Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(spin2liux @ 2012 01 11, 17:29)
man tai astra thumbup.gif su tokia mokinausi vairuoti ir su ja iveikiau regitra rolleyes.gif

Aš mokiausi su golfu 5, tai golfo valdymas man bent jau minkštesnis, o opel astra kaip traktoriukas, bet irgi nebloga
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 17:59)
Gala nuvarau kad isvis stulpeliu nesimatytu ( tai vienintelis kartas kai i juos ziuriu) o tada gaudau linijas... cia garazas ir istrizas...

ta ką jūs vadinate garažu-yra T formos sankryža mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar teko kuriai paciai per egzamina vairuoti ar kazka kita matyti vairuojant astuonviete masina,na,cia jau visai kitokiu gabaritu nei polo,aisku, bet teoriskai, registroj gali tekti ir su ja laikyti egzamina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 11, 20:09)
Ar teko kuriai paciai per egzamina vairuoti ar kazka kita matyti vairuojant astuonviete masina,na,cia jau visai kitokiu gabaritu nei polo,aisku, bet teoriskai, registroj gali tekti ir su ja laikyti egzamina biggrin.gif

Regitra tokiu masinu neturi, beja, Polo, bent jau Vilniuje, irgi nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 11 sausio 2012 - 19:19
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 17:52)
Rimi:)

ir daugiabuciu kiemai:D
visa savaitgali taip dariau:D

o visur kitur mokama..

yra viena priesais skraja-10LT kainuoja, laikas neribotas ri yra viena prie upes-zirmunuose.

Daugiabuciu kiemuose galioja tos pat taisykles kaip gyvenamojoje zonoje, mokytis vairuoti draudziama. Yra nemokama aikstele kazkur Elektrenuose. Su estakada ir viskuo...Tik reik suzinoti kur ir nuvaziuoti problema gal
Atsakyti
Kas buvo Regitroj siais metais, pasakykit, ar "gyvatukes" pratimas yra, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 11, 20:56)
ta ką jūs vadinate garažu-yra T formos sankryža mirksiukas.gif

90 laipsniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 01 11, 20:21)
Kas buvo Regitroj siais metais, pasakykit, ar "gyvatukes" pratimas yra, ar ne?

jos regitre is vis nebus,cia tik mokyklose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaruta @ 2012 01 11, 22:58)
jos  regitre is vis nebus,cia tik mokyklose  smile.gif

Taip gyvatele tik mokyklose smile.gif
Atsakyti
Gal kas pasidalins patirtimi kaip laiket mokykline iskaita? Ar labai instruktoriai griezti, ar viskas vyksta kaip per Regitroj egzamina - pasako tik vaziavimo krypti ir viskas?
Atsakyti
QUOTE(Landrita @ 2012 01 11, 21:12)
Gal kas pasidalins patirtimi kaip laiket mokykline iskaita? Ar labai instruktoriai griezti, ar viskas vyksta kaip per Regitroj egzamina - pasako tik vaziavimo krypti ir viskas?

Aš net pamiršau, kadlaikau mokyklinį. Viskas vyko natūraliai ir kone įprastai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 01 11, 19:53)
Aš mokiausi su golfu 5, tai golfo valdymas man bent jau minkštesnis, o opel astra kaip traktoriukas, bet irgi nebloga

neteko man su golfu vaziuoti, nors bendradarbe neseniai issilaike teises, mokinosi su astra, o regitroj gavo golfa, tai keike ji, sake astra zymiai geriau g.gif cia turbut kaip kam rolleyes.gif
Atsakyti