Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 10, 09:50)
Labai nepritariu tokiems dalykams. aisku cia jusu asmeninis reikalas, bet kaip bebutu kelyje jus esate ne viena ir rizikuojate ne tik savo gyvybe/sveikata.
O islaikyti egzamina po 15 privalomu pamoku tikrai imanoma, as pradejau nuo nulio ir islaikiau. O jei nepavyksta islaikyt, tai matyt ir kelyje vienam dar ne laikas buti.

sutinku.bet būna taip kad neturi kito pasirinkimo, kai vėluoji į darbą, ar kai draugė mikriuko vakare nesulaukia, žinau yra taksi, bet taip nesinori mokėti.retai taip darau, ir kalta jaučiuosi, ir bijau, kad ko neatsitiktų. verysad.gif
o jūs tikra šaunuolė, papuolat į tuos 30proc., kurie išlaiko iš pirmo karto.gabi esate.
negavau aš iš savo "mokyklėlės" 15 pamokų, po 9 važiavimų, ir tai jie truko vos valandą, man pasakė, kad reikia dasimokėti, nes pabrango degalų kaina blink.gif taip irgi būna.nesiginčijau, nes instruktorius ne mokymui sutvertas buvo, labiau rūpėjo kitokie reikalai, o man nuo tokių reikalų koktu buvo ir vengiau aš to jo dėstomo mokslo...ir
aš norėčiau tikrai gauti teises, visi mes norim unsure.gif , tik matyt man dar ne laikas....
mokausi ir laukiu kol išmuš mano valanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rentabili: 10 sausio 2012 - 10:10
QUOTE(rentabili @ 2012 01 10, 10:15)
patinka man tokie žmonės bigsmile.gif
o "Toyota Prius" iš vis pasaka, protingesnės mašinos nežinau, pati parkuojasi atbula.liuks.gaila kad Regitra neleidžia laikyti teisių su savo mašinom, kaip galvelės neskaudėtų...
ir važinėju be tų teisių verysad.gif , nesakau kad labai gerai darau, bet atsiranda tokų reikalų, kad reikia.mano viena pažįstama taip važinėja 8metai, sako-kai praktikos įgysiu tai eisiu ir laikysiu tongue.gif , tai klausydama jos ir aš iš kelio išėjau, sako, neįmanoma išlaikyti teises, kai tu prie vairo sedėjai  virš  20valandų.tik dėlto, kad tinka man jos padrąsinimai, tai atsidūstu ir važiuoju.
neturėjau dar avarinės situacijos, ir niekas vidurinio pirštelio neparodė, ir prie smilkinio nesukiojo....tfu tfu

Su kokia pavaru deze mokytis vaziuoti kiekvieno asmeninis reikalas ir tie kurie mokosi su automatine ne kiek neprastesni uz besimokancius su mechanine. Jei 100% yra uztikrinti, kad vazines su automatu tai valio biggrin.gif
Bet mano nuomone tiek automatas, tiek gudrios masinos besiparkuojancios pacios yra tik pagalba vairuotojui, juk technika genda...Pvz kaip su GPS navigacine sistema biggrin.gif Kartais nuveda ne ten kur reikia, tada pravercia moketi naudotis zemelapiu biggrin.gif
Issilaike teises daugelis neturi pinigeliu geresniai/naujesniai masinai, ka bekalbeti apie gudriasias... biggrin.gif
As nesuprantu ko reikia bijoti tos regitros jei ir taip vazinejama? juk praktikos jau yra thumbup.gif nuvaziuoji atsiputes, pavazineji, kaip su draugo masina, teises i pinigine ir valio thumbup.gif
Maziau klausykit tokiu draugiu, viskas yra imanoma. As taip pat pradejau mokytis nuo 0 ir issilaikiau is pirmo karto biggrin.gif
Dar butu galima suprasti toki vazinejima mazam miesteli nuo tasko A iki tasko B, bet vazinet didziuose miestose be teisiu blink.gif As nerizikuociau nei savo, nei savo seimos, nei kitu zmoniu saugumu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 10, 09:50)
Labai nepritariu tokiems dalykams. aisku cia jusu asmeninis reikalas, bet kaip bebutu kelyje jus esate ne viena ir rizikuojate ne tik savo gyvybe/sveikata.
O islaikyti egzamina po 15 privalomu pamoku tikrai imanoma, as pradejau nuo nulio ir islaikiau. O jei nepavyksta islaikyt, tai matyt ir kelyje vienam dar ne laikas buti.

Cia isvis siaubas, bet kokiu atveju ivykus auto ivykiui liktu kalta. O jei dar zmoniu auku butu blink.gif Neatleidziama. Veluoju i darba ne pasiteisinimas. blink.gif
Atsakyti
Na taip be teisiu vazineti labai pavojinga, vat vaziavau as siandien Savanoriu ziedu, salia sedejo vyras masina su M raidele, turim visus dokus ir t.t. issoko man netiketai auto, nemaciau jo kazkaip is to strioko kad kirtau ant stabdziu, o reikejo paspausti gaza ir kaip tik lekti i prieki, tai gerai kad vairuotoja gretima juosta vaziavusi sustojo, nebuvo slidu. Vyrui kelnes pilnos, man kazkaip ramiai nepasimeciau ir puoliau raminti savo vyra unsure.gif Nebijau vairuoto, bet tokios situacijos gerokai supurto smile.gif
nors mieste man neblogai sekasi, bet va kokiu situaciju buna, o jei butum be teisiu, viena, tai ir liktum kalta, beto konfiskuoja policija automobili...
Supratau kiek pastangu reikia laikantis, jei dar sunkiau sekasi tai ir asara tenka nubraukti ( mano atvejis) nusisluostai ir vel sedi, vairuoji... berotiskai noriu ismokti vairuoti kad vaikuciams nereiketu salti stotelese, kad galeciau jaustis nepriklausoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 01 10, 10:01)
visiskai pritariu 4u.gif niekada nepritariau nei vazinejui be teisiu, nei ju pirkimui, nesugebi islaikyti pats, reiksias nesi pasiruoses buti kelyje, kad ir kaip manai gerai vairuojantis esi schmoll.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Bamboooocha @ 2012 01 10, 10:23)
Jei 100% yra uztikrinti, kad vazines su automatu tai valio  biggrin.gif

Napaisant to, kad tai visiškai neįmanoma... Pvz. numatyt tokį dalyką 60-čiai metų į priekį laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 10, 11:03)
Cia isvis siaubas, bet kokiu atveju ivykus auto ivykiui liktu kalta. O jei dar zmoniu auku butu  blink.gif Neatleidziama. Veluoju i darba ne pasiteisinimas.  blink.gif

Mane labai pikta tokia nepagarba... ir liūdina...
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 09, 20:17)
Apsoliuciai pritariu issakytai nuomonei, jau ir anksciau pasisakiau sia tema  4u.gif
Jau dabar leidziami masinu modeliai kurie patys parkuojasi... Puse draugiu vazineja automatais ant mechanikos ju nepasodinsi, musu seimoje taip pat visi su automatais ir i nevisprocius mes tikrai nepanasus....... bash.gif

Zinau, kad vairuosiu tik automata, ir kokia kancia dabar bus mokytis su mechanine, kai, greiciausiai, per gyvenima as jos taip ar taip nevairuosiu ir tu ekstra atveju, manau, nebus,o jei ir bus, tai tokia ir vairuotoja, kai praktikos neturesiu su mechanine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 10, 15:33)
Zinau, kad vairuosiu tik automata, ir kokia kancia dabar bus mokytis su mechanine, kai, greiciausiai, per gyvenima as jos taip ar taip nevairuosiu ir tu ekstra atveju, manau, nebus,o jei ir bus, tai tokia ir vairuotoja, kai praktikos neturesiu su mechanine doh.gif

O kodel nenori mokytis su automatu, jei mechanine taip nepatinka? smile.gif
Man tai patinka su mechanine, automato nenoreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2012 01 10, 16:33)

Man vyras jau nupirko automata, nors mokiausi ant mechanines biggrin.gif gavau gimtadienio proga su dideliu bantu wub.gif wub.gif ir zinau kad tai bus keliu metu masina, kuria veliau pakeis taip pat automatas.... koks kaifas isesti po mechanikos kai gali ziureti i kelia, matyti zenklus ir t.t. nebereikia spaudyti ir minkyti gali atsipaliaduoti bent is dalies... sutinku su mintimi kad mechanines turincios masinos pigesnes, bet kadangi musu seima sau gali leisti isigyti brangesni automobili as pasirenku komforta blush2.gif cool.gif
Atsakyti
noriu paklausti, kas laikė ir išlaikė.
kaip nusiraminat prieš egzaminą, apie ką galvojat, ką daryt kad mažiau nervuotis, nes tik žioplos klaidos per tuos nervus..gal turite kokių apčiuopamų patarimų, o ne tik-"nesinervuok viskas bus gerai".
ar visgi gėrėt tuos valerijonus? blush2.gif

man jau nuotaika bjursta artėjant šeštadieniui, prasideda kaip instruktorius juokiasi-koma...
ši naktelė jau šiaip sau miegota...gal tikrai reikia kokių raminančių, bet manau kad jų prisiliurlijus, atbunki, reakcija lygi nuliui...
jau vėl turbūt atšauksiu, pykstu ant savęs bet kinkos dreba.tiek egzaminų bestudijuodama išlaikiau ir nebijojau, o dabar kaip begemotas adatos...
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 10, 16:58)
kaip nusiraminat prieš egzaminą, apie ką galvojat, ką daryt kad mažiau nervuotis, nes tik žioplos klaidos per tuos nervus..gal turite kokių apčiuopamų patarimų, o ne tik-"nesinervuok viskas bus gerai".

man jau nuotaika bjursta artėjant šeštadieniui, prasideda kaip instruktorius juokiasi-koma...
ši naktelė jau šiaip sau miegota...gal tikrai reikia kokių raminančių, bet manau kad jų prisiliurlijus, atbunki, reakcija lygi nuliui...
jau vėl turbūt atšauksiu, pykstu ant savęs bet kinkos dreba.tiek egzaminų bestudijuodama išlaikiau ir nebijojau, o dabar kaip begemotas adatos...

Mano krepselyje du aukstieji na ir ka, teises man sunkiausias uzdavinys blush2.gif keliausiu taip pat si sestadieni, aiskteleje dar supjaunu gryba ir naktimis jau regitra sapnuojasi doh.gif doh.gif
O girdziu ta pacia giesmele viskas bus gerai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 10, 15:58)

As nevartojau nieko.
Nors labai bijojau ir siaip is tu jautriu esu. Bet man atrodo cia neimanoma nebijot ir nesinervuot.
Bandziau nusiraminimui kalbeti su egzaminuotoju, bet jis labai nekalbus buvo, tai teko nutilt biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 10, 16:08)
Mano krepselyje du aukstieji na ir ka, teises man sunkiausias uzdavinys  blush2.gif keliausiu taip pat si sestadieni, aiskteleje dar supjaunu gryba ir naktimis jau regitra sapnuojasi  doh.gif  doh.gif
O girdziu ta pacia giesmele viskas bus gerai  unsure.gif

Zinokit man tas pats, nei vieno egzamino savo gyvenime nebijojau taip kaip vairavimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 10, 17:11)
As nevartojau nieko.
Nors labai bijojau ir siaip is tu jautriu esu. Bet man atrodo cia neimanoma nebijot ir nesinervuot.
Bandziau nusiraminimui kalbeti su egzaminuotoju, bet jis labai nekalbus buvo, tai teko nutilt  biggrin.gif

Papildyta:

Zinokit man tas pats, nei vieno egzamino savo gyvenime nebijojau taip kaip vairavimo  biggrin.gif

Ai dar paguode drauge, kad jei nepasiseks galesiu vel ateiti biggrin.gif o taip norisi vairuoti kai masinyte jau stovi ir laukia manes wub.gif Kadangi vaziuosiu paskutiniu laiku, tai labai tikiuosi kad jie jau nores namo bengti ir maziau mane kankins lotuliukas.gif
Atsakyti