Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 10, 14:42)
O kodel nenori mokytis su automatu, jei mechanine taip nepatinka?  smile.gif
Man tai patinka su mechanine, automato nenoreciau  smile.gif

As noriu, bet ikalbineja, kad ka darysi, jei kada reiks. Logiskai mastant taip, bent issilaikyciau su mechanine,o paskui darysiu kaip noresiu, bet kita vertus,kai nebus praktikos,tai ne velnio as nepavaziuosiu, jei jau reikes!
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related

lenkų kalba, kas supranta iš vis smagu pasijuokti lotuliukas.gif
žiūrėjau kokius tris kartus, bet vis dar labai juokinga, ten dar ir jų kalbelė su išsireiškimais dasideda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 10 sausio 2012 - 18:06
Ar tik man SM paieska neveikia, ar isties nei apie Jasucio m-kla, Kelio studija bei ARVS grupe ne vieno atsiliepimo g.gif ? Bent per paskutines 3 temas paieska padariau ir nieko. Siandien bandysiu apsispresti, kur mokytis, bandziau spresti teorini testa internete autoplius'e, tai is pirmo karto tik 57 %, dar daug mokytis reikes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 10, 19:30)
Ar tik man SM paieska neveikia, ar isties nei apie Jasucio m-kla, Kelio studija bei ARVS grupe ne vieno atsiliepimo g.gif ? Bent per paskutines 3 temas paieska padariau ir nieko. Siandien bandysiu apsispresti, kur mokytis, bandziau spresti teorini testa internete autoplius'e, tai is pirmo karto tik 57 %, dar daug mokytis reikes rolleyes.gif

Paieska durnioja, tikrai apie pirmas dvi buvo atsiliepimai (tik ne sioje temoje, o ten kur apie vairavimo mokyklas bendra tema) smile.gif
Autopliuso testai man visiskai nepatiko, ketbilietai.lt kurkas daugiau naudos dave smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 10, 18:48)
http://www.youtube.c...feature=related

lenkų kalba, kas supranta iš vis smagu pasijuokti lotuliukas.gif
žiūrėjau kokius tris kartus, bet vis dar labai juokinga, ten dar ir jų kalbelė su išsireiškimais dasideda.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 10, 19:30)

Autopliuse nespresk-yra klaidu...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 10, 20:56)

kur, kokiu? ir as sprendziau
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 10, 19:56)

Aciu smile.gif
Isties buvo ir uzdaviniu su klaidingais ,,teisingais" atsakymais.
O man paieska temoj ,,vairavimo m-klos ir instruktoriai, vilnius" vistiek neveikia, vedu ir arvs,ir zodzius dalius, laurynas, kelio studija, studij* nieko neismeta, tik apie jasuti pora zinuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 10, 21:04)
kur, kokiu? ir as sprendziau

Kur autopliuse nemokami,sprendziau cia kada tai klaidu nemazai radau,nepamenu jau kokios jos ten buvo... ax.gif Mano vaikas namie nesprende,perskaite knygute,o testu spresti vaiksciojo i mokykla,islaike be problemu teorija...
Atsakyti
Dar norėjau paklausti,kai švažiuoji iš Regitros Kaune,kur yra ta maža sankryža ten reik užtraukt rankinį jei yra mašinų?Nes aš žiurėjau mokomajį video tai ten sakė,kad reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 23:34)
Dar norėjau paklausti,kai švažiuoji iš Regitros Kaune,kur yra ta maža sankryža ten reik užtraukt rankinį jei yra mašinų?Nes aš žiurėjau mokomajį video tai ten sakė,kad reikia smile.gif

Nei karto ten rankinio netraukiau g.gif
Atsakyti
Manes šiandien per papildomą pamoką mokytojas labai klausinėjo: ,,Ar pastebėjai koks čia ženklas buvo'' ir daug kartų aš jo jam nepasakydavau,nes orentuodavaus tik i kelia ir kas vyksta aplinkui,bet į ženklus nelabai kreipiau dėmesio.Tai norėjau paklausti ar Regitroj ir taip klausinėja,kad prisikabintu ir įrašytų klaida?
Atsakyti