Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Scelerum. @ 2011 12 23, 19:50)
galima plačiau apie tą pratimą?
pimam puslapi yra su visa chema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orange_Tiger: 23 gruodžio 2011 - 19:54
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 12 23, 19:52)
pimam puslapi yra su visa chema.

ups...dabar supratau kad apie gyvatele.pati dar nelabai zinau, bet kiek suprantu bus kuoliukai ir reiks priekiu ir atbulom ismanevruoti
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 12 23, 21:43)
Sveikos,
na ka nepasigirsiu kol kas, bet bent jau pasiguosiu sad.gif Siandien laikiau antra karta ir vel nesilaikiau doh.gif  susimoviau T formoje. niekaip nesuprantu kaip man ji nesigauna, sudas paskutinis.
Vaziavau jau su Hunday, nebloa masinyte sakyciau is auksciau viskas matosi.
Na o dabar jau eisiu tik po nauju, o po ju dar vienas pratimas prisideda gyvatele, ir vel mokytis. Jau aila ir pinigeliu pasidaro, jau nemazai sukista. Liudna.

Trečias kartas bus garantuotas 4u.gif Nenusimink labai mirksiukas.gif
O kas neišeina šiame pratime?

Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2011 12 23, 20:43)
Sveikos,
na ka nepasigirsiu kol kas, bet bent jau pasiguosiu sad.gif Siandien laikiau antra karta ir vel nesilaikiau doh.gif  susimoviau T formoje. niekaip nesuprantu kaip man ji nesigauna, sudas paskutinis.
Vaziavau jau su Hunday, nebloa masinyte sakyciau is auksciau viskas matosi.
Na o dabar jau eisiu tik po nauju, o po ju dar vienas pratimas prisideda gyvatele, ir vel mokytis. Jau aila ir pinigeliu pasidaro, jau nemazai sukista. Liudna.

Nenusimink, kita karta tikrai pasiseks 4u.gif o po nauju T forma nesikeicia? man kazka minejo, kad dar vienas uzsukimas bus(kaip kaikuriose aikstelese jau yra linijos), ar nebus sito pakeitimo?

GRAZIU SVENCIU! newyear.gif
Atsakyti
Laba vakara smile.gif Su sv. Kaledomis visas 4u.gif newyear.gif
Noreciau prisijungti prie Jusu burio. Lankau "Gero kelio" vairavimo mokykla Vilniuje, teorija issilaikiau ir regitroje, o rytoj pirma praktinio vairavimo paskaita, neramu truputeli. Gal kuri moketes sioje mokykloje? Kokie atsiliepimai apie instruktorius? g.gif
Atsakyti
Rytoj laikau pirmą kartą, paskutinį kartą važinėjau su instruktorium - Prieš savaitę. Laikau Kaune.. Jaučiu tas ilgokas nevažinėjimas gali pakišti koją.
Atsakyti
Žiauru smile.gif
Atsakyti
denaxa, sveikinimai jusu dukrai.
Pavydziu, kad tokia rupestinga mama turi ax.gif
Atsakyti
Šiandien apturėjau 6 vairavimo pamoką, tai sakyčiau geriau sekėsi, nei praeita, nors gal čia taip tik dėl to, kad ne vien gatvėm važiavom, o ir į aikštelę (pamokino lygiagretų parkavimą), kur ramiau, nėra tokios nuolatinės įtampos man smile.gif Bet pastebėjau, kad vienų klaidų po praeito važiavimo per kitą nedarau beveik, tačiau pradedu kitas daryti blush2.gif Pvz. jau kiek greičiau pajudu iš vietos važiuodama po sustojimo, tačiau pradėjau be reikalo sankabą spaudinėti prilėtindama (dar ne stabdydama) arba porą kartų nenužeminau pavarų prieš posūkį ir dar porą kartų bandžiau pajudėti iš vietos su įjungta trečia ar antra pavara (žinoma, užgesdavau) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 12 28, 12:29)
denaxa, sveikinimai jusu dukrai.
Pavydziu, kad tokia rupestinga mama turi  ax.gif

Aciukas 4u.gif Dabar vairavima "damusinesim" smile.gif
Atsakyti
kaip atsiplaiduoti vairuojant, instruktorius sako, kad as isitempus ir delto masinos nejuntu?
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 12 28, 11:37)
Šiandien apturėjau 6 vairavimo pamoką, tai sakyčiau geriau sekėsi, nei praeita, nors gal čia taip tik dėl to, kad ne vien gatvėm važiavom, o ir į aikštelę (pamokino lygiagretų parkavimą), kur ramiau, nėra tokios nuolatinės įtampos man smile.gif Bet pastebėjau, kad vienų klaidų po praeito važiavimo per kitą nedarau beveik, tačiau pradedu kitas daryti blush2.gif Pvz. jau kiek greičiau pajudu iš vietos važiuodama po sustojimo, tačiau pradėjau be reikalo sankabą spaudinėti prilėtindama (dar ne stabdydama) arba porą kartų nenužeminau pavarų prieš posūkį ir dar porą kartų bandžiau pajudėti iš vietos su įjungta trečia ar antra pavara (žinoma, užgesdavau) blush2.gif

išmoksit 4u.gif

aš per Kalėdas geras 5 min. kankinaus šitaip doh.gif Išlipau žių, galiu arčiau borteliu stumtis, ir nesuprantu ko gęstu doh.gif Kol susipratau, kad su antru bėgiu murkdausi doh.gif
gerai, kad nieks nematė lotuliukas.gif ir eismo netrugdžiau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 28, 13:03)
kaip atsiplaiduoti vairuojant, instruktorius sako, kad as isitempus ir delto masinos nejuntu?

Nežinau, man vairavimas labai rimtas ir atsakingas darbas 4u.gif
Atsakyti