QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 10, 15:11)
As nevartojau nieko.
Nors labai bijojau ir siaip is tu jautriu esu. Bet man atrodo cia neimanoma nebijot ir nesinervuot.
Bandziau nusiraminimui kalbeti su egzaminuotoju, bet jis labai nekalbus buvo, tai teko nutilt
Nors labai bijojau ir siaip is tu jautriu esu. Bet man atrodo cia neimanoma nebijot ir nesinervuot.
Bandziau nusiraminimui kalbeti su egzaminuotoju, bet jis labai nekalbus buvo, tai teko nutilt
Mane gązdina viskas ko nežinau, nauja... taigi su ta mintim pirmą kartą į egzaminą ir ėjau, kad pasižiūrėt kas ir kaip. Taip ir nutiko, kad tikpasižiūrėjau. Antrą kartą ėjau gerokai ramesnė ir išlaikyt pavyko.
Aš savo egzaminuotoją irgi kalbinau, dar paklausiau ar nieko tokio?
sako, kalbėkit kiek tik norit
Nors kelis kartus strategiškai klausiau to, ko nutylėt jis negalėjo
Papildyta:
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 15:15)
Sveikos mamytės,rytoj ta diena kai laikysiu vairavimo egzaminą,norėjau paklausti ar aikštelėje reiks ijungti šviesas ir užsisegti diržą?Nes mano vairavimo mokykloj kai atvažiuodavom į aikštelę turėdavau nusisegti saugos diržą ir išjungti šviesas
Jei užsesegsi ir įsijungsi nepamaišys.
Nes būba, kad paskui iš susijaudina pamiršta šviesas ar diržą kai laikas į miestą važiuot. O čia jau
Nors mane ir aikštelėj mokino su diržu...
Šiandien pasiėmiau papildomą pamoką prieš egzaminą,o važinėjau prieš pusantro mėnesio,ir visai kitoj mokykloj,tai tiek naujo sužinojau ir tiek klaidų pridariau,kad net nežinau ar ryt išlaikysiu,bet gale pamokos pasakė,kad pasitaisiau ir geriau pradėjau vairuot,bet neketinu nukelti važiavimo vėlesniam laikui,nes noriu greičiau isšilaikyti pasirodo mano instruktoriu visiškai kitaip mokino mane vairuoti,o šis detaliau išaiškino visas smulkmenas viską ir sakė,kad gal išlaikysiu jei papuls vienas iš trijų tų gerūjų egzaminatorių,o kai paklausiau kiek yra blogų pasakė,kad maždaug 15,tai net apšalau net nežinau kaip čia ryt bus,bet tikiuosi susikaupsiu ir įveiksiu ta regitros siaubą įkalsiu dar prieš tai valerijono tai gal padės
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 15:25)
Šiandien pasiėmiau papildomą pamoką prieš egzaminą,o važinėjau prieš pusantro mėnesio,ir visai kitoj mokykloj,tai tiek naujo sužinojau ir tiek klaidų pridariau,kad net nežinau ar ryt išlaikysiu,bet gale pamokos pasakė,kad pasitaisiau ir geriau pradėjau vairuot,bet neketinu nukelti važiavimo vėlesniam laikui,nes noriu greičiau isšilaikyti pasirodo mano instruktoriu visiškai kitaip mokino mane vairuoti,o šis detaliau išaiškino visas smulkmenas viską ir sakė,kad gal išlaikysiu jei papuls vienas iš trijų tų gerūjų egzaminatorių,o kai paklausiau kiek yra blogų pasakė,kad maždaug 15,tai net apšalau net nežinau kaip čia ryt bus,bet tikiuosi susikaupsiu ir įveiksiu ta regitros siaubą įkalsiu dar prieš tai valerijono tai gal padės
man priešų antrą egzą naujas instruktorius beveik užgarantavo, kad neišlaikysiu. per visą pamoką neleido nė karto pačiai bėgio perjungt... O aš išlaikiau...
galvoju, gal jis norėjo,kad daugiau papildomų pas aną imčiau
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 16:31)
O kaip ten toje regitroje?Papasakok kaip ten vyksta viskas per egzaminą labai man įdomu Ar egzaminuotojas pamoko dar ko nors ar tik pasako kur sukt ir viskas?
Kaune tai jau nieko nemoko,tiesiog nurodo ką turi daryti, įspėja iš anksto, kad reikės sukti į dešinę ar kairę, bet apie tokius dalykus kad rikiuokitės į tokią ar anokią juostą, ar patarimų kaip ką padaryti-nebus.
paskui po egzamino, pasako klaidas.
o jeigu taip smulkiau, tai įsėdi į mašiną, susireguliuoji kėdę, galinio vaizdo veidrodėlį, šoninius pagal save, jeigu aikštelėje pavyks, tai keliausite į miestą, prieš tai ir liepia pasiruošti, tai reiškia, kad šoninius veidr, turite vėl atsireguliuoti.važinėdama aikštelėje aš juos pasidarau taip, kad matyčiau galinius ratus ir linijas .
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 16:15)
Sveikos mamytės,rytoj ta diena kai laikysiu vairavimo egzaminą,norėjau paklausti ar aikštelėje reiks ijungti šviesas ir užsisegti diržą?Nes mano vairavimo mokykloj kai atvažiuodavom į aikštelę turėdavau nusisegti saugos diržą ir išjungti šviesas
man instruktorius buvo sakes ir aiksteleje reikia su dirzu ir su sviesom.
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 15:31)
O kaip ten toje regitroje?Papasakok kaip ten vyksta viskas per egzaminą labai man įdomu Ar egzaminuotojas pamoko dar ko nors ar tik pasako kur sukt ir viskas?
ne, ten jau nieko nemokina, o žiūri ką moki.
Bet pvz.kai pati save komentavau, kad kiek per greit sukau, tai pritarė..
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 16:31)
Na nemoko tai tikrai, juk tam ir ateinat, kad parodytumet savo zinias, o ne ismoktumet kazko naujo Beja, bent jau man sake ne tik "i kaire", "i desine", bet kartais sakydavo "cia vaziuosim pagrindiniu/salutiniu", "vaziuojam link Lazdynu" (pagal zenklus reikejo ziuret kur tie Lazynai)
Pasako tik kur vaziuoti reikes. Na dar man parode kaip sureguliuot veidrodelius, kur posukiai ir avarine.
QUOTE(rentabili @ 2012 01 10, 15:58)
noriu paklausti, kas laikė ir išlaikė.
kaip nusiraminat prieš egzaminą, apie ką galvojat, ką daryt kad mažiau nervuotis, nes tik žioplos klaidos per tuos nervus..gal turite kokių apčiuopamų patarimų, o ne tik-"nesinervuok viskas bus gerai".
ar visgi gėrėt tuos valerijonus?
man jau nuotaika bjursta artėjant šeštadieniui, prasideda kaip instruktorius juokiasi-koma...
ši naktelė jau šiaip sau miegota...gal tikrai reikia kokių raminančių, bet manau kad jų prisiliurlijus, atbunki, reakcija lygi nuliui...
jau vėl turbūt atšauksiu, pykstu ant savęs bet kinkos dreba.tiek egzaminų bestudijuodama išlaikiau ir nebijojau, o dabar kaip begemotas adatos...
kaip nusiraminat prieš egzaminą, apie ką galvojat, ką daryt kad mažiau nervuotis, nes tik žioplos klaidos per tuos nervus..gal turite kokių apčiuopamų patarimų, o ne tik-"nesinervuok viskas bus gerai".
ar visgi gėrėt tuos valerijonus?
man jau nuotaika bjursta artėjant šeštadieniui, prasideda kaip instruktorius juokiasi-koma...
ši naktelė jau šiaip sau miegota...gal tikrai reikia kokių raminančių, bet manau kad jų prisiliurlijus, atbunki, reakcija lygi nuliui...
jau vėl turbūt atšauksiu, pykstu ant savęs bet kinkos dreba.tiek egzaminų bestudijuodama išlaikiau ir nebijojau, o dabar kaip begemotas adatos...
Kad maziau nervuotis man padejo kazkurios is cia mergaites pasiulymas - galvoti, kad atejai i papildoma pamoka pas kita instruktoriu, tiesiog isbandyti nauja masina, regitros aikstele (bent jau kol lauki savo eiles tikrai veikia ) Pries pirma karta tai ir sedatif paciulpiau, jos neslopina reakcijos ir pan.
O sekanti karta tai koja taip ant sankabos drebejo, kad man pasiule pastoveti ir apsiraminti..ziauri geda bet apsiraminau ir puikiai ivaziavau i lygiagretu.
QUOTE(rasa1970 @ 2012 01 10, 17:31)
Na mokyt tikrai nemoko juk bet kokiam egzamine nieko nemoko
Bet parodo kas kaip reguliuojasi, jei neaisku.
As mokiaus su visiskai kitokia masina ir tikrai ne tokia nauja kaip regitros golfiukai tai juose viskas visiskai kitaip reguliavos-paaiskino, parode
Gatvej tik pasako kur vaziuoti pro sviesafora tiesiai, kitoj sankryzoj i kaire ir pan, kai supasakojo kur vaziuosim ziede perklause ar supratau
Raminanciu jokiu nevartojau kaip tycia gavosi mazai poilsio..velai atsiguliau keliaus 5 ryto dar kelione autobusu i kauna pasiekus regitra jau jauciaus pavargusi vietoj raminanciu i kompanija pasikvieciau drauge Kuo labiau artejo egzamino laikas, tuo labiau jauduliukas kilo, nors seip nesu is tu labai pergyvenanciu Bet pasijuokem su drauge sededamos ir tiek, to pakako o kai pakviete jau nebebuvo kur trauktis
Nesinervuokit , kad nebutu kaip siai merginai siandien.
http://youtu.be/-3zTA9P2qs4
http://youtu.be/-3zTA9P2qs4