Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(gedas512 @ 2012 01 11, 17:32)
Man įdomu, kodėl Kauno regitroje (o gal visos Lietuvos) nebeliko opel astrų? Kodėl jas taip staigiai nurašė? Aš laikiau gruodžio mėnesį, tai pakliuvo opel astra, bet nesisigailiu, kad jas panaikino ;D

Kodel, labai smagi masinyte, man patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 16:36)
Koki dar draudima? Uz viska atsako instruktorius, tad jeigu Jus padarysit avarija, viskas nusirashys ant vyro/tevo/brolio ir pan.. Kaip ri draudimas..

Taip dar veziojuos ir sveikatos patikrinima..
Papildyta:
jovita, bet jus turejot galimybe isbandyti tas 3 masinas ir jums nereikejo is pirmo karto laikyti egzo, ane?

As isbandzius skirtingas masinas ivaziudoavau is antro ar trecio karto, is pirmo ivaziavau tik su honda, su golfu.. ens vairavau su astra.. Per egza gavau huindai ir man su ja nepavyko ivaziuoti is pirmo karto, per toli buvau:)
Papildyta:
ealiam gyvenime as geriau priparkuoju:))) as sunkiau priparkuoju, kai nera masin, tik linijos:D

Na taip tas tiesa, taciau Regitroje bus dar kitoks modelis ax.gif Ir kai parkuodamasi pradejau vadovautis stulpeliu logika iskarto buvo bedu, del skirtingu gabaritu...
Dabar nezinau ka gausiu Regitroje blink.gif
Atsakyti
Pas mus mokyklineje aiksteleje kuoliukai buvo sustatyti siek tiek kitokiu atstumu nei Regitroje, tad metodas su kuoliukais galetu ir "neisdegti".
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 11, 17:24)
Klystat, tam, kad draudimas apmoketu, draudimo sutartyje turi buti nurodytas toks punktas, kad su sia masina bus mokomasi vairuot. Kitaip draudimas nieko nesumokes wink.gif Abejoju ar kazkas darosi toki draudima (nes ji brangesnis), dazniausiai jei prireikia tiesiog primoka ir pakeicia sutarti.
Paskaitykit savo sutarti, nes kitaip galima atsidurti neitin malonioje situacijoje.
Viskas bus gerei, nera ten nieko itin sunkaus ir instruktoriai specialiai nesukirtineja wink.gif O jei ir nepavyks is pirmo karto, tai ateisit dar ir islaikysit wink.gif

manau, jei avarija butu padaryta nedidele, butu galima sakyti, kad ne ji ja padare besimokydama, o vyras. ziurint kokioje situacijoje viskas butu ivyke.
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2012 01 11, 17:42)
O gal zinote, kur yra kokia nors neuzdaryta aikstele ar kur siaip galima butu pasipraktikuot truputi  g.gif

Rimi:)

ir daugiabuciu kiemai:D
visa savaitgali taip dariau:D

o visur kitur mokama..

yra viena priesais skraja-10LT kainuoja, laikas neribotas ri yra viena prie upes-zirmunuose.
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 01 11, 18:08)
drinks_cheers.gif Ir as jau viena karta apie automata uzsiminiau, tai dabar tik skaitau.... ax.gif

As tai pasisakiau ir toliau reiskiuosi biggrin.gif
Man klausimas kas per automatas regitroje?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 17:48)
Na taip tas tiesa, taciau Regitroje bus dar kitoks modelis  ax.gif Ir kai parkuodamasi pradejau vadovautis stulpeliu logika iskarto buvo bedu, del skirtingu gabaritu...
Dabar nezinau ka gausiu Regitroje  blink.gif

Ok, galit papasakoti, kokia logika vadovaujates dabar?smile.gif
Papasakokit man... Nes as vadovaujuos,. kad mano galinis gaabritas turi buti psue metro nuo sukimo tasko.. nzn, kaip paaiskinti:)

Papildyta:
A manau,akd viskas ok:)

Visi toj pacioj stadijoje esame.. ir kas mane labiausiai glumina, tai, kad ant sirdies toks akmuo guli, akd kol neislaikysiu, nepasidarys ramu.. Jau apsedus esu tuo:)
Visa savo energija tam skiriu:) ir jau nuo rugsejo menesio:) Ir as is grupes viena is pirmuju laikiau.. Kaikurie dar nebaige vairuot:)
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 18:54)
Ok, galit papasakoti, kokia logika vadovaujates dabar?smile.gif
Papasakokit man... Nes as vadovaujuos,. kad mano galinis gaabritas turi buti psue metro nuo sukimo tasko.. nzn, kaip paaiskinti:)

Gala nuvarau kad isvis stulpeliu nesimatytu ( tai vienintelis kartas kai i juos ziuriu) o tada gaudau linijas... cia garazas ir istrizas...

Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 01 11, 16:32)
Man įdomu, kodėl Kauno regitroje (o gal visos Lietuvos) nebeliko opel astrų? Kodėl jas taip staigiai nurašė? Aš laikiau gruodžio mėnesį, tai pakliuvo opel astra, bet nesisigailiu, kad jas panaikino ;D

Mūsiškėj Regitroj irgi mačiau yra naujų mašinų...
Visgi nauji metai, matyt senosios jau standartų nebeatitiko, tad teko keisti.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 11, 17:52)
manau, jei avarija butu padaryta nedidele, butu galima sakyti, kad ne ji ja padare besimokydama, o vyras. ziurint kokioje situacijoje viskas butu ivyke.

Is esmes galima sakyti, bet neuzmirskite, kad kitos masinos vairuotojas gali tam priestarauti (o zmoniu kaip zinome ivairiu buna).
Bet norejau pasakyti, kad realiai paprastas draudimas netinka, policija sustabdzius nieko nesakys, bet ivykus eismo ivykiui bus problemu smile.gif

Denaxa berods pakeite draudimo sutarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 11, 18:03)
Is esmes galima sakyti, bet neuzmirskite, kad kitos masinos vairuotojas gali tam priestarauti (o zmoniu kaip zinome ivairiu buna).
Bet norejau pasakyti, kad realiai paprastas draudimas netinka, policija sustabdzius nieko nesakys, bet ivykus eismo ivykiui bus problemu smile.gif

Denaxa berods pakeite draudimo sutarti smile.gif

Aha,pakeiciau... ax.gif Dabar sutartyje yra irasyta,kad auto gali vairuoti bet kuris asmuo,nepriklausomai nuo jo vairavimo stazo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 01 11, 18:32)

man tai astra thumbup.gif su tokia mokinausi vairuoti ir su ja iveikiau regitra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 11 sausio 2012 - 17:31