Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 17:47)
Rankų ir kojų svoriai manau nelabai įtakoja figūrinį tipą.Tarkim pas mane svoris auga tolygiai, sustorėjus ir rankos, ir nugara, ir pečiai, kaip ir apatinė dalis sustorėja, todėl mano rankos dabar - storos, o kai buvau plona ir kojos buvo plonos, bet vistiek visada lieku kriaušė gi mirksiukas.gif  ...ir vis tiek man įdomu kodėl jums kriaušės tipas patinka...

Aš tai kriaušė, nepatinka man verysad.gif Lieknėju per visur, tik ne per kojas. Kai jau nukrenta viskas nuo viršaus, tada šiek tiek kojos pradeda sad.gif Šlaunys būtent masyvios, manau tai susiję su kriauše doh.gif Kai svorias priauga, tai pirma į leškas doh.gif
Atsakyti
Nuo X skiriasi kad ne toje vietoje lašiakai kaupiasi, ta prasme kiek aukščiau ties klubais žiūrint. Jei imt iš lieknų tai jai neapsirinku Sofi Loren yra X, o Merlyn Monro - 8... berots dėl to dažniausiai 8-to talija trumpa, o X - ne, ir kiek kitokius rūbus jiems siūlo.

Tai kad X irgi trumpas gali buti g.gif kur skaiciau patarimus del aprangos, tai rase, kad X trumpas liemuo budingas doh.gif unsure.gif
Zodziu cia kazkiek kaip su tais spalviniais tipais, skirtinguose saltiniuose skirtingai raso g.gif

QUOTE(groovy @ 2012 01 09, 17:53)
Aš tai kriaušė, nepatinka man verysad.gif

Cia zinok - ka turi, tas ir nepatinka biggrin.gif kaip su tais garbanotais ir tiesiais plaukais tongue.gif

Bytte, bet dabar pagalvojau jei pvz tau svoris auga visur proporcionaliai, tai cia nevisau "kriausiska" g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 09 sausio 2012 - 18:04
Tai kad čia lyg ir atskyrė vieną nuo kito tuos X ir 8... Sofi tai talija gana ne trumpa... čia kaip kriaušes dar kad suskirstė į šaukštus, varpelius ir kriaušes...
O aš va turiu tiesius plaukus ir man gerai, niekada nepergyvenau dėl to, gal kad mama visada šukuodama girdavo, kad jie kaip vanduo krentantys, kaip ir dėl kriaušės formos ir kad krutinė nulinė nesu pergyvenus... tiesa visada norėdavau būt kiek lieknesnė, nesvarbu kiek svėriau biggrin.gif , net būdama paauglė su 174 ūgiu kai svėriau 49 kg ... vistiek atrodžiau sau stora irnesakyk.gif
aš visada nervuodavausi dėl savo riestos nosies ir užknisdavo ovalo formos veidas, atseit neišraiškingas... norėjau kokios širdutės arba bent kampuotesnių skruostikaulių lotuliukas.gif
na ir aišku visada nervuojuosi dėl to kad negaliu nieko sau gaut, bet čia ant prekybininkų pykstu.
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 18:57)
Bytte, bet dabar pagalvojau jei pvz tau svoris auga visur proporcionaliai, tai cia nevisau "kriausiska" g.gif

tai vistiek lieka šikna gražiausia biggrin.gif ... tiesa krutinės kaušelio dydis beveik nesikeičia lotuliukas.gif ... nugara lašiniais apauga, o (.)(.) vistiek lieka nepilnos saujos dydžio, vat ir neberandu sau liemenėliu.
Atsakyti
Kriaušės šikna negali būti graži, nes klubai platūs ne taip kaip Monro, antri klubai dar žemiau atsiranda doh.gif Tai jei būtų platūs, bet kažkur vienoj vietoj, tolygiai apvalu būtų, tai gerai, bet kai ant pačių klubų aštuometas matosi... doh.gif
Atsakyti
Paskutinis pavalgęs 8-tas. Nuo X skiriasi kad ne toje vietoje lašiakai kaupiasi, ta prasme kiek aukščiau ties klubais žiūrint. Jei imt iš lieknų tai jai neapsirinku Sofi Loren yra X, o Merlyn Monro - 8... berots dėl to dažniausiai 8-to talija trumpa, o X - ne, ir kiek kitokius rūbus jiems siūlo.
bet man bendrai toks skirstymas ne prie širdies, paprasčiau nusistatai svorio centrą, pastumi optiškai ten kur reik + maskuoji trūkumus ir pabrėži privalumus.

Bet gal tai ir prasminga. Pvz X siūloma pabrėžt liemenį diržais ir t.t. Jei apsirengčiau pagal interneto paveikslėlius - po diržu būtų labai ryškus kvadratas, statūs kampai. Gal čia savikritika ar kaip, bet man atrodo labai nekaip. Taigi gaunas - aštuonetui (ypač pavalgiusiam), kritinė dalis yra tie kvadratikai visame kame, o X?
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 17:57)

Mhm g.gif
Atsakyti
Nu pas mane Djenifer Lopez užpakalis biggrin.gif , pasak MB aišku ax.gif . Nesiskundžiu savo kriauše aš, pas mane klubų apimtį kaip ir riestas užpakalis sudaro, na ir aišku kaulai pas mane gryyynai kriaušės: smulkūs pečiai, stambūs klubai... tik gimdyk ir gimdyk ...ir jojiko kelnių neturiu, ir kojos pas mane pagal proporcijas kiek per ilgos net, ir talija normoj.... tiesa turiu stambius kelius, ir kojas gana storas per visą ilgį, kaip ir rankas, bet čia dėl viršsvorio.
Atsakyti
Rankų ir kojų svoriai manau nelabai įtakoja figūrinį tipą.Tarkim pas mane svoris auga tolygiai, sustorėjus ir rankos, ir nugara, ir pečiai, kaip ir apatinė dalis sustorėja, todėl mano rankos dabar - storos, o kai buvau plona ir kojos buvo plonos, bet vistiek visada lieku kriaušė gi mirksiukas.gif  ...ir vis tiek man įdomu kodėl jums kriaušės tipas patinka...

Dabar pasimečiau ar aš pavalgęs laikrodis, ar pavalgęs aštuonetas ax.gif svarbu, kad pavalgęs.. lotuliukas.gif reikės dar pasinagrineti.
O kur pas X, 8 svorio centras pavyzdžiui? ax.gif
Man irgi nepatinka tie skirstymai. Nemanau, kad taip glaustai galima visas figūras įsprausti į rėmus. Tuo labiau tik pagal tris matmenis. Klubus turiu išreikštus ir platesnius, prie klubų apimties prisideda ir ne plokščias užpakalis, jeigu žiūrint vien į klubus į mažą kriaušę manau pritraukčiau, bet.. liemuo išraiškingas, trumpas. Krūtinė truputį mažesnė apimtimi už klubus, bet vizualus vaizdas nuo to nepasikeičia + pečiai gana platūs, nėra labai nuolaidūs, rankos pilnos, kojos visu ilgiu stambios. Kur pilnėju.. nežinau, pirmiausia pajuntu ant šlaunų, užpakalio, pilvo. Bet čia kalti ir drabužiai, nes viršutinius mėgstu visokius laisvus, tai kol pastebėsi, kad į tokius netelpi, tai jau ir tikrų tikriausias kamazas būsi lotuliukas.gif mažą pilvuką turėjau visada atsikišusį ir šiaip pastebėjau, kad tai tikrai nenusako obuolio figūros. Tas pats smėlis pilnėdamas pilnėja ir ties pilvu, o liemuo išlieka ryškus. Mano vistiek ir rankos, ir kojos, ir nugara storesni dabar, nei seniau žiūrint į nuotraukas, bet figūra nuo to proporciškai nepasikeitė. Ir logiška. Būtų nesveika augit svorio vienoje vietoje. Kaip tada nesveikai žmonės atrodytų pagal šitą teoriją. Vienu žodžiu.
O man kodėl gražu? Turbūt aiškiausiai būtų apibūdinus, kodėl kitos man negražios, bet gali mergaitės įsižeisti, nors rūbais viskas užmaskuojama ir pati nesidžiaugiu norima figūra. Tiesiog moteriškiausia, gražiausia ji man. Gal dar I ar kažkokia ten..
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 17:57)
Cia zinok - ka turi, tas ir nepatinka biggrin.gif kaip su tais garbanotais ir tiesiais plaukais tongue.gif

thumbup.gif visiškai taiklu.

QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 18:17)
... čia kaip kriaušes dar kad suskirstė į šaukštus, varpelius ir kriaušes...

o galima plačiau apie šitas, negirdėjau? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynesne: 09 sausio 2012 - 19:31
QUOTE(dontstop @ 2012 01 09, 13:42)
Vilmuke, aš irgi plačių pečių nepamačiau  schmoll.gif  Jei jau palaidinė ant petnešėlių tinka, tai viskas gerai su pečiais. Figūra pagal išmatavimus panaši į kriaušytę.

na jei ismatavimai taip sako tai visko gali but.... g.gif o kaip man ten tie peciai platus atrodo pas mane rolleyes.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 16:36)
Kolege buvo per pietus pas kirpeja, kai grizo, man vel isaugo baime eiti issikarpyti doh.gif nes ji norejo nusikirpti kokius 3 cm o nukirpo bent 6 doh.gif

geriausia nekeiteliot kirpeju, nes ir man taip buvo paskutiniu metu. pasakiau kad tik vos vos pakirptu galiukus, tai nureze irgi nemazai, jei parejus namo net MB pasake, kad trumpai nukirpo doh.gif guodziuosi, kad nieko ataugs vistiek smile.gif

QUOTE(groovy @ 2012 01 09, 17:53)
Aš tai kriaušė, nepatinka man verysad.gif Lieknėju per visur, tik ne per kojas. Kai jau nukrenta viskas nuo viršaus, tada šiek tiek kojos pradeda sad.gif Šlaunys būtent masyvios, manau tai susiję su kriauše doh.gif Kai svorias priauga, tai pirma į leškas doh.gif

o pas mane tai pirmiausia gelbejimosi ratas puciasi nuo svorio, ant kitu vietu nezymiai auga svoris...

QUOTE(_asamaM @ 2012 01 09, 18:27)
Bet gal tai ir prasminga. Pvz X siūloma pabrėžt liemenį diržais ir t.t. Jei apsirengčiau pagal interneto paveikslėlius - po diržu būtų labai ryškus kvadratas, statūs kampai. Gal čia savikritika ar kaip, bet man atrodo labai nekaip. Taigi gaunas - aštuonetui (ypač pavalgiusiam), kritinė dalis yra tie kvadratikai visame kame, o X?

va va ir as jei uzsidedu dirza ant liemens, kur ploniausia vieta tada po dirzu gaunasi tikrai tokie kaip kvadratai... normaliau atrodo jei dirza uzsidedu nebent ant klubu arba iskart po krutine.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 18:17)
Tai kad čia lyg ir atskyrė vieną nuo kito tuos X ir 8... Sofi tai talija gana ne trumpa... čia kaip kriaušes dar kad suskirstė į šaukštus, varpelius ir kriaušes...

Cia stilium kuo toliau i miska... biggrin.gif

QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 18:37)
Nu pas mane Djenifer Lopez užpakalis  biggrin.gif , pasak MB aišku ax.gif .

Tai cia ne blogiausias variantas lotuliukas.gif

QUOTE(vilmuke3 @ 2012 01 09, 20:27)

o pas mane tai pirmiausia gelbejimosi ratas puciasi nuo svorio, ant kitu vietu nezymiai auga svoris...
va va ir as jei uzsidedu dirza ant liemens, kur ploniausia vieta tada po dirzu gaunasi tikrai tokie kaip kvadratai... normaliau atrodo jei dirza uzsidedu nebent ant klubu arba iskart po krutine.

Jei puciasi ratas tada polinkis i obuoliskuma g.gif

O siaip manau tie visi tipai reiklingi, bet tokiam vistiek bendram suvokimui, bendram suskirstymui, bendrom tendencijoms, del to ir yra ismatavimai ir skaiciuokles. O po to jau nuo bendro tipo "sokam" link individualiu pozymiu ir varijuojam pagal poreikius rolleyes.gif Kazka pritaikom, kazka atmetam, nebus taip kad visi patarimai tiks 100 proc. Na nebent kokiam 100 % grynam tipui. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 09, 18:37)
Nu pas mane Djenifer Lopez užpakalis  biggrin.gif , pasak MB aišku ax.gif . Nesiskundžiu savo kriauše aš, pas mane klubų apimtį kaip ir riestas užpakalis sudaro, na ir aišku kaulai pas mane gryyynai kriaušės: smulkūs pečiai, stambūs klubai... tik gimdyk ir gimdyk ...ir jojiko kelnių neturiu, ir kojos pas mane pagal proporcijas kiek per ilgos net, ir talija normoj.... tiesa turiu stambius kelius, ir kojas gana storas per visą ilgį, kaip ir rankas, bet čia dėl viršsvorio.

Tai va, o aš jojiko kelnes turiu. Jei jų nebūtų, tai geras tas mano užpakalis būtų. Na, kojos irgi storos, bent iki blauzdų, bet čia ir nepakeičiama... Nebent fanatiškai prisižiūrint doh.gif
Atsakyti
laba ryta.
QUOTE(Shana @ 2012 01 09, 21:54)
Jei puciasi ratas tada polinkis i obuoliskuma g.gif

O siaip manau tie visi tipai reiklingi, bet tokiam vistiek bendram suvokimui, bendram suskirstymui, bendrom tendencijoms, del to ir yra ismatavimai ir skaiciuokles. O po to jau nuo bendro tipo "sokam" link individualiu pozymiu ir varijuojam pagal poreikius rolleyes.gif Kazka pritaikom, kazka atmetam, nebus taip kad visi patarimai tiks 100 proc. Na nebent kokiam 100 % grynam tipui. rolleyes.gif

tai kai kiekvienas skirtingas zmogus tai kur ten 100% tiks kiekvienam tipas smile.gif nebent tikrai yra labai issiryskines tipas, tada labiau tuos ir patarimus imanoma pritaikyt. nes as tikrai net nepagalvojau, kad galetu mano figura but i kriauses ar obuolio tipa panasi, nes realiai nera tas uzpakalis didelis, kad reiktu ji tamsiais rubais mazint o virsu sviesiais rubais ryskint, kazkaip atrodo proporcingai daugmaz, tik man asmeniskai tie peciai jau senokai kliuna, o va pasirodo nera jie tokie ir problemiski biggrin.gif ieskau problemu kur ju nera biggrin.gif
dabar per laba ryta pristate eurovizijos konkursui dalyve, o tai jau sita moteriske manau obuolio figura turi ryskia, matosi iskart biggrin.gif tai va jau tokiai figurai tikrai daugiau reikia i patiramus atsizvelgt.

truputi pakeisiu tema, pradedu galvot, kad gal sulauksim pagaliau sniego kazkada vistiek, tai turiu baltus tokius sniego batus, padas guminis, o virsus medziaginis, tik nerandu internete pavydzio. tai noriu paklaust kaip graziau juos pritaikyt prie kokiu rubu, gal kokiu derinuku turit isisaugojusios, internete ziurinejau, bet kad nelabai gal moku ieskot, nieko neradau... unsure.gif virsus batu panasus i siuos batus bet pas mane ta medziaga vienoda eina iki pirstu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuke3: 10 sausio 2012 - 08:29