Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(jovita25 @ 2012 01 02, 21:53)
MERGINOS GAL ZINOTE KUR BUTU GALIMA UZ PINIGELIUS AIKSTELEJE PASIVAZINETI SU VYRU SAVO  4u.gif VILNIUS

Mes važinėjom prie keliu policijos aikštele yra, 10 lt. val., tik ten stačiam, įstrižam ir T formoj žymėjimas siauresnis, nej turetu buti, o aš negalėjau suprast kodel taip linijos arti gaunasi kai įvažiuodavau biggrin.gif ,po to instruktorius pasake del tu linijų, bet kai išmokau statyt ten, tai jau Regitra nebaisi buvo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 03 sausio 2012 - 00:35
Man sako, kad Elektrenuose yra kazkokia nemokama aikstele. Tik problemyte, reikia i Elektrenus nuvaziuot.
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2011 12 22, 19:54)

LYGIAGRETUS:

user posted image

1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury
2) susuki vairą į dešinę iki galo
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą
4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele
5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui)

Draugė pastebėjo, kad viena klaidelė yra, po 3) turėtų būti:4) ištiesint vairą,važiuot atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele...
Atsakyti
man ryt regitra,bet jauciu neisiu..uz masinos vairo menesi nesedejau,plius,dregna danga ir lyjant neesu vaziavus.nieks patiket negali.visa rudeni vairavau,bet niekad neuztaikiau ant lietingos dienos..idealiom salygom viskas ok,bet dabar...jai dar karta neislaikyciau..smugis man butu..o klausykit,keites visgi ten regitroj tas isvaziavimas is T formos?intike nieko neraso,bet jis lyg ir susiauret turejo...
Atsakyti
sveikos smile.gif

Magnifique, kelinta kart jau eini laikyt?

Man tai visiskai nesiseka regitroj, nesuprantu kodel taip... Kai vazineju su vyru, viskas gerai... Instruktorius, sako manes jau nebera ka mokyt... Nu bet ten doh.gif , ir egzaminuotojai, man priekaistu "ale" neturi, bet vis KT padarau verysad.gif , o NK ne vienos, siaubas baubas man ta regitra verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 03, 15:57)
uz masinos vairo menesi nesedejau

aš būtent po mėnesio nesėdėjimo prie vairo ir išsilaikiau ax.gif
Atsakyti
Laba, iškilo klausimas, ar nuo sausio 1 d. regitroje yra filmuojami egzaminai, ar bus filmuojami tik mokykliniai egzaminai?

Aš laikiau prieš mėnesį regitroje egzaminą (Kaune), šešis kartus gesau nesamoningai, šiaip apvažiavau visą maršrutą ( šiek tiek egzaminuotojas jį sutrumpino), bet paskutiniame posūkyje užgesau 6 kartą ir viskas. Dar plius pridirbau keistų klaidų, kurių nedarydavau besimokydamas, tiesiog nesmagu. Egzaminuotojas pasitaikė geras, nenorėjo sukirst, dar keletą klaidų leido pasitaisyt.

Daug pinigų ir nervų kainuoja man tos teisės (pradėjau mokytis nuo nulio), prie vairo dar neesu pilnai užtikrintas. Žodžiu, man lengviau yra baigt bakalaurą universitete nei su tomis teisėmis knistis. biggrin.gif Kol nesimokinau vairuoti, tai iš šalies atrodė, kad labai paprasta vairuoti, bet deja...
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2012 01 03, 16:03)
sveikos  smile.gif 

Magnifique,  kelinta kart jau eini laikyt?

Man tai visiskai nesiseka regitroj, nesuprantu kodel taip... Kai vazineju su vyru, viskas gerai... Instruktorius, sako manes jau nebera ka mokyt... Nu bet ten  doh.gif , ir egzaminuotojai, man priekaistu "ale" neturi, bet vis KT padarau  verysad.gif , o NK ne vienos, siaubas baubas man ta regitra  verysad.gif

O kiek kartų laikeisi? Kokios klaidos?

Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 03, 16:57)
man ryt regitra,bet jauciu neisiu..uz masinos vairo menesi nesedejau,plius,dregna danga ir lyjant neesu vaziavus.nieks patiket negali.visa rudeni vairavau,bet niekad neuztaikiau ant lietingos dienos..idealiom salygom viskas ok,bet dabar...jai dar karta neislaikyciau..smugis man butu..o klausykit,keites visgi ten regitroj tas isvaziavimas is T formos?intike nieko neraso,bet jis lyg ir susiauret turejo...

Kad kazin kada tie orai geri bus,dabar kaip tik visai nieko.. Paskui dar ir uzsnigti gali,plikledis but ir pan. Va man egzas buvo tamsoj su lijundra kazkokia..
As siulyciau eiti ir neatidelioti, nes visai pasimirs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedas512 @ 2012 01 03, 16:21)
Laba, iškilo klausimas, ar nuo sausio 1 d. regitroje yra filmuojami egzaminai, ar bus filmuojami tik mokykliniai egzaminai?

paprasta vairuoti, bet deja...

bus filmuojama tik mokykliniai egzminai, nors pats laikas tai daryti ir regitroje maziau visokiu nesamoniu darytu egzaminuotojai ir jokiu sukirtinejimu nebutu kad pasidarytu savo statistika.
Atsakyti
QUOTE(raciren @ 2012 01 03, 17:03)
sveikos  smile.gif 

Magnifique,  kelinta kart jau eini laikyt?

Man tai visiskai nesiseka regitroj, nesuprantu kodel taip... Kai vazineju su vyru, viskas gerai... Instruktorius, sako manes jau nebera ka mokyt... Nu bet ten  doh.gif , ir egzaminuotojai, man priekaistu "ale" neturi, bet vis KT padarau  verysad.gif , o NK ne vienos, siaubas baubas man ta regitra  verysad.gif

antra dar tik..ryt tetis sake vejas bus ziaurus,arba snigs arba lis...bijau,kad neislaikysiu isgasdinta prastu oro salygu.vairuoju gerai,tik atidumo stinga.praejusi karta stop linija pravaziavau.filmuoja egzaminus?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 03, 18:12)
antra dar tik..ryt tetis sake vejas bus ziaurus,arba snigs arba lis...bijau,kad neislaikysiu isgasdinta prastu oro salygu.vairuoju gerai,tik atidumo stinga.praejusi karta stop linija pravaziavau.

Ei, tik nebijok! Laikiau vasarą, dienos buvo pasakiškos ir ką tu manai, tik įsėdau į automobilį visas dangus apsiniaukė, sutemo ir dar toks lietus užėjo, kad valytuvai nespėjo valyti. Neleido man nei sustoti kur nors pakely, persigandau taip pat, dar niekad nebuvau vairavusi tokiu oru, bet šiaip ne taip išlaikiau. smile.gif
Atsakyti