Įkraunama...
Įkraunama...

2005 gruodinukai

QUOTE(braskute_v @ 2012 01 03, 13:01)
Labas rytas  4u.gif
Maniškė irgi išsiblaškiusi ir siaubingai čiauškia, net [ailsėti nereikia  biggrin.gif  Pas mus vienturtė  ax.gif

Ugne irgi kalba ir kalba. Vyras sako, kad kai uzaugs, gales radijo stoty dirbti lotuliukas.gif

QUOTE(sirenute @ 2012 01 04, 11:03)
Sveikutes,

Kaip smagu kad musu burelis vėl susibūrė.
Maniškė irgi eis kitais metais i mokykla. O dabar lankome Ausrines darzeli "bituciu" grupe. Bet darzelyje ju skaityti nemoko, nes atseit sako kad nepriklauso, moko tik kabliukus visokius rasyti. Tai mes siek tiek savarankiskai mokomes pacios skaityti, visas raideles jau pazista, zodelius irgi jau bando skaityti.
Nes mano vyresnele jau siais metais eina i antraja klase, tai ejo i pirma klase jau  mokedama skaityti ir galiu paaskyti kad tikrai butina tureti bent jau pradzai, nes tempai mokykloje dabar tai ohoho. Nes antroke jau anglu kalba mokosi, bet ne siaip sau zodelius, o pradeda jau istisus sakinius is karto mokyti, labai keista programa man pasirode.

O is kokios knygos mokini skaityti? As pirkau Zylutes knyga, ten raides dideles.
I kokia mokykla tavo vyresnele eina?
As galvoju Ugne leisti i Azuolo mokykla, nes arciau musu nera jokios pradines mokyklos. Bet girdejau gandus, kad ja lyg ir planuoja uzdaryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 01 04, 11:54)
O is kokios knygos mokini skaityti? As pirkau Zylutes knyga, ten raides dideles.
As galvoju Ugne leisti i Azuolo mokykla, nes arciau musu nera jokios pradines mokyklos. Bet girdejau gandus, kad ja lyg ir planuoja uzdaryti blink.gif

Mes mokomes is Genelis knygos, nes jau skiemenim skaitom tai ten pats tas.
Mano vyresnele lanko Azuolo ir mazaja galvojau ten leisti. Del uzdarymo tai negirdejau dar tokiu gandu, bet kad kazkokias reformas ten planuoja daryt tai tas tiesa, bet kas ten bus tiksliai tai dar nezinau. Bet kad silainiuose bent jau tam rajone nelabai yra kitas pasirinkimas arba Azuolo arba Milikoniu.
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 01 03, 12:13)
Keiti, o tavo vaikai eina i Ausrines darzeli? Ar kazka maisau? Maniske lanko Ausrine, Voveriuku grupe smile.gif
Ugne irgi paskaito, bet nesudetingus zodzius. Ir dar labai megsta prikurti beskaitydama, perskaito puse zodzio ir galune prideda lotuliukas.gif

pupyte, vardas idomus, pirma karta toki girdziu smile.gif Jeigu tau grazu, tai nekreipk demesio, ka sako.

Sveikos,

Taip, Ugile, maniškiai abu eina į "Aušrinės" darželį, dukrytė į "Meškučių" grupę, o sūnelis - "Saulutės".

Dėl mokyklos dar nežinau tiksliai, bandysiu nešti prašymus į "Ąžuolo" pradinę arba į "Ryto".
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Ugile @ 2012 01 04, 13:54)
Ugne irgi kalba ir kalba. Vyras sako, kad kai uzaugs, gales radijo stoty dirbti  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Mes turim tokį žaidimą padovanota, kur raidės, tai ji kartais tas raidukes pasiima ir deliojasi bei vardija... 4u.gif

QUOTE(Keiti @ 2012 01 04, 18:59)

Dėl mokyklos dar nežinau tiksliai, bandysiu nešti prašymus į "Ąžuolo" pradinę arba į "Ryto".

Dėl mokyklos aš apskritai pasimetusi blush2.gif Rajoninės nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2012 01 04, 14:06)
Mes mokomes is Genelis knygos, nes jau skiemenim skaitom tai ten pats tas.
Mano vyresnele lanko Azuolo ir mazaja galvojau ten leisti. Del uzdarymo tai negirdejau dar tokiu gandu, bet kad kazkokias reformas ten planuoja daryt tai tas tiesa, bet kas ten bus tiksliai tai dar nezinau. Bet kad silainiuose bent jau tam rajone nelabai yra kitas pasirinkimas arba Azuolo arba Milikoniu.

o kaip tau Azuolo mokykla? Ten pradineje mokykloje valgykla yra?
Tiesa, ar busimiems pirmokams buna birzelio pradzioje tokios kaip pamokeles? As planuoju atostogas, tai nenoriu uztaikyti i ta laikotarpi g.gif

QUOTE(Keiti @ 2012 01 04, 17:59)
Sveikos,

Taip, Ugile, maniškiai abu eina į "Aušrinės" darželį, dukrytė į "Meškučių" grupę, o sūnelis - "Saulutės".

O idomu ar i Ryto pradine priims dokumentus, jeigu mokykla nepriklauso pagal gyvenama vieta? Mano bendradarbe, kuri gyvena Romainiuose, tai deklaravo gyvenama vieta pas drauge, kad jos vaikas pakliutu i Ryto mokykla.

QUOTE(braskute_v @ 2012 01 05, 10:08)
Labas rytas  4u.gif
lotuliukas.gif

Mes turim tokį žaidimą padovanota, kur raidės, tai ji kartais tas raidukes pasiima ir deliojasi bei vardija...  4u.gif
Dėl mokyklos aš apskritai pasimetusi  blush2.gif  Rajoninės nenoriu  schmoll.gif

o tu kurioj Lietuvos vietoj gyveni? Nepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 01 06, 12:41)
o kaip tau Azuolo mokykla? Ten pradineje mokykloje valgykla yra?
Tiesa, ar busimiems pirmokams buna birzelio pradzioje tokios kaip pamokeles? As planuoju atostogas, tai nenoriu uztaikyti i ta laikotarpi  g.gif

Man tai patinka si mokykla, vienas is kriteriju renkantis buvo kad pradinukai atskirti, yra visai kitas pastatas. Valgykla mokykloje yra, bet kadangi maniske nevalgi, ir pietu nenori valgyti, tai as jai idedu arbatos ir bandele ar jogurta, tai jie klaseje valgo. Beje sake kiekviena diena duoda piena.

Pirmosios pamokele buna berods birzelio pradzioje.
Atsakyti
QUOTE(Ugile @ 2012 01 06, 14:41)

o tu kurioj Lietuvos vietoj gyveni? Nepamenu blush2.gif

Gyvenu Dainavos rajone, bet rajoninės nenoriu, tai turiu kelis variantus, bet reikia važiuoti ir bandyti kalbėti kas ir kaip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,

QUOTE(Ugile @ 2012 01 06, 13:41)

O idomu ar i Ryto pradine priims dokumentus, jeigu mokykla nepriklauso pagal gyvenama vieta? Mano bendradarbe, kuri gyvena Romainiuose, tai deklaravo gyvenama vieta pas drauge, kad jos vaikas pakliutu i Ryto mokykla.

Na, blogiausiu atveju irgi registruosiu pas savo tetą arba močiutę, o kažin galima tik vaiką perregistruoti?
Atsakyti
Sveikos Mamytes!!!
matau sauniai augate, as tai jau panikuoju del tos mokyklos, Andreja nori eit, bet jai viskas idomu tik is pradziu, paskui bijau, kad bus bedu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2012 01 06, 15:10)
Man tai patinka si mokykla, vienas is kriteriju renkantis buvo kad pradinukai atskirti, yra visai kitas pastatas. Valgykla mokykloje yra, bet kadangi maniske nevalgi, ir pietu nenori valgyti, tai as jai idedu arbatos ir bandele ar jogurta, tai jie klaseje valgo. Beje sake kiekviena diena duoda piena.

Pirmosios pamokele buna berods birzelio pradzioje.

O jums reikejo klebono rekomendacijos i mokykla?
Mes tai nelabai tikintys... blush2.gif Nors ir vestuves baznycioje buvo, ir Ugne krikstijom...
Dar klausimelis - ar prailginta grupe mokykloje yra? Ar leidai ten savo dukryte? Manau, kad mums reikes tos prailgintos grupes. Pirmais metais tai gal ir ne, nes tureciau namie dar buti, bet jau antrais metais, tai teks grizti i darba... ax.gif

QUOTE(braskute_v @ 2012 01 06, 15:25)
Gyvenu Dainavos rajone, bet rajoninės nenoriu, tai turiu kelis variantus, bet reikia važiuoti ir bandyti kalbėti kas ir kaip  unsure.gif

Bet jeigu ne rajonine, tai veziot reikes? kaip tada dukryte gris viena namo?

QUOTE(Keiti @ 2012 01 07, 18:12)
Sveikos,
Na, blogiausiu atveju irgi registruosiu pas savo tetą arba močiutę, o kažin galima tik vaiką perregistruoti?

Hmm... Net nezinau unsure.gif Mano bendardarbe tai registravosi kartu su vaiku, bet po kazkiek laiko vel persiregistravo ten kur tikrai gyvena smile.gif

QUOTE(Otuxe @ 2012 01 08, 17:53)
Sveikos Mamytes!!!
matau sauniai augate, as tai jau panikuoju del tos mokyklos, Andreja nori eit, bet jai viskas idomu tik is pradziu, paskui bijau, kad bus bedu smile.gif

o tu nepakeitei savo vardo forume? Nes sitas toks neregetas tongue.gif
Atsakyti
Pakeiciau 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
beje labai seniai rasiau, As Anchela, ir mazyle Andreja 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi kaip šaunu kad atsikūrė gruodinukai,ačiū už pakvietimą ax.gif
o aš antrą gruodinuką auginu wub.gif thumbup.gif sūnų JONĄ
dar pamenu bendravo:Ingute,Birgite,kas dar g.gif
PUPYTE nu tu duodie moterie bigsmile.gif biggrin.gif super tau sveikinimai,susimeistravai dukrytę visgi,šaunu,broliai jau praauginti,galėsi mėgautis motinyste iš naujo.
Mes ir žygiuosim į mokyklą,Ryto,nes po langais ji mums.Diana neskaito tikrai,bet raides pažysta,vardą moka parašyti,skiemenis skaičiuoja ir t.t.aš pati jos pamokyti nieko negaliu,nes kaprizinga panelė auga,kaip Keiti rašė lyderiauti reikia,nusileisti nemoka,užsispiria,per dieną nuotaikos keičiasi 20kartų.Bet daba brolio atsiradimas jai ragus aplaužė,ko užsigeidus nebelipa per galvą.
Braškute pamenu kad rašei lyg vienturtė pas jus bus,nepersigalvojot?
O mes apie trečią pagalvojam,nes visai kita motinystė daba,ji veža thumbup.gif aš namie su mažium krapštausi,diana darže būna.Bet sakėm labai neskubėsim ai sakiau bus po 6 metų gruodžio mėn. biggrin.gif
Atsakyti