Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 23:47)
Manes šiandien per papildomą pamoką mokytojas labai klausinėjo: ,,Ar pastebėjai koks čia ženklas buvo'' ir daug kartų aš jo jam nepasakydavau,nes orentuodavaus tik i kelia ir kas vyksta aplinkui,bet į ženklus nelabai kreipiau dėmesio.Tai norėjau paklausti ar Regitroj ir taip klausinėja,kad prisikabintu ir įrašytų klaida?

Zenklus butina stebet, juk taip gali ir pro stop zenkla pravaziuot ir egzaminas bus baigtas, arba paprasys sukt/stot kur negalima-zenklu nematei ir pasuki/pastatai ir turi kritine klaida, ar nepastebi pagrindinis ar salutinis kelias smile.gif jei vairuodama ziuresi tik tiesiai pries nosi garantuoju gausi pastabu, as vienoj vietoj uzsiziopsojau tai pasake, kad reik labiau aplinka stebet, nors as pasiziuredavau kas ir sale ir uz manes daros, bet jam per mazai pasirode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 10, 23:56)
Zenklus butina stebet, juk taip gali ir pro stop zenkla pravaziuot ir egzaminas bus baigtas, arba paprasys sukt/stot kur negalima-zenklu nematei ir pasuki/pastatai ir turi kritine klaida, ar nepastebi pagrindinis ar salutinis kelias  smile.gif  jei vairuodama ziuresi tik tiesiai pries nosi garantuoju gausi pastabu, as vienoj vietoj uzsiziopsojau tai pasake, kad reik labiau aplinka stebet, nors as pasiziuredavau kas ir sale ir uz manes daros, bet jam per mazai pasirode  biggrin.gif

valio, as pagaliau iveikiau regitra snd islaikiau praktikos ekzamena, jau uz savaites turesiu teises clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 01 11, 00:06)
valio, as pagaliau iveikiau regitra snd islaikiau praktikos ekzamena, jau uz savaites turesiu teises clap.gif  thumbup.gif

Saunuole, sveikinu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif papasakok placiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 01 10, 23:06)
valio, as pagaliau iveikiau regitra snd islaikiau praktikos ekzamena, jau uz savaites turesiu teises clap.gif  thumbup.gif

vau kaip fainiai. 4u.gif as praeita savaite jau pasiemiau teises bet uz vairo dar nesedau, kazko baome jauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 11, 00:14)
Saunuole, sveikinu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  papasakok placiau  mirksiukas.gif

na zinok papuole nesunkus marsrutas,cia Vilniui,sukom is Regitros i desine, o poto netoli regitros vazinejom, tais keliais,aplinkiniai is to streso, net nepasakysiu koks marsrutas buvo doh.gif klaidu pridariau, bet nedaug, ne kritiniu, kazkodel is tos baimes vis sankaba ir stabdi spausdavau per daug ,ten kur nereikia, bet papuole toks fainas ekzamenuotojas, tai kai kur patardavo , o kai grizom, kai pradejo rekti, ka tu dabar darei sako, kam ta stabdi vis spaudelioji? nu galvoju sakes doh.gif isaiskino mano klaidas, paklause kaip sekasi vairuot su instruktorium, as sakiau kad tokiu klaidu nedarau, cia is baimes ekzaminui, tai nusisipsojo sake nekartot klaidu ir tobulet, ir pasveikino islaikius ekzamena, tai is tos laimes ,net pabuciavau i zanda blush2.gif smile.gif thumbup.gif net nesitiki , kad pagaliau islaikiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 01 10, 23:34)
pasveikino islaikius ekzamena, tai is tos laimes ,net pabuciavau i zanda blush2.gif  smile.gif  thumbup.gif  net nesitiki , kad pagaliau islaikiau smile.gif

thumbup.gif biggrin.gif Sveikinu! 4u.gif
Atsakyti
aciu, kokia laime, kad daugiau nereik man vaziuot i ta regitra, vel nervuotis, dabar tebeliko nupirkt masina ir tobulet smile.gif tik teises ten atsiimt vaziuosiu, net nezinau kodel nesakiauu, kad atsiimsiu spaudos rumuose biggrin.gif nors ir arciau doh.gif gal is tos laimes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(arville @ 2012 01 10, 22:06)

sveikinu 4u.gif , kazin kada man pavyks.... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 22:34)
Dar norėjau paklausti,kai švažiuoji iš Regitros Kaune,kur yra ta maža sankryža ten reik užtraukt rankinį jei yra mašinų?Nes aš žiurėjau mokomajį video tai ten sakė,kad reikia smile.gif

Nera tokios ket taisykles, kuri nurodytu kad kazkur butinai reikia naudoti rankini stabdi. Cia asmeninis reikalas. Koks ten mokomasis? Gal Aruno? labai jis daug plepa ir labai sabloniskai moko. Kaip dbr prisimenu "ties laiptais butinai persijungiam antra pavara". Briedas doh.gif Nera taisykliu kokioj gatvej kaip reikia vaziuot. Kiekviena diena gali buti skirtingas eismas.
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 23:47)
Manes šiandien per papildomą pamoką mokytojas labai klausinėjo: ,,Ar pastebėjai koks čia ženklas buvo'' ir daug kartų aš jo jam nepasakydavau,nes orentuodavaus tik i kelia ir kas vyksta aplinkui,bet į ženklus nelabai kreipiau dėmesio.Tai norėjau paklausti ar Regitroj ir taip klausinėja,kad prisikabintu ir įrašytų klaida?

As taip pat gavau tokia pastaba, kad matau tik kelia, o neziuriu i zenklus... tiesiog manau cia igudziu trukumas, negali atsiplaiduoti, koncentruojiesi ties vienu objektu, nematydamas greta esanciu...
Bet kelio zenklai istiesu labai svarbus, reikia iprasti juos stebeti
Atsakyti
O kaip su aikštele?Tik su sankaba valdyt mašiną?Nes mokykloj manę mokė tik su sankaba,kai reikai aišku sankaba-stabdis,bet pagrinde su sankaba ar aš klystu? biggrin.gif
Atsakyti
Mane irgi moke, kad jokio gazo nenaudot. As taip vaziuodama kvailai kazkaip jauciuos biggrin.gif Tai irgi domina, ar tikrai tik su sankaba ir stabdziu aikstelei reikia vaziuot g.gif
Atsakyti