QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 16:02)
gi pirma pasaket, as tik pakartojau
na tai dar kartą paskaitykit, nes matyt nelabai supratot, kas parašyta
nors kad labai nevargint, perfrazuosiu - jei man kažkoks žmogus bandytų aiškinti, kad atrodau kaip iš kaimo, man būtų giliai dzin nes neturiu to įsišaknijusio provincijos sindromo ir baimės, kad kažkas kaimiete pavadins
ir eičiau į gatvę taip, kaip man gražu, patogu ir šilta o tie kurie bijo visuotinio kolegų pasmerkimo, tegul nemiega naktimis
QUOTE(dontstop @ 2012 01 10, 15:23)
Ir kas tame blogo, kad eiti kažkur su tokiais batais? 3 žiemas iš eilės avėjau "visur" ir džiaugiausi
Batai visai faini prie kasdienio sportiskesnio stiliaus, bent man
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 15:44)
O kas jau labai cia rodosi? Derinukus, kapsules, rubus ir viska, isskyrus dontstop? nematyti...
Ashei ir ne kazka, o per paskutines kokias 2 sav - pilna nauja kapsule ir bent 2 derinius
O jei kitu nematet, tai turbut tema sekat labai "atsirenkant" ka norit matyt, nes as maciau tikrai daugiau, ne tik albume Kad ir Femmes pvz
QUOTE(femme @ 2012 01 10, 16:00)
ar žinot, kas yra "provincijos sindromas"?
Femme, nepradekit nes ir jums "nores kazka pasakyti"
Neverta. Paprasciau tiesiog ijungti programa "duok kelia"
Dabar i tema - galvojau po Groovy pasakymo apie visas kriausiskas ir kitas dosniau apdovanotas figuras. O nepastebit tendencijos, kad jos tikrai "grizta i mada" . Dar pries kokius gerus 5 metus ekranuose ar zurnaluose zymiai maziau buvo moteriskiu su isrekstom formom nei dabar Gal nereikia to jau taip ir slepti, gal nera cia toks trukumas, kaip ikalta vyravusio manekeniu kulto Aisku reiktu pradziai sau patikti, bet gal toks "isskirtinis" bruozas gali kaip tik virsti privalumu Na cia tik pamastymai...
QUOTE(Shana @ 2012 01 10, 16:19)
O jei kitu nematet, tai turbut tema sekat labai "atsirenkant" ka norit matyt, nes as maciau tikrai daugiau, ne tik albume Kad ir Femmes pvz
dar femme viena.. kazkaip daugiau neturima kuo papildyti ta sarasa? tai va, niekas nesirodo, bet puola, kad rodykis
femme, as minejau bobiskuma ir beskonybe eiti "visur" isskyrus "pusnynus", bet visai patiko ir paminetas tavo kaimietiskas apibudinimas gana taiklu. Nors pati retai tokius palyginimus naudoju ir tikrai sindromu neturiu. tai pasirodo baime apsirengti bobiskai toleruotina, o apsirengti kaimietisaki jau ne, idomu idomu
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 16:26)
dar femme viena.. kazkaip daugiau neturima kuo papildyti ta sarasa? tai va, niekas nesirodo, bet puola, kad rodykis
Nieks nepuola. Femme, labai taktiskai beje, pastebejo, kad nemacius juso kokio pirkinuko, derinuko ar dar kazko, ne is interneto paimto, vertinti jusu skonio ir "bobiskumo" supratimo objektyviai neimanoma
Jei kada nepatingesiu, tai paieskosiu senose temose kas kiek rodesi
pasidalinsiu deriniu, ziurisi man asmeniskai visai idomiai - raudona + turkis, turkis man visad atrode idealus prie rudos, tad buvau nustebinta :
dar su turkiu, bet sis toks klaiskinis:
dar su turkiu, bet sis toks klaiskinis:
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:00)
turkis buvo pas man "ant bangos" prieš pora metų - turėjau susivėrusi tokius karolius, kuriuos nešiojau prie laisvalaikio stiliaus
bet persirgau ir nebenoriu daugiau
QUOTE(femme @ 2012 01 10, 18:07)
turkis buvo pas man "ant bangos" prieš pora metų - turėjau susivėrusi tokius karolius, kuriuos nešiojau prie laisvalaikio stiliaus
o dabar kazkoki "topini" turite?
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:00)
pasidalinsiu deriniu, ziurisi man asmeniskai visai idomiai - raudona + turkis, turkis man visad atrode idealus prie rudos, tad buvau nustebinta :
Idomiai, bet net nzn ar patinka ar ne.
QUOTE(femme @ 2012 01 10, 17:07)
Man tai labai prie dusios visokios turkio/aqua ir panasiai spalvos Derinys su beige toks labai klasikinis, "saugus"
Pastaruoju metu pradejo traukti derinys su violetine
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:18)
o dabar kazkoki "topini" turite ar ne?
dabar pas mane "minimalistinis" periodas nebenoriu JOKIŲ papuošalų, anksčiau dievindavau auskarus, turių visokių, rankų darbo, originalių, ale negaliu prisiversti įsiverti pasižiūriu bendrą vaizdą ir išsiveriu
Prisiminiau dar idomu derini - turkis+koralas
Shana apskritai ant violetines spalvos patrauke ziuriu
As del spalvos pavadinimo. Ar sita sviesiai (labiau zalsva, nei melsva) vadinasi tikrai turkiu? o ne ten kazkokia is tu akva..? Tiesiog kazkaip man visada buvo sudarytas ivaizdis, kad turkio tai tikru tikriausia melyna, be jokio panasumo i zalia ir ryskesne. Kazkas panasaus:
kame reples? ir tai nera kabinejimasis,tik noras pazinti ir ismokti apibudinti spalvas
ir va Shanos paveiksliukuose turkio tai man tik tapkes pirmoje nuotraukoje visur kitur visiskai kitokia spalva, tai itariu, kad tikrai ten ne turkis ta "zalsva"
As del spalvos pavadinimo. Ar sita sviesiai (labiau zalsva, nei melsva) vadinasi tikrai turkiu? o ne ten kazkokia is tu akva..? Tiesiog kazkaip man visada buvo sudarytas ivaizdis, kad turkio tai tikru tikriausia melyna, be jokio panasumo i zalia ir ryskesne. Kazkas panasaus:
kame reples? ir tai nera kabinejimasis,tik noras pazinti ir ismokti apibudinti spalvas
ir va Shanos paveiksliukuose turkio tai man tik tapkes pirmoje nuotraukoje visur kitur visiskai kitokia spalva, tai itariu, kad tikrai ten ne turkis ta "zalsva"