QUOTE(Shana @ 2012 01 10, 20:31)
Tik ne visos turi auksine Dontstop kantrybe kelti po kelis kart tuos pacius dalykus, ypac kad dalyves, kuriom tikrai idomu, paskaitydavo daznai ir senas temas.
Pakartosiu jau kazkelinta karta, visas temas esu perskaiciusi ir visko daug daug prisisaugojusi su spalvomis, kapsulemis ir siaip deriniais. Tik zinau apie Femme ikelta, nes atsimenu paskutiniu metu kelis kartus mineta, kaip jai kazkas koliazai sudare. Taigi perskaiciusi visas temas daugiau cia labai jau kelianciu ir nemaciau, net pacios dontstop daugumos jau neberodo, isimtos. Tad gal paskaitykite viska nuo pradziu pati pries puldama, kad kazkas nerodo ar kad kazkas sake, kad kitu kelianciu nelabai matyti QUOTE(manjana @ 2012 01 10, 20:49)
nužiūrėjau, galvoju turėtų tikt
Turetu labai tikti
ta beige spalva jeigu bus trecia, o cia dar karoliukai butent su koralu, turkiu, rudu, idealu
QUOTE(groovy @ 2012 01 10, 21:39)
Na, jau atsirado, aš rodžiau, paskutinius du megztinius netgi neseniai. Tai dabar jau gali rodyti ir ginčysimės dėl fyfiškumo ir bobiškumo
Ta su kailiuku? Ir ta ale tunika?
QUOTE(Loxxy @ 2012 01 11, 08:36)
Bet si kart melynesnes oponentes nuskambejo, mano akimi, kur kas bjauriau nei jos pasisakymas
Tiesa paskaiciau apie pecius. Issimatavau. Maniskai tokie pat kaip klubai
Kad cia kaikurios taip ir daro, nuo kazkokio pasisakymo pacios puola, o poto neva vaje vaje.. Reikes man pabandyti issimatuoti, siaip smalsu turbut labiau ismokt ties kuria vieta reik matuoti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 11, 09:44)
Čia diskutuojam, kiek naujas/turimas rūbas "įsirašo" į turimą kapsulę, aiškinamės, kas su kuo derinasi, jei tai padeda planuotis kapsules ir pan.
Aš dažnai keliu kažkokias asmenines nuotraukas ir man keista sulaukti komentarų ale "o man tokia spalva/modelis/kažkokia konkreti detalė nepatinka". Manau, kad vertėtų komentuoti rūbų tarpusavio suderinamumą, spalvų tikimą konkrečiai žmogui pagal spalvinį tipą, modelio tikimą prie rūbo savininko figūros ir tt. O jau stilius, sukirpimas, madingumas, bobiškumas yra to žmogaus asmeninis reikalas
Siaip sutinku
bet taip sakant kadangi visi taip daro ir beje daznai ir jus pati, ir ne tik sakoma, o ir klausiama net ar cia bobiska, ar cia tinka taip ir anaip ir t.t., tai visi ir pradeda zaisti pagal tas taisykles
Per nakti sugalvojau, o jeigu teal, "turkio", pilka?
Nu atspalviai gal plius minus, bet konkreciau isivaizduoti tuos musu lakius spalvu apibudinimus? Nesu tikra ar man grazu
Papildyta:Tarp kitko
Shana, apie tavo visus "kerzus" nieko blogo nesakiau
taip, man jie asmeniskai nemoteriski, negrazus, bet tai atskiras, kitoks stilius ir atitinkamai suderinus, jeigu tik kazkam patinka
apie tuos "sniego" batus irgi nieko netinkamo nepasakiau, jeigu jie nesiojami i laukus ir pusnynus, todel ir pasiklausiau kur vilmuke nesios, pries pasakydama