Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

[quote=Orange_Tiger,2012 01 04, 19:45]
Automobilio viduje yra kamera, ir isoreje kiek pamenu, vairuojant instruktorius paspaudzia mygtuka kurio pagalba fiksuojamos padaromos klaidos. baigus vaziavima galima pasiziureti klaidas jas aptarti ir t.t. filmuotoje medziagoje matosi pats vairuotojas ir kelio atkarpa. teko su savo instruktoriumi jau taip vaziuoti viena karta.

Labai gerai, kad gali savo klaidas pasiziureti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tomute.b @ 2012 01 04, 21:24)
Sveikos, as naujoke cia biggrin.gif vakar islaikiau regitros teorija smile.gif sausio 19d. praktinis egzaminas.
Paskaitinejus jusu tema, dabar iskilo toks klausimas: ar visos moketes ant estakados uzvaziavus ir sutojus rankini uztraukt? Manes taip nemokino (cia Mazeikiuose). Tiesiog uzvaziuoji, sustoji, laikai sankaba ir stabdi. Leidi sankaba, kol masina pradeda kitaip dirbiti (garsas kitoks truputi) ir nukeli koja nuo stabdzio pridedi ciut gazo ir pravaziuoji. Ar cia skaitosi kad blogas toks uzvaziavimas, ar galima pasirinkt kaip nori, su rankiniu ar be? biggrin.gif

mane mokino ir su rankiniu ir su paprastu stabdziu, nera skirtumo kaip regitroj sustosi,
cia diskutuojat apie sankabas, tai as regitro ( su astra) ant estakados kuo puikiausisi pajudejau ir be gazo, vien atleidus sankaba, nors intruktorius buvo mokes, kad jei bus jautri sankaba, kad reikia ir siek tieek gazo paduot atleidziant sankaba, as kai pradejau vazinet su benzininiu golfuku, tai buvo sunkoka susidraugaut su jautria sankaba ir ne karta uzgest teko, bet dabar jau pripratau kiek sankaba atleist, kiek gazo spaust, nors pas vyra irgi benzinine masina, bet kur gas galingesnis variklis, tai atleidus sankaba masina pradeda judeti smile.gif
Atsakyti
Kas neseniai laikete regitroje praktikos egzamina Kaune, sakykit, ar instruktoriai uzduoda tuos teorinius klausimus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birzele5 @ 2012 01 04, 21:28)
Kas neseniai laikete regitroje praktikos egzamina Kaune, sakykit, ar instruktoriai uzduoda tuos teorinius klausimus?  g.gif

as net nezinau kokie jie...mano instruktorius net neuzsimine, tikejaus kad normaliai supazindins ir su jais, su sandara ir pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Orange_Tiger @ 2012 01 04, 19:45)
Automobilio viduje yra kamera, ir isoreje kiek pamenu, vairuojant instruktorius paspaudzia mygtuka kurio pagalba fiksuojamos padaromos klaidos. baigus vaziavima  galima pasiziureti klaidas jas aptarti ir t.t. filmuotoje medziagoje matosi pats vairuotojas ir kelio atkarpa. teko su savo instruktoriumi jau taip vaziuoti viena karta.

Automatiskai kazkas fiksuoja klaidas? Oho kad protingai mastau.gif O garsas irgi girdisi? Tai filmuoja ne tik paskutine pamoka, o visas? Jei nenori buti filmuojama tai teisiu jau neturesi taip iseina lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomute.b @ 2012 01 04, 20:24)
Sveikos, as naujoke cia biggrin.gif vakar islaikiau regitros teorija smile.gif sausio 19d. praktinis egzaminas.
Paskaitinejus jusu tema, dabar iskilo toks klausimas: ar visos moketes ant estakados uzvaziavus ir sutojus rankini uztraukt? Manes taip nemokino (cia Mazeikiuose). Tiesiog uzvaziuoji, sustoji, laikai sankaba ir stabdi. Leidi sankaba, kol masina pradeda kitaip dirbiti (garsas kitoks truputi) ir nukeli koja nuo stabdzio pridedi ciut gazo ir pravaziuoji. Ar cia skaitosi kad blogas toks uzvaziavimas, ar galima pasirinkt kaip nori, su rankiniu ar be? biggrin.gif

Mano moke su darbiniu stabdziu.
Per paskutine pamoka paprasiau, kad parodytu dar kaip uzvaziuot su rankiniu.
Regitroje naudojau darbini.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 04, 19:40)
Dar kartą pasikartosiu, kad niekada nespaudžiau gazo ant estakados, nei mokydamasi, nei per egzaminą ir labai smagiai užvažiavau, žiūriu kad jau tuoj žemyn lėksiu, tik spėk stabdyt, kad spėtum į kitą pratimą įtaikyt. Neįsikalkit, kad ten būtina variklį smaugti lb keliant apsukas.

Pasiseke smile.gif Su tuo anuo golfuku gesta net seni vairuotojai su n metu stazo,ir ne ant estakados,o is vietos pajudedami smile.gif Pati savo akimis maciau smile.gif
O smaugti nei vienos masinos nereikia,apsukos keliamos iki 2000rpm-tai yra optimaliausios apsukos varikliui,prie tokiu ir pavaros perjungiamos smile.gif Kalba buvo apie tai,kad dar neatleidus sankabos minamas gazas ir neatleidziamas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 01 04, 21:37)
Automatiskai kazkas fiksuoja klaidas? Oho kad protingai  mastau.gif O garsas irgi girdisi? Tai filmuoja ne tik paskutine pamoka, o visas? Jei nenori buti filmuojama tai teisiu jau neturesi taip iseina lotuliukas.gif  doh.gif

Aha,klaidas fiksuoja automatiskai,o filmuoja kelia priekyje ir galine kamera-instruktoriu su mokiniu,kelio uz masinos nefilmuoja,tai visu klaidu niekaip neuzfiksuos ax.gif .Visu pamoku nefilmuos,tik galutine iskaita,tiesiog kameros svieziai isigytos,reikia ju galimybes ir veikima issiaiskinti,tai vat instruktoriai jas dabar ir bando ant mokiniu smile.gif Maciau vaizdo medziaga nakti filmuota su tokia kamera,kokybe visai nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 01 04, 22:03)
Mano moke su darbiniu stabdziu.
Per paskutine pamoka paprasiau, kad parodytu dar kaip uzvaziuot su rankiniu.
Regitroje naudojau darbini.

mane visada moke su rankiniu, kaip su darbiniu ne nezinociau. idomu ar teises jau padarytos, nes intike neleidzia kazkodel paziureti, neatidaro
Atsakyti
QUOTE(Birzele5 @ 2012 01 04, 20:28)
Kas neseniai laikete regitroje praktikos egzamina Kaune, sakykit, ar instruktoriai uzduoda tuos teorinius klausimus?  g.gif

Ne manes ir niekas nesupazindino su automobiliu , pati kalusynejausi kas sove i galva nes kitaip butu net nepradejas nieko pasakoti 4u.gif o per egzamina regitroje klausia apie masina ir kai nieko nezinai tai sakes reik zinot tad instruktoriu reik klausyneti patiems taip iseina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 04, 21:32)
as net nezinau kokie jie...mano instruktorius net neuzsimine, tikejaus kad normaliai supazindins ir su jais, su sandara ir pan  g.gif

Man tai per pirma pamoka atidare kapota, parode kur koks bakelis, ka i juos pilti, kur koks jungiklis, kaip ijungi, kaip patikrinti ar veikia ir tt. Paskui dar paklausinejo, patikrino, kaip isimimiau. ax.gif
O regitroj jokiu klausimu negavau g.gif ir tai pastebejau tik grizus namo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VABALIUKE @ 2012 01 04, 22:02)
Man tai per pirma pamoka atidare kapota, parode kur koks bakelis, ka i juos pilti, kur koks jungiklis, kaip ijungi, kaip patikrinti ar veikia ir tt. Paskui dar paklausinejo, patikrino, kaip isimimiau. ax.gif 
O regitroj jokiu klausimu negavau g.gif  ir tai pastebejau tik grizus namo blush2.gif

mane irgi pirmą pamoką apšvietė, o paskutinę viską pakartojom.
Regitroj abu kartus gavau po tris klausimus.
Atsakyti
Bet kas per sistema turi buti kad pati klaidas fiksuotu blink.gif mastau.gif mastau.gif neikertu. mastau.gif pagarba tokiai sistemai kuri jaucia kad vazuojama per geltona svesofora, kad nera papildomos rodykles ar kad prie perejos zmogus stovi... dirol.gif
Atsakyti