Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(femme @ 2011 12 27, 19:18)
nebent kelnės per liemenį laba išpūstos, ar tokios su "krūtine" g.gif  tai gal storintų tokiu atveju (kažkada užkliuvo, kad jūs to vengiate blush2.gif ) bet mano kelnės gražiai apgula per liemenį, paltas su diržu, tai toje pačioje vietoje jis susisiaučia ir jokio storinimo nepastebiu...

Kelnės be krūtinės ir nestoros, bet aš pabijojau, kad juokingai atrodys plačios klešnės, apačioje sutrauktos, iš po palto g.gif

QUOTE(_asamaM @ 2011 12 27, 19:38)
Jei Jūsų striukė bus nešiojama TIK su slidininko kelnėmis, o jos (nečiupinėjau realiai tokių) turi ilgą liemenį ir nėra jokios galimybės sniego prisikrėsti už nugaros - kodėl gi ne  rolleyes.gif

Jei ji plona, neturėtų būti nepatogu nei mašinoje, nei rogėse  blush2.gif
---

Ey, jum jau šaldavo uodega - tik ilgesnė biggrin.gif

Ne tik su slidininko kelnėmis blush2.gif Iki pusės šlaunų ilgį iškart atmetu - tokio ilgio turiu verstus kailinius ir padariau išvadą, kad netinkamas man ilgis, ir figūrai netinka, ir su sijonais/suknelėm prastai atrodo unsure.gif

QUOTE(kumiko @ 2011 12 27, 22:18)
kaip vertinate drabuziuose akrila? g.gif

QUOTE(Malena @ 2011 12 27, 22:36)
Drabuziuose jo nebuna, tik skuduruose biggrin.gif
Neperkam mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 27, 23:42)

beja, pastebejau, kad turiu keliata rubu vila firmos, kazi kokie atgarsiai apie sia firmos sklando g.gif

Tuirėjau keletą Vila rūbų, man viskas patiko ir gerai nešiojosi smile.gif

QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 23:50)
O mane, kad ir kaip pasmerktų dontstop ir kitos kapsulės pasekėjos, bet neapsistosiu niekaip ties trimis spalvomis  cool.gif apmėtykit pomidorais, bet man vistiek nuobodu, o kaip įmanoma po n metų visiškai pereiti kardinaliai prie naujų spalvų nekeičiant kapsulės nuo nulio neįsivaizduoju.  unsure.gif  Taip pat leidžiu sau į kapsulę įtraukti daugiau nei 12 vienetų dėl vienos priežasties, mano laisvalaikio/kasdieninė/darbo kapsulė yra viena ir ta pati  rolleyes.gif taigi pagaliau baigiau pavasario kapsulę!!!  ploja.gif
Papildyta:
Visiškai sutinku, kad nevisada pasitvirtina  4u.gif  pati ne kartą turėjau visokių išimčių  drinks_cheers.gif

Daugiau nei 12 daiktų, daugiau nei 3 spalvos - taigi čia tiesiog kelios sumakaluotos tarpusavy kapsulės mirksiukas.gif Gi galima tai pačiai paskirčiai (tarkim, darbui) turėti n+k kapsulių. Tiek, kiek išneša fantazija ir piniginė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 28, 10:19)

Aš irgi jokių patogumų su pūkiniu platu iki kelių nepatiriu. Nei mašinoje, nei su vaiku roges stumdydama. Ir slidininkų kelnes irgi kartais pasivelku  cool.gif

Viskas, nuspręsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 28, 09:32)
Ne tik su slidininko kelnėmis  blush2.gif  Iki pusės šlaunų ilgį iškart atmetu - tokio ilgio turiu verstus kailinius ir padariau išvadą, kad netinkamas man ilgis, ir figūrai netinka, ir su sijonais/suknelėm prastai atrodo  unsure.gif

Nu va, o aš maniau, kad su suknelėm nereiks derint, jei jau po miškus duotis ta striukė/paltas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 28 gruodžio 2011 - 10:25
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 28, 09:19)
Aš irgi jokių nepatogumų su pūkiniu paltu iki kelių nepatiriu. Nei mašinoje, nei su vaiku roges stumdydama.

O gal tik rogutes ir stumdote, nes aš tai ir pati nevengiu į jas kartu su sūnėnu atsisėsti, va tada tikrai nepatogu.. lotuliukas.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 28, 09:32)
Daugiau nei 12 daiktų, daugiau nei 3 spalvos - taigi čia tiesiog kelios sumakaluotos tarpusavy kapsulės  mirksiukas.gif Gi galima tai pačiai paskirčiai (tarkim, darbui) turėti n+k kapsulių. Tiek, kiek išneša fantazija ir piniginė  smile.gif

Piniginė man žinoma daug neleidžia, jei tik leistų tai manau išgyvenčiau ir be kapsulės su atskira drabužine ir visos paletės spalvomis.. lotuliukas.gif
Gal ir nieko.. tada galėčiau leisti turėti sau 2/3 kapsules turbūt.. juk vistiek laisvalaikis/darbas sutampa ir dar išsiverčiu paprastomis mažomis progomis. Na ir vistiek niekaip negaliu padaryti, kad mano drabužiai nemigruotų iš pavasario į vasarą ir panašiai.. Nejaugi tikrai atskirai ir griežtai perkate atskiras kelnes/džinsus/sijonus kiekvienam sezonui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 28 gruodžio 2011 - 12:00
QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 13:00)
Nejaugi tikrai atskirai ir griežtai perkate atskiras kelnes/džinsus/sijonus kiekvienam sezonui?

Aš - taip. Bet neteigsiu, kad būtent taip reikia ax.gif Čia toks dalykas - kaip kam patogu. Aš taip darau ne dėl to, kad tai kokia nors taisyklė ar kur nors kieno nors rekomenduojama. Tiesiog man kitaip neišeina g.gif
Kaip pvz:
vasarą velkuosi maikes/topus trumpom rankovėm, kitais sezonais jie galėtų tarnauti nebent sluoksniuojant, apsirengiant ką nors ant viršaus, o aš nesluoksniuoju (kas yra, tarp kitko, labai nekapsuliška smile.gif );
su džinsais vasarą man karšta, šunta ir prakaituoja kai kurios vietos ax.gif ax.gif ax.gif , nešunta tik kai pagal oro sąlygas į trasą eina vilnoniai megztiniai; aplamai vasarai man nereikia ilgų kelnių, jų turiu tik vieną porą tiems atvejams, kai ant kojų mėlynės būna biggrin.gif;
sijonai vasarai plonyčiai medvilniniai peršviečiami, kitaip vėlgi prakaituoja kai kurios vietos; pavasariui /rudeniui storesnės medvilnės/džinsiniai, kurie žiūrisi su pėdkelnėmis (plonyčiai mano galva nesižiūri); žiemai vilnoniai, kitaip šalta užpakaliui biggrin.gif;
Na ir tt smile.gif
Veikia individualūs faktoriai, tokie kaip didelis prakaitavimas, nuosavo automobilio neturėjimas, pomėgis po daug valandų būti lauke ( ir prie +30 ir prie -30) smile.gif
Aš visai tikiu, kad vairuojančiom nuosavą auto ir žiemą nebūnančiom lauke po kelias valandas visai gal net nereikia šiltų vilnonių kelnių, pūkinių paltų, kailinių batų, megztų pėdkelnių ir pan smile.gif
Ar kas mažai prakaituoja, vasarą gali mūvėti džinsus, džinsinius sijonus, sukneles ilgom rankovėm ir tt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 12:00)
O gal tik rogutes ir stumdote, nes aš tai ir pati nevengiu į jas kartu su sūnėnu atsisėsti, va tada tikrai nepatogu..  lotuliukas.gif 

Tai aišku irnesakyk.gif
Va jei su sūnėnu, tai kita kalba, aišku būtu nepatogu, bet kai kasdieną su trimete dukra tai anoks čia nepatogumas tongue.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 12 28, 12:12)
su džinsais vasarą man karšta, šunta ir prakaituoja kai kurios vietos  ax.gif

Man su džinsias vasarą karšta tik ten kur Shana gyvena ir išskirtinėmis lietuviškos vasaros dienomis, bet įprastinėmis kai vakare temperatūra keliolika laipsnių tesiekia man norisi iš sijonų į kelnias peršokti. Ir aš džinsų į kapsules neskaldau, na sakyčiau turiu džinsų kapsulę - demisezoninę biggrin.gif kur apačioje džinsai, o viršuje nuo vasarinių maikučių, iki golfiukų, plonyčių kardiganu, švarkelių iki šiltų vilnonių megztinių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 12 28, 12:12)
Veikia individualūs faktoriai, tokie kaip didelis prakaitavimas, nuosavo automobilio neturėjimas, pomėgis po daug valandų būti lauke ( ir prie +30 ir prie -30)  smile.gif
Aš visai tikiu, kad vairuojančiom nuosavą auto ir žiemą nebūnančiom lauke po kelias valandas visai gal net nereikia šiltų vilnonių kelnių, pūkinių paltų, kailinių batų, megztų pėdkelnių ir pan  smile.gif
Ar kas mažai prakaituoja, vasarą gali mūvėti džinsus, džinsinius sijonus, sukneles ilgom rankovėm ir tt smile.gif

Oi žinokite.. žiemą man dar ir kaip tenka pašalti užpakalį. Nes automobiliais kartais tenka dalintis. Užsispyrus vyro automobiliui, manasis žinoma atitenka jam dėl tikrai didesnio poreikio, o užsispyriojus maniškiui, keliauju į viešą transportą biggrin.gif net žiemos nereikia ir puse rudens taip pragyvenau.
O visus tuos šiltus batus su kailiu, pūkines striukes žinoma turiu, nes vistiek nušalčiau užpakalį ir ne tik keliaudama į visur, kai po apačia nemėgstu storai rengtis. Tai tik striukės ir batai mane saugo. O šiaip jei žiema nešalta, tai pravaikštau galima sakyti su rudeniniais rūbais, tiesiog nemėgstu daug, storai rengtis, man patalpoje būna per šilta. Tai pagaliau, o vis kirbėjo man šis klausimas rolleyes.gif
Kada parduotuvėse bus batų išpardavimai (pavasarinukų, batelių, balerinų)? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 28, 12:27)
Tai aišku  irnesakyk.gif 
Va jei su sūnėnu, tai kita kalba, aišku būtu nepatogu, bet kai kasdieną su trimete dukra tai anoks čia nepatogumas  tongue.gif
Man su džinsias vasarą karšta tik ten kur Shana gyvena ir išskirtinėmis lietuviškos vasaros dienomis, bet įprastinėmis kai vakare temperatūra keliolika laipsnių tesiekia man norisi iš sijonų į kelnias peršokti. Ir aš džinsų į kapsules neskaldau, na sakyčiau turiu džinsų kapsulę - demisezoninę  biggrin.gif kur apačioje džinsai, o viršuje nuo vasarinių maikučių, iki golfiukų, plonyčių kardiganu, švarkelių iki šiltų vilnonių megztinių  rolleyes.gif

Bet kaip smagu, pabandykit thumbup.gif
Ne kiekvieną dieną, bet į savaitę kartą drąsiai, o pamišęs šuo beveik kasdien. biggrin.gif
Aš kažkaip dar panašiai dėl tų džinsų svarstau.. prie jų vistik beveik viskas ir beveik visos drąsiai spalvos tinka.. todėl ir keliauja jie pas mane per sezonus, gal tikrai išbraukti iš kapsulės, palikti kaip aksesuarą hihihi.gif
Atsakyti
Dar noriu paprašyti, kad padėtumėt: gal galit apibūdinti, kokį paltą/striukę/puspaltį reikėtų rinktis I tipui? Bandžiau ieškoti, bet nesiseka man blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2011 12 28, 13:40)

Kada parduotuvėse bus batų išpardavimai (pavasarinukų, batelių, balerinų)?  ax.gif

Vasarą, liepos mėn 4u.gif

Atsakyti
http://www.hm.com/de...id=Look_0008042

Kaip jums suknelė naujakui pas draugus namuose? Gavai ją vakar. Gal nusipirkčiau tamsiai mėlyną kardiganuką, jei nerasiu, baltą tada rengsiuos, pėdkelnes permatomas, papuošalų tik mažyčiai auskariuskai su smaragdais ir laikrodis sidabro spalvos, tapkutės batelių tipo juodos su banteliu (su batais nevaikščiosim). Plaukus pasigarbanočiau ir leisčiau kristi laisvai.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 12 28, 12:51)
Dar noriu paprašyti, kad padėtumėt: gal galit apibūdinti, kokį paltą/striukę/puspaltį reikėtų rinktis I tipui? Bandžiau ieškoti, bet nesiseka man blush2.gif  doh.gif

Man atrodo, kad standartiniam I tinka viskas g.gif Modeliams gi apsol viską užmaukšlina ir anos dažniausiai padoriai atrodo smile.gif
As kai I tipo kriaušė lotuliukas.gif ( čia taip pati save priskyriau, nes esu visiškas šakalys, alia skaičiuoklė atsižvelgdama, kad liemuo 25 cm lieknesnis už klūbus mane priskyrė kriaušėms biggrin.gif) tai rinkčiausi kažką su dirželiu kas išryškintų liemenį, ir sukurtų moteriškesnės figūros įvaizdį. Gali būti su kokiom kišenėlėmis ties krūtine ir pan. g.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 12 28, 14:24)
http://www.hm.com/de...id=Look_0008042

Kaip jums suknelė naujakui pas draugus namuose? Gavai ją vakar. Gal nusipirkčiau tamsiai mėlyną kardiganuką, jei nerasiu, baltą tada rengsiuos, pėdkelnes permatomas, papuošalų tik mažyčiai auskariuskai su smaragdais ir laikrodis sidabro spalvos, tapkutės batelių tipo juodos su banteliu (su batais nevaikščiosim). Plaukus pasigarbanočiau ir leisčiau kristi laisvai.

Suknelė labai graži, bet ir labai vasariška. Ir modelis, ir medžiaga, ir gėlių raštai sudaro visumą, t y vasarišką išvaizdą. Nuotraukoje prie jos priderintos basutės, mano galva, pėdkelnės ir uždari bateliai nesižiūrės unsure.gif Kadangi situacija ne oficiali - pas draugus, namuose - tai iš bėdos ok. Šiaip tokią suknią mielai priglausčiau savo spintoje wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 28 gruodžio 2011 - 13:35
QUOTE(dontstop @ 2011 12 28, 13:33)
Suknelė labai graži, bet ir labai vasariška. Ir modelis, ir medžiaga, ir gėlių raštai sudaro visumą, t y vasarišką išvaizdą. Nuotraukoje prie jos priderintos basutės, mano galva, pėdkelnės ir uždari bateliai nesižiūrės  unsure.gif  Kadangi situacija ne oficiali - pas draugus, namuose - tai iš bėdos ok. Šiaip tokią suknią mielai priglausčiau savo spintoje  wub.gif

Aha, vasarai ir pirkau, bet apsirengiau ir pamačiau, kad visai nieko. Užtat ir kardiganas išgelbėtų tamsiai mėlynas, labiau žiemai tada tiktų. Na, čia ne tiek žiemai svarbu, kiek baliui namuose... g.gif Bet kaaaaaip man liemenį išryškina wub.gif Tik kad po to iškart pučiasi, bet gal dar palyginsiu, kad taip nesipūstų iškart po liemeniu.
Atsakyti