2012 pokyčiai
REGITRA
Patikrinimo klausimai prieš praktinį vairavimo egzaminą Regitroj
Praktikos egzamino vertinimo aprašas
Praktikos egzamino vertinimo aprašo 1 priedas
Praktikos egzamino vertinimo aprašo 2 priedas
PARKAVIMAS
STATMENAS:
1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu
2) susuki vairą į kairę iki galo
3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio
4) susuki vairą į dešinę iki galo
5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms
6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto)
7) važiuoji atgal iki galinės linijos
ĮSTRIŽAS:
1) važiuoji, kol antra gairelė atsiduria mažo langelio vidury
2) susuki vairą į dešinę iki galo
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms
4) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos, žiūrėdama į dešinį veidrodėlį
LYGIAGRETUS:
1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą
4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele
5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui)
T FORMA:
1) važiuoji truputį dešiniau, kol per dešinį veidrodėlį pamatai linijos užapvalinimą
3) įjungi atbulinę ir važiuoji atgal, iš pradžių žiūrėdama į dešinį, po to į kairį veidrodėlius, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms
4) įsidėmi dešinio veidrodėlio padėtį su linija
Šito žingsniuko reikia tam, kad žinotumum, kada susukinėt vairą išvažiuojant iš T formos. Tik dar priklauso, į kurią pusę liepia išvažiuot. Kaune liepia į dešinę. Gal visu taip, nežinau, bet paveiksliuke parodyta į kairę. Jeigu į kairę, tai tada reikia įsidėmėt iš kitos pusės.
5) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos
Visoms sėkmės! ir
SENOJI TEMA
Mano mergyte siandien issilaike Regitroj teorija Is pirmo karto,per 7 min.,100 proc. Isejus is egzamino pirmi zodziai buvo:"aina sikt,kokie lengvi klausimai!",ir, aisku,sypsena iki ausu .
Keliu cia savo paskutine zinute is tos temos,pasigirti norisi...
QUOTE(denaxa @ 2011 12 22, 21:16)
Mano mergyte siandien issilaike Regitroj teorija Is pirmo karto,per 7 min.,100 proc. Isejus is egzamino pirmi zodziai buvo:"aina sikt,kokie lengvi klausimai!",ir, aisku,sypsena iki ausu .
Mano teorijos laikymo laikas irgi buvo panašus
Kokia jūsų nuomonė? http://kauno.diena.l...smugiais-397641 (atsiprašau, jei jau buvo įdėta). Aš manau, kad tai kvailumo viršūnė... Ir dar tėvui taip elgtis, gėda...
QUOTE(salduslaikas @ 2011 12 23, 00:16)
Kokia jūsų nuomonė? http://kauno.diena.l...smugiais-397641 (atsiprašau, jei jau buvo įdėta). Aš manau, kad tai kvailumo viršūnė... Ir dar tėvui taip elgtis, gėda...
ką čia bepasakysi nesekiotu tevas to vaiko kai egzaminą laiko tai išlaikytų. O dbr kažin kada išlaikys su tokia reputacija. tipo paslauga vaikui padarė.
denaxa, mano irgi panašios mintys buvo kai išlaikiau teoriją.
QUOTE(denaxa @ 2011 12 22, 22:16)
sveikinu, tikiuosi, kad tie klausimai tikrai lengvi ten...
QUOTE(denaxa @ 2011 12 22, 21:16)
Sveikinu. Saunuole tavo mergyte
QUOTE(salduslaikas @ 2011 12 22, 23:16)
neturiu zodziu
QUOTE(denaxa @ 2011 12 22, 23:16)
sveikinu as visus egzaminus per panasu laika parasau
QUOTE(salduslaikas @ 2011 12 23, 01:16)
Sita skkaiciau laikrastyje, nesamone visiska Pirmiausia tevui reiktu maziau sekiot paskui, antra merginai nusiraminti, o trecia padare meskos paslauga dabar
As specialiai su teciu nevaziavau, nes zinojau, kad bus daugiau bedos nei naudos O, kad drauge steb, kaip aikstelej vazineju, net nemaciau, ne tas rupejo
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 23, 11:29)
sveikinu as visus egzaminus per panasu laika parasau
Sita skkaiciau laikrastyje, nesamone visiska Pirmiausia tevui reiktu maziau sekiot paskui, antra merginai nusiraminti, o trecia padare meskos paslauga dabar
As specialiai su teciu nevaziavau, nes zinojau, kad bus daugiau bedos nei naudos O, kad drauge steb, kaip aikstelej vazineju, net nemaciau, ne tas rupejo
Kad čia ne mergina, vaikinas važiavo
Jaucias sventine nuotaika ir issiblaskymas Turejau minty straipsni kai alytuj su regitra incidentas buvo, tevas apskunde, kad dukra eilini karta egzamino neislaike
O cia tai isvis padarei klaidu tai padarei, pripazink ir mokykis, sitaip elges tikrai ne seip pro sali vaziaves Bet kokiu zmoniu buna, siaubas
O cia tai isvis padarei klaidu tai padarei, pripazink ir mokykis, sitaip elges tikrai ne seip pro sali vaziaves Bet kokiu zmoniu buna, siaubas
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 23, 12:06)
Jaucias sventine nuotaika ir issiblaskymas Turejau minty straipsni kai alytuj su regitra incidentas buvo, tevas apskunde, kad dukra eilini karta egzamino neislaike
Tai visokiu gi buna psichu
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 23, 13:16)
Tai visokiu gi buna psichu
Bet kaip ten bebutu kiekvienas dirba savo darba