mąstau dabar..kad ir aikštelės jau bijau...seniai labai joje buvau-per egzą regitroj,o prieš tai dar prieš savaitę,tai išvis aikštelėj kokias 6-7sav.nebuvau..bijau,kad ką pamiršau...nors dabar atrodo,kad ne.bijau,kad dėl šlapios dangos susimausiu dar pirmam pratime,užvažiuot ant linijos įsibegėjime galiu...plius hiundai neesu vairavus...
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 03, 19:48)
mąstau dabar..kad ir aikštelės jau bijau...seniai labai joje buvau-per egzą regitroj,o prieš tai dar prieš savaitę,tai išvis aikštelėj kokias 6-7sav.nebuvau..bijau,kad ką pamiršau...nors dabar atrodo,kad ne.bijau,kad dėl šlapios dangos susimausiu dar pirmam pratime,užvažiuot ant linijos įsibegėjime galiu...plius hiundai neesu vairavus...
svarbiausia, atrodyk uztikrinta ir islaikysi.
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 03, 19:03)
svarbiausia, atrodyk uztikrinta ir islaikysi.
Pritariu
sveikos
o man lyjant, ar sningant, ar saulei svienciant vienodai vairuot siandien ejau i pirma papildomu,tai ka susiduriau su gyvatele aikstelej.... keikiaus kaip galejau na dar plius mokykliniuose auto kameros istatytos,taigi sypsomes
o man lyjant, ar sningant, ar saulei svienciant vienodai vairuot siandien ejau i pirma papildomu,tai ka susiduriau su gyvatele aikstelej.... keikiaus kaip galejau na dar plius mokykliniuose auto kameros istatytos,taigi sypsomes
o man valytuvai maišo
nors kol mokinausi tai dzin buvo.
geras tas žinojamas, kad instruktorius atsakingas
nors kol mokinausi tai dzin buvo.
geras tas žinojamas, kad instruktorius atsakingas
sveikos,labai atsiprasau kad trukdau,bet noriu paklausti kas atsitiko regitroje,nes neimanoma uzsiregistruoti i vairavimo egzamina...
QUOTE(*Grazina* @ 2012 01 03, 21:36)
sveikos,labai atsiprasau kad trukdau,bet noriu paklausti kas atsitiko regitroje,nes neimanoma uzsiregistruoti i vairavimo egzamina...
Jūs per kokią naršyklę naršote? Man per mozilla ir neleido,pabandykite per kitą(aš pzv dabar ten įlendu chrome)
Ups neparašiau kokia
skaitau merginu baimes, lygiai tos pacios ir mane kamuoja Siandien aisksteleje vaziavau tragiskai, gal prisidejo mirgrena net vaistai nepadeda, kazkaip gatveje mazos klaideles, o aiksteleje kaip nesveika, T sankryza normaliai, istrizai dar nieko nu bet 90 pastoviai skersuoju su visa masina...
zodz tikrai buvo lengviau baigti unika nei tai.... egzas 14d. jauciu nukelsiu...
zodz tikrai buvo lengviau baigti unika nei tai.... egzas 14d. jauciu nukelsiu...
neislaikiau.egzaminuotojas LABAI geras buvo Juozas berods.leido man taisytis,bet nepavyko.jis pats sake,kad ant labai levo golfo uztaikiau.jame pajudejimas estakadoj labai specifinis.zodziu.ant estakados 8k.gesau....regresa darau..praejusi karta mieste..jei su tokiu egzaminuotoju buciau i miesta isvarius,tikrai buciau islaikius.ir dar statymas lengviausias pakliuvo...
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 04, 15:06)
neislaikiau.egzaminuotojas LABAI geras buvo Juozas berods.leido man taisytis,bet nepavyko.jis pats sake,kad ant labai levo golfo uztaikiau.jame pajudejimas estakadoj labai specifinis.zodziu.ant estakados 8k.gesau....regresa darau..praejusi karta mieste..jei su tokiu egzaminuotoju buciau i miesta isvarius,tikrai buciau islaikius.ir dar statymas lengviausias pakliuvo...
neliudek buna dienu kaip tycia...
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 04, 14:06)
oi kaip gaila, nu nenusimink, pavyks kita karta
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 04, 14:06)
O koks ten pajudejimas, kodel gesai, gal golfas labai jautrus? Ne tragedija cia, kiti po 5 kartu islaiko tik....