Įkraunama...
Įkraunama...

2005 gruodinukai

sirenute bigsmile.gif

sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 06 20, 20:53)
sirenute bigsmile.gif

sveikinimai  wub.gif

su kuo sirenute sveikini, ka praleidau...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 06 20, 22:53)
sirenute bigsmile.gif

sveikinimai  wub.gif

Aciu aciu

QUOTE(pupyte_ @ 2012 06 26, 14:20)
su kuo sirenute sveikini, ka praleidau...

Mes trecio laukiames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2012 06 27, 06:53)
Aciu aciu
Mes trecio laukiames  biggrin.gif

Wow bigsmile.gif
Sveikinimai 4u.gif Kada terminas?
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 06 27, 13:55)
Wow  bigsmile.gif
Sveikinimai  4u.gif Kada terminas?

Aciu
Terminas gruodi lotuliukas.gif kazkaip kitaip nesigauna
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2012 06 27, 17:38)
Aciu
Terminas gruodi  lotuliukas.gif kazkaip kitaip nesigauna

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gruodis jusu seimai - labai ypatingas menuo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2012 06 27, 14:38)
Aciu

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip fajna. didziausi sveikijimai..

na merginos, ar vaikiukai moraliskai ruosiasi i mokykla? mano nemoka skaityt, tai labai parinasi. O kaip jusiskiai su skaitymu, rasymu?
Atsakyti

QUOTE(pupyte_ @ 2012 07 18, 18:10)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip fajna. didziausi sveikijimai..
na merginos, ar vaikiukai moraliskai ruosiasi i mokykla? mano nemoka skaityt, tai labai parinasi. O kaip jusiskiai su skaitymu, rasymu?

Aciu uz sveikinimus

Maniske skaityti irgi neipatingai gerai moka su rasymu panasi situacija, bet ji kazkaip neima i galva, bet va uz tai mama tai nerimauja, galvojau reiktu pamokinti truputi, bet tai kad vaikas atostogauja is vienu seneliu pas kitus vaziuoja, kazkaip mokslai jai siuo metu ne i galva smile.gif

Kazkaip tik sia savaite susimasciau kad reikia uniforma uzsakyti ir ka jus manom pasius tik rugsejo 15d. doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(pupyte_ @ 2012 07 18, 20:10)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif kaip fajna. didziausi sveikijimai..

QUOTE(sirenute @ 2012 07 18, 23:19)
Aciu uz sveikinimus

Maniske skaityti irgi neipatingai gerai moka su rasymu panasi situacija, bet ji kazkaip neima i galva, bet va uz tai mama tai nerimauja, galvojau reiktu pamokinti truputi, bet tai kad vaikas atostogauja is vienu seneliu pas kitus vaziuoja, kazkaip mokslai jai siuo metu ne i galva  smile.gif

Kazkaip tik sia savaite susimasciau kad reikia uniforma uzsakyti ir ka jus manom pasius tik rugsejo 15d. doh.gif

Nemokam ir mes nei skaityti, nei rasyti ir visai nenori doh.gif Esu nuraminta tik direktores, kuri pasake, kad jei nenori, tai ir nereikia- mokykloje ismoks blush2.gif Tai labai tikiuosi, kad viskas bus gerai.

Del uniformos vaziuojam ryt primatavimui 4u.gif Tarems pries du menesius biggrin.gif Tikiuosi spes pasiuti unsure.gif
Kazkaip imu nerimauti apskritai kaip viskas bus, juk visa dienotvarke keisis is pagrindu... blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(sirenute @ 2012 06 27, 18:38)
Aciu

wub.gif
Atsakyti
mergaites gal susikuriam kokia pasta, arba i fotki.com labai jau cekava pasiziuret kaip kas atrodo, ka manot?
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2012 07 23, 23:36)
mergaites gal susikuriam kokia pasta, arba i fotki.com labai jau cekava pasiziuret kaip kas atrodo, ka manot?

Kodel ir ne 4u.gif Butu smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2012 07 18, 19:10)

Mano Ugne tai jau normaliai skaito thumbup.gif Vaikiskas knygutes perskaito. Darzelyje kazkaip ismoko rolleyes.gif Ir rasyti bando smile.gif

QUOTE(sirenute @ 2012 07 18, 22:19)
Aciu uz sveikinimus

Maniske skaityti irgi neipatingai gerai moka su rasymu panasi situacija, bet ji kazkaip neima i galva, bet va uz tai mama tai nerimauja, galvojau reiktu pamokinti truputi, bet tai kad vaikas atostogauja is vienu seneliu pas kitus vaziuoja, kazkaip mokslai jai siuo metu ne i galva  smile.gif

As tai pasinaudojau tavo patarimu ir nuejau birzelio menesi smile.gif Gavom uniforma is karto thumbup.gif
Atsakyti