Laba vakara
uzejau pasipasakot
vairavimo mokykla kuria lankau, vairavimo pamoku nebeturi po 17h, ir pradeda taip pat 8h. As dirbu tokiu paciu grafiku. Kad isvazinet visas 15 pamoku, pasiemiau 2sav atostogu. Instruktorius pradziai pasirode malonus, ramaus budo, nestaugiantis, issakantis klaidas bei pamokantis, viskas kaip ir turetu but. Sake sumetysim tas tau pamokas, tik nesijaudink ir JOKIU budu nepersikelk egzamino, jis man sausio 14d. Pries tai gyre, kad tikrai gerai sekasi vairuoti, bet pries kelias dienas taip apstauge, trenke durim, liepe 20min sedet ir sukinet vaira - ismokt skaiciuoti iki dvieju. Nieko nesakau, pati ta diena supratau kad ne man vairuot siandien. Dabar, kai liko kelios pamokos, staugia ant manes, velniai zino ka sneka, ir as pradedu to vaziavimo bijot kaip velnias kryziaus.
Taciau dabar, kai liko 2 pamokos, jis man sako na va kita savaite ateisi 9h, ir paimsi dar kelias papildomas. Bet as juk neprivalau imti papildomas pamokas, ir butent pas juos taip?
Bet kuriuo atveju jie man turi po tu 15 isvazinetu pamoku duoti liudijima? Ar as kazko nesupranu?