Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(m2ts @ 2012 01 11, 14:43)
Cia visiskai ne i tema, kad ir duotu vairuoti koki pezo 206 ar honda civic Jus privalote isukti. Mano nuomone cia yra mokymosi spragos, kai ismokstama sabloniskai, kad pasiekus va 3 kuoliuka suku vaira ir t.t 
Jus vaira sukate kai pasiekiate trecia kuoliuka, nors Jus turite ziureti per veidrodelius ir orientuotis ar dar sukti vaira ar jau uztenka.
Ir jeigu per egza orientuosites ne pagal kuoliukus, o normaliai tai ir privaziavus per arti prie linijos instruktorius jus tikriausiai praleis. Jie mato ir jaucia tokius sabloninius  biggrin.gif

bet tos pacios nuotraukos temos pradzioje butent kalba apie kuoliukus:)))
ent jei pazymeti zaliai...
Atsakyti
Beskaitant temą, imu galvoti, kad turbūt geriau nebeskaityti šitos temos iki kol išlaikysiu vairavimo egzaminą, nes pasiskaičius įvairius pasisakymus kokios regitroj jautrios sankabos, hunday mašinos, koks sudėtingas įsukimas į įsibėgėjimą, bjaurūs instruktoriai ir t.t. tai jau vien beskaitant rankos ir kojos pradeda drebėti ir užsistresuoji dar labiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Birzele5 @ 2012 01 11, 15:50)
Beskaitant temą, imu galvoti, kad turbūt geriau nebeskaityti šitos temos iki kol išlaikysiu vairavimo egzaminą, nes pasiskaičius įvairius pasisakymus kokios regitroj jautrios sankabos, hunday mašinos, koks sudėtingas įsukimas į įsibėgėjimą, bjaurūs instruktoriai ir t.t. tai jau vien beskaitant rankos ir kojos pradeda drebėti ir užsistresuoji dar labiau..   doh.gif

baimės akys didelės blink.gif geriau su savo baimę būti šiek tiek susipažinus, negu kurti mintyse siaubus baubus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 11 sausio 2012 - 14:56
QUOTE(Birzele5 @ 2012 01 11, 16:50)
Beskaitant temą, imu galvoti, kad turbūt geriau nebeskaityti šitos temos iki kol išlaikysiu vairavimo egzaminą, nes pasiskaičius įvairius pasisakymus kokios regitroj jautrios sankabos, hunday mašinos, koks sudėtingas įsukimas į įsibėgėjimą, bjaurūs instruktoriai ir t.t. tai jau vien beskaitant rankos ir kojos pradeda drebėti ir užsistresuoji dar labiau..  doh.gif

nieko ten baisaus nera schmoll.gif masina pasibandyti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Birzele5 @ 2012 01 11, 14:50)
Beskaitant temą, imu galvoti, kad turbūt geriau nebeskaityti šitos temos iki kol išlaikysiu vairavimo egzaminą, nes pasiskaičius įvairius pasisakymus kokios regitroj jautrios sankabos, hunday mašinos, koks sudėtingas įsukimas į įsibėgėjimą, bjaurūs instruktoriai ir t.t. tai jau vien beskaitant rankos ir kojos pradeda drebėti ir užsistresuoji dar labiau..  doh.gif

Nusiraminkit...
dažnai kai žmonės neišlaiko ieško ką apkaltint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 14:39)
bet tos pacios nuotraukos temos pradzioje butent kalba apie kuoliukus:)))
ent jei pazymeti zaliai...

Koks skirtumas, tu kuoliuku mokymasis yra instruktoriu tinginystes vaisius. Jie pasirenka lengviausia ir greiciausia kelia - kuoliuku skaiciavima... O kai gauna toki instruktoriu tai veliau regitroj buna kaip su tuo hunday. Nu kuoliukai tai dar dar... gal ir praslysit, bet kai instruktorius moko regitros marsrutais vazineti tai jau pzdc... doh.gif
Neduok die sugalvos egzaminuotojas biski pakeisti marsruta... Tai va po tokiu instruktoriu ateinat va i sita tema skustis : man regitroj kuoliukas biski patrauktas buvo tai neivaziavau, man biski marsruta pakeite, man masinos gabaritai blogi, ratai ne taip sukasi...
Atsakyti
QUOTE(m2ts @ 2012 01 11, 16:15)
Koks skirtumas, tu kuoliuku mokymasis yra instruktoriu tinginystes vaisius. Jie pasirenka lengviausia ir greiciausia kelia - kuoliuku skaiciavima... O kai gauna toki instruktoriu tai veliau regitroj buna kaip su tuo hunday. Nu kuoliukai tai dar dar... gal ir praslysit, bet kai instruktorius moko regitros marsrutais vazineti tai jau pzdc...  doh.gif
Neduok die sugalvos egzaminuotojas biski pakeisti marsruta... Tai va po tokiu instruktoriu ateinat va i sita tema skustis : man regitroj kuoliukas biski patrauktas buvo tai neivaziavau, man biski marsruta pakeite, man masinos gabaritai blogi, ratai ne taip sukasi...

man keista,is kur pas jus tiek pykciu..smile.gif)

Nei as kaltinu kazka nei ka:) As tiesiog esu tokioj pacioj vietoj, kaip ri Jus ir norejau pasidalinti patirtimi, kaip ir atsakymo negavau, ar kas bande laikyt su huindai ir panasiai:)

Kaip jsu dar kalbat apie kazkokius piktus egzaminuotojus, kai jus pacios sau netolerantiskos ir kitom:)

Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 15:40)
man keista,is kur pas jus tiek pykciu..smile.gif)

Nei as kaltinu kazka nei ka:) As tiesiog esu tokioj pacioj vietoj, kaip ri Jus ir norejau pasidalinti patirtimi, kaip ir atsakymo negavau, ar kas bande laikyt su huindai ir panasiai:)

Kaip jsu dar kalbat apie kazkokius piktus egzaminuotojus, kai jus pacios sau netolerantiskos ir kitom:)

drinks_cheers.gif Ir as jau viena karta apie automata uzsiminiau, tai dabar tik skaitau.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chuchundra @ 2012 01 11, 17:08)
drinks_cheers.gif Ir as jau viena karta apie automata uzsiminiau, tai dabar tik skaitau.... ax.gif

smile.gif

siaip as manau, kad laikui begant nebeliks mechaniniu mashinu.. aisku tikriausiai ne musu eroje tas bus:) o tik musu anuku:) o gal net vaiku:)

Su automatu kraupiai patogu, bet man jau su emchanine nekyla jokiu problemu:) Tiesiog igudziai:)

Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 15:36)
Koki dar draudima? Uz viska atsako instruktorius, tad jeigu Jus padarysit avarija, viskas nusirashys ant vyro/tevo/brolio ir pan.. Kaip ri draudimas..

Klystat, tam, kad draudimas apmoketu, draudimo sutartyje turi buti nurodytas toks punktas, kad su sia masina bus mokomasi vairuot. Kitaip draudimas nieko nesumokes wink.gif Abejoju ar kazkas darosi toki draudima (nes ji brangesnis), dazniausiai jei prireikia tiesiog primoka ir pakeicia sutarti.
Paskaitykit savo sutarti, nes kitaip galima atsidurti neitin malonioje situacijoje.

QUOTE(Birzele5 @ 2012 01 11, 15:50)
Beskaitant temą, imu galvoti, kad turbūt geriau nebeskaityti šitos temos iki kol išlaikysiu vairavimo egzaminą, nes pasiskaičius įvairius pasisakymus kokios regitroj jautrios sankabos, hunday mašinos, koks sudėtingas įsukimas į įsibėgėjimą, bjaurūs instruktoriai ir t.t. tai jau vien beskaitant rankos ir kojos pradeda drebėti ir užsistresuoji dar labiau..   doh.gif

Viskas bus gerei, nera ten nieko itin sunkaus ir instruktoriai specialiai nesukirtineja wink.gif O jei ir nepavyks is pirmo karto, tai ateisit dar ir islaikysit wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.r.i.u.n.e.t.e: 11 sausio 2012 - 16:44
Man įdomu, kodėl Kauno regitroje (o gal visos Lietuvos) nebeliko opel astrų? Kodėl jas taip staigiai nurašė? Aš laikiau gruodžio mėnesį, tai pakliuvo opel astra, bet nesisigailiu, kad jas panaikino ;D
Atsakyti
O gal zinote, kur yra kokia nors neuzdaryta aikstele ar kur siaip galima butu pasipraktikuot truputi g.gif
Atsakyti