QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 10, 09:50)
Labai nepritariu tokiems dalykams. aisku cia jusu asmeninis reikalas, bet kaip bebutu kelyje jus esate ne viena ir rizikuojate ne tik savo gyvybe/sveikata.
O islaikyti egzamina po 15 privalomu pamoku tikrai imanoma, as pradejau nuo nulio ir islaikiau. O jei nepavyksta islaikyt, tai matyt ir kelyje vienam dar ne laikas buti.
O islaikyti egzamina po 15 privalomu pamoku tikrai imanoma, as pradejau nuo nulio ir islaikiau. O jei nepavyksta islaikyt, tai matyt ir kelyje vienam dar ne laikas buti.
sutinku.bet būna taip kad neturi kito pasirinkimo, kai vėluoji į darbą, ar kai draugė mikriuko vakare nesulaukia, žinau yra taksi, bet taip nesinori mokėti.retai taip darau, ir kalta jaučiuosi, ir bijau, kad ko neatsitiktų.
o jūs tikra šaunuolė, papuolat į tuos 30proc., kurie išlaiko iš pirmo karto.gabi esate.
negavau aš iš savo "mokyklėlės" 15 pamokų, po 9 važiavimų, ir tai jie truko vos valandą, man pasakė, kad reikia dasimokėti, nes pabrango degalų kaina taip irgi būna.nesiginčijau, nes instruktorius ne mokymui sutvertas buvo, labiau rūpėjo kitokie reikalai, o man nuo tokių reikalų koktu buvo ir vengiau aš to jo dėstomo mokslo...ir
aš norėčiau tikrai gauti teises, visi mes norim , tik matyt man dar ne laikas....
mokausi ir laukiu kol išmuš mano valanda.