QUOTE(mėnulis @ 2012 01 11, 14:59)
man atrodo absurdiska. o jei as vaziuosiu su vyro tevo masina, prieki vyro tevas sedes, o gale vyras
Jis sedi gale, masina ne jo ir jis mokys mane vairuot is galo?
O sveikatos patikros pazymos nesiveziojate? Draudimo irgi nera ?
Koki dar draudima? Uz viska atsako instruktorius, tad jeigu Jus padarysit avarija, viskas nusirashys ant vyro/tevo/brolio ir pan.. Kaip ri draudimas..
Taip dar veziojuos ir sveikatos patikrinima..
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 15:17)
Teisingai masinos gabaritai cia nei prieko, reikia moketi jausti automobili... realiame gyvenime nera nei kuoliuku, nei gaireliu ir linijos prie kurios reikia spaustis...
Aiksteleje teko mokytis parkuotis su skirtingu gabaritu masinomis CLK mersu ilga rura, polo ir dzipu..
CLK reikia pavaryti tiek i prieki kad visiskai pasisleptu gairele, polo per viduri langelio, o dzipas isvis kita istorija
nejauciant ir tik ziurint i kuolelius labai sunku normaliai prisiparkuoti ir pasitaisyti sunkiau kai nesigaudai...
jovita, bet jus turejot galimybe isbandyti tas 3 masinas ir jums nereikejo is pirmo karto laikyti egzo, ane?
As isbandzius skirtingas masinas ivaziudoavau is antro ar trecio karto, is pirmo ivaziavau tik su honda, su golfu.. ens vairavau su astra.. Per egza gavau huindai ir man su ja nepavyko ivaziuoti is pirmo karto, per toli buvau:)
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 15:17)
Teisingai masinos gabaritai cia nei prieko, reikia moketi jausti automobili... realiame gyvenime nera nei kuoliuku, nei gaireliu ir linijos prie kurios reikia spaustis...
Aiksteleje teko mokytis parkuotis su skirtingu gabaritu masinomis CLK mersu ilga rura, polo ir dzipu..
CLK reikia pavaryti tiek i prieki kad visiskai pasisleptu gairele, polo per viduri langelio, o dzipas isvis kita istorija
nejauciant ir tik ziurint i kuolelius labai sunku normaliai prisiparkuoti ir pasitaisyti sunkiau kai nesigaudai...
ealiam gyvenime as geriau priparkuoju:))) as sunkiau priparkuoju, kai nera masin, tik linijos:D