[quote=m2ts,2012 01 11, 16:15]
Koks skirtumas, tu kuoliuku mokymasis yra instruktoriu tinginystes vaisius. Jie pasirenka lengviausia ir greiciausia kelia - kuoliuku skaiciavima... O kai gauna toki instruktoriu tai veliau regitroj buna kaip su tuo hunday. Nu kuoliukai tai dar dar... gal ir praslysit,
bet kai instruktorius moko regitros marsrutais vazineti tai jau pzdc...
o kas čia jau per pzdc.
pagal jus tai reikėtų neasfaltuotais kaimo keliukais mokytis važinėti?čia koks nusikaltimas regitros maršrutu pravažiuoti?
geriausiai taip kaip man buvo gavus "ypatingą" vairavimo instruktorių, kuris per turėtas 9 pamokas net Pilies žiedu su manim nepravažiavo, na ir susikirtau aš ant to žiedo, nežinojau nei kuria juosta įvažiuoti, nei kad prie dantukų sustoti, ir kad išvažiavmas tik 2 juosta.ačiū jam labai.ir dar ačiū už tai kad nuvažiavus laikyti antrąjį kartą gavau lygiagretų prie bordiūro, kurį tik regitroje ir pamačiau.spėkit ar įvažiavau.ogi š...nesu aš tokia vairavimo asė, kad pirmą kartą darydama, atlikčiau be klaidų.taip man yra dar likę 6 vairavimo pamokos mokykloje, bet jau nebepriklauso
, nes pasikeitė degalų kaina... kaip aš nekenčiu tos mokyklos už visą neteisybę ir nusukinėjimą.ir maloniai direktorius yra pasiūlęs gauti teises, o tai kainuotų tik 700lt, čia vadinasi per pažįstamus
kam tada tiek filmuotos medžiagos intike apie regitros maršrutus, ir peržiūra jų siekia tūkstančius kartų.
pabandykit važinėti visur kur nevyksta tie regitros egzai ir galėsit minti regitros slenkstį kelis kartus.labai save protingu laikote, kad įsėdus bet kur ir bet kada viskas pasiseks 100proc.?abejoju.
Papildyta:
QUOTE(ewacka @ 2012 01 12, 01:17)
kas cia per uzduotis? kai as laikiau lyg ir nebuvo tokiu
gyvatėlė yra tik mokykliniame.pratimas:manevravimas į priekį ir atbula eiga tarp kuoliukų, čia reikalinga tam kad geriau pajustumėte mašinos gabaritus