Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

O as nemanau, kad blogas dalykas vazinet regitros marsrutais g.gif Tiesa as kaune buvau vos keleta kartu, visais marsrutais nevazinejom, pravazinejom tas vietas kur dazniausiai susikerta per egzamina ir ten kur labiausiai bijojom, pvz man is regitros sukt i kaire i kalna atrode siaubas baubas, kai uzvijo ten pora kartu pasidare baika biggrin.gif
Ziedai man is karto patiko, pro pilies zieda turbut kokius 2 max 3 kartus vaziavau, po pirmo pravaziavimo paklause ar supratau kas kaip ar tiesiog pasiseke, tai antra karta patikrino lotuliukas.gif O nuo pradzios iki galo pagal marsruta vaziavom tik karta i akademija ax.gif

rentabili praktikos vairuojant jau turi, tad nesinervink ir islaikysi mirksiukas.gif 4u.gif

Kazin kodel apie limitus nekalba tie kurie islaiko? g.gif Vadinas patekau i ta laiminguju sarasa kuriuos praleidzia valio assa.gif hihihi.gif
O jei rimtai, kaip ir visur taip ir regitroj visokiu egzaminuotoju buna, vieni daugiau kabinejas kiti maziau ir tai priklauso nuo egzaminuotojo kaip zmogaus, o ne nuo kazkokiu limitu schmoll.gif
Pagal limitu teorija kada galima laikyt egzamina? pradzioj menesio visu juk nepraleis g.gif vidury ir gi..juk bus keista kad nuo menesio vidurio visi neislaiko, vadinas didziausias rezervas lieka menesio galui... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 12, 18:40)
O as nemanau, kad blogas dalykas vazinet regitros marsrutais  g.gif  Tiesa as kaune buvau vos keleta kartu, visais marsrutais nevazinejom, pravazinejom tas vietas kur dazniausiai susikerta per egzamina ir ten kur labiausiai bijojom, pvz man is regitros sukt i kaire i kalna atrode siaubas baubas, kai uzvijo ten pora kartu pasidare baika  biggrin.gif
Ziedai man is karto patiko, pro pilies zieda turbut kokius 2 max 3 kartus vaziavau, po pirmo pravaziavimo paklause ar supratau kas kaip ar tiesiog pasiseke, tai antra karta patikrino  lotuliukas.gif O nuo pradzios iki galo pagal marsruta vaziavom tik karta i akademija  ax.gif

rentabili praktikos vairuojant jau turi, tad nesinervink ir islaikysi  mirksiukas.gif  4u.gif

Kazin kodel apie limitus nekalba tie kurie islaiko?  g.gif  Vadinas patekau i ta laiminguju sarasa  kuriuos praleidzia valio  assa.gif  hihihi.gif
O jei rimtai, kaip ir visur taip ir regitroj visokiu egzaminuotoju buna, vieni daugiau kabinejas kiti maziau ir tai priklauso nuo egzaminuotojo kaip zmogaus, o ne nuo kazkokiu limitu  schmoll.gif
Pagal limitu teorija kada galima laikyt egzamina? pradzioj menesio visu juk nepraleis  g.gif  vidury ir gi..juk bus keista kad nuo menesio vidurio visi neislaiko, vadinas didziausias rezervas lieka menesio galui...  hihihi.gif

Rentabili tai maziausiai nervintis, jei nesinervina viena vaziuoti be teisiu, tai kaip galima bijoti tokios Regitros
Atsakyti
rentabili praktikos vairuojant jau turi, tad nesinervink ir islaikysi

perkūnas čia žino kaip pasiseks, taigi dar ir pūgą pranašauja, ot liuks.

apie tą limitą tai manau-mitas, tiesiog kažkoks savęs pateisinimas kai neišlaikai, sugalvoja tie žmonės g.gif tai gerai jeigu yra tas limitas, o aš nepatekau į jį tris kartus, tai kame reikalas, ar kad buferis susilygino su stop linija, a ji siena ar ką, ir jau čia baigėsi mano limitas, jau kapec?
limitas į dieną išlaikančiųjų, o praleis antrąjį kartą, nu nebūkit naivi jeigu š.....malsit tai koks limitas gali būti ant jo pritaikytas, kad ir antras rozas, vistiek š.... liks š...
labai atsiprašau, kad negražiai rašau, matyt prasideda koma prieš egzą, limitus pradedu skaičiuoti smile.gif
Atsakyti
Zinios tokios is mano insturktoriaus ir tikrai sios kalbos neatsiranda is oro, kuria jas toli grazu ne mokiniai... 28lt kiekviena menesi prie algos uz kiekviena nepraleista mokini... gal ne nuo kiekvieno, bet paiimamas vidurkis is bendros to menesio laikusiu sumos ir neislaikusiu skaiciaus...
Toliau praleisti per 2-3 karta, reciau per pirmaji, bet tuomet itariu istiesu gerai vaiuoja mokinys, pasirodo taip kad nelieka galimybes prisikabinti, ar teisiog geresnis instruktorius pasitaiko...
Neteisinu nieko, tiesiog jau tiek daug visko girdeta sia tema, o visos puikiai zinome nera ugnies, be dumu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 12, 20:20)
Zinios tokios is mano insturktoriaus ir tikrai sios kalbos neatsiranda is oro, kuria jas toli grazu ne mokiniai... 28lt kiekviena menesi prie algos uz kiekviena nepraleista mokini... gal ne nuo kiekvieno, bet paiimamas vidurkis is bendros to menesio laikusiu sumos ir neislaikusiu skaiciaus...
Toliau praleisti per 2-3 karta, reciau per pirmaji, bet tuomet itariu istiesu gerai vaiuoja mokinys, pasirodo taip kad nelieka galimybes prisikabinti, ar teisiog geresnis instruktorius pasitaiko...
Neteisinu nieko, tiesiog jau tiek daug visko girdeta sia tema, o visos puikiai zinome nera ugnies, be dumu  cool.gif

Kokia is to butu Regitrai nauda, parasykite, papunkciui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 12 sausio 2012 - 19:26
o kad nesinervuočiau tai nežinau ką darysiu g.gif
nes praeitą kartą kažko padauginus buvau, išgėriau 3 magnio tabletaites ir šampaniuko dar buvo likę po švenčių, tai matyt netiko derinukas, nors šampės tik kokius 3 gurkšnelius padariau nu kad santykis būtų 3:3, sedėjau rami rami, ir žiūriu tas pats mano Vidutis, jau antrą kartą aš jam patekau, tai sako , šiandien kažko per daug atsipalaidavusi, ai nepasakojau žmogui kokį santykį buvau padariusi...be to gydytoja buvo leidus per šventes čiut paragaut, nu regitra pasirinkau vietoj kalėdų atšvęsti...šitas derinukas per daug nuramio, tai gal jau neklausysiu gerų patarimų prieš egzaminą- įkalt. blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo tie regitrininkai patys prisidengia tuo mitu biggrin.gif Jei visi juo taip tiki tai kodel ne.. biggrin.gif
As zinau vaikina kuris 15kartu laike regitroj....nu ir atrodo nei zioplas nei kvailas, nu, bet nesiseke, bet egzaminuotojas cia ne prie ko, o ju patikekit ne vienas buvo biggrin.gif nebent pateko i visu juodaji sarasa biggrin.gif
Atsakyti
Neteisinu nieko, tiesiog jau tiek daug visko girdeta sia tema, o visos puikiai zinome nera ugnies, be dumu  cool.gif

ot tai pinigai, aš jam ir daugiau galėčiau duoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 12, 20:26)
Man atrodo tie regitrininkai patys prisidengia tuo mitu  biggrin.gif  Jei visi juo taip tiki tai kodel ne.. biggrin.gif
As zinau vaikina kuris 15kartu laike regitroj....nu ir atrodo nei zioplas nei kvailas, nu, bet nesiseke, bet egzaminuotojas cia ne prie ko, o ju patikekit ne vienas buvo  biggrin.gif  nebent pateko i visu juodaji sarasa  biggrin.gif

tai aš dar turiu daug limito lotuliukas.gif
Papildyta:
o iš tikrųjų pavydžiu žmogui tokios stiprybės, aš eisiu 4 kartą, o rankos jau nusviro jau pažeme velkasi, tai tikrai reikia turėti velnišką užsispyrimą ir labai stiprų norą, kad eiti daugiau nei 10 kartų.

na žinoma ir pinigų gaila doh.gif
Atsakyti
Bet palaukit g.gif iseina taip kad kiekvienas neislaikes regitrai atnesa 28lt nuostoli lotuliukas.gif
rentabili ramiakas, i gatve vaziuoji (kad ir kartais) tai manau vairavimo igudziu yra, svarbu per daug neatsipalaiduot ir per daug nesinervint mirksiukas.gif Gali pasiimti drauge ar kazka i kompanija, kad kinkos nedrebetu kol lauksi ir nebutu kada prisigalvot visko biggrin.gif As nieko negeriau pries egzamina aplaisciau po jo blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 12, 20:35)
Bet palaukit  g.gif  iseina taip kad kiekvienas neislaikes regitrai atnesa 28lt nuostoli  lotuliukas.gif
rentabili ramiakas, i gatve vaziuoji (kad ir kartais) tai manau vairavimo igudziu yra, svarbu per daug neatsipalaiduot ir per daug nesinervint  mirksiukas.gif  Gali pasiimti drauge ar kazka i kompanija, kad kinkos nedrebetu kol lauksi ir nebutu kada prisigalvot visko  biggrin.gif As nieko negeriau pries egzamina aplaisciau po jo  blush2.gif  lotuliukas.gif

tai kas čia per nuostolis kai sumoki šimtą litukų į kasą.atsiskaičiuos rolleyes.gif
su drauge tiek prisižvengiu iš streso, kad į mašiną atsisėdu visa pavargus nuo malimo liežuviu,
ne viena varysiu, atsisėsiu paspoksosiu blink.gif , pažiūrėsiu į batų nosis, nagus pasikrapštysiu, nors negražu, kavos negersiu, bo ir taip spaudimas kyla, vaikiukui negerai....
Atsakyti
Ai laikykit kaip jus norit as tikiu kad visi kalti tik ne as!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Esu ir as tokiu kalbu girdejusi,kurios irgi is instruktoriu atseit parejo,atseit,jiems ten kompas ismeta,kas turi islaikyt,o kas ne... doh.gif ...patikek,nesamone visa tai,pletkai (ko gero,gal kazkam naudingi,jei paleisti... ax.gif ),regitra tikrai neturi tikslo sukirsti kiekviena,pirma karta laikanti,jei gerai vaziuoji ir nepadarysi zioplu klaidu-islaikysi... ax.gif bet nesakau kad "sukirtimu" nebuna,juk egzaminatoriai irgi zmones...nemegsta jie,kai egzaminuojamasis vaizduoja jau patyrusi keliu ereli...arba,pvz.,ateina kokia mergicka su miniaku vos sikyne dengianciu ir slaunis kraipo,akutem klapsi,tikedamasi kad tai pades...tokiais atvejais yra daugiau sansu neislaikyti negu islaikyti... ax.gif
Atsakyti