O man visai nieko.
NE. NEgi nerastumete lietuviskesnio varianto? Aura, Aurelija ir pan? Ta -ora- labai jau nekaip skamba. bet cia mano nuomone tik
QUOTE(pavasarejanti @ 2011 12 28, 23:56)
NE. NEgi nerastumete lietuviskesnio varianto? Aura, Aurelija ir pan? Ta -ora- labai jau nekaip skamba. bet cia mano nuomone tik
Tai kad nei Aura, nei Aurelija nei kiek nelietuviškesni už Aurorą...
QUOTE(Lotus-eater @ 2011 12 28, 13:25)
Serialų nežiūriu, bet primena Spalio revoliuciją Rusijoj Nenorėčiau būt Aurora
Man irgi rusų revoliuciją mena. Net kažkaip jumoristiškai skamba.
mano pirmoji asocijacija tas serialas
Aurelija, gal ir ne lietuviškas, bet kažko priimtinesnis
Aurelija, gal ir ne lietuviškas, bet kažko priimtinesnis
aciu uz atsakymus supratau kad Lietuvoj nekaip gali skambeti, na dar yra laiko apgalvoti. Tiesiog ne LT gyvenam, norisi pavadinti taip, kad ten kur gyvenam graziai skambetu (visu ko klausem cionais sake grazus vardas) ir kad LT normaliai, nors grizti neplanuojam, bet kaip sakant niekada nesakyk niekada Siaip beda, vos koki grazu varda sugalvoju tai arba vienoj kalboj arba kitoj neskamba O kokio neutralaus vardo pvz Ema ar pan rinkti irgi nesinori. Dar karta aciu uz komentarus. Ps. man tai su ausros deive ir revoliucija (kazkodel geraja prasme) asocijuojas
Labai siurkstus, bet reiksme grazi (man pirma asociacija su deive, o ne laivu).
O man labai gražus vardas, kuris lot. reiškia 'aušra' (ir atitinka lietuvišką vardą). Neseniai sugalvojau, kad jei turėčiau mergaitę, pavadinčiau Aurora, nes ir užsieny gyvenant tiktų - visom kalbom vienodai tariasi. Beje, Aurora Borealis lot. šiaurės pašvaistė.
Nuostabus. Romėnų mitologijoje aušros deivė.
Labai gražus.