Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Kliamka @ 2012 01 04, 20:37)
Automatiskai kazkas fiksuoja klaidas? Oho kad protingai  mastau.gif O garsas irgi girdisi? Tai filmuoja ne tik paskutine pamoka, o visas? Jei nenori buti filmuojama tai teisiu jau neturesi taip iseina lotuliukas.gif  doh.gif

na pas mane tai instruktorius fiksuoja klaidas. man jis tik parode kad bus filmuojama ir kaip viskas vyks, as jau baigusi mokykla tik pas ji vazineju papildomas. o ta filmuota medziaga bus reikalinga tam kad jeiu regitroje neislaikai, tai jie mazdaug paziures ta medziaga ir aiskinsis ale gal ir mokyklinis egzaminas nekaip islaikyts buvo ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orange_Tiger: 05 sausio 2012 - 13:27
QUOTE(jaruta @ 2012 01 05, 13:21)
tai pilnai sutinku,bet issilaikiau tai spali ir vat se tau kad nori tie keli menesiai,gerai kad nepasiule regitroj persilaikyt.Parasiau laiska,lauksiu atsakymo ,ka atrasys  ax.gif

suprantu,kaip pikta 4u.gif
bet mokyklinis nemokamas, manau išlaikysit jį lengvai,kai Regitra jau įveikta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 05, 13:29)
suprantu,kaip pikta  4u.gif
bet mokyklinis nemokamas, manau išlaikysit jį lengvai,kai Regitra jau įveikta  4u.gif

tai zinoma kad islaikysiu,tik nemegstu tokiu staigmeneliu biggrin.gif esu teisybes ieskotoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Jaruta, nesamone kazkokia, ar tu tuo tikra. Juk tik 3 menesiai praejo.
Biski nesupratau, tai jums neleidzia laikyti praktikos, todel, kad regitrinis egzas praeitais metais laikytas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 05 sausio 2012 - 13:37
gali ir tik 3 d. praeit, jei įstatymas ar taisyklės įsigaliojo nuo sausio 1 d. tai tos kelios dienos vistiek yra iki akto įsigaliojimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 05, 14:38)
gali ir tik 3 d. praeit, jei įstatymas ar taisyklės įsigaliojo nuo sausio 1 d. tai tos kelios dienos vistiek yra iki akto įsigaliojimo  doh.gif

Kascia per "nauja programa", ar kas matet ja?
Atsakyti
QUOTE(Birzele5 @ 2012 01 04, 22:28)
Kas neseniai laikete regitroje praktikos egzamina Kaune, sakykit, ar instruktoriai uzduoda tuos teorinius klausimus?  g.gif

Man viena uzdave smile.gif

Ant estakados moke su rankiniu, kas man nelabai patiko, nes daznai nepavykdavo jo nuleist blush2.gif Bet per egzamina del to bedu nebuvo biggrin.gif Bet sugebejau uzgesti ant tos mazos regitros estakados doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 05, 13:35)
Jaruta, nesamone kazkokia, ar tu tuo tikra. Juk tik 3 menesiai praejo.
Biski nesupratau, tai jums neleidzia laikyti praktikos, todel, kad regitrinis egzas praeitais metais laikytas  g.gif

neleidzia tol kol dar mokyklinio neissilaikysiu mirksiukas.gif na dar laukiu atsakymo is vairavimo mokyklos ,ziuresiu ka jie uzgiedos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 05, 13:39)
Kascia per "nauja programa", ar kas matet ja?

Žodžiu, neradau jokios informacijos, apie privalomus teorijos egzaminus mokyklose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 01 05, 14:10)
Žodžiu, neradau jokios informacijos, apie privalomus teorijos egzaminus mokyklose. g.gif

gal tik konkrečios mokyklos šitą taiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2012 01 05, 14:10)

tai Regitros puslapy ir nerasit cia mokyklos taisyklese isigaliojo ,jie nepraleis tol kol neislaikysiu pas juos teorijos ,,o tada vel viskas po seno .Tik vat klausimas ar visuose !Kaip supratau mokyklos kelsis reitingus pagal Regitrose islaikytu mokiniu procentus,kuo daugiau isleis apmokintus ,tuo daugiau mokyklai bus naudos,kad jie nepaleidzia zaliu i gatve smile.gif na cia gali daug ka ismastyt,o jie saugo savo vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 05, 14:11)
gal tik konkrečios mokyklos šitą taiko smile.gif

Gali būti, kad nepriima eksternu besimokinančius.

Va dabar galvoju, gal jaruta Jūs kai pradėjot mokytis, nepasakėt, kad norit eksternu ar pan?
Atsakyti