Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

2012 pokyčiai smile.gif

user posted image
REGITRA
Patikrinimo klausimai prieš praktinį vairavimo egzaminą Regitroj
Praktikos egzamino vertinimo aprašas
Praktikos egzamino vertinimo aprašo 1 priedas
Praktikos egzamino vertinimo aprašo 2 priedas

PARKAVIMAS

STATMENAS:

user posted image

1) važiuoji, kol pirma gairelė sutampa su dešiniu veidrodėliu
2) susuki vairą į kairę iki galo
3) važiuoji, kol pirma gairelė tik pasislepia už mažo langelio
4) susuki vairą į dešinę iki galo
5) jungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal žiūrėdama į veidrodėlį (patogiau į kairį, bet iš pradžių kol įsukinėji, tai ir į dešinį pasižiūrėk, ar nekliudai gairelių) važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygegriečiai linijoms
6) ištiesini ratus (kad ištiesintum, reikia vairą atsukt atgal 1,5 karto)
7) važiuoji atgal iki galinės linijos

ĮSTRIŽAS:

user posted image

1) važiuoji, kol antra gairelė atsiduria mažo langelio vidury
2) susuki vairą į dešinę iki galo
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji atgal, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms
4) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos, žiūrėdama į dešinį veidrodėlį

LYGIAGRETUS:

user posted image

1) važiuoji, kol pirma gairelė atsiduria mažo langelio vidury
3) įjungi atbulinę pavarą ir važiuoji, kol per kairį veidrodėlį pamatai linijų susikirtimo kampą
4) važiuoji atgal, kol dešinys veidrodėlis sutampa su pirma gairele
5) suski vairą į kairę iki galo ir važiuoji, kol per dešinį veidrodėlį pamatai, kad mašina atsistojo lygiagrečiai linijai (šaligatviui)

T FORMA:

user posted image

1) važiuoji truputį dešiniau, kol per dešinį veidrodėlį pamatai linijos užapvalinimą
3) įjungi atbulinę ir važiuoji atgal, iš pradžių žiūrėdama į dešinį, po to į kairį veidrodėlius, kol mašina atsistoja lygiagrečiai linijoms
4) įsidėmi dešinio veidrodėlio padėtį su linija
Šito žingsniuko reikia tam, kad žinotumum, kada susukinėt vairą išvažiuojant iš T formos. Tik dar priklauso, į kurią pusę liepia išvažiuot. Kaune liepia į dešinę. Gal visu taip, nežinau, bet paveiksliuke parodyta į kairę. Jeigu į kairę, tai tada reikia įsidėmėt iš kitos pusės.
5) ištiesini ratus ir važiuoji atgal iki galinės linijos
Visoms sėkmės! smile.gif ir
user posted image
SENOJI TEMA
Atsakyti
Rytojui matau Kaune regitroj praktikos egz. yra vieta 13h.. bėkit, skubėkit, gal spėsit užsiregistruot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kiesa1228: 22 gruodžio 2011 - 20:51

Mano mergyte siandien issilaike Regitroj teorija Is pirmo karto,per 7 min.,100 proc. Isejus is egzamino pirmi zodziai buvo:"aina sikt,kokie lengvi klausimai!",ir, aisku,sypsena iki ausu biggrin.gif .

Keliu cia savo paskutine zinute is tos temos,pasigirti norisi... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 22, 21:16)
Mano mergyte siandien issilaike Regitroj teorija  Is pirmo karto,per 7 min.,100 proc.  Isejus is egzamino pirmi zodziai buvo:"aina sikt,kokie lengvi klausimai!",ir, aisku,sypsena iki ausu  biggrin.gif

Mano teorijos laikymo laikas irgi buvo panašus smile.gif

Kokia jūsų nuomonė? http://kauno.diena.l...smugiais-397641 (atsiprašau, jei jau buvo įdėta). Aš manau, kad tai kvailumo viršūnė... Ir dar tėvui taip elgtis, gėda...
Atsakyti
QUOTE(salduslaikas @ 2011 12 23, 00:16)
Kokia jūsų nuomonė? http://kauno.diena.l...smugiais-397641 (atsiprašau, jei jau buvo įdėta). Aš manau, kad tai kvailumo viršūnė... Ir dar tėvui taip elgtis, gėda...

ką čia bepasakysi doh.gif nesekiotu tevas to vaiko kai egzaminą laiko tai išlaikytų. O dbr kažin kada išlaikys su tokia reputacija. biggrin.gif tipo paslauga vaikui padarė. cool.gif
denaxa, mano irgi panašios mintys buvo kai išlaikiau teoriją. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 22, 22:16)
Mano mergyte siandien issilaike Regitroj teorija  Is pirmo karto,per 7 min.,100 proc.  Isejus is egzamino pirmi zodziai buvo:"aina sikt,kokie lengvi klausimai!",ir, aisku,sypsena iki ausu  biggrin.gif

sveikinu, tikiuosi, kad tie klausimai tikrai lengvi ten... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 22, 21:16)

Sveikinu. Saunuole tavo mergyte mirksiukas.gif

QUOTE(salduslaikas @ 2011 12 22, 23:16)
Mano teorijos laikymo laikas irgi buvo panašus  smile.gif 

blink.gif neturiu zodziu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 12 22, 23:16)

sveikinu mirksiukas.gif as visus egzaminus per panasu laika parasau lotuliukas.gif

QUOTE(salduslaikas @ 2011 12 23, 01:16)
Mano teorijos laikymo laikas irgi buvo panašus  smile.gif 

Sita skkaiciau laikrastyje, nesamone visiska schmoll.gif Pirmiausia tevui reiktu maziau sekiot paskui, antra merginai nusiraminti, o trecia padare meskos paslauga dabar doh.gif
As specialiai su teciu nevaziavau, nes zinojau, kad bus daugiau bedos nei naudos lotuliukas.gif O, kad drauge steb, kaip aikstelej vazineju, net nemaciau, ne tas rupejo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 23, 11:29)
sveikinu  mirksiukas.gif  as visus egzaminus per panasu laika parasau  lotuliukas.gif
Sita skkaiciau laikrastyje, nesamone visiska  schmoll.gif Pirmiausia tevui reiktu maziau sekiot paskui, antra merginai nusiraminti, o trecia padare meskos paslauga dabar  doh.gif
As specialiai su teciu nevaziavau, nes zinojau, kad bus daugiau bedos nei naudos  lotuliukas.gif  O, kad drauge steb, kaip aikstelej vazineju, net nemaciau, ne tas rupejo  lotuliukas.gif

Kad čia ne mergina, vaikinas važiavo g.gif
Atsakyti
Jaucias sventine nuotaika ir issiblaskymas doh.gif lotuliukas.gif Turejau minty straipsni kai alytuj su regitra incidentas buvo, tevas apskunde, kad dukra eilini karta egzamino neislaike blush2.gif
O cia tai isvis doh.gif padarei klaidu tai padarei, pripazink ir mokykis, sitaip elges tikrai ne seip pro sali vaziaves doh.gif Bet kokiu zmoniu buna, siaubas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 12 23, 12:06)
Jaucias sventine nuotaika ir issiblaskymas doh.gif  lotuliukas.gif Turejau minty straipsni kai alytuj su regitra incidentas buvo, tevas apskunde, kad dukra eilini karta egzamino neislaike  blush2.gif
O cia tai isvis  doh.gif  padarei klaidu tai padarei, pripazink ir mokykis, sitaip elges tikrai ne seip pro sali vaziaves  doh.gif Bet kokiu zmoniu buna, siaubas  blink.gif

Tai visokiu gi buna psichu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 23, 13:16)
Tai visokiu gi buna psichu  hihihi.gif

Bet kaip ten bebutu kiekvienas dirba savo darba blush2.gif
Atsakyti