Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Eveli` @ 2012 01 05, 17:32)
Laba vakara smile.gif

uzejau pasipasakot  verysad.gif
vairavimo mokykla kuria lankau, vairavimo pamoku nebeturi po 17h, ir pradeda taip pat 8h. As dirbu tokiu paciu grafiku. Kad isvazinet visas 15 pamoku, pasiemiau 2sav atostogu. Instruktorius pradziai pasirode malonus, ramaus budo, nestaugiantis, issakantis klaidas bei pamokantis, viskas kaip ir turetu but. Sake sumetysim tas tau pamokas, tik nesijaudink ir JOKIU budu nepersikelk egzamino, jis man sausio 14d. Pries tai gyre, kad tikrai gerai sekasi vairuoti, bet pries kelias dienas taip apstauge, trenke durim, liepe 20min sedet ir sukinet vaira - ismokt skaiciuoti iki dvieju. Nieko nesakau, pati ta diena supratau kad ne man vairuot siandien. Dabar, kai liko kelios pamokos, staugia ant manes, velniai zino ka sneka, ir as pradedu to vaziavimo bijot kaip velnias kryziaus.  doh.gif
Taciau dabar, kai liko 2 pamokos, jis man sako na va kita savaite ateisi 9h, ir paimsi dar kelias papildomas. Bet as juk neprivalau imti papildomas pamokas, ir butent pas juos taip?  g.gif  Bet kuriuo atveju jie man turi po tu 15 isvazinetu pamoku duoti liudijima? Ar as kazko nesupranu?  g.gif  doh.gif

kas cia per elgesys ? Pasikeiskite i kita. Apskuskite chama. Toks jo elgesys tai bandymas jums ivaryti nepasitikejima ir ismelzti dar kelias pamokas. Zodziu ismusa is pusiausvyros ir tada jau darote ka lieps. As tokio elgesio nepakesciau.
Man pasiseke, spejau issilaikyti teises dar pries pakeiciant i nesamoningai ilgus kursus ir bereikalingai ispusus egzaminus.
Dabar JAV laikysiu teises. Cia viskas paprasta. Kursu jokiu lankyti nereikia. Atejai, isleikei egzamina. Pasiskyrei vairavimo egzamina. Nori mokaisi vaziuoti su instruktoriais, nori mokaisi su savo masina, tik turi kazkas salia sedeti. Nori isklausai 5 valandu kursa, kuris sumazina draudima, nori neklausai. Kas idomiausia, kad vairuoja amerikieciai neprasciau nei lietuviai, gal net kulturingiau.
O rekti tuo labiau niekas nedristu, o isdristu, labai gailetusi smile.gif Vertinkite save, neleiskite chamui minkyti i saves bile ko.

Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 06, 15:48)
O man atrodo visai geras tas istatymas, nes seniau isvis galejo tik instruktoriai mokyti.
Ir naturalu, kad nenori plesti labai to seimos nariu rato smile.gif

Nieko naturalaus. Suvarzoma zmogaus pasirinkimo laisve. Galu gale ne visi turi lesu moketi uz pamokas. Kas geriau, ar kai priedurnis instruktorius kaukia uz pinigus, ar draugas, brolis, kaimynas moko ramiai ir uz dyka ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 01 07, 04:41)
Man pasiseke, spejau issilaikyti teises dar pries pakeiciant i nesamoningai ilgus kursus ir bereikalingai ispusus egzaminus.

neatrodo man jie per ilgi dabar blush2.gif dėl kitų minčių pitariu 4u.gif
Atsakyti
siandien su vyru buvome mokamoje aiksteleje Savanoriuose biggrin.gif Dar tokio cirko tai nebuvo, mane apeme isterija, kai nepadariau pratimo is eiles 3 kartus ( to niekada nebuvo vazinejant su instruktoriumi) schmoll.gif
Na ir ka islipo is kito automobilio instruktorius, kuris buvo su mokine, ir atejo manes mokyti t.y padeti mano vyrui ir spresti seimynine drama thumbup.gif lotuliukas.gif
Ramiai be streso suvazinejau visas uzduotis, veliau jau vyras megdziojo instruktoriu su i kisene ir t.t. lotuliukas.gif Nuosirdziai sakau vairavimo kursai ateme is manes laisvalaiki, inese itampa i namus ir tuoj mane nuvarys i Santariskes ax.gif
Egzas 14d. Aleliuja tikiuosi kad pavyks nes kitaip tuoj rasysiu skyrelyje, sudusios svajones jis mane paliko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 07, 14:58)
siandien su vyru buvome mokamoje aiksteleje Savanoriuose  biggrin.gif Dar tokio cirko tai nebuvo, mane apeme isterija, kai nepadariau pratimo is eiles 3 kartus ( to niekada nebuvo vazinejant su instruktoriumi)  schmoll.gif
Na ir ka islipo is kito automobilio instruktorius, kuris buvo su mokine, ir atejo manes mokyti t.y padeti mano vyrui ir spresti seimynine drama  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Ramiai be streso suvazinejau visas uzduotis, veliau jau vyras megdziojo instruktoriu su i kisene ir t.t.  lotuliukas.gif  Nuosirdziai sakau vairavimo kursai ateme is manes laisvalaiki, inese itampa i namus ir tuoj mane nuvarys i Santariskes  ax.gif
Egzas 14d. Aleliuja tikiuosi kad pavyks nes kitaip tuoj rasysiu skyrelyje, sudusios svajones jis mane paliko  cool.gif

nuosirdziai patarsiu, paprasyti vyro aikstelej, kad isliptu is masinos ir leistu jums vienai vazineti, nes tiek kiek mano vyras reke vaziuodamas su manim, niekada nereke net per ko kias krepsinio varzybas, nes bent jau man jis inesdavo tik sumaisti, nieko taisykligai nepadarydavau doh.gif net ir dabar kai jau esu "klevukas" kur kas ramiau ir uztikrinciau vaziuoju viena, tik reikia kur ji nuvezti net kojos drebeti pradeda lotuliukas.gif bet dabar as jau mandra, jei tik pradeda burbeti sakau "nusiramink, nes tuoj islaipinsiu ir namo eisi pescias" lotuliukas.gif blush2.gif todel isvis su vyru vaziavau besimokydama tik 2 kartus, viena karta aikstelej, o kita karta gatvej, to uzteko, ne kiekvienas gali mokinti vaziuoti, todel labai gerbiu instruktoriaus darba, kaip kantriai mokina, o juk visokiu mokiniu ir situaciju buna ( na bent mano instruktorius thumbup.gif tik geriausi zodziai jam)
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2012 01 07, 15:28)
nuosirdziai patarsiu, paprasyti vyro aikstelej, kad isliptu is masinos ir leistu jums vienai vazineti, nes tiek kiek mano vyras reke vaziuodamas su manim, niekada nereke net per ko kias krepsinio varzybas, nes bent jau man jis inesdavo tik sumaisti, nieko taisykligai nepadarydavau doh.gif net ir dabar kai jau esu "klevukas" kur kas ramiau ir uztikrinciau vaziuoju viena, tik reikia kur ji nuvezti net kojos drebeti pradeda lotuliukas.gif bet dabar as jau mandra, jei tik pradeda burbeti sakau "nusiramink, nes tuoj islaipinsiu ir namo eisi pescias" lotuliukas.gif  blush2.gif todel isvis su vyru vaziavau besimokydama tik 2 kartus, viena karta aikstelej, o kita karta gatvej, to uzteko, ne kiekvienas gali mokinti vaziuoti, todel labai gerbiu instruktoriaus darba, kaip kantriai mokina, o juk visokiu mokiniu ir situaciju buna ( na bent mano instruktorius thumbup.gif  tik geriausi zodziai jam)

As irgi supratau koks geras yra mano instruktorius rolleyes.gif vertinu ji ir juo labiau aisku uz ka jam moku smile.gif reikia begalo daug kantrybes ir suvokimo, kad moterims gali reiketi ir 20 kartu ta pati pakartoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2012 01 07, 04:41)
Nieko naturalaus. Suvarzoma zmogaus pasirinkimo laisve. Galu gale ne visi turi lesu moketi uz pamokas. Kas geriau, ar kai priedurnis instruktorius kaukia uz pinigus, ar draugas, brolis, kaimynas moko ramiai ir uz dyka ?

Gerai butu,kad uz dyka...dabar dukra biski pamokinu,tai iskaitant kuro sanaudas ir masinos amortizacija,taip pasiskaiciavus,ne ka pigiau iseina...o jei dar priskaiciuoti patiriama nervine itampa (antru pedalu tai juk neturi)-tai iseina pigiau instruktoriui sumoketi...Ir jokia cia laisve nesuvarzoma,pas mus jos ir taip per daug,ypac kas liecia vairavima... ax.gif Su JAV cia lygint nera ko,ten kitos eismo salygos ir kita kultura...be to,visas pasaulis zino,kad amerikonai vaziuot nemoka,paziurekit,kas ten dedasi gatvese kai sniegas iskrenta,o avarijos kokios-kruva masinu i viena daikta susivaziuoja ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 01 07, 13:58)
siandien su vyru buvome mokamoje aiksteleje Savanoriuose  biggrin.gif Dar tokio cirko tai nebuvo, mane apeme isterija, kai nepadariau pratimo is eiles 3 kartus ( to niekada nebuvo vazinejant su instruktoriumi)  schmoll.gif
Na ir ka islipo is kito automobilio instruktorius, kuris buvo su mokine, ir atejo manes mokyti t.y padeti mano vyrui ir spresti seimynine drama  thumbup.gif  lotuliukas.gif
Ramiai be streso suvazinejau visas uzduotis, veliau jau vyras megdziojo instruktoriu su i kisene ir t.t.  lotuliukas.gif  Nuosirdziai sakau vairavimo kursai ateme is manes laisvalaiki, inese itampa i namus ir tuoj mane nuvarys i Santariskes  ax.gif
Egzas 14d. Aleliuja tikiuosi kad pavyks nes kitaip tuoj rasysiu skyrelyje, sudusios svajones jis mane paliko  cool.gif

na,ko besimokant isterikuot,juk ne egzaminas dar...nebent vyras stresa labai varo... ax.gif Mes su dukra siandien irgi buvom aikstelej,T forma nesiseke jai,vis ant linijos lipo,na tai sakau vaziuok kol ivaziuosi...su parkavimu-as jai nepaaiskinsiu,nezinau,kada kas ten turi pasimatyt,bet nutaike pati kaip masina pastatyt,sakau,megink kol atitaikysi,kol suprasi kaip-o kaip gi kitaip ismoksi? Apsisukimas ribotam plote irgi buvo sunkokas su caravanu... ax.gif O su T forma...galvoju,ko ji taip vis kreivai ivaziuoja,o pasirodo,vaikas vairo pasukimus skaiciuoja,sako,pas tave vairas nenormaliai sukasi... lotuliukas.gif Tai sakau kuriu galu tu tuos pasukimus skaiciuoji,vairuok masinos gala...nu ir ivaziavo normaliai tada ax.gif
Siaip po pasivazinejimu su manim jai visi instruktoriai geri dabar... ax.gif planuojam vel keltis nakti 3h ir i miesta ax.gifI regitra registruosimes tada,kai tikrai gerai vaziuos,kai uztikrintai jausis gatveje uz vairo,kai nebus uzgesimu ir pariedejimu labai staciose ikalnese su mano benzinine...O siandien...as nukamuota,masina irgi nukamuota,o dukra nusikamavus... ax.gif bet vis tiek pasiryzus nakti vel vaziuoti... doh.gif
O siaip tai...juk mokytis yra idomu... ax.gif
Atsakyti
Sorry nelabai į temą, bet kiek jau čia esu perskaičius žinučių apie rėkiančius ir isterikuojančius vyrus, tai vaizdas, kad Lt min 90% nesveiki isterikai. doh.gif Bijai vilko, neik į mišką, o ne rodyk savo isterijas. Kraupus vaizdelis, nesuprantu kam su tokiais bendrauti, juolab gyventi ir leisti save žeminti.
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2012 01 07, 17:24)
O siaip tai...juk mokytis yra idomu... ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 06, 22:57)
taip...buna megeju draudimo saskaita masina sau susiremontuoti,tai nusiziuri koki zioplesni ir pakisa...o cia M raideles,o be liudininku nieko neirodysi tokiu atveju...as pati kai vaziuoju tai nebijau tokiu dalyku (dabar gi ir as su M vazineju smile.gif ),bet vaikas gali nespeti sureaguoti ir suziureti is anksto kaip kas pasielgti gali...Bet kai dirbu tai irgi su kamera vaziuoju-autobusams daznai pakisineja...tai kad stabdyt nereiketu... ax.gif
O i kitus klausimus mergaites jau atsake... ax.gif
Papildyta:

Istatymas sitas geras,jo deka zmonems yra galimybe mokytis ne tik su instruktoriumi,ir daryti ta legaliai,nebujant policijos...tas istatymas neseniai atsirades,ir vairuoti anksciau galejo mokyti tik instruktoriai,o kas vazinejo taip-vazinejo nelegaliai,sustabdzius policijai dazniausiai kysiais atsipirkdavo...tai argi manai kad taip buvo geriau? O jeigu leistu mokyti bet kam-juk visiskas bardakas butu...ir seimos instruktoriui,beje,neuztenka buti vien tik seimos nariu ir tureti visus reikiamus dokumentus,jis dar turi tureti 5m. vairavimo stazo ir netureti prasizengimu policijoje smile.gif Kaip tik del to istatymo vairavimo mokykloms darbo pamazejo ax.gif Taip kad viskas cia teisingai... 4u.gif

Na del istatymo as manau priesingai, negi neuztektu 5 m vairavimo stazo...butina isskirti seimos narius....absurdas. tevas gali mokyti, o pusbrolis ar dede jau ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 07, 18:01)
Sorry nelabai į temą, bet kiek jau čia esu perskaičius žinučių apie rėkiančius ir isterikuojančius vyrus, tai vaizdas, kad Lt min 90% nesveiki isterikai.  doh.gif Bijai vilko, neik į mišką, o ne rodyk savo isterijas. Kraupus vaizdelis, nesuprantu kam su tokiais bendrauti, juolab gyventi ir leisti save žeminti.
Papildyta:

drinks_cheers.gif

patikėkit kaip vyrai savo mašinas myli ir kaip jie rėkia,
o mano MB toks atrodo geras tylus nors prie žaizdos dėk, užteko du kartus man su juo pravažiuoti, abu- grįžusi verkiau, negali jis susilaikyti ir sako kad nerėkia o tik šiaip nurodymus duoda, nu jis gi pas mane kariškis, tipo toks balso tembras, gerai kad abu gyvi likom bash.gif ir dar va kaip man padarė nestuke.gif , o taip moterys būna iš tų didelių barnių labai saldu taikytis blush2.gif ai gal nesigailiu.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2012 01 07, 19:24)
patikėkit kaip vyrai savo mašinas myli ir kaip jie rėkia,
o mano MB toks atrodo geras tylus nors prie žaizdos dėk, užteko du kartus man su juo pravažiuoti, abu- grįžusi verkiau, negali jis susilaikyti ir sako kad nerėkia o tik šiaip nurodymus duoda, nu jis gi pas mane kariškis, tipo toks balso tembras, gerai kad abu gyvi likom bash.gif  ir dar va kaip man padarė nestuke.gif , o taip moterys būna iš tų didelių barnių labai saldu taikytis blush2.gif  ai gal nesigailiu.... ax.gif

MB irgi karys, ir masina myli atrodo labiau uz mane (jeigu moketu gaminti, tai speju gyventu toj masinoj biggrin.gif). Bet kadangi zino, kad vairavimas kolkas pats savaime man yra stresas, tai neleidzia sau kelti balso kai esu uz vairo, o kaip tik ramina ir padrasina mane smile.gif
Atsakyti
[quote=Kliamka,2012 01 07, 19:01]
Sorry nelabai į temą, bet kiek jau čia esu perskaičius žinučių apie rėkiančius ir isterikuojančius vyrus, tai vaizdas, kad Lt min 90% nesveiki isterikai. doh.gif Bijai vilko, neik į mišką, o ne rodyk savo isterijas. Kraupus vaizdelis, nesuprantu kam su tokiais bendrauti, juolab gyventi ir leisti save žeminti.

va kad gyvenime jis ne toks isterikas, man ir istruktorius sake, kad savo nei dukters nei zmonos pats nemokino vairuoti g.gif
zinokit, nesijauciu, kad mane zemina, as kaip sakiau: ne as blogai vairuoju, pas ji tik nervai silpni lotuliukas.gif paprasciausiai nevaziavau daugiau su juo, o dabar i jo burbuliavimus stengiuos nereaguoti (nes jau nerekia, bet vis bamba, kad darau kazka ne taip) nemanau, kad dabar reiketu skirtis, kad jis toks butent mokant vaziuoti rolleyes.gif turim abu savo masinas, todel kiekviena diena vazinejam atskirai, o jei visai nemokeciau vairuoti niekas man teisiu nebutu daves blush2.gif
kiek zinau tai daugumai vyru ju zmonos nera superines vairuotojos 4u.gif
Atsakyti