Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(rentabili @ 2012 01 12, 09:07)
gyvatėlė yra tik mokykliniame.pratimas:manevravimas į priekį ir atbula eiga tarp kuoliukų, čia reikalinga tam kad geriau pajustumėte mašinos gabaritus unsure.gif

As manau, kad labai gerai, jei Regitros marsrutais moko vairuot g.gif As to noreciau kad mane mokintu...
Rentabili,jei gerai supratau, kad jus be teisiu kartais pavaziuojate kai reikia. Tai neturetu buti daug del vaziavimo problemu, ir turetumete jau ta zieda neblogai dabar iveikti, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 12, 11:55)
Merginos, gal kas galit pasiulyti ka nors?
As psichologiskai lyg ir buvau rami per egza, bet fiziologiskai man trukciojo koja.. Ir tai man pirma karta.. Manau, kad tai streso padarinys..
Kaip to isvengti? Ko isgerti? Atrodo save buvau gerai paruosus nuraminimui, ebt nepadejo...

Man tas pats buvo, bet isbandzius masina kazkaip nusiraminau (aisku visiskai rami nebuvo iki pat egzamino pabaigos) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 12, 12:26)
Man tas pats buvo, bet isbandzius masina kazkaip nusiraminau (aisku visiskai rami nebuvo iki pat egzamino pabaigos)  smile.gif

man masina atitiko mano lukescius, jinai buvo tokia pat kaip ri mano, bet vat kazkoks didelis jaudulys..
matyt per daug norejau islaikyti ir ent sapnuodavau kaip vaziuoju:)
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 12, 12:09)
As manau, kad labai gerai, jei Regitros marsrutais moko vairuot  g.gif As to noreciau kad mane mokintu...
Rentabili,jei gerai supratau, kad jus be teisiu kartais pavaziuojate kai reikia. Tai neturetu buti daug del vaziavimo problemu, ir turetumete jau ta zieda neblogai dabar iveikti, ar ne? 4u.gif

smile.gif kad jūsų žodžiai taip tiesiai kam reikia į ausį.
pavažiuoju, nedažnai bet tenka.....labai tuo nesididžiuoju,
žiedas jau išmaltas ne vieną kartą.kuo toliau tuo labiau įsitikinu-Regitros egzaminas sekmės dalykas.
šiandien vairavau su instruktoriumi, tai sakė, jeigu važiuosiu ramiau ir ne taip naglai, kaip turėdama 10m.patirtį, tai išlaikysiu, nes dabar egzaminatoriui gali baisu pasidaryti blink.gif lotuliukas.gif nu ir norėčiau kad jam baisu būtų, o tai dabar tik aš viena pastoviai bijau.
Atsakyti
Na aš užsirašiau praktikos egzaminui 24d. tikimybė išlaikyti beveik lygi 0 biggrin.gif
Mėnesio galas, o jiems kaip sako, leidžiama tam tikrą kiekį praleisti žmonių, limitas ant mėnesio galo bus išeikvotas. Tad einu kad būt pirmas kartas.. Nes dažniausiai praleidžia ant antro... Jau geriau iš kart paimtų tuos pinigus už du kartus ir nereiktų tiek vargt xD
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 12, 15:04)
Na aš užsirašiau praktikos egzaminui 24d. tikimybė išlaikyti beveik lygi 0 biggrin.gif
Mėnesio galas, o jiems kaip sako, leidžiama tam tikrą kiekį praleisti žmonių, limitas ant mėnesio galo bus išeikvotas.

Nera ten jokiu limitu, jei gerai vairuosit, tai ir islaikysit.
O jei padarysit kritine klaida, tai ne kazkoks ten "limitas" bus kaltas.
Po tokiu pasisakymu ir galvoja zmones, kad Regitra kazkoks baubas biggrin.gif
Atsakyti
Mėnesio galas, o jiems kaip sako, leidžiama tam tikrą kiekį praleisti žmonių, limitas ant mėnesio galo bus išeikvotas. Tad einu kad būt pirmas kartas.. Nes dažniausiai praleidžia ant antro... Jau geriau iš kart paimtų tuos pinigus už du kartus ir nereiktų tiek vargt xD

jegu zinot, kad neislaikysit, kam einat laikyti?smile.gif))

vairuojat nuliniai, menesiog alas ir panasiai...

As atrkim mastau taip, kad vairuoju gerai:) Ir jeigu ryt kazka padarysiu negerai, reiskia eisiu 3ia karta.. Tada eisiu 4a karta, gal net 5a:)
Bet as manau, kad ryt man viskas bus gerai, ir ent ne instruktorius, ne oro salygas (nebijau ir sneigo) ir net intensyvumo nebijau:)
As tiesiog noriu pati susitvarkyti su savim ir nesinervuoti, nes didziausia probloema yra sukuriame musu galvose..
Atsakyti

Is kur tokia informacija apie limitus? Nemanau, kad tai tiesa. Yra labai paprastu budu kaip islaikyti bet koki egzamina, tarp ju ir Regitros. Vienas is ju - nedaryti klaidu. smile.gif
Atsakyti
Informacija iš žmonių kurie ten dirba... O tas nedarymas klaidų, kaip paaiškinti: du žmonės laikėsi egzaminą padarė tas pačias kelias klaidas, vienas išlaikė kitas ne. Atsakymas: vienas laikė pirmą, o kitas antrą kartą ;] Norit tikėkit norit ne. Tik jei neišlaikysit, būtinai išklauskit dėl ko neišlaikėt..
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 12, 15:10)
Informacija iš žmonių kurie ten dirba... O  tas nedarymas klaidų, kaip paaiškinti: du žmonės laikėsi egzaminą padarė tas pačias kelias klaidas, vienas išlaikė kitas ne. Atsakymas: vienas laikė pirmą, o kitas antrą kartą ;] Norit tikėkit norit ne. Tik jei neišlaikysit, būtinai išklauskit dėl ko neišlaikėt..

kai neišlaikiau buvo aišku, dėl to, kad prastai prisiparkavau.
Limitas? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 12 sausio 2012 - 15:36
Nekalbu apie kritines klaidas. jezus ar jūs apsimetat tokiom durnom? biggrin.gif O apie tokius dalykus: per mažai pasukau galvą per pervažą apsižiūrėdama ir pan... beviltiška, tyliu biggrin.gif laikykit ir išlaikykit ir visiems bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reeeeee: 12 sausio 2012 - 15:42
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 12, 16:41)
Nekalbu apie kritines klaidas. jezus ar jūs apsimetat tokiom durnom? biggrin.gif O apie tokius dalykus: per mažai pasukau galvą per pervažą apsižiūrėdama ir pan... beviltiška, tyliu biggrin.gif laikykit ir išlaikykit ir visiems bus gerai biggrin.gif

Norit pasakyti, kad galvos neatsuksite ir jus islapins? Nemanau. O jei 8 kartus padarysite nekritines klaidas tai taip, neislaikysit. Bet ne del to, kad limitas, o todel, kad 8 nekritines = 1 kritine.
Beja, durnom nei apsimetam nei esam wink.gif
O siaip, juk galima prasyti vaziavimo lapo kopijos, ten bus parasyta del ko neislaiket wink.gif
Niekada jokiais limitais netikejau ir netikesiu, manau tiesiog bandymas pateisint savo nemokejimas vairuot ar ziopluma (niekam asmeniskai netaikau, cia tik mano nuomone).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 12 sausio 2012 - 16:50