Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(mėnulis @ 2012 01 11, 12:54)
sakykit, o su kokiais dokumentais vaziuojat su artimaisiais, kai jie salia? Ar draudima turit specialu? Kaip irodytumete, kad salia tevas sedi? As  ketinsiu su vyro teciu vaziuoti. Jo pavarde tokia pati, tik as -iene, galeciau sakyti, kad vyras sedi mano cia. Koks kieno reikalas, gal tarp musu amziaus skirtumas didelis.

Siaip logiska...

As veziojuos santuokos liudijima ir regitros islaikymo pazyma:)
aisku pasa dar:)

Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 10:58)
As taip pat gavau tokia pastaba, kad matau tik kelia, o neziuriu i zenklus... tiesiog manau cia igudziu trukumas, negali atsiplaiduoti, koncentruojiesi ties vienu objektu, nematydamas greta esanciu...
Bet kelio zenklai istiesu labai svarbus, reikia iprasti juos stebeti

einant i regitra jau reikia sugebet zenklus pastebet blush2.gif Jei pamatys, kad zenklu nestebi tai specialiai gali paprasyt padaryti tai ko zenklas neleidzia blush2.gif
Tik atrodo, kad jie nosis i savo lapa ibede, bet mato daugiau nei reikia lotuliukas.gif
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 11, 11:13)
O kaip su aikštele?Tik su sankaba valdyt mašiną?Nes mokykloj manę mokė tik su sankaba,kai reikai aišku sankaba-stabdis,bet pagrinde su sankaba ar aš klystu? biggrin.gif

Mane moke su sankaba (isskyrus isibegejima ir estakada). Per papildoma pas nauja instruktoriu liepe gaza naudot doh.gif Regitroj naudojaus sankaba ir stabdziu, aisku isskyrus isibegejima ir estakada biggrin.gif
Kas kaune laike zino, kad isukimas i isibegejima toks gudrus ir teko paciai matyt kaip daugelis neisipaise blush2.gif tai drauge pasakojo, kad mane, jog jau kliudysiu gairele, bet nieko-praslydau lotuliukas.gif

Vairavimo mokykloj sake visada veziotis voka su savim (regitros teorija islaikyta, medicinine, mokyklos baigimo pazymejimas, pasas) zodziu visus dokumentus, o kad seimos narys turi turet dokumenta, vienodos pavardes giminystes rysio neyrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai vat ka tik gryžau iš Regitros Kaune tai nelaikiau šiandien egzamino,nes prisnigo normaliai ir nebesimatė linijų nelabai norėjau bereikalo išleist pinigus,tai dabar pirmadienį einu.Regitros darbuotojai dar bandė atkast linijas,bet vis tiek po to užsnigo,o taip norėjau šiandien laikyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 11, 13:05)

Kas kaune laike zino, kad isukimas i isibegejima toks gudrus ir teko paciai matyt kaip daugelis neisipaise  blush2.gif  tai drauge pasakojo, kad mane, jog jau kliudysiu gairele, bet nieko-praslydau  lotuliukas.gif

joooo ten taip mandrai, doh.gif kai laikiau tai taisiausi ir atbuliniu, kad tik ilist biggrin.gif
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 11, 13:17)
Tai vat ka tik gryžau iš Regitros Kaune tai nelaikiau šiandien egzamino,nes prisnigo normaliai ir nebesimatė linijų nelabai norėjau bereikalo išleist pinigus,tai dabar pirmadienį einu.Regitros darbuotojai dar bandė atkast linijas,bet vis tiek po to užsnigo,o taip norėjau šiandien laikyt smile.gif

Nieko kita kart islaikysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 11, 15:17)

As siandien turejau aiksteleje parkinga repetuotis, o kaip tycia prisnigo tai nebevaziavom su vyru doh.gif
Egzas ant nosies, nera kada pertrauku daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 11:27)
o kokia kritine?

as tai neivazhiavau i parkinga...

as jam bandziau sakyti, akd masinos skritingos ir ne visi gali ivaziuoti i masina is 1,5 karto, nes tu enzinai koks diametras masinos, kaip ratai sukasi ir panasiai...

mano brolsi pvz su mano masina rimi irgi neivaziuoja is pirmo karto.. vakar daviau jam parodyti ir nesugebejo:))
tai ak kalbeti apie tokius kaip mus?

Cia visiskai ne i tema, kad ir duotu vairuoti koki pezo 206 ar honda civic Jus privalote isukti. Mano nuomone cia yra mokymosi spragos, kai ismokstama sabloniskai, kad pasiekus va 3 kuoliuka suku vaira ir t.t
Jus vaira sukate kai pasiekiate trecia kuoliuka, nors Jus turite ziureti per veidrodelius ir orientuotis ar dar sukti vaira ar jau uztenka.
Ir jeigu per egza orientuosites ne pagal kuoliukus, o normaliai tai ir privaziavus per arti prie linijos instruktorius jus tikriausiai praleis. Jie mato ir jaucia tokius sabloninius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 13:29)
Siaip logiska...

As veziojuos santuokos liudijima ir regitros islaikymo pazyma:)
aisku pasa dar:)

man atrodo absurdiska. o jei as vaziuosiu su vyro tevo masina, prieki vyro tevas sedes, o gale vyras lotuliukas.gif Jis sedi gale, masina ne jo ir jis mokys mane vairuot is galo?
O sveikatos patikros pazymos nesiveziojate? Draudimo irgi nera ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 11, 09:13)
O kaip su aikštele?Tik su sankaba valdyt mašiną?Nes mokykloj manę mokė tik su sankaba,kai reikai aišku sankaba-stabdis,bet pagrinde su sankaba ar aš klystu? biggrin.gif

regitroje laikant ir aiksteleje vaziuoju tik su sankaba atbulom,arba kur labai mazi atstumai. nes jeigu reikia daugiau pavaziuoti vien tik su sankaba gali uzgesti.

Reirtoje kaip antra karta laikiau gavau hundai, nieko blogo negaliu pasakyti panasi man ji i astra. sakyciau tik sedi gal siek tiek auksciau ir visko daugiau matai. bet gabaritai labai panasus.
Atsakyti
QUOTE(m2ts @ 2012 01 11, 15:43)
Cia visiskai ne i tema, kad ir duotu vairuoti koki pezo 206 ar honda civic Jus privalote isukti. Mano nuomone cia yra mokymosi spragos, kai ismokstama sabloniskai, kad pasiekus va 3 kuoliuka suku vaira ir t.t 
Jus vaira sukate kai pasiekiate trecia kuoliuka, nors Jus turite ziureti per veidrodelius ir orientuotis ar dar sukti vaira ar jau uztenka.
Ir jeigu per egza orientuosites ne pagal kuoliukus, o normaliai tai ir privaziavus per arti prie linijos instruktorius jus tikriausiai praleis. Jie mato ir jaucia tokius sabloninius  biggrin.gif

Teisingai masinos gabaritai cia nei prieko, reikia moketi jausti automobili... realiame gyvenime nera nei kuoliuku, nei gaireliu ir linijos prie kurios reikia spaustis...
Aiksteleje teko mokytis parkuotis su skirtingu gabaritu masinomis CLK mersu ilga rura, polo ir dzipu..
CLK reikia pavaryti tiek i prieki kad visiskai pasisleptu gairele, polo per viduri langelio, o dzipas isvis kita istorija biggrin.gif nejauciant ir tik ziurint i kuolelius labai sunku normaliai prisiparkuoti ir pasitaisyti sunkiau kai nesigaudai...
Atsakyti
QUOTE(m2ts @ 2012 01 11, 14:43)
Ir jeigu per egza orientuosites ne pagal kuoliukus, o normaliai tai ir privaziavus per arti prie linijos instruktorius jus tikriausiai praleis. Jie mato ir jaucia tokius sabloninius  biggrin.gif

Sutinku, man su tais kuoliukais nelabai gaudavosi, visada atsisukdavau ir ziuredavau kaip masina vaziuoja, taip lengviausia buvo orentuotis.
Beja, visos Regitrines masinos labai panasiu gabaritu smile.gif

QUOTE(mėnulis @ 2012 01 11, 14:59)
man atrodo absurdiska. o jei as vaziuosiu su vyro tevo masina, prieki vyro tevas sedes, o gale vyras  lotuliukas.gif Jis sedi gale, masina ne jo ir jis mokys mane vairuot is galo?

Negalima taip smile.gif Vyras turi sedeti priekyje, nes mokins jus vairuoti tas kuris priekyje. Sededamas gale jeigu prireiks nieko pagelbet negales. O kieno masina nesvarbu smile.gif
Del svaikatos pazymos nepamenu, o del draudimo jau minejau, kad jis nera butinas, bet jeigu ivyks eismo ivykis, tai draudimas tiesiog neapmokes nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 11, 14:59)
man atrodo absurdiska. o jei as vaziuosiu su vyro tevo masina, prieki vyro tevas sedes, o gale vyras  lotuliukas.gif Jis sedi gale, masina ne jo ir jis mokys mane vairuot is galo?

Koki dar draudima? Uz viska atsako instruktorius, tad jeigu Jus padarysit avarija, viskas nusirashys ant vyro/tevo/brolio ir pan.. Kaip ri draudimas..

Taip dar veziojuos ir sveikatos patikrinima..
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 15:17)
Teisingai masinos gabaritai cia nei prieko, reikia moketi jausti automobili... realiame gyvenime nera nei kuoliuku, nei gaireliu ir linijos prie kurios reikia spaustis...
Aiksteleje teko mokytis parkuotis su skirtingu gabaritu masinomis CLK mersu ilga rura, polo ir dzipu..
CLK reikia pavaryti tiek i prieki kad visiskai pasisleptu gairele, polo per viduri langelio, o dzipas isvis kita istorija  biggrin.gif nejauciant ir tik ziurint i kuolelius labai sunku normaliai prisiparkuoti ir pasitaisyti sunkiau kai nesigaudai...

jovita, bet jus turejot galimybe isbandyti tas 3 masinas ir jums nereikejo is pirmo karto laikyti egzo, ane?

As isbandzius skirtingas masinas ivaziudoavau is antro ar trecio karto, is pirmo ivaziavau tik su honda, su golfu.. ens vairavau su astra.. Per egza gavau huindai ir man su ja nepavyko ivaziuoti is pirmo karto, per toli buvau:)
Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 15:17)
CLK reikia pavaryti tiek i prieki kad visiskai pasisleptu gairele, polo per viduri langelio, o dzipas isvis kita istorija  biggrin.gif nejauciant ir tik ziurint i kuolelius labai sunku normaliai prisiparkuoti ir pasitaisyti sunkiau kai nesigaudai...

ealiam gyvenime as geriau priparkuoju:))) as sunkiau priparkuoju, kai nera masin, tik linijos:D
Atsakyti
As visada orentavausi tik pagal linijas, del manes tu kuoliuku isvis gali nebut schmoll.gif kai emiau papildoma pas kita instruktoriu buvo pradejes aiskinti pagal kuoliukus "pavaziuoju kol tas kuoliukas atsidur ten, tada..."" bla bla is kart pasakiau, kad man kuoliukai neydomu nes manes taip nemoke, tai ir su juo vazinejau orentuodamasi pagal linijas. Regitroj dariau lygiai taip pat ir visur pasistaciau, nors buvau tikra, kad is aiksteles neisvaziuosiu lotuliukas.gif
Atsakyti