancios neislaiko..Nu nafik,taip ir nusvyra rankos.
Atsakyti