QUOTE(Eveli` @ 2012 01 05, 17:32)
Laba vakara
uzejau pasipasakot
vairavimo mokykla kuria lankau, vairavimo pamoku nebeturi po 17h, ir pradeda taip pat 8h. As dirbu tokiu paciu grafiku. Kad isvazinet visas 15 pamoku, pasiemiau 2sav atostogu. Instruktorius pradziai pasirode malonus, ramaus budo, nestaugiantis, issakantis klaidas bei pamokantis, viskas kaip ir turetu but. Sake sumetysim tas tau pamokas, tik nesijaudink ir JOKIU budu nepersikelk egzamino, jis man sausio 14d. Pries tai gyre, kad tikrai gerai sekasi vairuoti, bet pries kelias dienas taip apstauge, trenke durim, liepe 20min sedet ir sukinet vaira - ismokt skaiciuoti iki dvieju. Nieko nesakau, pati ta diena supratau kad ne man vairuot siandien. Dabar, kai liko kelios pamokos, staugia ant manes, velniai zino ka sneka, ir as pradedu to vaziavimo bijot kaip velnias kryziaus.
Taciau dabar, kai liko 2 pamokos, jis man sako na va kita savaite ateisi 9h, ir paimsi dar kelias papildomas. Bet as juk neprivalau imti papildomas pamokas, ir butent pas juos taip? Bet kuriuo atveju jie man turi po tu 15 isvazinetu pamoku duoti liudijima? Ar as kazko nesupranu?
uzejau pasipasakot
vairavimo mokykla kuria lankau, vairavimo pamoku nebeturi po 17h, ir pradeda taip pat 8h. As dirbu tokiu paciu grafiku. Kad isvazinet visas 15 pamoku, pasiemiau 2sav atostogu. Instruktorius pradziai pasirode malonus, ramaus budo, nestaugiantis, issakantis klaidas bei pamokantis, viskas kaip ir turetu but. Sake sumetysim tas tau pamokas, tik nesijaudink ir JOKIU budu nepersikelk egzamino, jis man sausio 14d. Pries tai gyre, kad tikrai gerai sekasi vairuoti, bet pries kelias dienas taip apstauge, trenke durim, liepe 20min sedet ir sukinet vaira - ismokt skaiciuoti iki dvieju. Nieko nesakau, pati ta diena supratau kad ne man vairuot siandien. Dabar, kai liko kelios pamokos, staugia ant manes, velniai zino ka sneka, ir as pradedu to vaziavimo bijot kaip velnias kryziaus.
Taciau dabar, kai liko 2 pamokos, jis man sako na va kita savaite ateisi 9h, ir paimsi dar kelias papildomas. Bet as juk neprivalau imti papildomas pamokas, ir butent pas juos taip? Bet kuriuo atveju jie man turi po tu 15 isvazinetu pamoku duoti liudijima? Ar as kazko nesupranu?
kas cia per elgesys ? Pasikeiskite i kita. Apskuskite chama. Toks jo elgesys tai bandymas jums ivaryti nepasitikejima ir ismelzti dar kelias pamokas. Zodziu ismusa is pusiausvyros ir tada jau darote ka lieps. As tokio elgesio nepakesciau.
Man pasiseke, spejau issilaikyti teises dar pries pakeiciant i nesamoningai ilgus kursus ir bereikalingai ispusus egzaminus.
Dabar JAV laikysiu teises. Cia viskas paprasta. Kursu jokiu lankyti nereikia. Atejai, isleikei egzamina. Pasiskyrei vairavimo egzamina. Nori mokaisi vaziuoti su instruktoriais, nori mokaisi su savo masina, tik turi kazkas salia sedeti. Nori isklausai 5 valandu kursa, kuris sumazina draudima, nori neklausai. Kas idomiausia, kad vairuoja amerikieciai neprasciau nei lietuviai, gal net kulturingiau.
O rekti tuo labiau niekas nedristu, o isdristu, labai gailetusi Vertinkite save, neleiskite chamui minkyti i saves bile ko.
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 06, 15:48)
O man atrodo visai geras tas istatymas, nes seniau isvis galejo tik instruktoriai mokyti.
Ir naturalu, kad nenori plesti labai to seimos nariu rato
Ir naturalu, kad nenori plesti labai to seimos nariu rato
Nieko naturalaus. Suvarzoma zmogaus pasirinkimo laisve. Galu gale ne visi turi lesu moketi uz pamokas. Kas geriau, ar kai priedurnis instruktorius kaukia uz pinigus, ar draugas, brolis, kaimynas moko ramiai ir uz dyka ?