QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 17:47)
Rankų ir kojų svoriai manau nelabai įtakoja figūrinį tipą.Tarkim pas mane svoris auga tolygiai, sustorėjus ir rankos, ir nugara, ir pečiai, kaip ir apatinė dalis sustorėja, todėl mano rankos dabar - storos, o kai buvau plona ir kojos buvo plonos, bet vistiek visada lieku kriaušė gi
...ir vis tiek man įdomu kodėl jums kriaušės tipas patinka...
Dabar pasimečiau ar aš pavalgęs laikrodis, ar pavalgęs aštuonetas
svarbu, kad pavalgęs..
reikės dar pasinagrineti.
O kur pas X, 8 svorio centras pavyzdžiui?
Man irgi nepatinka tie skirstymai. Nemanau, kad taip glaustai galima visas figūras įsprausti į rėmus. Tuo labiau tik pagal tris matmenis. Klubus turiu išreikštus ir platesnius, prie klubų apimties prisideda ir ne plokščias užpakalis, jeigu žiūrint vien į klubus į mažą kriaušę manau pritraukčiau, bet.. liemuo išraiškingas, trumpas. Krūtinė truputį mažesnė apimtimi už klubus, bet vizualus vaizdas nuo to nepasikeičia + pečiai gana platūs, nėra labai nuolaidūs, rankos pilnos, kojos visu ilgiu stambios. Kur pilnėju.. nežinau, pirmiausia pajuntu ant šlaunų, užpakalio, pilvo. Bet čia kalti ir drabužiai, nes viršutinius mėgstu visokius laisvus, tai kol pastebėsi, kad į tokius netelpi, tai jau ir tikrų tikriausias kamazas būsi
mažą pilvuką turėjau visada atsikišusį ir šiaip pastebėjau, kad tai tikrai nenusako obuolio figūros. Tas pats smėlis pilnėdamas pilnėja ir ties pilvu, o liemuo išlieka ryškus. Mano vistiek ir rankos, ir kojos, ir nugara storesni dabar, nei seniau žiūrint į nuotraukas, bet figūra nuo to proporciškai nepasikeitė. Ir logiška. Būtų nesveika augit svorio vienoje vietoje. Kaip tada nesveikai žmonės atrodytų pagal šitą teoriją. Vienu žodžiu.
O man kodėl gražu? Turbūt aiškiausiai būtų apibūdinus, kodėl kitos man negražios, bet gali mergaitės įsižeisti, nors rūbais viskas užmaskuojama ir pati nesidžiaugiu norima figūra. Tiesiog moteriškiausia, gražiausia ji man. Gal dar I ar kažkokia ten..
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 17:57)
Cia zinok - ka turi, tas ir nepatinka
kaip su tais garbanotais ir tiesiais plaukais
visiškai taiklu.
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 18:17)
... čia kaip kriaušes dar kad suskirstė į šaukštus, varpelius ir kriaušes...
o galima plačiau apie šitas, negirdėjau?