Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 10, 18:40)
laugh.gif
Tai ginčijamės, išsiaiškinom, kad ne tik Shana ir Donstop, dar Femme tikrai labai daug rodė.
Ar vėl išsižadat savo žodžių?
Kaip gražu  wub.gif

Dontstop tai daug rode, bet Shana tik viena kapsule ir du derinius. Femmes nieko isvis nemaciau, tai kazkaip butent vistiek nematau kas cia tokios, kuriu gausa rode ir ka tokio daug rode smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 19:01)
Dontstop tai daug rode, bet Shana tik viena kapsule ir du derinius. Femmes nieko isvis nemaciau, tai kazkaip butent vistiek nematau kas cia tokios, kuriu gausa rode ir ka tokio daug rode  smile.gif

Tai apie spalvas, kai merginos rašo - tikit, o kai vardija kas ką krovė - jau nebe unsure.gif

Žinau, kad čia tuščias reikalas, bet turėtumėt jaust daugiau pagarbos čia esančioms. Stebiuos jų kantrumu ir atlaidumu - vis konsultuoja, atsako, o Jūs unsure.gif
Na gal praeis pilnatis ir ramiau bus rolleyes.gif
Atsakyti
As bandau israsti dvirati g.gif is tikruju kapsule formuoti, nei nauja darbo, nei toliau didele laisvalaiko neapsimoka del nezinomybes ateityje, bet matau, kad nieko nepirkdama as negaliu lotuliukas.gif todel uzsimaniau kazko is visai nauju ir neturetu spalvu arba tokiu, kuriu turiu vos viena ir beveik nenesioju. Zodziu jokiu juodu, pilku, roziniu, violetiniu ir t.t. bet sugundet su ta "turkio" ir radau graziu deriniu kaip pvz su pilku:
user posted image tik ka vietoj baltos? g.gif
Papildyta:
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 10, 19:11)
Tai apie spalvas, kai merginos rašo - tikit, o kai vardija kas ką krovė - jau nebe  unsure.gif

Žinau, kad čia tuščias reikalas, bet turėtumėt jaust daugiau pagarbos čia esančioms. Stebiuos jų kantrumu ir atlaidumu - vis konsultuoja, atsako, o Jūs  unsure.gif
Na gal praeis pilnatis ir ramiau bus  rolleyes.gif

Ar sakiau, kad netikiu? biggrin.gif Sakiau, kad nemačiau biggrin.gif baigiam pyktis 4u.gif nors tarp kitko nieko aš čia tokio nepasakiau, kaip nuskambėjo jūsų paskutinis sakinys, tik buvo pasakyta, kad nerodau. o nerodau kaip ir dauguma vistik. Beto po bandymo nufotografuoti kažką į šią temą likau nusivylusi fotoaparatu, nes labai iskraipe spalvas, daugiau ranka ir nebekilo smile.gif
Atsakyti
Dėl figūros tipo - aš tikrai nematau nieko baisaus ar maskuotino skirtingose figūrose, tipo jeigu jau tik daugiau formų, apvalumų, tai jau siaubas ir reikia maskuot visom įmanomom priemonėm g.gif Nugi keliat čia visokiausių gražių moterų su gražiom fogūrom nuotraukas, ir kriaušių, ir varpelių, ir ko tik nori - man visos atrodo gražiai. Svarbu bendras balansas išlaikytas, kad proporcingai kūnas atrodytų, o labai jau maskuoti ką nors tai tikrai nematau reikalo.(nu gerai, gal tik didelį pilvą kaip pas mane reikia maskuot biggrin.gif)

QUOTE(Shana @ 2012 01 10, 17:27)
Prisiminiau dar idomu derini - turkis+koralas

Mano vasaros kapsulė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 01 10, 19:59)

Manjana, kiek prisimenu jūs lyg ir pavasariukas kiek prisimenu smile.gif Gal kartais netyčia kur nors užtikote pavasariskų spalvų??? Dvi dienas turejau kursus Kaune, po kursų šturmavau akropolį ir molą ir nieko nieko nenusipirkau. Viskas man atrodė šalta, murzina ir nepavasariškų spalvų, įtariu, kad man koks valktis ant akių užtrauktas ir as tiesiog nematau tų spalvų parduotuvėse, tai jei nukreiptumėte kur žiūrėti gal būtų lengviau...
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 19:01)
Dontstop tai daug rode, bet Shana tik viena kapsule ir du derinius. Femmes nieko isvis nemaciau, tai kazkaip butent vistiek nematau kas cia tokios, kuriu gausa rode ir ka tokio daug rode  smile.gif

Per paskutines dvi sav, jei skaitom, skaitykim iki galo, ka kiti raso, rolleyes.gif o per pusmeti zyyymiau daugiau. Ir ne tik Shana tongue.gif
Tik ne visos turi auksine Dontstop kantrybe kelti po kelis kart tuos pacius dalykus, ypac kad dalyves, kuriom tikrai idomu, paskaitydavo daznai ir senas temas.

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 10, 19:11)
Stebiuos jų kantrumu ir atlaidumu - vis konsultuoja, atsako,  unsure.gif

drinks_cheers.gif

Nugi keliat čia visokiausių gražių moterų su gražiom fogūrom nuotraukas, ir kriaušių, ir varpelių, ir ko tik nori - man visos atrodo gražiai.

Mano vasaros kapsulė biggrin.gif

drinks_cheers.gif Va ir as apie ta pati, tik reikia save pamilti smile.gif kaip va Bytte pvz, patenkinta lyg savo JLo sedyne ir psio tongue.gif

Grozis kapsule bus rolleyes.gif jau turi kazka ar tik planuose rolleyes.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 sausio 2012 - 20:32
QUOTE(Gute444 @ 2012 01 10, 20:10)

Manjana, kiek prisimenu jūs lyg ir pavasariukas kiek prisimenu smile.gif Gal kartais netyčia kur nors užtikote pavasariskų spalvų??? Dvi dienas turejau kursus Kaune, po kursų šturmavau akropolį ir molą ir nieko nieko nenusipirkau. Viskas man atrodė šalta, murzina ir nepavasariškų spalvų, įtariu, kad man koks valktis ant akių užtrauktas ir as tiesiog nematau tų spalvų parduotuvėse, tai jei nukreiptumėte kur žiūrėti gal būtų lengviau...

Pavasariukas smile.gif Nieko neužtikau g.gif Kadangi kol kas esu tarp rudens ir pavasario, tai perku rudens spalvas. Kai persidažysiu plaukus, tada jau grynas pavasaris būsiu smile.gif Tikiuosi ant pavasario ir gražesnių, ryškesnių spalvų prekybos pasirodys, nes kol kas tai tikrai nelabai yra pasirinkimo. Tiesa aš ir labai mažai laiko turiu važinėt ir ieškot g.gif
Ir pažiūrėjau kai prisipirkau paskubo, tai vėl - pusės rūbų atspalviai nesiderina, pusės fasonai netinka doh.gif Neišmokau dar nieko gero, tik juodos spalvos nepirkt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 10, 20:31)
Grozis kapsule bus rolleyes.gif jau turi kazka ar tik planuose rolleyes.gif ?

Viskas planuose, neturiu nei vieno daikto laugh.gif
Tašę nužiūrėjau, galvoju turėtų tikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 10, 14:18)
O Beyonce ne toks jusu tipas?
user posted image

Kojos tai mano storumo doh.gif Ar klubai varpelis, čia nesimato g.gif Įtariu, kad jos ne.

QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 15:55)
nu tai jeigu forumas, tai forumas.Kodel tada reikia rodytis butinai kazkur ilindus ir isislaptinus i albuma?Gi nebutina su veidu deti, tad siuo klausimu sakyciau viena dontstop vistiek islieka. Dar Shana kazka rode. O kai atsiras daugiau nei vien,dvi besirodanti cia,tada jau galesim gal ir pasigincyti del tu rodymu, nerodymu. Ir tada galesit spelioti bobiska as ne bobiska, fyfa ne fyfa  smile.gif

Na, jau atsirado, aš rodžiau, paskutinius du megztinius netgi neseniai. Tai dabar jau gali rodyti ir ginčysimės dėl fyfiškumo ir bobiškumo 4u.gif
Atsakyti
Manjana, kokių spalvų dairotės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_asamaM @ 2012 01 10, 21:40)
Manjana, kokių spalvų dairotės? smile.gif

Žiemos kapsulei - teal, šokolado ir šiltos beige; pavasario - garstyčių, samanų ir irgi beige; vasarai - turkio, koralų ir dramblio kaulo. Kol kas tiek susigalvojus esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2012 01 10, 21:46)
Žiemos kapsulei - teal, šokolado ir šiltos beige; pavasario - garstyčių, samanų ir irgi beige; vasarai - turkio, koralų ir dramblio kaulo. Kol kas tiek susigalvojus esu smile.gif

grazios, nenuobodzios spalvos atrodo smile.gif
Atsakyti
labas,

nu ir diskusija unsure.gif
O ka daryti, kad man balonijaus sniego batai irgi atrodo tik vaikams po lauka tinkami. Man jie ne bobiski, man jie vaikiski tongue.gif cool.gif As ir po miskus vaikscioti esu nusipirkus normalius sniego batus, odinius, neslidzius, iki -40 tinkamus. Aisku jei kazkam labiau patinka anie lai vaiksto, man tai kas. Bet si kart melynesnes oponentes nuskambejo, mano akimi, kur kas bjauriau nei jos pasisakymas unsure.gif

Tiesa paskaiciau apie pecius. Issimatavau. Maniskai tokie pat kaip klubai biggrin.gif

Atsakyti