Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Labas, emrginos:)

Prisijungiu prie jusu... gruodzio 31 d. laikiau praktikos egza regitroj.. Viska atlikau puikiai, paskutine uzduoti mane pramete.. Iki siol nesuvokiu kaip ir ka.. Aisku ta diena pasnigo, o pirmoji laikiau egza, tia aikstele buvo neisvazhineta.. Zodizu, nepasiseke.. nes nemaciau linijos ir neiparkavau kaip reikia ir pasake "egzas baigtas"...
Dar man didelius siurprizas buvo huindai automobilis... Vazinejau ir su golf ir su astra- ju gabaritus jau jauciu,t aciau huindai kazkokia mistika.. Isukinejau kaip irpasta, taciau per didelis atstumas buvo...
Gal aks esat vazineje su huindai,g alit papasakoti, koks orientyras toj masinoj? pagal ka reik orientuotis, nes iprastai su tais kuoliukais kazkaip neveikia:DD

Atsakyti
O tai kaip tau buvo del tos sankaos?Tik su ja naudojais?
Atsakyti
papasakokit merginos...

Dar pamirshau pamineti, kad jau kelis menesius visur vazineju su savo masina, tik aiskus alia sedi vyras arba tetis arba brolis.. Vaziuojam visur kru reikia- i darba, is darbo i aprduotuve.. Vairuoju tikrai neblogai.. Nenoriu girtis, kartais uzgestu ar dar akzko (benzininke masina), bet tfu tfu tfu sekasi enblogai... Ir netgi kokijo rimi aikstelej jau priparkuoju salia masinu..

Zodizu, laukiu jusu komentaru:D

Turiu huindai nufotkinus, nroeciau dieti, ebt nelabai zinau kaip.. imesciau, galetumet vizualiai parodyt..
Papildyta:
QUOTE(Eveli` @ 2012 01 11, 10:23)
Mane irgi moke, kad jokio gazo nenaudot. As taip vaziuodama kvailai kazkaip jauciuos biggrin.gif Tai irgi domina, ar tikrai tik su sankaba ir stabdziu aikstelei reikia vaziuot  g.gif

Cia priklauso kokia masina... A stai visada pagazuoju, akd neuzgesciau... Beto esu rpatus su benzininke, nes mano benzininke tai gesta ziauriai, o vat dyzelinas negesta, bet tikria verta ir pagazuoti..
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 11, 10:13)
O kaip su aikštele?Tik su sankaba valdyt mašiną?Nes mokykloj manę mokė tik su sankaba,kai reikai aišku sankaba-stabdis,bet pagrinde su sankaba ar aš klystu? biggrin.gif

Mano mokomoji aikstele buvo maza, viena pratimai atlikai ir jau kitas, tai uztekdavo tik sankabos. Vilniaus Regitroje aikstele didesne, tad prireike ir gazo. Beja, ant estakados Regitroje taip pat siek tiek gazo paspaudziau del tikrumo (nors kai mokiausi vien su sankaba uzvaziuodavau).
Atsakyti
Pasiskaiciau temuke, tai dar parashysiu:)

M zenklai yra senukuose, tokie kartoniniai, net gal plastmasiniai, nereikia klijuoti ir tvirtinti, jie uzsikisa ir puikiai laikosi. Turejau as M zenkla ir klijuojama, tai nuo dregmes jis man kaip "veduokle pasidare" per proa vazinejimu...

Vazinejau as su instruktorium, bet jau nuo kokio 6 vaziavo pradejau vazineti su vyru-savaitgaliais, vakarais, rytais.. ir nesigailiu, dabar nebijau masinu ir gavau gera patirti... Beto man tai padejo kartu su mokyklos vairavimu, nes visa laika galejau skirti regitrai ir aikstelej, o su vyru tiesiog igudziu gavimui ir praktikavimui geresniam..

Kaip ir su vyru jokiu problemu vairuoti neturejau, pora kartu susipykom, nes jis sako vaziuok, as kol ijungiu begi, tai jau atvaziuoja kokia masina, tada jis rekia "stabdyk".. Na, bet toks tas mokymas.. As jam paaiskinau, kad as nemoku greit ijungti begi ir varyt, as geriau palauksiu kol masinu nebus ir varysiu... Bet cia vyriska logika.. Dar buvo problemu su sankaba, vairavau su astra ir ten buvo grubi sankaba, o mano honda su jautria sankaba, tai daznai su honda pertraukimai tokie gaudavo, kai ijungi begius.. Tai viena karta tevas uzreke, kaip vazineju, kolde masina vibruoja. Tada pasakiau normaliai "nerek, neturiu igudziu jausti sankaba ir pan"..

As rekomenduociau vairuoti mieste ri aikstelej ir visur.. Juk nereikia ylsti epr didziausia srauta.. As net su vyru dabar kokia 22 val isvaziuoju vairuoti.. Masinu ner, niekam netrukdai.. Ir nemanau, akd tam priesintis reikia... Jeigu bijosit, kad isvaziuos bet kur ir ka nros pridarys,t ai kaip mokinti, kaip savarankiskai vairuoti?

BejE, mokyti gali tik seimos nariai-tevai, brolis, sutuoktinis... Tarkim senelis negali man rodos.. Mane mokina vyras ir tetis... Daznai mentai pamato, ebt nestabde.. O mane drauge kaip tik isvaziuoja taip stabdo.. Nebuvo dar ne karto, kad nestabdytu:DDD Tai as visus dokumentus su savim nesioju pastoviai..

Zodziu, neramu man del to huindai, penktadieny einu laikyti teises antra karta.. Ir kaip as bevairuociau, manau visais atvejais tai loterija.. Mano kolege po puses emtu vairuoja prasciau, nei as dabar ir jniai islaike is pirmo karto...

Atsakyti
As taip pat vazineju ir su vyru ir su instruktoriumi. Su instruktoriumi daugiau aiksteleje, regitros marsrutais, o su vyru tiesiog visur kad pajausti masina, vairavima igauti elementariu igudziu...
I regitra eisiu pirma karta, taciau pritariu pasakymui, kad regitra tam tikra loterija... daug kas gali priklausyti nuo dienos, instruktoriaus nuotaikos, tavo pacios nusiteikimo, oro salygu ir t.t. Turiu drauge kuri islaike is pirmo karto, praejo jau 1,5 m. vis dar bijau su ja vaziuoti blush2.gif biggrin.gif Sirdyje pagalvoju, kas galejo praleisti ir ji tikrai ne viena tokia... Pazystu mergina kuri i miesta isvaziavo egzamino metu neprisisegusi dirzo doh.gif na ir islaike, uztaike ant gero egzaminuotojo, kuris tiesiog pasake prisisek dirza. Manau situacija buvo is streso, bet kitas butu tai nurases i kritine klaida, beje tokia ji ir buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 11, 12:18)
As taip pat vazineju ir su vyru ir su instruktoriumi. Su instruktoriumi daugiau aiksteleje, regitros marsrutais, o su vyru tiesiog visur kad pajausti masina, vairavima igauti elementariu igudziu...
I regitra eisiu pirma karta, taciau pritariu pasakymui, kad regitra tam tikra loterija... daug kas gali priklausyti nuo dienos, instruktoriaus nuotaikos, tavo pacios nusiteikimo, oro salygu ir t.t. Turiu drauge kuri islaike is pirmo karto, praejo jau 1,5 m. vis dar bijau su ja vaziuoti  blush2.gif  biggrin.gif Sirdyje pagalvoju, kas galejo praleisti ir ji tikrai ne viena tokia... Pazystu mergina kuri i miesta isvaziavo egzamino metu neprisisegusi dirzo  doh.gif na ir islaike, uztaike ant gero egzaminuotojo, kuris tiesiog pasake prisisek dirza. Manau situacija buvo is streso, bet kitas butu tai nurases i kritine klaida, beje tokia ji ir buvo  smile.gif

o kokia kritine?

as tai neivazhiavau i parkinga...

as jam bandziau sakyti, akd masinos skritingos ir ne visi gali ivaziuoti i masina is 1,5 karto, nes tu enzinai koks diametras masinos, kaip ratai sukasi ir panasiai...

mano brolsi pvz su mano masina rimi irgi neivaziuoja is pirmo karto.. vakar daviau jam parodyti ir nesugebejo:))
tai ak kalbeti apie tokius kaip mus?
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 11, 10:13)
O kaip su aikštele?Tik su sankaba valdyt mašiną?Nes mokykloj manę mokė tik su sankaba,kai reikai aišku sankaba-stabdis,bet pagrinde su sankaba ar aš klystu? biggrin.gif

Isibegejima ir estakada ir su gazu biggrin.gif Kitkas tai tik su sankaba smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VABALIUKE: 11 sausio 2012 - 11:36
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 12:09)

M zenklai yra senukuose, tokie kartoniniai, net gal plastmasiniai, nereikia klijuoti ir tvirtinti, jie uzsikisa ir puikiai laikosi. Turejau as M zenkla ir klijuojama, tai nuo dregmes jis man kaip "veduokle pasidare" per proa vazinejimu...

Vazinejau as su instruktorium, bet jau nuo kokio 6 vaziavo pradejau vazineti su vyru-savaitgaliais, vakarais, rytais.. ir nesigailiu, dabar nebijau masinu ir gavau gera patirti... Beto man tai padejo kartu su mokyklos vairavimu, nes visa laika galejau skirti regitrai ir aikstelej, o su vyru tiesiog igudziu gavimui ir praktikavimui geresniam..

Kaip ir su vyru jokiu problemu vairuoti neturejau, pora kartu susipykom, nes jis sako vaziuok, as kol ijungiu begi, tai jau atvaziuoja kokia masina, tada jis rekia "stabdyk".. Na, bet toks tas mokymas.. As jam paaiskinau, kad as nemoku greit ijungti begi ir varyt, as geriau palauksiu kol masinu nebus ir varysiu... Bet cia vyriska logika.. Dar buvo problemu su sankaba, vairavau su astra ir ten buvo grubi sankaba, o mano honda su jautria sankaba, tai daznai su honda pertraukimai tokie gaudavo, kai ijungi begius.. Tai viena karta tevas uzreke, kaip vazineju, kolde masina vibruoja. Tada pasakiau normaliai "nerek, neturiu igudziu jausti sankaba ir pan"..

As rekomenduociau vairuoti mieste ri aikstelej ir visur.. Juk nereikia ylsti epr didziausia srauta.. As net su vyru dabar kokia 22 val isvaziuoju vairuoti.. Masinu ner, niekam netrukdai.. Ir nemanau, akd tam priesintis reikia... Jeigu bijosit, kad isvaziuos bet kur ir ka nros pridarys,t ai kaip mokinti, kaip savarankiskai vairuoti?

BejE, mokyti gali tik seimos nariai-tevai, brolis, sutuoktinis... Tarkim senelis negali man rodos.. Mane mokina vyras ir tetis... Daznai mentai pamato, ebt nestabde.. O mane drauge kaip tik isvaziuoja taip stabdo.. Nebuvo dar ne karto, kad nestabdytu:DDD Tai as visus dokumentus su savim nesioju pastoviai..

Zodziu, neramu man del to huindai, penktadieny einu laikyti teises antra karta.. Ir kaip as bevairuociau, manau visais atvejais tai loterija.. Mano kolege po puses emtu vairuoja prasciau, nei as dabar ir jniai islaike is pirmo karto...

sakykit, o su kokiais dokumentais vaziuojat su artimaisiais, kai jie salia? Ar draudima turit specialu? Kaip irodytumete, kad salia tevas sedi? As ketinsiu su vyro teciu vaziuoti. Jo pavarde tokia pati, tik as -iene, galeciau sakyti, kad vyras sedi mano cia. Koks kieno reikalas, gal tarp musu amziaus skirtumas didelis.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 11, 11:54)
sakykit, o su kokiais dokumentais vaziuojat su artimaisiais, kai jie salia? Ar draudima turit specialu? Kaip irodytumete, kad salia tevas sedi? As  ketinsiu su vyro teciu vaziuoti. Jo pavarde tokia pati, tik as -iene, galeciau sakyti, kad vyras sedi mano cia. Koks kieno reikalas, gal tarp musu amziaus skirtumas didelis.

Ji gimimo liudijimą pateikt galėjo.
Jei su vyru- tai santuokos liudijimas ir pan smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzitukass: 11 sausio 2012 - 12:01
QUOTE(deepy @ 2012 01 11, 11:09)

Smagu, kad jūsų vyras turėjo pakankamai laisvo laiko su jumis važinėtis.
ne pas visas šitaip būna.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 11, 12:54)
sakykit, o su kokiais dokumentais vaziuojat su artimaisiais, kai jie salia? Ar draudima turit specialu? Kaip irodytumete, kad salia tevas sedi? As  ketinsiu su vyro teciu vaziuoti. Jo pavarde tokia pati, tik as -iene, galeciau sakyti, kad vyras sedi mano cia. Koks kieno reikalas, gal tarp musu amziaus skirtumas didelis.

Butina pateikti gimimo ar santuokos liudijima wink.gif
Vien paso/tapatybes korteles nepakanka.
Atsakyti