Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(lauruciuxs @ 2012 01 05, 18:39)
dar beje su tokiu klausimu. jau reikia klevo lapa pirkti. galvoju apie magnetini. kokia jusu nuomone gal kas susiduret, ar gwerai laiko, kur klijuojas

Laiko gerai, bet atejus is parduotuves galit jo nerasti, tai teks visur su savim nesiotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2012 01 05, 19:39)
dar beje su tokiu klausimu. jau reikia klevo lapa pirkti. galvoju apie magnetini. kokia jusu nuomone gal kas susiduret, ar gwerai laiko, kur klijuojas

Man klevo lapą davė Regitroje thumbup.gif
O kažin kaip realiai yra? Ar esant užklijuotam lapui, gali važiuot kitas asmuo? kaip dėl greičio ribojimo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linarija: 05 sausio 2012 - 21:12
aš turiu paprastą lapą ir kur iš vidaus klijuojasi.

MB važiuoja su lapu, kai sustabdė per reidą nieko nesakė...
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 05, 23:24)
aš turiu paprastą lapą ir kur iš vidaus klijuojasi.

MB važiuoja su lapu, kai sustabdė per reidą nieko nesakė...

O kur tokį pirkote?
Atsakyti
Nakti su dukra buvom isvaziavusios pasivazineti,tai biski juokinga buvo,paryciui viena kita masina jau pasirodo,privaziuoja arciau,pamato M raidele ir iskart atsilieka per kokius 10m thumbup.gif Matyt,dasyla zmonems,kad jei jau nakti vairuot mokosi tai geriau jau pasisaugot tokiu... ax.gif bet del viso pikto kamera buvau pasistaciusi,o maza kas,dar koks pakisti specialiai sugalvos... g.gif
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2012 01 05, 22:49)
Man klevo lapą davė Regitroje  thumbup.gif
O kažin kaip realiai yra? Ar esant užklijuotam lapui, gali važiuot kitas asmuo? kaip dėl greičio ribojimo?  g.gif

Aš teorijos destytojo klausiau, kai dar mokiausi, tai sake kad jei lapas priklijuotas ,tai ir važiuoti turi kaip su lapu, t.y. 70 km/h, arba 90 autostradoj, bet mano vyras aišku su mano "lapu" varynėja ir nežiuri, kol kas niekas nestabde
Atsakyti
QUOTE(linarija @ 2012 01 05, 21:57)
O kur tokį pirkote?

Senukuose.
kaina nepilni 8 lt.
tik kad rombas jis, o ne kvadratas...

http://www.senukai.l...s-107053_4.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumcė Šmumcė: 05 sausio 2012 - 23:33
Laba vakara smile.gif

uzejau pasipasakot verysad.gif
vairavimo mokykla kuria lankau, vairavimo pamoku nebeturi po 17h, ir pradeda taip pat 8h. As dirbu tokiu paciu grafiku. Kad isvazinet visas 15 pamoku, pasiemiau 2sav atostogu. Instruktorius pradziai pasirode malonus, ramaus budo, nestaugiantis, issakantis klaidas bei pamokantis, viskas kaip ir turetu but. Sake sumetysim tas tau pamokas, tik nesijaudink ir JOKIU budu nepersikelk egzamino, jis man sausio 14d. Pries tai gyre, kad tikrai gerai sekasi vairuoti, bet pries kelias dienas taip apstauge, trenke durim, liepe 20min sedet ir sukinet vaira - ismokt skaiciuoti iki dvieju. Nieko nesakau, pati ta diena supratau kad ne man vairuot siandien. Dabar, kai liko kelios pamokos, staugia ant manes, velniai zino ka sneka, ir as pradedu to vaziavimo bijot kaip velnias kryziaus. doh.gif
Taciau dabar, kai liko 2 pamokos, jis man sako na va kita savaite ateisi 9h, ir paimsi dar kelias papildomas. Bet as juk neprivalau imti papildomas pamokas, ir butent pas juos taip? g.gif Bet kuriuo atveju jie man turi po tu 15 isvazinetu pamoku duoti liudijima? Ar as kazko nesupranu? g.gif doh.gif

Atsakyti
Reiktų aiškintis savo vairavimo mokykloj.
pas mus nieko panašaus nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2012 01 06, 02:32)
Laba vakara smile.gif

uzejau pasipasakot  verysad.gif
vairavimo mokykla kuria lankau, vairavimo pamoku nebeturi po 17h, ir pradeda taip pat 8h. As dirbu tokiu paciu grafiku. Kad isvazinet visas 15 pamoku, pasiemiau 2sav atostogu. Instruktorius pradziai pasirode malonus, ramaus budo, nestaugiantis, issakantis klaidas bei pamokantis, viskas kaip ir turetu but. Sake sumetysim tas tau pamokas, tik nesijaudink ir JOKIU budu nepersikelk egzamino, jis man sausio 14d. Pries tai gyre, kad tikrai gerai sekasi vairuoti, bet pries kelias dienas taip apstauge, trenke durim, liepe 20min sedet ir sukinet vaira - ismokt skaiciuoti iki dvieju. Nieko nesakau, pati ta diena supratau kad ne man vairuot siandien. Dabar, kai liko kelios pamokos, staugia ant manes, velniai zino ka sneka, ir as pradedu to vaziavimo bijot kaip velnias kryziaus.  doh.gif
Taciau dabar, kai liko 2 pamokos, jis man sako na va kita savaite ateisi 9h, ir paimsi dar kelias papildomas. Bet as juk neprivalau imti papildomas pamokas, ir butent pas juos taip?  g.gif  Bet kuriuo atveju jie man turi po tu 15 isvazinetu pamoku duoti liudijima? Ar as kazko nesupranu?  g.gif  doh.gif

Sveika,

Man egzaminas taip pat sausio 14d. 4u.gif
Na cia tikrai neturi taip buti, nesitaikstyk ir netylek juo labiau, as pakeiciau instruktoriu ir esu labai patenkinta. Buves pastoviai staugdavo ir net necenzuriniais zodziais metydavosi...

Atsakyti
Gali būti, kad neišduos baigimo liudijimo, jei neišlaikysi mokyklinio egzamino, kuris laikomas 15-tą pamoką. Kad staugia ir stresą varo, tai nenormalu 4u.gif Bet gali būti, kad jis mato/mano, kad dar nepakankamai gerai vairuojat ir todėl siūlo papildomas. Vis tik tai gali būti tik jo "išmislas", kad daugiau pinigų gautų unsure.gif Turėtum aiškiai jo klausti, kur, jo nuomone, tau dar reikia pasitempti, reikalauti, kad nestaugtų ant tavęs, nes tai netoleruotina. Manau (aišku, negaliu garantuoti, nes tikros tvarkos šiuo atveju nežinau), kad galėtum laikyti mokyklinį (jei toks pas jus yra) egzaminą per 15 pamoką ir be papildomų, o instruktorius turėtų leisti ir tik tokiu atveju, jei neišlaikytum, tada jau galbūt reikėtų papildomų pamokų ir perlaikymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveli` @ 2012 01 06, 01:32)
Laba vakara smile.gif

uzejau pasipasakot  verysad.gif
vairavimo mokykla kuria lankau, vairavimo pamoku nebeturi po 17h, ir pradeda taip pat 8h. As dirbu tokiu paciu grafiku. Kad isvazinet visas 15 pamoku, pasiemiau 2sav atostogu. Instruktorius pradziai pasirode malonus, ramaus budo, nestaugiantis, issakantis klaidas bei pamokantis, viskas kaip ir turetu but. Sake sumetysim tas tau pamokas, tik nesijaudink ir JOKIU budu nepersikelk egzamino, jis man sausio 14d. Pries tai gyre, kad tikrai gerai sekasi vairuoti, bet pries kelias dienas taip apstauge, trenke durim, liepe 20min sedet ir sukinet vaira - ismokt skaiciuoti iki dvieju. Nieko nesakau, pati ta diena supratau kad ne man vairuot siandien. Dabar, kai liko kelios pamokos, staugia ant manes, velniai zino ka sneka, ir as pradedu to vaziavimo bijot kaip velnias kryziaus.  doh.gif
Taciau dabar, kai liko 2 pamokos, jis man sako na va kita savaite ateisi 9h, ir paimsi dar kelias papildomas. Bet as juk neprivalau imti papildomas pamokas, ir butent pas juos taip?  g.gif  Bet kuriuo atveju jie man turi po tu 15 isvazinetu pamoku duoti liudijima? Ar as kazko nesupranu?  g.gif  doh.gif

Dar galima pabandyt pasiteiraut, gal instruktorius moko papildomai individualiai, ne per mokykla, turetu buti pigiau ir visi pinigai jam biggrin.gif Tada prisizadeti, kad imsi papildomas pas ji kai jau egzas mokykloj bus islaikytas. Abu busit suinteresuoti, kad islaikytum. O tada jau darysi kaip noresi, arba imsi pas ji arba ne..
Atsakyti