Įkraunama...
Įkraunama...

2005 gruodinukai

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ugile @ 2012 04 24, 10:21)
i koki baseina eis?
As galvojau Ugne leisti i baseina, bet laikas buvo tik rytinis, tai nebuvo kaip nuvesti.

Dar galvojam biggrin.gif

QUOTE(pupyte_ @ 2012 05 12, 19:45)
sveiki gruodinukai, ateinu prisiduot, kad Joris turi sese Jomile. Gime 05.03  3940g. ir 54cm. beveik kaip brolis smile.gif  (4040g ir 55cm), tik brolis gime 40 sav., o mazoji 38 sav. jei butu gimusi pilnai isnesiota turbut butu broli pralenkusi smile.gif
Joris labai myli sese, labai nori ja panesiot, tik kad mes neleidziam, kazkaip baisu atrodo.... blink.gif

Sveikinimai dideliausi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisla @ 2012 05 13, 20:09)
pupyte, didžiausi sveikinimai susilaukus dukrytės 4u.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2012 05 13, 23:14)
Pupyte, sveikinimai clap.gif clap.gif clap.gif

kaip pavyko mergyte 'sukonstruoti'? bigsmile.gif

QUOTE(Ugile @ 2012 05 15, 10:09)
pupyte, sveikinimai  4u.gif
Gerai bus sesei - du didesnius brolius tures smile.gif

Lockets, o tu dar mergytes nori ? lotuliukas.gif

QUOTE(braskute_v @ 2012 05 17, 05:59)
Labas rytas  4u.gif
Dar galvojam  biggrin.gif
Sveikinimai dideliausi  wub.gif

Aciu mergaites uz sveikinimus. bigsmile.gif Na, as labai labai jos norejau ir kazkaip gavosi thumbup.gif
Atsakyti
pupyte-nu tu nereali motera esi,tai SVEIKINIMAI DIDZIAUSI SULAUKUS DUKRYTES
Atsakyti
sirenute, gal zinai kada vaikus matuoja del uniformos ?
Atsakyti
QUOTE(nuotakyte @ 2012 05 19, 13:37)
pupyte-nu tu nereali motera esi,tai SVEIKINIMAI DIDZIAUSI SULAUKUS DUKRYTES

oj kaip fainiai pakelei nuotaika lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciu, bet tiesiog as labai norejau dukrytes.

Siand Joriuko isleistuves is darzelio, jau namie graudinuosi smile.gif juolab, kad isleistuves temdo vieno grupes draugo mamytes netektis, uzvakar vakare zuvo nuo elektros, vargse organizavo isleistuviu vakara ir se tau verysad.gif verysad.gif tai po isleistuviu tevai i sermenis eis, zodziu.....
Atsakyti
Pupyte, sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Ugile @ 2012 05 30, 14:48)
sirenute, gal zinai kada vaikus matuoja del uniformos ?

man rodos kai bus pirmos pamokeles, paskui bus tevu bendras susirinkimas tai duos info kur tas uniformas siutis.
Kaip as pamenu as uzsisakinejau pries menesi liepos gale, tai vos vos pasiuvo rugsejui. As manyciau kad ir birzeli jau galima uzsisakineti, as tai galvoju gal birzelio gale gale reiks nuvaziuot, nes man tai reiks dvejas is kart siutis. Nes mano mazoji ugiu praaugo didziaja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2012 05 31, 22:46)
Pupyte, sveikinimai dideliausi  4u.gif  4u.gif  4u.gif
man rodos kai bus pirmos pamokeles, paskui bus tevu bendras susirinkimas tai duos info kur tas uniformas siutis.
Kaip as pamenu as uzsisakinejau pries menesi liepos gale, tai vos vos pasiuvo rugsejui. As manyciau kad ir birzeli jau galima uzsisakineti, as tai galvoju gal birzelio gale gale reiks nuvaziuot, nes man tai reiks dvejas is kart siutis. Nes mano mazoji ugiu praaugo didziaja  biggrin.gif

O cia tai geras lotuliukas.gif Tai koks mazosios ugis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 06 01, 13:42)
O cia tai geras  lotuliukas.gif Tai koks mazosios ugis? smile.gif

Mano didzioji 1,19m, o mazoji 1,23m smile.gif
Atsakyti
Ugile, aisku noriu biggrin.gif

bet man tik noro neuztenka turbut, juk visi bernai gaunasi biggrin.gif

bet dar siek tiek palaukus matysim, ar nepraeis noras mastau.gif
Atsakyti
sirenute,

tu kokia uniforma uzsakinesi - sukneles ar sarafanus?
As klausiau mokytojos, tai ji pasake, kad pavaduotoja nori, kad eitu su suknelemis mergaites, bet jeigu ateis su sarafanu, tai neisvarys smile.gif

QUOTE(LOCKETS @ 2012 06 03, 22:25)
Ugile, aisku noriu biggrin.gif

bet man tik noro neuztenka turbut, juk visi bernai gaunasi  biggrin.gif

bet dar siek tiek palaukus matysim, ar nepraeis noras mastau.gif

Tai cia tavo vyras kaltas lotuliukas.gif Gal pas ji gimineje vien berniukai gimsta?
Kaip tavo maziukas laikosi? Jam jau turbut tuoj metukai bus?
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 06 14, 09:31)
Tai cia tavo vyras kaltas  lotuliukas.gif Gal pas ji gimineje vien berniukai gimsta?
Kaip tavo maziukas laikosi? Jam jau turbut tuoj metukai bus?

tai aisku, kad vyras kaltas biggrin.gif
bet ir sese jis turi, ir jo dede (tecio brolis) 2 dukras turi. zodziu, matyt vyriska lyti apsprendziantys spermiukai gudresni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mano maziukas (nors pagal diduma tai ne maziukas) laikosi neblogai, dar nevaiksto, tai kartais labai nelaimingas del to buna. bet jau ropoja kokiais tempais, palei visur pasiramstydamas eina, bet zengti savarankiskus zingsniukus bijo, tupia iskart biggrin.gif
jau jam suejo metukai pries savaitele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 06 14, 09:31)
sirenute,

tu kokia uniforma uzsakinesi - sukneles ar sarafanus?
As klausiau mokytojos, tai ji pasake, kad pavaduotoja nori, kad eitu su suknelemis mergaites, bet jeigu ateis su sarafanu, tai neisvarys smile.gif

as tai uzsakineliu sukneles, maniske jau du metus vaiksciojo su ja. Man tai grazu ir visai patogu, kai salciau buna aprengiu po apacia golfuka ir gerai, o jei buna dar salciau ziema rengiasi megstuka ant virsaus, mokytoja del to nepriestarauja.
Atsakyti