Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 13:24)
Kaip jums suknelė naujakui pas draugus namuose? Gavai ją vakar. Gal nusipirkčiau tamsiai mėlyną kardiganuką, jei nerasiu, baltą tada rengsiuos, pėdkelnes permatomas, papuošalų tik mažyčiai auskariuskai su smaragdais ir laikrodis sidabro spalvos, tapkutės batelių tipo juodos su banteliu (su batais nevaikščiosim). Plaukus pasigarbanočiau ir leisčiau kristi laisvai.

Man tai netinkama atrodo blush2.gif tikrai labai vasariška, net ir netikrai žiemai šventei namuose blush2.gif
Atsakyti
Dar tokią turiu, jinai storesnės medžiagos: http://www.otto.de/K...romSearch=false
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 28 gruodžio 2011 - 14:17
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 15:16)
Dar tokią turiu, jinai storesnės medžiagos: http://www.otto.de/K...romSearch=false

Šita kažkokia visai kasdieniška atrodo, visai paprastutė unsure.gif Jei iš šitų 2 rinktis, tai aš už pirmą g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 28, 14:34)
Šita kažkokia visai kasdieniška atrodo, visai paprastutė  unsure.gif  Jei iš šitų 2 rinktis, tai aš už pirmą  g.gif

Na, man nuotraukoj su perlais tai fainai atrodo, taip visai klasiškai ir prabangiai, o ir medžiaga kokybiška, tvirta, bet perlų taip ir nenusipirkau, objektyvą vietoj jų paėmiau blush2.gif Šiaip ten nieko mandro ir nebus, nesipustys niekas labai turbūt. Beje, praeitais metais irgi su kažkokiomis panašiomis į vasariškas mačiau panas. Dar kitos su džinsais ir maikutėmis buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 28 gruodžio 2011 - 14:39
Man ta antra tinkamesnė. Nei kasdieniška (kartu su makiažu ir perlais, kitokiais papuošalais), nei per puošni. Graži, paprasta, elegantiška, kažkuo žavinga. Su pirmąja vasariškai raštuota tikrai neičiau. O ir nemanau, kad reikia ten kažko labai jau puošnaus, įspūdingo, nes kaip įsivaizduoju paprastas Naujų metų sutikimas su draugais namuose, tai reiškia reikia atrodyti kartu paprastai, kartu truputį puošniau ir tiek 4u.gif
Aš nepalaikau pirmosios ne dėl vasariškos moedžiagos, o vasariško margumo ir net šiek tiek labiau vasariško modelio. Antroji irgi vasariška, bet vaizdas visai kitoks 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 28 gruodžio 2011 - 14:44
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 14:24)
http://www.hm.com/de...id=Look_0008042

Kaip jums suknelė naujakui pas draugus namuose? Gavai ją vakar. Gal nusipirkčiau tamsiai mėlyną kardiganuką, jei nerasiu, baltą tada rengsiuos, pėdkelnes permatomas, papuošalų tik mažyčiai auskariuskai su smaragdais ir laikrodis sidabro spalvos, tapkutės batelių tipo juodos su banteliu (su batais nevaikščiosim). Plaukus pasigarbanočiau ir leisčiau kristi laisvai.

Man nelabai, kaip ir kitos sakė, kiek per vasariška. Antra man atrodo tinkamesnė 4u.gif

QUOTE(Loxxy @ 2011 12 28, 14:27)
Man atrodo, kad standartiniam I tinka viskas  g.gif Modeliams gi apsol viską užmaukšlina ir anos dažniausiai padoriai atrodo  smile.gif
As kai I tipo kriaušė  lotuliukas.gif ( čia taip pati save priskyriau, nes esu visiškas šakalys, alia skaičiuoklė atsižvelgdama, kad liemuo 25 cm lieknesnis už klūbus mane priskyrė kriaušėms  biggrin.gif) tai rinkčiausi kažką su dirželiu kas išryškintų liemenį, ir sukurtų moteriškesnės figūros įvaizdį. Gali būti su kokiom kišenėlėmis ties krūtine ir pan.  g.gif

Gali būt taip paprasta? biggrin.gif Reikės tada kažko su diržu per liemenį iekot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 14:16)

Man šita tinkamesnė 4u.gif
Atsakyti
Žinau, kad šita būtų tinkamiausia, bet ta iškirptė biggrin.gif
user posted image
Nėriniuota maikutė juoda po apačia kažkaip netiko, o kaip dar pridengti nežinau lotuliukas.gif nebent segę kokią bandyti įsisegti.

Šiaip noriu mėlynai rengtis, užtat tik mėlynas ir rodau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 28 gruodžio 2011 - 15:02
Kur rast pigių maudymkių dabar? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 15:02)
Kur rast pigių maudymkių dabar?  biggrin.gif

Internete matyt tik 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 13:24)
http://www.hm.com/de...id=Look_0008042

Skamba labai gražiai smile.gif
Tik kardžio man norėtųs tik mėlyno.
Ech..
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 15:01)
Žinau, kad šita būtų tinkamiausia, bet ta iškirptė biggrin.gif
user posted image
Nėriniuota maikutė juoda po apačia kažkaip netiko, o kaip dar pridengti nežinau lotuliukas.gif nebent segę kokią bandyti įsisegti.

Šiaip noriu mėlynai rengtis, užtat tik mėlynas ir rodau blush2.gif

Man tai šita labai, labai wub.gif O šventei gal tinka ir šiek tiek didesnė iškirptė nei įprastai g.gif Ir gal galima kokį šalikėli užsirišti, kad ant krūtinės laisvai kristų g.gif
Nu man šita suknelė, labai norėčiau, deja SM gaudau, mano išmieros tik juodą parduoda doh.gif
Atsakyti