Kaip gali filmavimo sistema pati klaidas užfiksuotis Gal tos kameros kainuoja dešimtis tūkstančių?
Kameros tiesiog nufilmuoja vaizdą, o po filmavimo jį peržiūrint, tiesiog pats instruktorius pasako apie padarytas klaidas........
Visas auto turėtų būti prigrūstas jutiklių ir daviklių, kad klaidas fiksuotų (pvz.: posūkio rodymo jutiklis, vairo jutiklis, gazo stabdžių jutiklis ir tt.). Žodžiu nerealus dalykas.
o pas mane kaip diena taip naujiena pasirodo kad issilaikius teorija buvau anais metais regitroj,dabar vis tiek teks ir mokykloj laikyt,nesvarbu kad turiu regitros islaikyma be zodziu su savo tom naujom taisyklem ir isradimais
QUOTE(jaruta @ 2012 01 05, 12:37)
o pas mane kaip diena taip naujiena pasirodo kad issilaikius teorija buvau anais metais regitroj,dabar vis tiek teks ir mokykloj laikyt,nesvarbu kad turiu regitros islaikyma be zodziu su savo tom naujom taisyklem ir isradimais
Nesupratau, gal būtų galima plačiau? važiavimą mokykloj laikyti?
QUOTE(zzitukass @ 2012 01 05, 12:39)
Nesupratau, gal būtų galima plačiau? važiavimą mokykloj laikyti?
turiu omeny teorija kad jei issikaiket 2011 metais regitroj,mokykloj dar teks teorija laikyt ,nors buvo anksciau kad turint 12 klasiu atestata,nereik mokyklinio ,o dabar negalesiu eit praktikos laikyt,kol tu bilietu neispresiu mokykloj
QUOTE(jaruta @ 2012 01 05, 12:49)
turiu omeny teorija kad jei issikaiket 2011 metais regitroj,mokykloj dar teks teorija laikyt ,nors buvo anksciau kad turint 12 klasiu atestata,nereik mokyklinio ,o dabar negalesiu eit praktikos laikyt,kol tu bilietu neispresiu mokykloj
Net jei jau turiu mokyklos pažymėjimą? (eksternu buvau baigus) bet ne pernai, seniau
QUOTE(jaruta @ 2012 01 05, 13:49)
Kazkas cia ne taip...juk ir dabar turint 12kl.atestata nereikia teorijos mokyklinio egzamino...
QUOTE(denaxa @ 2012 01 05, 13:01)
Kazkas cia ne taip...juk ir dabar turint 12kl.atestata nereikia teorijos mokyklinio egzamino...
dabar reikia tuoj atrasiu pakeitimus
DĖMESIO !!! Visi mokiniai, kurie vairavimo kursus baigs po 2012 m., teorijos mokyklinį egzaminą privalės išsilaikyti nauja programa. Egzaminus šia programa galima laikytis nuo 2011.12.29.
P.s. Praktikos galutinė įskaita bus vykdoma tik tada, kai teigiamai išlaikytas teorijos mokyklinis egzaminas (nauja programa).
cia galioja tiem kuriems i siuos metus isoko privalomos vairavimo pamokos,o man ju tik viena isoko,nors nusisauk
MOKYKLINIŲ TEORIJOS EGZAMINŲ TVARKA:
1. Prieš egzaminą išsprendžiate KET testą bei surenkate ne mažiau kaip 93 proc.
2. Paleidžiama egzamino programa
3. Egzaminas išlaikytas jei surenkate ne mažiau kaio 80 proc.
4. Perlaikymas ne anksčiau kaip kitą darbo dieną
5. Su savimi turėti asmens dokumantą
va ka radau mokyklos tinklalapy,ta paty sake instruktorius
QUOTE(denaxa @ 2012 01 05, 13:01)
Dabar žiūrėjau Regitros puslapyje, tokių naujienų neradau
QUOTE(gedas512 @ 2012 01 05, 09:47)
Kaip gali filmavimo sistema pati klaidas užfiksuotis Gal tos kameros kainuoja dešimtis tūkstančių?
Kameros tiesiog nufilmuoja vaizdą, o po filmavimo jį peržiūrint, tiesiog pats instruktorius pasako apie padarytas klaidas........
Visas auto turėtų būti prigrūstas jutiklių ir daviklių, kad klaidas fiksuotų (pvz.: posūkio rodymo jutiklis, vairo jutiklis, gazo stabdžių jutiklis ir tt.). Žodžiu nerealus dalykas.
Kamera kainuoja apie tukstanti...ir tikrai fiksuoja klaidas,yra ten ivesta speciali programa,ir isaugomas lyg tai ne visas video,o tik tos vietos su klaidom.Kokias klaidas fiksuoja-kol kas dar nezinau,bet dalykas realus.Beje,kamera fiksuoja vaziavimo greiti ir dar kazka ten,na,jei pavyks suzinoti smulkiau galesiu parasyti... Jutikliai ir davikliai sugrusti i kamera O kadangi filmuojamas ir vairuotojas su instruktorium-labai gerai matosi kas masinoje dedasi Dar yra galimybe navigacija prijungti
dar karta skaitineju tas naujas taisykles,na ryt dar tikrai pasigincysiu ,nes cia vejai ,esu pikta,nes tikros nesamones
šiaip logikos yra...
Visgi KET gali kasmet keistis, ir teoriją išlaikius prieš metus ar tris žinios gali būti pasenusios...
Visgi KET gali kasmet keistis, ir teoriją išlaikius prieš metus ar tris žinios gali būti pasenusios...
QUOTE(Pumcė Šmumcė @ 2012 01 05, 13:17)
šiaip logikos yra...
tai pilnai sutinku,bet issilaikiau tai spali ir vat se tau kad nori tie keli menesiai,gerai kad nepasiule regitroj persilaikyt.Parasiau laiska,lauksiu atsakymo ,ka atrasys