Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

gi pirma pasaket, as tik pakartojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 16:02)
gi pirma pasaket, as tik pakartojau  biggrin.gif

na tai dar kartą paskaitykit, nes matyt nelabai supratot, kas parašyta biggrin.gif

nors kad labai nevargint, perfrazuosiu - jei man kažkoks žmogus bandytų aiškinti, kad atrodau kaip iš kaimo, man būtų giliai dzin lotuliukas.gif nes neturiu to įsišaknijusio provincijos sindromo ir baimės, kad kažkas kaimiete pavadins flirt.gif
ir eičiau į gatvę taip, kaip man gražu, patogu ir šilta ax.gif o tie kurie bijo visuotinio kolegų pasmerkimo, tegul nemiega naktimis hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 10 sausio 2012 - 16:08
QUOTE(dontstop @ 2012 01 10, 15:23)
Ir kas tame blogo, kad eiti kažkur su tokiais batais?  g.gif  3 žiemas iš eilės avėjau "visur" ir džiaugiausi  flirt.gif

Batai visai faini prie kasdienio sportiskesnio stiliaus, bent man smile.gif

QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 15:44)
O kas jau labai cia rodosi? Derinukus, kapsules, rubus ir viska, isskyrus dontstop?  biggrin.gif  nematyti... tongue.gif

Ashei tongue.gif ir ne kazka, o per paskutines kokias 2 sav - pilna nauja kapsule ir bent 2 derinius smile.gif
O jei kitu nematet, tai turbut tema sekat labai "atsirenkant" ka norit matyt, nes as maciau tikrai daugiau, ne tik albume rolleyes.gif Kad ir Femmes pvz mirksiukas.gif

QUOTE(femme @ 2012 01 10, 16:00)
ar žinot, kas yra "provincijos sindromas"?  bigsmile.gif

Femme, nepradekit cool.gif nes ir jums "nores kazka pasakyti" biggrin.gif
Neverta. Paprasciau tiesiog ijungti programa "duok kelia" mirksiukas.gif

Dabar i tema - galvojau po Groovy pasakymo apie visas kriausiskas ir kitas dosniau apdovanotas figuras. O nepastebit tendencijos, kad jos tikrai "grizta i mada" g.gif . Dar pries kokius gerus 5 metus ekranuose ar zurnaluose zymiai maziau buvo moteriskiu su isrekstom formom nei dabar g.gif Gal nereikia to jau taip ir slepti, gal nera cia toks trukumas, kaip ikalta vyravusio manekeniu kulto rolleyes.gif Aisku reiktu pradziai sau patikti, bet gal toks "isskirtinis" bruozas gali kaip tik virsti privalumu rolleyes.gif Na cia tik pamastymai... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 10 sausio 2012 - 16:26
QUOTE(Shana @ 2012 01 10, 16:19)
O jei kitu nematet, tai turbut tema sekat labai "atsirenkant" ka norit matyt, nes as maciau tikrai daugiau, ne tik albume rolleyes.gif Kad ir Femmes pvz mirksiukas.gif

dar femme viena.. kazkaip daugiau neturima kuo papildyti ta sarasa? biggrin.gif tai va, niekas nesirodo, bet puola, kad rodykis smile.gif

femme, as minejau bobiskuma ir beskonybe eiti "visur" isskyrus "pusnynus", bet visai patiko ir paminetas tavo kaimietiskas apibudinimas biggrin.gif gana taiklu. Nors pati retai tokius palyginimus naudoju ir tikrai sindromu neturiu. smile.gif tai pasirodo baime apsirengti bobiskai toleruotina, o apsirengti kaimietisaki jau ne, idomu idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(melynesne @ 2012 01 10, 16:26)
dar femme viena.. kazkaip daugiau neturima kuo papildyti ta sarasa?  biggrin.gif  tai va, niekas nesirodo, bet puola, kad rodykis  smile.gif

Nieks nepuola. Femme, labai taktiskai beje, pastebejo, kad nemacius juso kokio pirkinuko, derinuko ar dar kazko, ne is interneto paimto, vertinti jusu skonio ir "bobiskumo" supratimo objektyviai neimanoma smile.gif
Jei kada nepatingesiu, tai paieskosiu senose temose kas kiek rodesi tongue.gif
Atsakyti
pasidalinsiu deriniu, ziurisi man asmeniskai visai idomiai - raudona + turkis, turkis man visad atrode idealus prie rudos, tad buvau nustebinta ax.gif :
user posted image
dar su turkiu, bet sis toks klaiskinis:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 10 sausio 2012 - 17:02
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:00)

turkis buvo pas man "ant bangos" prieš pora metų - turėjau susivėrusi tokius karolius, kuriuos nešiojau prie laisvalaikio stiliaus ax.gif
bet persirgau ir nebenoriu daugiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2012 01 10, 18:07)
turkis buvo pas man "ant bangos" prieš pora metų - turėjau susivėrusi tokius karolius, kuriuos nešiojau prie laisvalaikio stiliaus ax.gif

o dabar kazkoki "topini" turite? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 10 sausio 2012 - 17:20
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:00)
pasidalinsiu deriniu, ziurisi man asmeniskai visai idomiai - raudona + turkis, turkis man visad atrode idealus prie rudos, tad buvau nustebinta ax.gif :

Idomiai, bet net nzn ar patinka ar ne.

QUOTE(femme @ 2012 01 10, 17:07)

Man tai labai prie dusios visokios turkio/aqua ir panasiai spalvos ax.gif Derinys su beige toks labai klasikinis, "saugus" smile.gif
Pastaruoju metu pradejo traukti derinys su violetine
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2012 01 10, 17:18)
o dabar kazkoki "topini" turite ar ne?  ax.gif

dabar pas mane "minimalistinis" periodas blush2.gif nebenoriu JOKIŲ papuošalų, anksčiau dievindavau auskarus, turių visokių, rankų darbo, originalių, ale negaliu prisiversti įsiverti doh.gif pasižiūriu bendrą vaizdą ir išsiveriu unsure.gif
Atsakyti
Prisiminiau dar idomu derini - turkis+koralas
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Shana apskritai ant violetines spalvos patrauke ziuriu biggrin.gif

As del spalvos pavadinimo. Ar sita sviesiai (labiau zalsva, nei melsva) vadinasi tikrai turkiu? g.gif o ne ten kazkokia is tu akva..? biggrin.gif Tiesiog kazkaip man visada buvo sudarytas ivaizdis, kad turkio tai tikru tikriausia melyna, be jokio panasumo i zalia ir ryskesne. Kazkas panasaus:
user posted image
kame reples? g.gif ir tai nera kabinejimasis,tik noras pazinti ir ismokti apibudinti spalvas smile.gif

ir va Shanos paveiksliukuose turkio tai man tik tapkes pirmoje nuotraukoje g.gif visur kitur visiskai kitokia spalva, tai itariu, kad tikrai ten ne turkis ta "zalsva" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 10 sausio 2012 - 17:29