Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

groovy, internete nenoriu.. lieka galimybė netikti tiek modeliams, dydžiams, spalvom.. ir man staigiai reikia bet kokiu atveju biggrin.gif
o kodėl nenori šitos su garsiąja iškirpte? biggrin.gif gi graži suknutė, o švenčių proga iškirptės leidžiamos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 15:11)
groovy, internete nenoriu.. lieka galimybė netikti tiek modeliams, dydžiams, spalvom.. ir man staigiai reikia bet kokiu atveju  biggrin.gif
o kodėl nenori šitos su garsiąja iškirpte?  biggrin.gif  gi graži suknutė, o švenčių proga iškirptės leidžiamos  tongue.gif

Patikėk, nelengva atlaikyti dėmesį, norisi šįkart kažkaip kukliau blush2.gif Be to, neseniai buvau baliuje, kur buvo keletas žmonių tų pačių. Galvojau kažką pakeisiu, bus kitaip ir eisiu... bet nieko nepritaikiau. Na, dar pažiūrėsiu. Pirmas variantas buvo šita.
Atsakyti
Temai pagyvinti smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 15:01)
Žinau, kad šita būtų tinkamiausia, bet ta iškirptė biggrin.gif

O ką, gera iškirptė, juk šventės biggrin.gif
Bet šiaip graži sagė manau irgi puikiai tiktų, nu reikia aišku pabandyt, ar susisega normaliai g.gif

O aš šiandien Maximoj nusipirkau slidininko pirštines į žiemos laisvalaikio kapsulę - už pusę kainos ir idealiai tinkančių spalvų smile.gif Ot pasisekė smile.gif

Tiesa batų kažkas klausė - tai nemažai išparduodamų jau. Walkman'e ir balerinų pigių mačiau, nu bet jau tokios g.gif Grynai vienam kartui užaisėt, nes medžiaginės ir šviesios g.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2011 12 28, 16:28)

Tiesa batų kažkas klausė - tai nemažai išparduodamų jau. Walkman'e ir balerinų pigių mačiau, nu bet jau tokios  g.gif  Grynai vienam kartui užaisėt, nes medžiaginės ir šviesios  g.gif

Tarp kitko, dėl balerinų - keliose parduotuvėse užmačiau balerinų su kailiu viduj blink.gif Trendas? Kaštuoja ~50 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 27, 15:18)
žydrų visai neradau (turbūt jų pilnos bazės - turgūs, bet ten ir kainos  doh.gif )

Bendradarbė šiandien dukterėčiai žiūrėjo žydrą, tai dengiančios užpakalį nuo 220, o iki kelių nuo 260 sakė
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 15:18)
Patikėk, nelengva atlaikyti dėmesį, norisi šįkart kažkaip kukliau blush2.gif Be to, neseniai buvau baliuje, kur buvo keletas žmonių tų pačių. Galvojau kažką pakeisiu, bus kitaip ir eisiu... bet nieko nepritaikiau. Na, dar pažiūrėsiu. Pirmas variantas buvo šita.

Žinau.. aš pati labai mėgstu iškirptes, tai sunku atlaikyti žvilgsnius, ypač tų, kurie būna kartu su antromis savo pusėmis ir savo vyro, kuris atrodo čiuptų servetėlę ir pridengtų pats.. lotuliukas.gif bet juk šventės groovy!!! biggrin.gif aš tai labai už trečią ir su visa iškirpte!!! ploja.gif

manjana, aš aš, jau pradėjau galvoti apie batelius ir balerinas.. bet dar nežinau kokios spalvos, tik pradedu apmastymus 4u.gif

eeei, susimasčiau g.gif kokiam velniui man ta pavasario/vasaros kapsulė, jeigu realiai turbūt išvis beveik namie sėdėsiu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 28 gruodžio 2011 - 15:39
QUOTE(dontstop @ 2011 12 28, 15:30)
Tarp kitko, dėl balerinų - keliose parduotuvėse užmačiau balerinų su kailiu viduj  blink.gif  Trendas? Kaštuoja ~50 lt  ax.gif

Mačiau, maniau ten tapkės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 17:33)
kokiam velniui man ta pavasario/vasaros kapsulė, jeigu realiai turbūt išvis beveik namie sėdėsiu.  unsure.gif

kodel g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medėja25 @ 2011 12 28, 16:33)
Bendradarbė šiandien dukterėčiai žiūrėjo žydrą, tai dengiančios užpakalį nuo 220, o iki kelių nuo 260 sakė

Ačiū 4u.gif Sakiau, brongiau, nei parduotuvėse tose bazėse dry.gif
Atsakyti
Jum melynesne neprimena tokios buvusios nares Mergionos pinigines temoj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 12 28, 18:25)
Jum melynesne neprimena tokios buvusios nares Mergionos pinigines temoj?  biggrin.gif

ne, kodel turetu priiminti,jei Mergiona turi du vaikus yra issiskyrusi ir tt.,siaip ta nare yra ir dabar,dalyvauja kitose temose ax.gif
Atsakyti