Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

nu tai jeigu forumas, tai forumas.Kodel tada reikia rodytis butinai kazkur ilindus ir isislaptinus i albuma?Gi nebutina su veidu deti,

pamirsau vakar parasyt rolleyes.gif kad niekas kapsuliu ar deriniu neslepia, jei ideda i albuma tai ir i foruma ideda taip pat. tik i albuma merginos sudejusios savo veido nuotraukas, kad nustatyt spalvini tipa. smile.gif

QUOTE(Loxxy @ 2012 01 11, 08:36)
labas,

nu ir diskusija  unsure.gif
O ka daryti, kad man balonijaus sniego batai irgi atrodo tik vaikams po lauka tinkami. Man jie ne bobiski, man jie vaikiski  tongue.gif   cool.gif 

Tiesa paskaiciau apie pecius. Issimatavau. Maniskai tokie pat kaip klubai  biggrin.gif

tai jau cia kiekvieno skonio reikalas patinka nepatinka vienas ar kitas daiktas. o batai svarbu jaunina, o ne sendina biggrin.gif

o kaip fainai kai peciai su klubais sutampa, ideali figura turetu but mano galva g.gif smile.gif

nepatingejau ir nufotogravau savo sniego batus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 11 sausio 2012 - 09:08
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 11, 08:45)
* o batai svarbu jaunina, o ne sendina biggrin.gif 

**nepatingejau ir nufotogravau savo sniego batus biggrin.gif 

*drinks_cheers.gif Svarbiausia teigiamas poziuris biggrin.gif
**Turiu prisipazinti, kad mano laki vaizduote piese baisesnius blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vilmuke, mano tokie pat buvo, tik ružavi biggrin.gif

Aplamai, juk tai ne Stiliaus ir aprangos subforumas. Rašom piniginės temoje, apie taupymą. Turimų ar naujų rūbų nuotraukas keliam ne tam, kad sulauktume pagyrimų ar kritikos dėl fasono, bobiškumo, vaikiškumo ir tt. Jei būtent to norima, prašom į temą Nauji pirkiniai, Mūsų deriniai ir pan mirksiukas.gif

Čia diskutuojam, kiek naujas/turimas rūbas "įsirašo" į turimą kapsulę, aiškinamės, kas su kuo derinasi, jei tai padeda planuotis kapsules ir pan.
Aš dažnai keliu kažkokias asmenines nuotraukas ir man keista sulaukti komentarų ale "o man tokia spalva/modelis/kažkokia konkreti detalė nepatinka". Manau, kad vertėtų komentuoti rūbų tarpusavio suderinamumą, spalvų tikimą konkrečiai žmogui pagal spalvinį tipą, modelio tikimą prie rūbo savininko figūros ir tt. O jau stilius, sukirpimas, madingumas, bobiškumas yra to žmogaus asmeninis reikalas smile.gif

Žinoma, forume nedrausta laisvai reikšti mintis, tačiau tokie pasisakymai paprasčiausiai neatitinka temos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 11, 09:44)
* - Vilmuke, mano tokie pat buvo, tik ružavi  biggrin.gif

** - Aplamai, juk tai ne Stiliaus ir aprangos subforumas. Rašom piniginės temoje, apie taupymą. Turimų ar naujų rūbų nuotraukas keliam ne tam, kad sulauktume pagyrimų ar kritikos dėl fasono, bobiškumo, vaikiškumo ir tt. Jei būtent to norima, prašom į temą Nauji pirkiniai, Mūsų deriniai ir pan  mirksiukas.gif

* - na va kaip sutapo biggrin.gif (siaip smalsu kur pirkote ir ar brangus buvo? kad nesukelt dar didesniu konfliktiniu pokalbiu galima ir i a.z.)

** - labai teisingai, ta pati ir as pagalvojau drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 11 sausio 2012 - 09:57
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 11, 10:54)
* - na va kaip sutapo biggrin.gif (siaip smalsu kur pirkote ir ar brangus buvo? kad nesukelt dar didesniu konfliktiniu pokalbiu galima ir i a.z.)

Aš savuosius pirkau prieš 6 metus turbūt, parduotuvėje Reno, per išpardavimą mokėjau 50 lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 11, 09:58)
Aš savuosius pirkau prieš 6 metus turbūt, parduotuvėje Reno, per išpardavimą mokėjau 50 lt  smile.gif

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 01 10, 21:46)
Žiemos kapsulei - teal, šokolado ir šiltos beige; pavasario - garstyčių, samanų ir irgi beige; vasarai - turkio, koralų ir dramblio kaulo. Kol kas tiek susigalvojus esu smile.gif

Grozis bigsmile.gif Dabar idomu kaip seksis igyvendinti biggrin.gif

nu ir diskusija  unsure.gif
O ka daryti, kad man balonijaus sniego batai irgi atrodo tik vaikams po lauka tinkami.

O apsireiske tongue.gif
Loxxy, manau cia uzkliuvo, ir ne pirma karta, ne tiek skirtinga nuomone ar skonis, kiek parenkama tos nuomones isreiskimo forma mirksiukas.gif
Cia gi daug panu, kuriu skoniai/nuomones skiriasi, bet jos moka tai kazkaip taktiskiau pateikti.

QUOTE(Loxxy @ 2012 01 11, 09:42)
**Turiu prisipazinti, kad mano laki vaizduote piese baisesnius  blush2.gif  biggrin.gif

tongue.gif Batai beje man labai jaunatviski, prie dzinsiuku turetu ziuretis liuks. Juolab Vilmuke sake, kad su jais eina i parduotuves, pasivaikscioti ir tt. manau tam kaip tik. Tik tas sviesumas nzn ar labai ekonomiskas g.gif

Man va pvz tokie batai grazu
user posted image
user posted image
nors turbut daug kas su manim nesutiks.
Bet velgi jie isipaiso i mano kapsules, garderoba, stiliu ir vidini pasauli. biggrin.gif

Aplamai, juk tai ne Stiliaus ir aprangos subforumas.

Čia diskutuojam, kiek naujas/turimas rūbas "įsirašo" į turimą kapsulę, aiškinamės, kas su kuo derinasi, jei tai padeda planuotis kapsules ir pan.
.... O jau stilius, sukirpimas, madingumas, bobiškumas yra to žmogaus asmeninis reikalas  smile.gif

Dontstop kaip visada tiesiai i desimtuka smile.gif Tiek, kad nori nenori, visad temos kazkiek issiplecia ir ivyksta aptarimas, nuomoniu isreiskimas, nes jei butu labai griezti temos remai, tai tema prarastu gyvumo nemazai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 11 sausio 2012 - 10:16
QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 10:11)
tongue.gif Batai beje man labai jaunatviski, prie dzinsiuku turetu ziuretis liuks. Luolab Vilmuke sake, kad su jais eina i parduotuves, pasivaikscioti ir tt. manau tam kaip tik. Tik tas sviesumas nzn ar labai ekonomiskas g.gif

tai va ir man prie dzinsu siauru graziai tinka, tik su striuke sudetingiau ax.gif o balta spalva nelabai praktiska, bet kai sniegas svarus, baltas gal labai neisipurvins... (ypac kai batai kainavo labai ekonomiskai, tik va spalvos negalejau pasirinkt) mirksiukas.gif o dar turiu ir balta kepure prie batu, bet nerodysiu, nes tikrai bus diskusiju 5psl i prieki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 10, 20:31)
Tik ne visos turi auksine Dontstop kantrybe kelti po kelis kart tuos pacius dalykus, ypac kad dalyves, kuriom tikrai idomu, paskaitydavo daznai ir senas temas.

Pakartosiu jau kazkelinta karta, visas temas esu perskaiciusi mirksiukas.gif ir visko daug daug prisisaugojusi su spalvomis, kapsulemis ir siaip deriniais. Tik zinau apie Femme ikelta, nes atsimenu paskutiniu metu kelis kartus mineta, kaip jai kazkas koliazai sudare. Taigi perskaiciusi visas temas daugiau cia labai jau kelianciu ir nemaciau, net pacios dontstop daugumos jau neberodo, isimtos. Tad gal paskaitykite viska nuo pradziu pati pries puldama, kad kazkas nerodo ar kad kazkas sake, kad kitu kelianciu nelabai matyti mirksiukas.gif

QUOTE(manjana @ 2012 01 10, 20:49)
nužiūrėjau, galvoju turėtų tikt  g.gif

Turetu labai tikti biggrin.gif ta beige spalva jeigu bus trecia, o cia dar karoliukai butent su koralu, turkiu, rudu, idealu thumbup.gif

QUOTE(groovy @ 2012 01 10, 21:39)
Na, jau atsirado, aš rodžiau, paskutinius du megztinius netgi neseniai. Tai dabar jau gali rodyti ir ginčysimės dėl fyfiškumo ir bobiškumo 4u.gif

Ta su kailiuku? Ir ta ale tunika? biggrin.gif

Bet si kart melynesnes oponentes nuskambejo, mano akimi, kur kas bjauriau nei jos pasisakymas  unsure.gif

Tiesa paskaiciau apie pecius. Issimatavau. Maniskai tokie pat kaip klubai  biggrin.gif

Kad cia kaikurios taip ir daro, nuo kazkokio pasisakymo pacios puola, o poto neva vaje vaje.. 4u.gif

Reikes man pabandyti issimatuoti, siaip smalsu turbut labiau ismokt ties kuria vieta reik matuoti biggrin.gif

Aš dažnai keliu kažkokias asmenines nuotraukas ir man keista sulaukti komentarų ale "o man tokia spalva/modelis/kažkokia konkreti detalė nepatinka". Manau, kad vertėtų komentuoti rūbų tarpusavio suderinamumą, spalvų tikimą konkrečiai žmogui pagal spalvinį tipą, modelio tikimą prie rūbo savininko figūros ir tt. O jau stilius, sukirpimas, madingumas, bobiškumas yra to žmogaus asmeninis reikalas  smile.gif

Siaip sutinku mirksiukas.gif bet taip sakant kadangi visi taip daro ir beje daznai ir jus pati, ir ne tik sakoma, o ir klausiama net ar cia bobiska, ar cia tinka taip ir anaip ir t.t., tai visi ir pradeda zaisti pagal tas taisykles mirksiukas.gif

Per nakti sugalvojau, o jeigu teal, "turkio", pilka? g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Nu atspalviai gal plius minus, bet konkreciau isivaizduoti tuos musu lakius spalvu apibudinimus? Nesu tikra ar man grazu g.gif
Papildyta:

Tarp kitko Shana, apie tavo visus "kerzus" nieko blogo nesakiau mirksiukas.gif taip, man jie asmeniskai nemoteriski, negrazus, bet tai atskiras, kitoks stilius ir atitinkamai suderinus, jeigu tik kazkam patinka smile.gif apie tuos "sniego" batus irgi nieko netinkamo nepasakiau, jeigu jie nesiojami i laukus ir pusnynus, todel ir pasiklausiau kur vilmuke nesios, pries pasakydama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 11, 10:19)
tai va ir man prie dzinsu siauru graziai tinka, tik su striuke sudetingiau ax.gif  o balta spalva nelabai praktiska, bet kai sniegas svarus, baltas gal labai neisipurvins... (ypac kai batai kainavo labai ekonomiskai, tik va spalvos negalejau pasirinkt) mirksiukas.gif  o dar turiu ir balta kepure prie batu, bet nerodysiu, nes tikrai bus diskusiju 5psl i prieki biggrin.gif

Man prie tokiu batu tikru balta pukuota su ausim biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 10:29)
Man prie tokiu batu tikru balta pukuota su ausim biggrin.gif

kaip tik mano ir yra su ausim tik kad be kailiuko, o megzta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 11:11)
nors turbut daug kas su manim nesutiks.
Bet velgi jie isipaiso i mano kapsules, garderoba, stiliu ir vidini pasauli. biggrin.gif

man artima ir miela - mano jaunystes stiliukas biggrin.gif
Atsakyti