Sirenute, sveikinimai
Ta pacia diena pries 9 metus ir mano vaikinukas gime
Ačiū visoms už sveikinimus
Sveikos, galima jungtis prie jūsų? Auginu dukrytę Eleną, gimusią 12.13
QUOTE(Ellusmi @ 2012 12 30, 01:31)
Sveikos, galima jungtis prie jūsų? Auginu dukrytę Eleną, gimusią 12.13
Prasom jungtis
Ziuriu ne viena vaika augini
Na va ir baigem jau pirma klase:-) :-) :-)
QUOTE(Ugile @ 2011 12 22, 16:39)
Sveikos
oj, o pasirodo mūsų temutė yra. Esu esu aš Jau 3 dukrytę auginu (Buvusi Ingute))
Sveikos mamos,
Pamenu, kad su 2005 mamomis, kažkada Bernelių užeigoje susitikime. Žiūriu čia pagal mėn.jau išskirstyta Kip sekasi vaikiukus auginti?
Pamenu, kad su 2005 mamomis, kažkada Bernelių užeigoje susitikime. Žiūriu čia pagal mėn.jau išskirstyta Kip sekasi vaikiukus auginti?
Sveikos merginos
Vaje kaip senai lankiausi cia o ir kitos ziuriu ne ka dazniau uzsukate
Sveikinimai visom,kuriu seima pagausejo
Mes taip pat dziaugiames dar vienu seimos nariu
A labai dziaugiasi ir myli broliuka. Dziaugiasi kiekvienu nauju brolio pasiekimu Myli,buciuoja,zaidzia...
Kaip laikotes merginos?kaip vaikam mokslai sekas?
Arteja atostogos,tai atsipus mokinukai siek tiek
Vaje kaip senai lankiausi cia o ir kitos ziuriu ne ka dazniau uzsukate
Sveikinimai visom,kuriu seima pagausejo
Mes taip pat dziaugiames dar vienu seimos nariu
A labai dziaugiasi ir myli broliuka. Dziaugiasi kiekvienu nauju brolio pasiekimu Myli,buciuoja,zaidzia...
Kaip laikotes merginos?kaip vaikam mokslai sekas?
Arteja atostogos,tai atsipus mokinukai siek tiek
Irgi netycia uzklydau i 2005 tema. Jau tikrai seniai cia bebuvau. Smagu, kad broliuku sesuciu daugeja. Mes tai sustojom ties dviem mergaitem. Uzdarem fabrikiuka )) Jau kaip ir visos turbut ir visi einam i trecia klase. Mokslai sekasi, nors tingi mokytis. Turbut kaip ir visi. Jurukiaulyte, o jums kaip sekasi? Ir visoms kitoms. gal atgaivinsime temute...
QUOTE(Dianule @ 2015 03 24, 12:51)
Irgi netycia uzklydau i 2005 tema. Jau tikrai seniai cia bebuvau. Smagu, kad broliuku sesuciu daugeja. Mes tai sustojom ties dviem mergaitem. Uzdarem fabrikiuka )) Jau kaip ir visos turbut ir visi einam i trecia klase. Mokslai sekasi, nors tingi mokytis. Turbut kaip ir visi. Jurukiaulyte, o jums kaip sekasi? Ir visoms kitoms. gal atgaivinsime temute...
Sveikos. Atgaivinam tema!!!!