Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Landrita @ 2012 01 11, 22:12)
Gal kas pasidalins patirtimi kaip laiket mokykline iskaita? Ar labai instruktoriai griezti, ar viskas vyksta kaip per Regitroj egzamina - pasako tik vaziavimo krypti ir viskas?

Kiekvienoje mokykloje labai skirtingai tie egzaminai vyksta.
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 01 11, 21:35)
neteko man su golfu vaziuoti, nors bendradarbe neseniai issilaike teises, mokinosi su astra, o regitroj gavo golfa, tai keike ji, sake astra zymiai geriau g.gif cia turbut kaip kam rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Aš Regitroj abu kartus gavau skirtingas mašinas, bet didelio skirtumo nemačiau. Jei jau turi kiek įgūdžių tai su belekokia mašina jie nedingsta.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 11, 23:36)
Kiekvienoje mokykloje labai skirtingai tie egzaminai vyksta.

pusbrolis dabar Klaipedoj laikosi teises, tai sake, ne tik mokyklinis praktikos ir teorijos egzaminas buvo, bet dar praktikos metu turejo surinkti kazkokias 7 iskaitas g.gif pati su juo nekalbejau tai negaliu pasakyti kokios ten iskaitos
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 01 11, 21:12)
Gal kas pasidalins patirtimi kaip laiket mokykline iskaita? Ar labai instruktoriai griezti, ar viskas vyksta kaip per Regitroj egzamina - pasako tik vaziavimo krypti ir viskas?

as jau penktadieni laikysiu mokykloj praktika tik jau filmuos ,tai nei nusikeikt ,nei ko paklaust biggrin.gif doh.gif tai sake sakys instruktorius vaziavimo krypti ir viskas,parinko aikstelej pratimus tarp ju ir gyvatele,baimes yra ,nes ir mokykloj pries vaziavima teorija bandysiu issilaikyt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaruta: 11 sausio 2012 - 22:18
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 16:53)
As tai pasisakiau ir toliau reiskiuosi  biggrin.gif
Man klausimas kas per automatas regitroje?

Opel Astra senute, varikliukas atrodo 1,6, instruktorius sake, kad automatas tik viena masina ir yra. As laikiau pries Kaledas, galvoju info nepasenusi dar. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 11, 18:24)
Klystat, tam, kad draudimas apmoketu, draudimo sutartyje turi buti nurodytas toks punktas, kad su sia masina bus mokomasi vairuot. Kitaip draudimas nieko nesumokes wink.gif Abejoju ar kazkas darosi toki draudima (nes ji brangesnis), dazniausiai jei prireikia tiesiog primoka ir pakeicia sutarti.
[

Aš pirkau tokį draudimą menesiui, kol su vyrų važinėjau, sutartyje buvo parašyta, kad draud. kompanija sutinka atlyginti nuostolius , jei mašina bus naudojama mokinantis vairuoti, nera tas draudimas labai jau brangus, ir galva rami buvo

O kitaip draud. kompanija gali nesumoket, jei kažkas patvirtins, kad vairavo mokinys
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2012 01 11, 22:17)
as jau penktadieni laikysiu mokykloj praktika tik jau filmuos ,tai nei nusikeikt ,nei ko paklaust  biggrin.gif  doh.gif  tai sake sakys instruktorius vaziavimo krypti ir viskas,parinko aikstelej pratimus tarp ju ir gyvatele,baimes yra ,nes ir mokykloj pries vaziavima teorija bandysiu issilaikyt  blush2.gif

kas cia per uzduotis? kai as laikiau lyg ir nebuvo tokiu g.gif
Atsakyti
[quote=m2ts,2012 01 11, 16:15]
Koks skirtumas, tu kuoliuku mokymasis yra instruktoriu tinginystes vaisius. Jie pasirenka lengviausia ir greiciausia kelia - kuoliuku skaiciavima... O kai gauna toki instruktoriu tai veliau regitroj buna kaip su tuo hunday. Nu kuoliukai tai dar dar... gal ir praslysit, bet kai instruktorius moko regitros marsrutais vazineti tai jau pzdc... doh.gif

o kas čia jau per pzdc.
pagal jus tai reikėtų neasfaltuotais kaimo keliukais mokytis važinėti?čia koks nusikaltimas regitros maršrutu pravažiuoti?
geriausiai taip kaip man buvo gavus "ypatingą" vairavimo instruktorių, kuris per turėtas 9 pamokas net Pilies žiedu su manim nepravažiavo, na ir susikirtau aš ant to žiedo, nežinojau nei kuria juosta įvažiuoti, nei kad prie dantukų sustoti, ir kad išvažiavmas tik 2 juosta.ačiū jam labai.ir dar ačiū už tai kad nuvažiavus laikyti antrąjį kartą gavau lygiagretų prie bordiūro, kurį tik regitroje ir pamačiau.spėkit ar įvažiavau.ogi š...nesu aš tokia vairavimo asė, kad pirmą kartą darydama, atlikčiau be klaidų.taip man yra dar likę 6 vairavimo pamokos mokykloje, bet jau nebepriklauso blink.gif , nes pasikeitė degalų kaina... kaip aš nekenčiu tos mokyklos už visą neteisybę ir nusukinėjimą.ir maloniai direktorius yra pasiūlęs gauti teises, o tai kainuotų tik 700lt, čia vadinasi per pažįstamus doh.gif

kam tada tiek filmuotos medžiagos intike apie regitros maršrutus, ir peržiūra jų siekia tūkstančius kartų.
pabandykit važinėti visur kur nevyksta tie regitros egzai ir galėsit minti regitros slenkstį kelis kartus.labai save protingu laikote, kad įsėdus bet kur ir bet kada viskas pasiseks 100proc.?abejoju.
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2012 01 12, 01:17)
kas cia per uzduotis? kai as laikiau lyg ir nebuvo tokiu g.gif

gyvatėlė yra tik mokykliniame.pratimas:manevravimas į priekį ir atbula eiga tarp kuoliukų, čia reikalinga tam kad geriau pajustumėte mašinos gabaritus unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam reikia vairavimo teorijos programos internetu? Nusipirkau per daug minučių. Išsilaikiau iš pirmo karto, labai naudinga programa, klausimai kas dien atnaujinami pagal regitrą, dauguma egzamine buvo,bent man. Jei ką PM :]

O dėl važiavimų, na mes su instruktorium taip pat važiuojam per Regitros maršrutus. Ir kas tame blogo? Džiaukitės tik. Jokiai mokyklai nenaudinga kad jos mokiniai blogai egzaminus laikytu... O to kur pasiūlė padaryti teises, paskųsčiau tą pačią dieną. Kas per briedai? Po to ir gauna visokie nemokšos teises ir daužo žmones kaip kėgliu nuo kelio...
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2012 01 12, 09:09)
Sveikos, gal kam reikia vairavimo teorijos programos internetu? Nusipirkau per daug minučių. Išsilaikiau iš pirmo karto, labai naudinga programa, klausimai kas dien atnaujinami pagal regitrą, dauguma egzamine buvo,bent man. Jei ką PM :]
O dėl važiavimų, na mes su instruktorium taip pat važiuojam per Regitros maršrutus. Ir kas tame blogo? Džiaukitės tik. Jokiai mokyklai nenaudinga kad jos mokiniai blogai egzaminus laikytu... O to kur pasiūlė padaryti teises, paskųsčiau tą pačią dieną. Kas per briedai? Po to ir gauna visokie nemokšos teises ir daužo žmones kaip kėgliu nuo kelio...

kaip įrodytumėte faktą , kad pasiūlė, visur įrodymų reikia, sakys prisigalvoja ta nestuke.gif motera...nebent patys atlikinėtų tyrimą.

eisiu ruoštispuoštis, turiu šiandien vairavimą, gal durnas mintis prapūs iš galvos, nebenoriu jau laikyti šeštd. egzo, nėra jokio tikėjimo verysad.gif gal prie svetimų žmonių nors ne cray.gif cray.gif nes pagalvė kasdieną vis savesnė darosi.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 12 sausio 2012 - 08:26
Merginos, gal kas galit pasiulyti ka nors?
As psichologiskai lyg ir buvau rami per egza, bet fiziologiskai man trukciojo koja.. Ir tai man pirma karta.. Manau, kad tai streso padarinys..
Kaip to isvengti? Ko isgerti? Atrodo save buvau gerai paruosus nuraminimui, ebt nepadejo...

Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 12, 10:55)
Merginos, gal kas galit pasiulyti ka nors?
As psichologiskai lyg ir buvau rami per egza, bet fiziologiskai man trukciojo koja.. Ir tai man pirma karta.. Manau, kad tai streso padarinys..
Kaip to isvengti? Ko isgerti? Atrodo save buvau gerai paruosus nuraminimui, ebt nepadejo...

Man irgi trukčiojo, bet vairavimui tai ne itin trugdė, tik,kad pačią erzimo doh.gif blush2.gif
Atsakyti