QUOTE(femme @ 2011 12 27, 19:18)
nebent kelnės per liemenį laba išpūstos, ar tokios su "krūtine" tai gal storintų tokiu atveju (kažkada užkliuvo, kad jūs to vengiate ) bet mano kelnės gražiai apgula per liemenį, paltas su diržu, tai toje pačioje vietoje jis susisiaučia ir jokio storinimo nepastebiu...
Kelnės be krūtinės ir nestoros, bet aš pabijojau, kad juokingai atrodys plačios klešnės, apačioje sutrauktos, iš po palto
QUOTE(_asamaM @ 2011 12 27, 19:38)
Jei Jūsų striukė bus nešiojama TIK su slidininko kelnėmis, o jos (nečiupinėjau realiai tokių) turi ilgą liemenį ir nėra jokios galimybės sniego prisikrėsti už nugaros - kodėl gi ne
Jei ji plona, neturėtų būti nepatogu nei mašinoje, nei rogėse
---
Ey, jum jau šaldavo uodega - tik ilgesnė
Jei ji plona, neturėtų būti nepatogu nei mašinoje, nei rogėse
---
Ey, jum jau šaldavo uodega - tik ilgesnė
Ne tik su slidininko kelnėmis Iki pusės šlaunų ilgį iškart atmetu - tokio ilgio turiu verstus kailinius ir padariau išvadą, kad netinkamas man ilgis, ir figūrai netinka, ir su sijonais/suknelėm prastai atrodo
QUOTE(kumiko @ 2011 12 27, 22:18)
kaip vertinate drabuziuose akrila?
QUOTE(Malena @ 2011 12 27, 22:36)
Papildyta:
QUOTE(vilmuke3 @ 2011 12 27, 23:42)
beja, pastebejau, kad turiu keliata rubu vila firmos, kazi kokie atgarsiai apie sia firmos sklando
Tuirėjau keletą Vila rūbų, man viskas patiko ir gerai nešiojosi
QUOTE(melynesne @ 2011 12 27, 23:50)
O mane, kad ir kaip pasmerktų dontstop ir kitos kapsulės pasekėjos, bet neapsistosiu niekaip ties trimis spalvomis apmėtykit pomidorais, bet man vistiek nuobodu, o kaip įmanoma po n metų visiškai pereiti kardinaliai prie naujų spalvų nekeičiant kapsulės nuo nulio neįsivaizduoju. Taip pat leidžiu sau į kapsulę įtraukti daugiau nei 12 vienetų dėl vienos priežasties, mano laisvalaikio/kasdieninė/darbo kapsulė yra viena ir ta pati taigi pagaliau baigiau pavasario kapsulę!!!
Papildyta:
Visiškai sutinku, kad nevisada pasitvirtina pati ne kartą turėjau visokių išimčių
Papildyta:
Visiškai sutinku, kad nevisada pasitvirtina pati ne kartą turėjau visokių išimčių
Daugiau nei 12 daiktų, daugiau nei 3 spalvos - taigi čia tiesiog kelios sumakaluotos tarpusavy kapsulės Gi galima tai pačiai paskirčiai (tarkim, darbui) turėti n+k kapsulių. Tiek, kiek išneša fantazija ir piniginė
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 12 28, 10:19)
Aš irgi jokių patogumų su pūkiniu platu iki kelių nepatiriu. Nei mašinoje, nei su vaiku roges stumdydama. Ir slidininkų kelnes irgi kartais pasivelku
Viskas, nuspręsta