kas liecia papuosalus tai traukia paprastas perliuku variantas ir stai tokio tipo apyrankes:
Shana, pirmas koralo ir turkio derinys man labai kontrastingas atrodo, tokiame as prapulciau, turbut naturaliai traukia mazesni kontrastai;
dar turkinis - koralinis:
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:31)
kas liecia papuosalus tai traukia paprastas perliuku variantas ir stai tokio tipo apyrankes:
Shana, pirmas koralo ir turkio derinys man labai kontrastingas atrodo, tokiame as prapulciau, turbut naturaliai traukia mazesni kontrastai;
Geros mergaites papuosalai
Ta kontrasta fonas labai didina, padek ant balto ir kitaip bus
Naturalus turkis
http://www.google.es...h...024&bih=677
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 18:28)
As del spalvos pavadinimo. Ar sita sviesiai (labiau zalsva, nei melsva) vadinasi tikrai turkiu? o ne ten kazkokia is tu akva..?
na jei nete tikra del spalvos pavadinimo ar kaip ja apiudinti - internete pilna info pvz.: http://en.wikipedia..../List_of_colors
QUOTE(Shana @ 2012 01 10, 18:42)
Geros mergaites papuosalai
Reikia kazkaip maskuoti bjauru buda
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:43)
na jei nete tikra del spalvos pavadinimo ar kaip ja apiudinti - internete pilna info pvz.: http://en.wikipedia..../List_of_colors
ne tiek del pavadinimo, kiek siuo atveju dvi skirtingos spalvos vadinasi vienu vardu
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:45)
Reikia kazkaip maskuoti bjauru buda
Niu va matai, issidavei.
ot tai padiskutavot nuo pietu, net isiziojau dabar pamacius kelis psl prirasytus
kad niekur neinu i jokias prabanges imones, istaigas, ten gal ir reiktu oficialiau pasitempusiai atrodyt, tai netiktu tokie batai, nes tikrai toki sportini stiliu primena, o kai dazniausiai bunu namie, arba lauke, gamtoje, tai taip savaime su tais batais ir gaunasi,kad daznai jie tiks, jei tik slidu bus svarbiausia, aisku dar pirma sniego reikia sulaukt bet jei bus slidu ir reiks iki parduotuves nueit peskom maisto nusipirkt tai tikrai ausiuosi siuos batus, kad saugiai nueiciau ir koju neisisukciau, dzin jau man tada ar bobiskai ar kaimietiskai, ar normaliai atrodau, jei kam nepatiksiu tegul nusisuka ir neziuri
oho kiek visos jus visokiu derinuku pridejot, bet ta turkio spalva deep ziemai gal nelabai tinka?
o del tu manekeniu "zmogiskesniu" tampanciu, tai lyg skaiciau vienam bloge apzvalga, kad dabar dizaineriai bando ivesti i mada, kad ir normalios figuros manekenes grazios ne vien tik tos kaip "pakabos".
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 15:12)
Pagalvojau kad norite eiti kazkur su jais nu kazkur, isskyrus laisvalaikius pusnyse, miskuose, gamtoje, laukuose, visokius sunu pasilakstymus ir vaiku rogutes
kad niekur neinu i jokias prabanges imones, istaigas, ten gal ir reiktu oficialiau pasitempusiai atrodyt, tai netiktu tokie batai, nes tikrai toki sportini stiliu primena, o kai dazniausiai bunu namie, arba lauke, gamtoje, tai taip savaime su tais batais ir gaunasi,kad daznai jie tiks, jei tik slidu bus svarbiausia, aisku dar pirma sniego reikia sulaukt bet jei bus slidu ir reiks iki parduotuves nueit peskom maisto nusipirkt tai tikrai ausiuosi siuos batus, kad saugiai nueiciau ir koju neisisukciau, dzin jau man tada ar bobiskai ar kaimietiskai, ar normaliai atrodau, jei kam nepatiksiu tegul nusisuka ir neziuri
oho kiek visos jus visokiu derinuku pridejot, bet ta turkio spalva deep ziemai gal nelabai tinka?
o del tu manekeniu "zmogiskesniu" tampanciu, tai lyg skaiciau vienam bloge apzvalga, kad dabar dizaineriai bando ivesti i mada, kad ir normalios figuros manekenes grazios ne vien tik tos kaip "pakabos".
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 10, 18:23)
, jei kam nepatiksiu tegul nusisuka ir neziuri
As irgi rengiuosi kaip man patinka, nesakau, kad mano skonis turi visiems itikti, jis mano. Man patinka tokie dalykai, kurie gal nera masiski - na kerzai su romantiskais sijonais ar pan . Tiesiog gal mano skonis ir grozio samprata kiek labiau specifine kartais, net vyrai man tokie patinka...na ne etaloniniai grazuoliai sakykim
Ziemai gal labiau teal
As stebiu pvz pagal filmus po 2005, serialus masiniam vartotojui - zymiai daugiau moteriskiu su formom
QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 10, 18:23)
o kai dazniausiai bunu namie, arba lauke, gamtoje, tai taip savaime su tais batais ir gaunasi,kad daznai jie tiks, jei tik slidu bus svarbiausia, aisku dar pirma sniego reikia sulaukt bet jei bus slidu ir reiks iki parduotuves nueit peskom maisto nusipirkt tai tikrai ausiuosi siuos batus, kad saugiai nueiciau ir koju neisisukciau.
tai as ir apsidziaugiau, kad i tokius dalykus ausites, del ju nieko nesakiau
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 15:55)
bet kaip cia su tokiais batais prie kiekvienos dienos butino makiazo? derinasi? o jeigu vyra gatveje netycia sutiksi taip apsirengus?
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 15:55)
<...> viena dontstop vistiek islieka. Dar Shana kazka rode. O kai atsiras daugiau nei vien,dvi besirodanti cia,tada jau galesim gal ir pasigincyti del tu rodymu
Tai ginčijamės, išsiaiškinom, kad ne tik Shana ir Donstop, dar Femme tikrai labai daug rodė.
Ar vėl išsižadat savo žodžių?
Kaip gražu
kas liecia papuosalus tai traukia paprastas perliuku variantas ir stai tokio tipo apyrankes
labai patiko sitas deriniukas, taip viskas tiko man ir patiko, kad net keista
spalvu pavadinimu siek tiek